Şimdi Ara

CLİO SYMBOL GRUBU (880. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27.471
Cevap
83
Favori
1.932.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 878879880881882
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: FYMAYIS

teşekkür ederim ilginiz için biranda azalma olmuyor 1 haftada max'dan yarıya indirmiş. takip ediyorum suyunu devamlı sanaayide bir sorayım bakalım bu tarzda bişey varsa alırız suyun aktığı yerde belli değil açıyorum kuru daima radyötör sadece sağ ek yerinde kireçleme var birazda nemlenme araç çalıştığında çok az sızıyor demekki

eyvvallah abi.
    bence ufacık sızıntıyı büyük hale getirmeden en kısa zmanda gösterin derim.. o kireçlenmeler sudan dolayı oluyor. yani evdeki musluktan akan suyla antifreezi karıstırdıgınızdan dolayı kireçlenme oluyor ister istemez... neticede evdeki musluktan gelen su kireçli...

motor suyu olsun ,silecek suyu olsun, iyi su ile karıstırılıp konmalı. erikli,pınar,nestle gibi su alıp aracınıza koycaksınız. diger marka sularıda söylerdim fakat icince zaten suyun kalitesi kötü oldugu anlasılıyor..

kendi adıma konusayım ben iyi su içen birisi degilim ama araca konması gerektiği için zorunlu koyuyorum.
    antifreezin kireclenmeye, paslanmaya karsı koruyucu özelliği mevcut fakat bizler kirecli su koyarak antifreezin özelliğinin kaybolmasına neden oluyoruz,bu yüzden iyi su konmalı bunuda belirteyim dedim...

umarım ufak bir ücretle atlatırsın..
  • quote:

arkadaşlar aranızda hiç radyatör onarıcı kullanan var mı aracım su eksiltmeye başladı baktın radyatörün köşesinden ek yerinden kireçlemiş oaradn sızıyor çok az radyatör onarıcı kullansam işe yara mı ki büyük bir sızıntı yok araca zararı olur mu onarıcının tıkanma falan yapar mıki bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.

kalay tozu diyen var pul biber diyen var yumurta katan var omlet yapın bari.

http://forum.donanimhaber.com/m_31606147/tm.htm
    burda da aynı dertten muzdarip arkadaşlar var bekli yardımı olur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abdullah09nazilli -- 9 Nisan 2012; 14:33:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdullah09nazilli

quote:

Orijinalden alıntı: kafkas11

benim acaba enjektörlerde pislik mi var bende gidiyim aslında bugün bir temizletiyim ondanda yapabilir vites geçişlerinde falan araba değil mi ?
    *Çok sıkıcı bir şey ya yanımda bazen misafirim oluyor arabada tekliyor vites atarken utanıyorum yemin ederim. acilen halletmem lazım.

bence denemende fayda var. başka bir sorun yoksa titreme sarsıntı kalmıyor.

inşallah hocam bakalım.
  • merhaba arkadaşlar

2000 model 1,4 8 valf clio sembol buldum.orjinal ve boya yok.108,000 kmde.gümüş renk
    tek hava yastığı ve hidrolik direksiyon var araçta.klima ve lpg yok. 11.900 e bıraktı
    birde bir arkadaşım 8 valf tutulmuyor demişti 8 valf olanlar tutulmuyormu_?
    ve sizce bu fiyat bu arabaya göre uygun mu cevablarınızı bekliyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: fastboy09

merhaba arkadaşlar

2000 model 1,4 8 valf clio sembol buldum.orjinal ve boya yok.108,000 kmde.gümüş renk
    tek hava yastığı ve hidrolik direksiyon var araçta.klima ve lpg yok. 11.900 e bıraktı
    birde bir arkadaşım 8 valf tutulmuyor demişti 8 valf olanlar tutulmuyormu_?
    ve sizce bu fiyat bu arabaya göre uygun mu cevablarınızı bekliyorum...

hocam 1.4 8v 75bg tutulmasa suanda yeni symbollerde olmazdı. renaultun yeni motor cıkarcı 1.2 16v 75bglik. bu motor olmasaydı1.4 8v 75 motora devam ederdi...

eski kasalarda 1.4 16v 98 bglik motor mevcut fakat nadirdir piyasada bulman. bulsan bile 2000tlye yakın fiyat farkı cıkartıyorlardır üç kagıtcılar..
    8 v ile 16v arasında ne farklılık var dersen 16v olan motor daha seri hareket eder,98 bg oldugundan performanslı motordur kolay kolay nefesi kesilmez...

ben 8v motoru kullanıyorum şimdiye kadar birseyini görmedim benim beklentimi oldukca karsılıyor.. senin beklentin yüksekse belki seri hareketten şikayetci olursun. bunun dısında bu motor cok saglıklı ve sagman bir motor düzgün kullanıldıgı sürece...

asıl soruna gelince full orjinalse alınır bana göre kmsi yerinde ve fiyatı birazcık pahalı fakat temiz bakımlı arabaysa kesinlikle alınır diyorum..
    o yıllardaki gümüşrenk yeşilim trakli grim traklı renk ruhsatta gümüs diye geciyor o ayrı mesele...

bence alınır ama lırken çok dikkatli olman gerekir neticede 12 yıllık motor ve tüplü biraz riski var bu yüzden saglam bir ustaya veya expertize servise göster derim. fakat eger aracını kaskolatacaksan ilk önce kaskoya aracı şaseden sorgulat pert kaydı vardır hasarı vardır şak diye sistemden cıkar...
    plakadan sorgulatırsan tam net eline bilgi gecmez plaka degişince hersey ucup gider şase nodan bilgi edin.. alırsın arac pert cıkar kasko yaptırmak istediğinde sistemde pert kaydı olur araca kasko yaptıramazsın, sende pert oldugunu ögrenmiş olursun...

bu yüzden elini korkak alıstırma cebinden en fazla 150tl cıkar expertize. en azından kafan rahat olur.

verdiğin bilgilere dayanarak alınır bu arac ..
  • dün itibariyle... bu arada teğmen olmuşum....

• quote:

dün itibariyle... bu arada teğmen olmuşum....

• quote:

quote:

arkadaşlar aranızda hiç radyatör onarıcı kullanan var mı aracım su eksiltmeye başladı baktın radyatörün köşesinden ek yerinden kireçlemiş oaradn sızıyor çok az radyatör onarıcı kullansam işe yara mı ki büyük bir sızıntı yok araca zararı olur mu onarıcının tıkanma falan yapar mıki bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.

kalay tozu diyen var pul biber diyen var yumurta katan var omlet yapın bari.

http://forum.donanimhaber.com/m_31606147/tm.htm
    burda da aynı dertten muzdarip arkadaşlar var bekli yardımı olur...

• quote:

Orijinalden alıntı: halilcc

clio authentique 1.4 araca bu filtre

http://www.hepsiburada.com/Liste/hava-filtresi-cilo-symbol-benzinli-hava-filtresi-tum-modeller-10216/productDetails.aspx?productId=otm8510216&categoryId=20023958#Gorseller

olur mu.Symbol ile authentique fark eder mi?

sonunda girebildim yanlışlıkla uzaklastırdılar beni 1 gün boyunca giremedik iyimi :)

hocam bu filitre çakma filitre fakat orjinalle bire bir gördüğüm üzere ama 11 tl bu filitreye ve 5 tl kargo ücretine verene kadar sanayi yolunuzun üzeriyse zaten çakma filitre 10 tl.. yakcagınız benzin veya lpgyi hesaplarsanızz hangisi karlı hangisi karsız diye secimini ona göre yapın..

tüm 1.4 8v motorlara uygun bir filitre. authentiq sadece aracın donanımını bellieder parcasını degil..
    2000 model 1.4 8v motorada bu filitre uyar,2011 modelede bu filitre uyar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: leon_312

quote:

http://www.hepsiburada.com/Liste/hava-filtresi-cilo-symbol-benzinli-hava-filtresi-tum-modeller-10216/productDetails.aspx?productId=otm8510216&categoryId=20023958#Gorseller

sonunda girebildim yanlışlıkla uzaklastırdılar beni 1 gün boyunca giremedik iyimi :)

hocam bu filitre çakma filitre fakat orjinalle bire bir gördüğüm üzere ama 11 tl bu filitreye ve 5 tl kargo ücretine verene kadar sanayi yolunuzun üzeriyse zaten çakma filitre 10 tl.. yakcagınız benzin veya lpgyi hesaplarsanızz hangisi karlı hangisi karsız diye secimini ona göre yapın..

tüm 1.4 8v motorlara uygun bir filitre. authentiq sadece aracın donanımını bellieder parcasını degil..
    2000 model 1.4 8v motorada bu filitre uyar,2011 modelede bu filitre uyar..

yok hocam bişeler daha alıcam 30 tl üzeri kargo ücreti yok oto ürünlerinde.netten baktım hep fiyatlar bu şekilde zaten orjinali nasıl oluyor markası ne varsa bir link verirseniz onu alalım yada fark edermi zaten temiz gibi filitremde değiştireyim dedim yine de
  • quote:

yok hocam bişeler daha alıcam 30 tl üzeri kargo ücreti yok oto ürünlerinde.netten baktım hep fiyatlar bu şekilde zaten orjinali nasıl oluyor markası ne varsa bir link verirseniz onu alalım yada fark edermi zaten temiz gibi filitremde değiştireyim dedim yine de

abi ben servisten degişen filitreleri bir köseye korum önceki takılanla aynımı yoksa farklımı diye, tabikide hep aynı seri noda aynı parca takıldıgını görüyorum....

şimdi sana söyle söyleyim servisin taktıgı hava filitresi ve parcaların serinosu ve üzerinde yazan hic birseyle aynı degil dışardaki orjinal parçacı ile...
    parçacıya sordugumda abi orjinalinde böyle yazıyor sen bana başka ürün mü verdin dediğimde. parçacı direk bana abi sana verdiğimde renault fabrikasından cıkıyor fakat renaultun servislerinde taktıgı veya sattıgı parcalarla bire bir aynı olmasını engellemek icin yaptıgı birsey dedi...

şahsen mantıklı düsününcede benim aklıma yattı. şimdi aracın servis bakımlı ve servisin taktıgı her parca 2 yıl garantili... şimdi sen orjinal parca ile degiştirsende servisin anlaması için bir tüyo gerekli bu tiyoda ürünlerin üzerne farklı birsey yazarak anlasılmakta...

mesela orjinal yedek parcacıdan orjinal hava filitresi aldıgında oval lastiğin üstünde renault symbol yazar. halbu ki servisin taktıgında renault amblemi ve seri numarası yazar... ve orjinal parcacıdaki hava filitrenin rengi tıpatıp bir degil..

dısarda satılan çakma filitresenin adı fujitsu sanırım... valeonunda-bosh markanında var ,orjinalinde pahalılar...
    bunları sana neden söyledim cünkü. her nekadar orjinal parcacıdanda alsan orjinali ile bire bir degil kesinlikle.. fakat bire bir uyum saglamakta.......

çakmada olsa orjinalde olsa degişen birsey yok, hava filitresi sonucta motora giden havayı süzüyor... çakma ürünün söyle tehlikesi var bir yerinden acıklık verirse motora temiz hava degil toz toprak gider..

ben kendi adıma konusayım polen filitresinden başka cakma ürün takmam aracıma. orjinali 35 tl cakması 10 tl...
    polen filitresi olmazsa olmazlardan degil neticede...

eve geldiğimde orjinal srvisin taktıgı filitrenin resmini ceke bilirim görmen açısından.

bana sorarsan 10 tl icin riske dirmeye degmenz 10tl daha fazla ver 20 tlye orjinal hava filitresi al servisten veya yedek parcacıdan al..
    görevleri aynı fakat kalitesi farklı oluyor...
  • quote:

quote:

abi ben servisten degişen filitreleri bir köseye korum önceki takılanla aynımı yoksa farklımı diye, tabikide hep aynı seri noda aynı parca takıldıgını görüyorum....

şimdi sana söyle söyleyim servisin taktıgı hava filitresi ve parcaların serinosu ve üzerinde yazan hic birseyle aynı degil dışardaki orjinal parçacı ile...
    parçacıya sordugumda abi orjinalinde böyle yazıyor sen bana başka ürün mü verdin dediğimde. parçacı direk bana abi sana verdiğimde renault fabrikasından cıkıyor fakat renaultun servislerinde taktıgı veya sattıgı parcalarla bire bir aynı olmasını engellemek icin yaptıgı birsey dedi...

şahsen mantıklı düsününcede benim aklıma yattı. şimdi aracın servis bakımlı ve servisin taktıgı her parca 2 yıl garantili... şimdi sen orjinal parca ile degiştirsende servisin anlaması için bir tüyo gerekli bu tiyoda ürünlerin üzerne farklı birsey yazarak anlasılmakta...

mesela orjinal yedek parcacıdan orjinal hava filitresi aldıgında oval lastiğin üstünde renault symbol yazar. halbu ki servisin taktıgında renault amblemi ve seri numarası yazar... ve orjinal parcacıdaki hava filitrenin rengi tıpatıp bir degil..

dısarda satılan çakma filitresenin adı fujitsu sanırım... valeonunda-bosh markanında var ,orjinalinde pahalılar...
    bunları sana neden söyledim cünkü. her nekadar orjinal parcacıdanda alsan orjinali ile bire bir degil kesinlikle.. fakat bire bir uyum saglamakta.......

çakmada olsa orjinalde olsa degişen birsey yok, hava filitresi sonucta motora giden havayı süzüyor... çakma ürünün söyle tehlikesi var bir yerinden acıklık verirse motora temiz hava degil toz toprak gider..

ben kendi adıma konusayım polen filitresinden başka cakma ürün takmam aracıma. orjinali 35 tl cakması 10 tl...
    polen filitresi olmazsa olmazlardan degil neticede...

eve geldiğimde orjinal srvisin taktıgı filitrenin resmini ceke bilirim görmen açısından.

bana sorarsan 10 tl icin riske dirmeye degmenz 10tl daha fazla ver 20 tlye orjinal hava filitresi al servisten veya yedek parcacıdan al..
    görevleri aynı fakat kalitesi farklı oluyor...

teşekkür ediyorum öneriniz için. bulunduğum yerde servis yok sanayiden bir sorayım.Orjinali bu diye 25-30 tl den satsalar anlamam orjinal mi degil mi diye ondan sordum orjinali nasıl oluyor diye.Foto eklerseniz müsait bir zamanda,bir karşılaştırma şansım olur sanayide kilerle .Yağ değişiminde usta değiştirmemişti hava filtresini gerek yok daha yeni diye... 10-20 tl sorun değil hangisi iyi ise onu almak isterim.
  • quote:

teşekkür ediyorum öneriniz için. bulunduğum yerde servis yok sanayiden bir sorayım.Orjinali bu diye 25-30 tl den satsalar anlamam orjinal mi degil mi diye ondan sordum orjinali nasıl oluyor diye.Foto eklerseniz müsait bir zamanda,bir karşılaştırma şansım olur sanayide kilerle .Yağ değişiminde usta değiştirmemişti hava filtresini gerek yok daha yeni diye... 10-20 tl sorun değil hangisi iyi ise onu almak isterim.

vala hocam hava filitresinin kesinlikle her bakımda ve mümkün oldugunda 6 ayda bir degişdirilmesini kesinlikle öneririm..
    neden derseniz insanın burnu nasıl tıkanıyorsa ufak birseyde rahat nefes alamıyorsak, arabadaki hava filitresinin görevide buna benzer. yeni olsun veya olmasın önemli olan motora temiz hava ve rahat soluk aldıra bilmemiz.

şunu söyleyim şimsiz ve ben 6 ayda bir hava filitresini dgiştirdiğimizde orjinali fiyatı 20tlden 40tl hava filitresine para vermiş olcagız... cebimizden cıkan para 40 tl fakat bu 40 tl bize benzinden çıkarmamıza fazlasıyla yardımcı olcaktır. ve motorun saglıklı olması cabası...

en basit örnegi 1 depoda 1 litre tasarruf yapsan. 1 ayda 2 defa depoyu fullediğini dusünürsek
    6 ayda 12 litre benzin tasarrufu demek.. 12litre x 4,7 =56tl demek diger 6 ayda 56 tl cebine koyarsan toplam 112tl cebine girer 40tl hava filitresini düstüğümüzde temiz 70tl cebine para girer.

hadi bunu yarıya düsürelim 6 ayda 6 litre olsun ,12 ayda 12 litre benzin tasarrufu demek buda tam anlamıyla amorti eder..
    sunu söyleyim cebinden nekadar para cıksada bunu benzin olarak geri veriyor araç... 6 ayda bir degiştirmesen bile mutlaka her sene degiştir,tertemiz olsa bile..

aynı sekilde buji olayıda 2 senede bir veya 1bucuk senede bir degiştirin verceginiz para benzinden fazlasıyla geri döncektir...

sanayide orjinal parcacıda 20 tlden fazla degildir fazlaysa 20 tlden fazla verme kesinlikle..
    hangisi iyi dersen tabikide orjinalinden şaşma derim.

yedek parcacı ozman orjinalindende kaliteli üründe var demişti valeo marka diye oda 25 tlydi orjinali 20tl.
    ben kaliteli olabilir fakat fabrika bunu ürettiyse bunu alayım dedim....

mesela polen filitresini cakma alabilirsin polenin ne artısı var nete eksisi var, zararı en fazla iceriye toz kacırır buda pek önemli degil bana göre orjinali 35 tl cakması 10 tl.

aksam eve gider gitmez resmini cekerim.. hatta servisin faturalarınıda cekip bilgin olsun fiyat konusunda..
  • Orijinalden alıntı: leon_312

hocam geçmiş olsun cezayı nerde yedin??
  • quote:

hocam geçmiş olsun cezayı nerde yedin??

hocam vala bende anlamadım gecen gün sabah girdim, hadi foruma bakım dedim şak önüme uyarı kanaldan uzaklastırıldınız 1 hafta. yanlış anlasılma varsa mail atın duruma göre degerlendiriz yazıyordu. maili attım acmışlar bugün :) durduk yere haksız yere 1 gün giremedik bir hata yanlıslık yüüznden :)

şunu söyleye bilirim ki kanalın alt yapı yazılımı cok sıkı ve herseyi düşünmüşler....

ben de suanda uyarı var volksvagen yeni jetta formunda bayag tartısmıstım biriyle fakat argo cümllerle degilde cümlelerimle rencide etmiştim. o mesajımı sildirdi. bende aynısını tekrar yazınca uyarı aldım .2. uyarımda ya kanaldan komple ayrılırım yada 1,2 hafta uzaklastırılar diye tahmin ediyorum..

şunun altını cizeyim insanlar kendi arabalarını öyle bir sekilde savunuyorlar ki ,savunulmayacak yanlarını, ben her zman ki gibi karsı cıkarak önekler vererk onların savunmasını yıkıyorum. kesinlikle sunu söyleyim eger araba almak icin yorumları aracı kullanan kişiden degilde araştıran kişi yoluyla alcaksın... bir sorun oldugunda cıktıgında tabi aracı kullanan kişiden yorum alcaksın : )

vala kendi aracımda olsa acımadan elestirim. benimde böyle karakterim var haksızlıga gelemiyorum.
    bir arabanın iyi yönüde söylenir kötü yönüde ama masallah herkez aracın iyi yönünü söylüyor..

mesela yeni symbol forumuna bak. aorda ben 5 liralık süngeri övdüm. 100 tane 5 liralık sün ger varken ben 1 tane 5 liralık süngei begendiğimden dolayı övdüm. sün ger der gecersin faka öyle degil...

ordaki fx 1 arkadsa hem şampuan hemde süngeri aldırdım , nasıl memnun kaldıgının yorumunu bekliyorum :)

k. bakma abi bir gecmiş olsun dedin, 1000 yorum yazdım :)

• her birseyin resmini koydum. her zman bakım ile söylediğim cümleleri faturaların üstünede yazdım bilgi amaclı. buraya yazcaktım fakat uzun olmasın diye orayı yzmayı uygun gördüm... o fiyatlar kampayalı fiyatlardır. kampanyasız fiyatıda yazıyor.

gördüğün üzere hava filitresi renault servisin orjinal parçasıdır üzerinde sadece amblemi ve seri numarası bulunmakta.. orjinal yedek parcacıda sadece renault sybıl ve seri no yazmakta..

hava filitresinin gri kısımları kafanı karıstırmasın onlar ne toz nede başka birsey orjinal rengi böyle...
    bujiyi özellikle cektim daha tırnagı bile yani atesleme tası eynı seviye olmasına ragmen degiştirdim..

şimdilik bukadar kafana takılan birsey olursa cevalarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leon_312 -- 13 Nisan 2012; 13:42:44 >
  • leon_312

hocam saol uğraştırdık sizi de anladığım kadarı ile sadece servisten alabilicegiz fotograftaki filtreyi.bujileri ve yağı 3 bin km önce değişmiştim ben.
  • quote:

leon_312

hocam saol uğraştırdık sizi de anladığım kadarı ile sadece servisten alabilicegiz fotograftaki filtreyi.bujileri ve yağı 3 bin km önce değişmiştim ben.

estafullah hocam her zman elimden geldiğince yardımcı olmaya calısıyorum....
    diger yorumumda dediğim gibi 10 tllik çakma hava filitresine para verene kadar 10 tl daha verin 20 tlye orjinal yedek parcacıdan veya servisten hava filitresi alın... ne kadar güvenceli ve kaliteli olabilir ki..

takıpta memnun kan varmıdır elbet vardır fakat 10 tl icinde riske girmek akıl kaarı degil...
    yanlıs anlasılmasın ben çakmaya karşı degilim ama söz konusu önemli parcalar olunca kafada soru işareti kalmaması amacıyla orjinalini temin etmek daha iyi...

hesaplar ortada zaten tek yapmamız gereken mantıklı sekilde düsünmek bana göre...
  • quote:

quote:

vala hocam hava filitresinin kesinlikle her bakımda ve mümkün oldugunda 6 ayda bir degişdirilmesini kesinlikle öneririm..
    neden derseniz insanın burnu nasıl tıkanıyorsa ufak birseyde rahat nefes alamıyorsak, arabadaki hava filitresinin görevide buna benzer. yeni olsun veya olmasın önemli olan motora temiz hava ve rahat soluk aldıra bilmemiz.

şunu söyleyim şimsiz ve ben 6 ayda bir hava filitresini dgiştirdiğimizde orjinali fiyatı 20tlden 40tl hava filitresine para vermiş olcagız... cebimizden cıkan para 40 tl fakat bu 40 tl bize benzinden çıkarmamıza fazlasıyla yardımcı olcaktır. ve motorun saglıklı olması cabası...

en basit örnegi 1 depoda 1 litre tasarruf yapsan. 1 ayda 2 defa depoyu fullediğini dusünürsek
    6 ayda 12 litre benzin tasarrufu demek.. 12litre x 4,7 =56tl demek diger 6 ayda 56 tl cebine koyarsan toplam 112tl cebine girer 40tl hava filitresini düstüğümüzde temiz 70tl cebine para girer.

hadi bunu yarıya düsürelim 6 ayda 6 litre olsun ,12 ayda 12 litre benzin tasarrufu demek buda tam anlamıyla amorti eder..
    sunu söyleyim cebinden nekadar para cıksada bunu benzin olarak geri veriyor araç... 6 ayda bir degiştirmesen bile mutlaka her sene degiştir,tertemiz olsa bile..

aynı sekilde buji olayıda 2 senede bir veya 1bucuk senede bir degiştirin verceginiz para benzinden fazlasıyla geri döncektir...

sanayide orjinal parcacıda 20 tlden fazla degildir fazlaysa 20 tlden fazla verme kesinlikle..
    hangisi iyi dersen tabikide orjinalinden şaşma derim.

yedek parcacı ozman orjinalindende kaliteli üründe var demişti valeo marka diye oda 25 tlydi orjinali 20tl.
    ben kaliteli olabilir fakat fabrika bunu ürettiyse bunu alayım dedim....

mesela polen filitresini cakma alabilirsin polenin ne artısı var nete eksisi var, zararı en fazla iceriye toz kacırır buda pek önemli degil bana göre orjinali 35 tl cakması 10 tl.

aksam eve gider gitmez resmini cekerim.. hatta servisin faturalarınıda cekip bilgin olsun fiyat konusunda..

Leon dstm slm, dediğim gün kargo geldi akşama doğru arabayı yıkadım gerçekten çok kaliteli şampuan ve sünger şampuandan 2 kapak kattım güzel temizliyor ve parlatıyor süngerde harika resimleri cep tel. çektim ama bir türlü atamadım h.sonu atarım, tek dezevantajı var.. :( fazla parladığı için kuşların hedefi daha çok oluyor :) mecburen bu hafta sonu gene yıkayacağım arabayı sağlıcakla kalın...
  • 
Sayfa: önceki 878879880881882
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.