Şimdi Ara

CLİO SYMBOL GRUBU (882. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27.471
Cevap
83
Favori
1.932.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 880881882883884
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

CLİO SYMBOL GRUBU
  • Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar forumda yeniyim
    bi sorum olacak

bizde 2001 model altın sarısı clio symbol 1.4 16V 98ps. PST\A.C var araç dolu bi araç alaşım jant,sis farı, beyazkadran vs. yalnız araçta ABS var mı emin olamıyoruz kontak açıldığında ABS ikaz ışığı yanmıyor ama bu PST ne anlama geliyor o zaman?
    SAYGILAR
  • quote:

Orijinalden alıntı: vites5

Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar forumda yeniyim
    bi sorum olacak

bizde 2001 model altın sarısı clio symbol 1.4 16V 98ps. PST\A.C var araç dolu bi araç alaşım jant,sis farı, beyazkadran vs. yalnız araçta ABS var mı emin olamıyoruz kontak açıldığında ABS ikaz ışığı yanmıyor ama bu PST ne anlama geliyor o zaman?
    SAYGILAR

hocam pts den felan anlamam ama frene sert asılınca teker kilitlenip ses geliyorsa ( çırrrr ) abs yok demek. frene asılıp fren pedalı yere sürtüyormus gibi titreyip ve takur tukur ses geliyorsa abs var demek. yani o ara abs devreye girmiş oluyor...

o ışıkların hiç bir anlam ifade etmiyor ona kalırsa bende yolcu emniyet kemeri, sürücü emniyet kermer göstergesi ışı var ama ses cıkarmıyor sennkide bu hesap.. test et olup olmadıgını anlarsın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amras

K-N 'nin fiyatını yanlış mı görüyorum ben ? Niye o kadar pahalı ? Performans, beygir, motor ömrü anlamında katkıları mı var yoksa sadece motor sesini mi değiştiriyor ?

hocam yanlış anlamada sen böyle seylere anlam veriyorsan diyecek sözzüm yok...
    tek bir filitre ile performans mış, beygirmiş, motor ömrüymüş gibi şeyler fasa fiso...

tek başına performassa dayalı hava filitresi bir işe yaramaz. zaten fabrika arabalara göre en iyi hava filitre standartında parça üretiyor.
    sen pistonları kısaltır, egzantirigi degiştirisen egzozu degiştirisen ozman hava filitresi işe yarar.

şunuda belirteyim motorun ömrüyle alakalı bir durum degil bu hava filitresi. hava filitresi kirliyse motor cok yakari performanstan düser. hava filitresini degiştirisen tekrar araba az yakmaya baslar per formansı gerine gelir...

eger arkadaşın arabası yapılıysa bu hava filitresi işe yarar ama normal aracada bunu takmak çok sacma olur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: leon_312

quote:

Orijinalden alıntı: vites5

Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar forumda yeniyim
    bi sorum olacak

SAYGILAR

hocam pts den felan anlamam ama frene sert asılınca teker kilitlenip ses geliyorsa ( çırrrr ) abs yok demek. frene asılıp fren pedalı yere sürtüyormus gibi titreyip ve takur tukur ses geliyorsa abs var demek. yani o ara abs devreye girmiş oluyor...

o ışıkların hiç bir anlam ifade etmiyor ona kalırsa bende yolcu emniyet kemeri, sürücü emniyet kermer göstergesi ışı var ama ses cıkarmıyor sennkide bu hesap.. test et olup olmadıgını anlarsın...

Alıntıları Göster
    beyler bu arada bu gün alıveriş merkezine gittim CEPA ya. mercedes c serisi ve b serisi standı vardı.. zaten mercedse gidesim vardı yeni cıkan b serisineve c bakmak için.. kısmet bugüneymiş ansızın 2 aracada göz ucuyla ,göz gezdirdim.. kllanılan malzemeye ve detaylara diyecek sözüm yok fakat mercedes beni hayal kırıklıgına ugrattı. d segmenti gibi bir araca yani c serisine hiç yakıştıramadım. aracın ici bu kadarmı dar ve küçük olur.
    b seriside aynı sadece kasa farklı.

4 tarafada oturdum içerdeki oturanlarlada konustuk : ) onlarda bu durumu eleştirdiler. koltukların konforuna diyecek söz yok on numaraydı...
  • quote:

beyler bu arada bu gün alıveriş merkezine gittim CEPA ya. mercedes c serisi ve b serisi standı vardı.. zaten mercedse gidesim vardı yeni cıkan b serisineve c bakmak için.. kısmet bugüneymiş ansızın 2 aracada göz ucuyla ,göz gezdirdim.. kllanılan malzemeye ve detaylara diyecek sözüm yok fakat mercedes beni hayal kırıklıgına ugrattı. d segmenti gibi bir araca yani c serisine hiç yakıştıramadım. aracın ici bu kadarmı dar ve küçük olur.
    b seriside aynı sadece kasa farklı.

4 tarafada oturdum içerdeki oturanlarlada konustuk : ) onlarda bu durumu eleştirdiler. koltukların konforuna diyecek söz yok on numaraydı...

Aynen üstat c serisi çok dar gerçekten arakdaşta var biliyorum malzemeside bir zahmet kaliteli olsun...
    **Bu arada hafta sonu leon hocam %90 şehir dışı % 10 şehir içi,şehir dışı sürüş ortalamam 145-160 arası gitti geldi arabada 3 kişiydik toplamda 510 km yaptım sence ne kadarlık benzin tüketmiştir araba???
  • quote:

Orijinalden alıntı: kafkas11

Aynen üstat c serisi çok dar gerçekten arakdaşta var biliyorum malzemeside bir zahmet kaliteli olsun...
    **Bu arada hafta sonu leon hocam %90 şehir dışı % 10 şehir içi,şehir dışı sürüş ortalamam 145-160 arası gitti geldi arabada 3 kişiydik toplamda 510 km yaptım sence ne kadarlık benzin tüketmiştir araba???

hocam 100kmde en baba 9 litre yakmıştır buda 45lt benzin tükettiğin anlamına gelir en fazla..
    en iyi şartıda söyleyim 8 litre yakmıssındır 40litre benzin demek.

aşagı yukarı km basına 0,40 krus yakmıssın.
  • quote:

quote:

hocam 100kmde en baba 9 litre yakmıştır buda 45lt benzin tükettiğin anlamına gelir en fazla..
    en iyi şartıda söyleyim 8 litre yakmıssındır 40litre benzin demek.

aşagı yukarı km basına 0,40 krus yakmıssın.

Aynen üstat 0,40 kuruşa denk geliyor,basmasam gerçekten 0,20 tl falan düşürürdüm heralde ?
  • slm arkadaşlar bizim araçlara hangi yağı kullanıyorsunuz tavsiyeleriniz nelerdir.
  • bizim araçlarda benzin filtresi nerede kaç km de değişmesi lazım biz değiştirebilir miyiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kutbul

slm arkadaşlar bizim araçlara hangi yağı kullanıyorsunuz tavsiyeleriniz nelerdir.

daha öncede söyledim 5w 40 yag koyuluyor marka olarak mobil 1 tavsiye ederim....
    ben serviste bakımını yaptırdıgımdan Elf EVOLUTION SXR 5W-40 koyuyorlar... tabi bu benzinli araçlarda gecerli dizellerde 10w 40 koyuluyor...

hangi marka alırsan al benzinlide 5w 40 al : ) dizelde 10w 40 : )
  • quote:

Orijinalden alıntı: halilcc

bizim araçlarda benzin filtresi nerede kaç km de değişmesi lazım biz değiştirebilir miyiz?

hocam degiştirmek çocuk oyuncagı gibi birsey korkmana veya yanlış birşey yaparım diye tedirgin olma.... vidaları çıkar sonra yan klipsleri çıkar olay bitmiştir.... hafif nemli bez al çıkartırken icinin tozunuda silersin dikkatlice motorun icine birşey kaçmasın...

takarken ilk önce klisleri takoıp yerlestirisen vidaları takmakta zorlanmamış olursun... olay bitmiştir : )
  • quote:

quote:

bizim araçlarda benzin filtresi nerede kaç km de değişmesi lazım biz değiştirebilir miyiz?

hocam degiştirmek çocuk oyuncagı gibi birsey korkmana veya yanlış birşey yaparım diye tedirgin olma.... vidaları çıkar sonra yan klipsleri çıkar olay bitmiştir.... hafif nemli bez al çıkartırken icinin tozunuda silersin dikkatlice motorun icine birşey kaçmasın...

takarken ilk önce klisleri takoıp yerlestirisen vidaları takmakta zorlanmamış olursun... olay bitmiştir : )

benzin filtresi !!!
  • quote:

benzin filtresi !!!

pardon hocam direk aklımdan geceni düşünmeden yazmışım...
    bu konuda bilgim yok..
  • quote:

quote:

benzin filtresi !!!

pardon hocam direk aklımdan geceni düşünmeden yazmışım...
    bu konuda bilgim yok..

• quote:

CLİO SYMBOL GRUBU
  • quote:

quote:

CLİO SYMBOL GRUBU

O ne üstat ya midem bulandı sabah sabah :D
  • hava filtremi değiştirdim.Epeyce kirliymiş.

[simage]
     CLİO SYMBOL GRUBU
    [/simage]

[simage]
     CLİO SYMBOL GRUBU
    [/simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halilcc -- 18 Nisan 2012; 17:39:43 >
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-2012-model-renault-symbol-1-2-16v-79689603/detay arkadaşlar bu ilandaki arabanın fiyatı uygunmu bu fiyata alınır mı. ben de 2008 lancer var. ama kazalı sanırım. ne kadar üste vererek almalıyım. yardım ederseninz sevinirim arkadaşlar. teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramdem74

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-2012-model-renault-symbol-1-2-16v-79689603/detay arkadaşlar bu ilandaki arabanın fiyatı uygunmu bu fiyata alınır mı. ben de 2008 lancer var. ama kazalı sanırım. ne kadar üste vererek almalıyım. yardım ederseninz sevinirim arkadaşlar. teşekkürler

güzel bi arabanız var

http://www.sahibinden.com/mitsubishi-lancer?pagingSize=50&a5_min=2008&sorting=price_desc&a5_max=2008

burada ki fiyatlara bakarsak çokta üstüne vermeniz gerekmiyor galiba da arabanızdan çokta iyi bir araba değil baktığınız.
  • 
Sayfa: önceki 880881882883884
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.