Şimdi Ara

CLİO SYMBOL GRUBU (759. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27.467
Cevap
83
Favori
1.898.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 757758759760761
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FYMAYIS

    quote:

    Orijinalden alıntı: Mikegolf

    Sağ ön takımlardan ses geliyordu. Rot başı dediler sonra başka bir ustaya götürdüm baktı rotlarda problem yok sadece pim takılması lazım dediler. Onlarda da bu parça olmadığından erteledim. Patlak amörtisör gibi ses geliyor. Sadece sağdan.
    Bu konuda deneyimi olan var mı ?

    aynı ses bendede var gittik ustaya baktırdık rot başları sağlam ön takım sağlam son karar bende amörtisör diyorum ama kesin değil.bende sağ ön bozuk zeminde ses yapıyor sanki sağ ön yıkılıyo gibi. bide kalkışlarda ve sert vites değiştirmeler de motordan küt diye bir ses geliyor mator tokozu dedi usta değiştirdiler 1 hafta sonra yine aynı ses başladı sende de aynı ses var mı? amörtisör ler 100 ile 150 tl arası değişiyor tek taraf .



    Sanırım aynı şey değil. Düz yolda bende hiçbirşey yok ne zaman taşlı bozuk bir yola girsem sağ önden ses gelmeye başlıyor. Rot ve amortisör olmadığını bakan usta söyledi. Küçük bir pim takılıyormuş ondan oluyor dedi. başka bir ustaya da henüz götüremedim.
  • TAMAM BENDEDE BOZUK YOLDA SES YAPIYOR DÜZDE SES YOK SU PİM HAKKINDA DAHA FAZLA BİLGİ ALIRSAN BURADA PAYLAŞIRSAN SEVİNİRİM BENDE SEBEBİNİ ÖĞRENİRSEM PAYLAŞIRIM BURADA
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mikegolf

    Sağ ön takımlardan ses geliyordu. Rot başı dediler sonra başka bir ustaya götürdüm baktı rotlarda problem yok sadece pim takılması lazım dediler. Onlarda da bu parça olmadığından erteledim. Patlak amörtisör gibi ses geliyor. Sadece sağdan.
    Bu konuda deneyimi olan var mı ?

    HOCAM ARAŞTIRIKEN AMORTİSÖR ÇEŞİTLERİ HAKKINDA BİLGİ BULDUM SÖZ ETTİĞİN PİM BU AÇIKLAMADAKİ PİM OLABİLİR

    (Çift tüplü – B tipi: Ayarlanabilen bu amortisör “A” tipinin farklı bir biçimidir. Bu modelde, somunu alt valfe takara sıkmak yerine, üretici normal mil yerine delikli bir mil takmıştır ve bu milin içinde de daha ince başka bir mil dönebilmektedir. İçerdeki bu mil, dıştaki milin valf somununa bağlıdır. Böylece sadece içteki milin herhangi bir tarafı döndürülmesiyle amortisör sönümleme kuvvetlerinin değiştirilebilmesi sağlanır. Bu işlemin daha kolay yapılabilmesi için üreticiler, iç mile bağlı dıştaki milin üstüne yerleştirilmesi gereken küçük bir seçenek pimi eklemişlerdir. Bu pim, amortisörü araçtan sökmeden sönümleme kuvvetlerini ayarlamanıza olanak verir.)

    GENİŞ BİLGİ BU ADRESTEhttp://forum.donanimhaber.com/m_41816962/tm.htm İLK YORUMDA AÇIKLAMIŞ ARKADAŞ NE GÜZEL YAPMAMIZ GEREKEN CLİOLARDA ÇİFT TÜPLÜ B TİPİ AMOSTİSÖR MÜ KULLANILIYOR EĞER ÖYLEYSE PATLAK DEĞİLSE AMOSTİSÖR BİZİM SORUNUMUZ BU PİM



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FYMAYIS -- 12 Mayıs 2011; 9:08:09 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: leon_312

    hocam turbonun saglam yada gidici oldugunu öyle anlaşılmadıgı kanısındayım.
    tüm turbolu araclarda benzin yada dizel farketmez, dizellerde 2000 devirden sonra,benzinlilerde 3000 devirden sonra turbo devreye girer, girdiğinde hafif ıslık sesi ile kendini belli eder.

    turbonun bitik oldugnu veya ümrünün bitecegini 3 sey belli ettirir.
    1 cok yakmaya başlar.
    2 ara hızlanması iyi olmaz
    3 son sürat gide bilecegi hızın altında seyretmesidir.

    bu 3 seye bakarsak dedigniz gibi gaz yememe durumu ortaya cıkıyor. fakat sesle alakası yok. ajentadan sıfır turbolu aracı çalıştırın turbo sesini mutlaka duyarsınız, duymak zorundasınız.

    Normal turbo sesi ile ıslık sesi ayırtedilebilecek düzeye geliyor arıza yaklaşınca bende biliyorum turbolu aracın çalışırken kendine has sesini intercooler olanlarda ses daha güzel 85 HP olanlarda 65 HP olanların sesi daha fazla sadece turbo olduğu için.Saydığınız belirtilerde var ama turboya hava girdiği zamanda çekiş düşebilir ama turbo ölmemiş olabilir yani çok çeşitli durum var.
  • leon slm sana birşey soracağım sen bilirsin bizim araçlardan formda 15 inç jant kullanan varmı? Resimde olursa iyi olur merak ettim nasıl duruyor...Hoşuma giderse bende değiştirmeyi düşünürüm..kolay gelsin birde yan kapı çıtaları ekletsek nasıl olur?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Adalet mülkün temeli

    Normal turbo sesi ile ıslık sesi ayırtedilebilecek düzeye geliyor arıza yaklaşınca bende biliyorum turbolu aracın çalışırken kendine has sesini intercooler olanlarda ses daha güzel 85 HP olanlarda 65 HP olanların sesi daha fazla sadece turbo olduğu için.Saydığınız belirtilerde var ama turboya hava girdiği zamanda çekiş düşebilir ama turbo ölmemiş olabilir yani çok çeşitli durum var.

    hocam dediğin dogru , buzamana kadar bozulmuş turbo sesi duymadıgımdan dolayı, söyle ses geliyor böyle ses geliyor diyemem.
    diger yorumunda genel konuştugundan dolayı ses olayını, bilmeyen kişiler turbonun normal sesini farklı anlamda anlaya bilirler.

    turbonun ömrü 10 senedir. yolda giderken turbonun bozultugu an, açaçk masraf 4000tl civarındadır. fakat turbonun ömrünün bitiğini anlayıp erken degişiminde turbonun masrafı 1000tldir. söylediğim rakamlar abartılı degildir, aşagı yukarı ortalama fiyattır.

    zaten renaultun kullandıgı turbo ,tam turbo performansını vermese bile diger markaların turbo fiyatı ile aynı hemen hemen...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FX1

    leon slm sana birşey soracağım sen bilirsin bizim araçlardan formda 15 inç jant kullanan varmı? Resimde olursa iyi olur merak ettim nasıl duruyor...Hoşuma giderse bende değiştirmeyi düşünürüm..kolay gelsin birde yan kapı çıtaları ekletsek nasıl olur?

    hocam yeni symbol grubundan fantastik mi, fanatik mi tam hatırlamıyorum nikini ama bu arkadas fabrika cıkıslı opsiyonel olarak lastikleri taktırmış...
    lastiği ebatı 185-55-r15 .

    biliyorsun ki bizim janlarla aynı modelde bayutu farklı. bence gereksiz suanda taktırman.

    daha detaylı yazmıştım bunu ama sistem hata verdiğinden yazdıklarım cıkmamış. bu yüzden detaylı anlatmıyorum..

    kapı yanlara koruyucu cıta taktırmak gerekli fakat bizim aracalara gereksiz görüyorum. hem estetik olarak kötü görüntü ortaya cıkarıyor, hemde cıtalar kapıyı felan korumuyor. cünkü daha öncede konu oldu. misal park halinde duruyorsun yanında ki arac kapıyı actıgında senin kapıya vurdugunda kapı kollarının orta aracın cizgisini belli eden cıkıntı var direk oraya darbe ediyor ve göcük meydana geliyor.

    asagıdan yukarı dogru büyüme oldugundan dolayı kapı cıtaları yetersiz kalıyor.. ilk darbe aracın yan profil cizgisini belli eden kısma geliyor o kısımda kapı kollarının ordan geciyor. denemesi bedava yanına tanıdıgın kişinin arabasını getirt ve o kişinin kapısını ac yavasca senin arabanın kapısına denk getir. nereye istabet ettiğini gör..

    hyundai accent eranın kapı cıtasına bak bakalım nereye koymuşlar...

    bana göre aracın estetigni bozdugundan dolayı ve hic bir işe yaramadıgından dolayı gereksiz görüyorum...
    yan cıtaları detaylı anlattım bilgin olsun diye. lastikleride cok uzun anlatmıstım ama suanda zmanım yok. eve gelince istersen anlatırım lastik olayını..
  • açıklamaların için teş..ederim leon hocam dediğin gibi arabanın orijinalliğini bozmamak lazım...Geçen renault bayine gittim megane 3 leri test ettim...bayiye takas olayını sordum benim aracı 22.000 TL ye saydı 1,5 DCİ 85 Bg Exp.Konfor Paketli aracada 42.000 dedi liste fiyatı (internet) indirimli 44.200 gözüküyor...Şimdilik para olmayınca kaldı :))
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FX1

    açıklamaların için teş..ederim leon hocam dediğin gibi arabanın orijinalliğini bozmamak lazım...Geçen renault bayine gittim megane 3 leri test ettim...bayiye takas olayını sordum benim aracı 22.000 TL ye saydı 1,5 DCİ 85 Bg Exp.Konfor Paketli aracada 42.000 dedi liste fiyatı (internet) indirimli 44.200 gözüküyor...Şimdilik para olmayınca kaldı :))

    tabikide abi para olmayınca olmuyor yeri geldiğinde miilyarları savuruyoruz yeri geldiğinde 1 tl bile bulamıyoruz.
    aracına full yazmışsın ama konfor paketi varmı sende bilmiyorum ama kapetsiz ise takaz degerine cok iyi vermişler ajenta olarak pzarda satmaya kalksan 22,750tl,22,500 el sıkarsın, konfor paketli ise ajenta yine iyi vermiş. konfor paketliyide 23,250tl,22,750 tlden satarsın pazarda.

    kısaca ajenta cok güzel takas degeri vermiş bence... megane 3 gelince 2200tllik indirimi ajenta iyi yapmış. ankarada 1tl bile indiremiyorsun. ankaraya göre konusursan cok iyi indirim saglamışlar.
    her hangi bir firma 2000tlden asagı indirim yapmıyor duydugum bildiğim kadarıyla... büyük kampanya olsa 4000tl düserler en fazla.

    durumu toparlarsam ajenta tam anlamıyla 1 numara, aracını iyi fiyat vermişler ve yeni araca 2200 tl iyi indirim yapmışlar. ajentanın senin arabadan kaarı taş catlasa 1500tl. yaptıgı indirimle bu degeri düsersek 700tl gibi indirim saglıyor. konfor paketinin yarısını sen yarısını firma ödüyormuş gibi oluyor...

    kendi adıma konusayım aracımın borcum olmasa direk takasa girerim.

    birde şu olay var , satıs danısmanı ile cok iyi pazarlık yapılır, nerdeyse imza atma noktasına gelinir, sonra danısmanının önüne takas aracı sürresin.
    böyle destekli ajenta olursa şayet böyle düşünürsen cebine 250,500tl daha girer.

    direk adama takas dersen aracını düsük gösterir ,birazda sıfır aracada indirim yapar 500,1000tl gibi ozman kazıgı yersin.
    iyi niyetli ajentalar pek rastlanmıyor, geneli üç kagıtcı..
  • Leon, aracım konfor paketli hatta ilana bile çıktım bu ara satmayı düşünüyorum bakımını bugün yaptırdım denk gelirse 23.000e veririm, sebebi de işe gidip gelirken kullanmıyorum işyerim çok yakın ama hanımın iş yeri uzak o gidip gelecek araba sedan olduğu için zor sürüyor hergün tedirgin oluyorum, o yüzden megane hb almayı da düşünmedim zaten o fiyata kadar çıksaydım, karşıma bi kaç alternatif daha çıkıyor yeni c4 gibi ama maalesef corsa gibi daha küçük hb leri düşünmeye başladık..Ben pek satmayı istemiyorum arabadan çok memnunum maşallah tık yok... bu ayın sonuna kadar satarsam değiştiririm satamasam da otobüsle gitsin :))

    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-ilk-sahibinden-sifir-arac-ayarinda-kazasiz-orijinal-47642371/detay/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FX1 -- 12 Mayıs 2011; 22:01:12 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FX1

    Leon, aracım konfor paketli hatta ilana bile çıktım bu ara satmayı düşünüyorum bakımını bugün yaptırdım denk gelirse 23.000e veririm, sebebi de işe gidip gelirken kullanmıyorum işyerim çok yakın ama hanımın iş yeri uzak o gidip gelecek araba sedan olduğu için zor sürüyor hergün tedirgin oluyorum, o yüzden megane hb almayı da düşünmedim zaten o fiyata kadar çıksaydım, karşıma bi kaç alternatif daha çıkıyor yeni c4 gibi ama maalesef corsa gibi daha küçük hb leri düşünmeye başladık..Ben pek satmayı istemiyorum arabadan çok memnunum maşallah tık yok... bu ayın sonuna kadar satarsam değiştiririm satamasam da otobüsle gitsin :))

    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-ilk-sahibinden-sifir-arac-ayarinda-kazasiz-orijinal-47642371/detay/

    hocam eşiniz sedan kasayı sevmediğinden dolayı psikolojikmen fobi edinmiş galiba. secvresindeki c,d segmenti sedan kasları görüyor ve dogal olarak etkileniyor.

    http://www.renault.com.tr/page.aspx?id=2109
    http://www.renault.com.tr/page.aspx?id=2107

    toplam uzunluklarına bakarsak yani B maddesinde megane daha uzun bizim aractan.
    bunu neden söyledim megane hb kasa bizim aractan biraz daha uzun ve geniş yapıya sahip. bizim aracı kullanamayan birisi böyle kalıplı arabayı hatta kullanmaz. kullanırma cok zorluk ceker. elbet birgün alışır ama nemzan orası koskocaman soru işareti...

    araba alternatifi cok. bizim aractan kücük cmde olsa b segmenti hb kasalara baka eger tam anlamıyla kücük istiyorsanız. c segmenti hbler farklı kulvarda yarısıyor...

    c4 de megane hbden birazdaha büyük
    http://www.citroen.com.tr/home/#/yeni-citroen-c4/boyutlar/

    bence 35,40bin tlden b segmenti kücük araca verilmez kanısındayım. sanırın dizel düsünüyorsun, eger benzinli düşünüyorsan opel astra clasik 3 düsünmeni tabsiye ederim 35bin tl ama indirim yaptıra bilirsen 33bin tl veya atı civarlarında ala bilirsin... seneye bu orta kasa tamamen kalkarmı bilmiyorum ama bu aracı düşünmüyor degilim oturaklı araba. tek donnanım secenekli zaten, alcaksın tenik gri rengini mis gibi kullancaksın .

    gerci benzinli düsündükten sonra c 4 fiyatıda iyi görünüyor donanımına göre.. birsürü parana göre alternatifler var saymakla bitmez.

    ilanına gelince aracının servis bakımlı ve her türlü servis veya ustaya göstere bilirsinizi yazmayı unutmuşsun.birde ufakta olsa pazarlık payı var dersen tam terinde ilan vermiş olursun.
    23.300tl yazman cok vurucu oluş ama kafadan 23.000tl olur dersen kimse dönüp arabana bakmaz.23,200 de direnirsin.23,100tlye sattarsın.
    300 tl cok büyük bir indirim ve bu fitata satacagın belli olurve pazarlıgın anlamı kalmaz.. 23,150tl yazıp 23,000tlde diresinirsen eyvallah zaten sen tok satıcısın. olurya destekli bir müsteri cıkar en son 22,850tlye bırakırsın. düz rakam ve araya sıkısmış rakamlardan kacın derim. mal senin malın bana birsey söylemek düşmez ama 23,150 yazarsan tam yerinde olur.

    1000tl sıradan bir rakam degil ama aracının beklettigne degmez, ajenta araba almadan 22bin tl veriyorsa şayet satmanı tavsiye ederim. bajag havuzsuz :) bagaj havuzunu bizim formdaki arkadaslarda alır.

    lakin aracını dışarda satcaksan eger paranı asla elden alma, beraber gidersin banka numaranı verip adama yatıttırısın sonra hesabını kontrol edersin öyle arabanın satısını ver. dolandırıcılar ortada cok. sahte para veririler, önden 5000tl verelim gerisini yarın bankadan cekelim verilim ama bu gün arabayı noterden üstüme gecirelim diyen olursa asla kanmaa banka yoluyla paranı cebine koy sonra arabanın satısını ver...

    parası hazırdır elinde buyur abi der, sen bankaya beraber gidelim orda saydırtalım de. kendin saymaa misal aklına banka gelmediğini varsayarsak paranın her cinkosundan 4,5 adet para cek sahtemi cercekmi diye ayırt kontrol etma işini saglama al bankaya aracılı ile al...
    baktın adamlar yanciziyor kaporayı atarsın önüne gelirsin..... cok dikkatli ol bu konuda.. bu herkes icin gecerli bir durum...

    bunlar yasanmış olay.
  • Leon dstm,zaten megane 3 ler daha geniş kasa olduğu için düşünmüyoruz dediğin gibi ortada çarpıcılar çok hergün okuyoruz dikkatli olmak lazım ...
    Biraz daha küçük araç alacak olsam opel corsa 1,3 CDTİ 95 Bg Start&Stop sistemli alırım 37.000 e bırakırlar. 75'lik Bg de bayi 34.000 e bıraktı çok iyi fiyat verdi, Fiestayı da test ettim içi çok dar uzun yolda ben boğulurum araçta onu eledim..2 eli iyi olsa Kia Venga da çok hoş bir araç ..Ama dediğim gibi herşey maddiyata dayanıyor fazla açılıp boğulmamak lazım :) Kendinize ve arabalarınıza iyi bakın



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FX1 -- 13 Mayıs 2011; 8:42:22 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FX1

    açıklamaların için teş..ederim leon hocam dediğin gibi arabanın orijinalliğini bozmamak lazım...Geçen renault bayine gittim megane 3 leri test ettim...bayiye takas olayını sordum benim aracı 22.000 TL ye saydı 1,5 DCİ 85 Bg Exp.Konfor Paketli aracada 42.000 dedi liste fiyatı (internet) indirimli 44.200 gözüküyor...Şimdilik para olmayınca kaldı :))

    Symbol için bu fiyat aşırı yüksek ben symbol için 25 binden fazla verilmemesi taraftarıyım aracınızı satarsanız ikinci el az kullanılmış çok temiz dizel symbol var serviste ekspertiz yaptırıp gönül rahatlığı ile alabilirsiniz bence.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Adalet mülkün temeli


    quote:

    Orijinalden alıntı: FX1

    açıklamaların için teş..ederim leon hocam dediğin gibi arabanın orijinalliğini bozmamak lazım...Geçen renault bayine gittim megane 3 leri test ettim...bayiye takas olayını sordum benim aracı 22.000 TL ye saydı 1,5 DCİ 85 Bg Exp.Konfor Paketli aracada 42.000 dedi liste fiyatı (internet) indirimli 44.200 gözüküyor...Şimdilik para olmayınca kaldı :))

    Symbol için bu fiyat aşırı yüksek ben symbol için 25 binden fazla verilmemesi taraftarıyım aracınızı satarsanız ikinci el az kullanılmış çok temiz dizel symbol var serviste ekspertiz yaptırıp gönül rahatlığı ile alabilirsiniz bence.


    Yok dstm symbol değil Megane3 fiyatı dediğimiz :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FX1 -- 13 Mayıs 2011; 10:02:02 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FX1

    Yok dstm symbol değil Megane3 fiyatı dediğimiz :)

    Pardon yanlış anlamışım.
  • arkadaşlar bizim araçların deposu 50 lt mi? son çeyreğin yarısındaydı gösterge. işaretli yerde. fulledim 41 lt aldı. 140 tl yaptı tam. depo 50 lt galiba...



     CLİO SYMBOL GRUBU
  • FX1 abi renault mais ankara subesini aradım görevli personele bakım kampanyaları ne zaman başlıyacagını sordum , kesin tarih veremiyorum ama haftaya muhtemelen başlıyacak dedi. bilgin olsun....

    zaten 2 hafta ncesinden almıstım randevuyu mayısın 26 sına ama ne zman kampanyalar baslıyacak diye sormadım gecen seneye kıyasla tahminde bulunarak aldım randevuyu, sanırım nokta tış yapmısım. cünkü bizim burda randevuyu bugun alıp yarın veya hafya götürme şansımız yok , direk 1 ay sonraya randevu veriyor...

    sende gecikmeden randevu al...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: abdullah09nazilli

    arkadaşlar bizim araçların deposu 50 lt mi? son çeyreğin yarısındaydı gösterge. işaretli yerde. fulledim 41 lt aldı. 140 tl yaptı tam. depo 50 lt galiba...


    hocam daha önceleri bu konu, konu oldu. 2007 symbol sahibi bir arkadasımız 52 litre alır dedi, yeni symbol olan arkadasımız benzin lambası yanmış benzin almış yanlı hatırlamıyorsam 40 küsürdü...arac depoları hakkında az cok bilgim vardı ama teyit etmek icin renaulta mail attım, aracım yeni symbol benzin ısıgı yandı benzin aldım 40 küsür kitre ile depo doldu dedim brosürde, kullanım kitapcıgında 50 litre yazıyor bunun nedeni nasıl oluyor dedim.

    bana cevapları tahmini depo litresi yazılır, kesin ve net litre belirtilmez , deponuzda sorun varsa en yakın servise görünün gibilerinden cevap geldi...

    gösterdiğin gibi ise 40litre alması normal kople bos depoyu varsayarsak senin depo 50 civarlarındadır sanırım.

    yeni symbol kullanan arkadas benzin ısıgı yanmısken 40 litre küsür almış, bende depo boşken almıstm ama R ile senin gösterdiğin cizgi ortasının cok hafif aşagısındaydı, depoyu fullettim 38,5litre aldı..

    senin cevabın ile kafamda azda olsa şekillendi eski symbollerin deposu ile yeni symbollerin depo litreleri aynı görünsede farklı litre kapasitesindeler galibaa...

    tüm marka aracların depo litresi tahmini sayı ile belirtilir diye biliyorum, zaten anlattıgım gibi maildede tahmini yazıldıgını ve 50 litreye yakın depo oldugunu belittiler.
  • benim 2007 dizel clio da yakıt ibresi kırmızının tam üstünde,ama hala göstergede bitiyor uyarısı yanmadı,ve yol bilgisayarı 120 km yol yapabilir gösteriyor ,ibreye bakılırsa bitti bitecek
  • quote:

    Orijinalden alıntı: leon_312


    FX1 abi renault mais ankara subesini aradım görevli personele bakım kampanyaları ne zaman başlıyacagını sordum , kesin tarih veremiyorum ama haftaya muhtemelen başlıyacak dedi. bilgin olsun....

    zaten 2 hafta ncesinden almıstım randevuyu mayısın 26 sına ama ne zman kampanyalar baslıyacak diye sormadım gecen seneye kıyasla tahminde bulunarak aldım randevuyu, sanırım nokta tış yapmısım. cünkü bizim burda randevuyu bugun alıp yarın veya hafya götürme şansımız yok , direk 1 ay sonraya randevu veriyor...

    sende gecikmeden randevu al...


    leon üstad bakım kampanyasını bekleyemedim aracım yağ değişimini 500 km geçti,birde 19 mayısta eve antalyaya gideceğim burdan git gel 1100 km serviste yağı mecburen değiştirdim riske girmedim benim aracın garantisi zaten 25 mayısta dolacak, sadece yağ ve yağ filtresi değişti hava filtresini bi kaç ay önce değiştirtmiştim genel kontrol yaptılar araba tıkırmış...5/40 elf koydular toplamda 165 lira ödedim..sadece fix bakımlarda indirim olacakmış yağ değişimlerinde indirim yokmuş bende üç beşine bakmadım değiştirttim yoksa kafamda sıkıntı kalır mutlaka yapmam lazım...
  • 
Sayfa: önceki 757758759760761
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.