Şimdi Ara

Clio stmbol vectrayı geçer mi? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
182
Cevap
0
Favori
5.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: cncrd

quote:

Orjinalden alıntı: ceyhunberber

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: rewolwer

98 MODEL vectra cd =15 000ytl.
    98 MODEL laguna = 12 000ytl (tabi almak isteyen olursa )
    burdanda anlaşılacağına göre aynı segmentteki arabası bile renonun modele olan rağbeti fiyattan gösteriyor kaldıki clio neredeeee saygılar;)

vectra cd sana 11000 den istediğin kadar bulayım 1997-1998 model

sen bana 140 bg laguna bul o fiyata hemen alayım
    anlayana

bir de bazı arkadaşların seviyesine inmeyeceğim bir tartışmaya kaybetmeyi gösteren en güzel gösterge hakarete kaçmaktır.
    alın size hodri meydan o çok övdüğünüz toyota'nın en iyyi motoru bu en güçlüsü bu deyin
    size ondan daja güçlü bir Renault modeli ni hemen söyleyeyim
    aynı şey opel içinde geçerli.

Renault dünyanın en iyi markası değil ama toyota ve opelden çok daha güçlü motorlar ürettiği kesin.
    ha ceyhun birara cesaretini topla da şu ertelediğim yaris'ini tokatlama işini yapayım
    geçen defa mazeret öne sürüp gelemeyeceğini söylemiştin ya?

renaultun honda ve toyota gibi 1.6 motor 124 hp motoru var sanirim ya mayk birak bunlara gerenk yok

japon motorlarinin nekadar iyi oldugunu sende cok iyi biliyorsun gelipte bide reno motorunu karsilastiriyorsun güldürtme kendini

buyur cabrio 2.0 atmosferik renonu 136 hp
    http://www.renault.com.tr/model/techspec_list.asp?modelID=7

buda atmosferik 2.0 avensis motoru 147 hp

http://www.toyotasa.com.tr/cars/new_cars/avensis/fullspecs.asp

piyasadaki motorlardan bahset prototiplerden bashsedip uçma yine

biraz eski olacak ama idare et R21 txi(atmosferik 1990 model) 140 bg
    1999 model megane coupe 150 ps atmosferik
    1970 model R12 gordini 1.6 125 bg fazla eskiye gittim sanırım
    yenilerden clio RS 2.0 200 bg atmosferik

istediğinde linkte verebilirim
    .
    peki sen bana 175 bg 360 nm 2.0 dizel bir toyota motoru gösterebilirmisin?

bence kendine güldürten sensin?
    motor konusunda bir örnek vereyim biraz abes kaçacak ya neyse RS26'dan daha güçlü bir japon motoru söylesene hepimiz gülelim

Cncrd arkadaşım biraz mantıklı olalım ya sen Reno motoru ile toyota motorunu birmi tutuyosun allaşkına ... Japon motorları dunya devıdır bu bır dunya gerçeği .. konustukca rezıl oluyosun farkındaysan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anshered -- 29 Mart 2007; 0:04:19 >

• quote:

Orjinalden alıntı: meningiamedia

Opel alman olarak kurulmuş, daha sonra GM tarafında satın alınmış bir şirket.

Opel alman değilse, volvoda isveçli değil.

opeli almanlar, alman kabul etmiş size ne oluyor.

www.germancarfans.com

dacia artık fransız mı, ya skoda artık çek değil mi?

quote:

Orjinalden alıntı: commonwealth

arkadaşlar Fransız, Alman ikis de avrupa üreticisi ama herkes şunu atlıyor. Opel alman değil ki, Ayrıca Alman bile olsa Fransız, İtalyan araçları her zaman arkalarındaki yılların deneyimi ile otomobil üretiyor. önemli olan ürettiği aracı satmak istediği kitlenin tercihleridir. Tercihler farklı diye de bir araç kötü diğer biri iy olmak zorunda değil. Ayrıca Ooel in iyi olması için renaultun kötü yada tam tersi olmak zorunda değil. Unutmayın bu üreticiler hiçbirimize bu araçları bedava vermedi. sen bu markayı harika savunuyorsun diye indirim de yapmadı.

o zaman mazda da japon. Mada 6 ile opel Vectra' nın benzerliği de tamamen tesadüf. sonuçta mühendisler farklı değil mi? öyleyse skoda nın Wv ye benzerliğide tesadüf. farklı ülkelerde üretiliyorlar.

• quote:

Orjinalden alıntı: acu___men

symboldeki o 250 kadran megane-1 den alınmadır.

quote:

quote:

quote:

tamam cncrd zaten dünyanin en iyi arabalarini reno yapiyor bizde cekmiyoruz pok atiyoruz.. diğerler firmalar da renoyu örnek aliyor zaten

f1 e katilmayan arabayi düzgün yapamaz zaten güzel tespit yapilmis

zaten reno f1 parasini burda sattiği fahiş fiyatlardan cikariyor tipki toyota honda gibi

bmw zaten motordan anlamadiği icin 2.000 motor dizel den 163 hp aliyor... ha hic sordunmu bmw servisine sadece yazilimla 210 hp ye sorunsuz cikarildiğini biliyormuydun ??? emin ol dizel konusunda bircok firma renodan iyi

gerek yok uzatmicam zaten sen öyle bil renoyu kal sağlicakla......

benim dünyanın en iyi arabalarını .renault yapar gibi bir iddam yok.
    ama
    ama motor teknolojisi olarak bir çok firmadan çok çok iyi ve tekloloji olarak ta önce bunu indeksi bana göre motorsporlarının zirvesi olan F1'dir.
    o teknolojiyi kullanır kulllanmaz o firmaların pazarlama ve maliyet stratejileriyle hitap ettiği kitlelerle ilgilidir.

peki sen yazılımla megane dci 175 bg den kaç çıkıyor biliyormusun?
    yazılımla yaptığın iş modifiye ye girer.
    niye servisin akıl ettiğini fabrika akıl edemiyormu?fabrika salak mı da 210 bg ürettiği aracı 163 bg le piyasaya sürsün.
    Burada güç kadar ömür de verimlilikte dayanıklılık ta önemlidir.
    sana yarisinle 200 lü hızlarda mutluluklar herne kadar (toyota mühendisleri başa 2 rakamını koymayı unutmuşlar sada )

emin ol dizel bmw motorundan iki tane reno motoru cikar sağlamlik dayaniklilik konusunda.....

en azindan 65 hp dci clio sümbüle 250km lik salakca bir kadran ve dizel olmasina ve o deviri cevirmesi imkansiz olmasina rağmen 7.000 devirlik gibi komik salakliklar yapmamislar kime ne anlatiyon sen
    yok ispat dersen görmedim ben dersen bizim sümbülün gösterge resmini koyayim buraya

megane 1 250 yapio yani

• quote:

Orjinalden alıntı: silifkeli_fcm

Arkadaşlar daha önce de belirttiğim gibi konuyu açarken amacım Clio Symbol'ün 2.0 litre motor hacimli Opel Vectra CDX araçtan daha seri olup olmadığını, kullanıcı tecrübelerinden yararlanarak öğrenmekti. Eğer ki Vectra daha seri bir araç ise sıralı sistem de olsa LPG ivmelenmesini yavaşlatıyor mu diye de merak ettim ve sordum.
    Ancak konu yanlış anlaşılıp iki farklı sınıftaki, artı ve eksileri ile belirli bir müşteri kitlesine ulaşmış araçların ve hatta konuda bahsi geçmeyen diğer markaların (çok afedersiniz) sidik yarıştırıcılığına döndü. Böylesine güzel, paylaşımcı bir forumda böyle tartışmaların olması, hatta bazen hakarete uzanan atışmalar yaşanması beni üzdü. Her markanın her model aracının zayıf veya güçlü yönleri vardır ve sunduğu güç, konfor, güvenlik genellikle fiyat etiketleriyle orantılı olarak artar ve her müşteri kendisine en uygun ve sevdiği aracı kullanır. Bu bize herbiri detaylı bir mühendislik çalışmasının ve en önemlisi bir ciddi bir mali yatırımın ürünü olan araçları kötüleme (bakım eleştirme demiyorum) veya onu en iyi araba olarak başkalarına dayatma (arabayı övme demiyorum) hakkını vermez.

Neyse, fazla uzatmıyorum. Herkese teşekkürler. Lütfen başkalarına da faydalı olacak bilgileri paylaşalım. En azından ben bu forumu o amaçla kullanıyorum ve öyle kurulduğunu umuyorum.
    Sağlıcakla kalın....

Mutlaka etkileyecektir. Benzim ve LPG'nin verimlilikleri farklıdır. Ayrıca Vectra'nın motor yapısıda benzine göre ayarlı olduğundan artık 136 beygir çekmeyeceği kesindir. Tabi vites oranları arabanın ağırlığı falanda benzinli motora göre yapılandırıldığından arabadan çekilen performans düşecektir.
    Kendiniz bile benzinli ve Lpg li olarak ayrı ayrı kalkış testi yaparak bunu ölçümleyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metalok -- 29 Mart 2007; 13:36:24 >

• opeller ot gibi araba zaten türkiyedede eskisi gibi tutulmuyor koltuğunu vw kaptırdı. 2004- 2006vecctraların hepsi satılık galericiler doldu taştı kimse yüzüne bakmıyor hemdde bu araçları 21.000 ytl veriyolar opel devri bitti
  • quote:

Orjinalden alıntı: anshered

quote:

quote:

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: rewolwer

98 MODEL vectra cd =15 000ytl.
    98 MODEL laguna = 12 000ytl (tabi almak isteyen olursa )
    burdanda anlaşılacağına göre aynı segmentteki arabası bile renonun modele olan rağbeti fiyattan gösteriyor kaldıki clio neredeeee saygılar;)

vectra cd sana 11000 den istediğin kadar bulayım 1997-1998 model

sen bana 140 bg laguna bul o fiyata hemen alayım
    anlayana

bir de bazı arkadaşların seviyesine inmeyeceğim bir tartışmaya kaybetmeyi gösteren en güzel gösterge hakarete kaçmaktır.
    alın size hodri meydan o çok övdüğünüz toyota'nın en iyyi motoru bu en güçlüsü bu deyin
    size ondan daja güçlü bir Renault modeli ni hemen söyleyeyim
    aynı şey opel içinde geçerli.

Renault dünyanın en iyi markası değil ama toyota ve opelden çok daha güçlü motorlar ürettiği kesin.
    ha ceyhun birara cesaretini topla da şu ertelediğim yaris'ini tokatlama işini yapayım
    geçen defa mazeret öne sürüp gelemeyeceğini söylemiştin ya?

renaultun honda ve toyota gibi 1.6 motor 124 hp motoru var sanirim ya mayk birak bunlara gerenk yok

japon motorlarinin nekadar iyi oldugunu sende cok iyi biliyorsun gelipte bide reno motorunu karsilastiriyorsun güldürtme kendini

buyur cabrio 2.0 atmosferik renonu 136 hp
    http://www.renault.com.tr/model/techspec_list.asp?modelID=7

buda atmosferik 2.0 avensis motoru 147 hp

http://www.toyotasa.com.tr/cars/new_cars/avensis/fullspecs.asp

piyasadaki motorlardan bahset prototiplerden bashsedip uçma yine

biraz eski olacak ama idare et R21 txi(atmosferik 1990 model) 140 bg
    1999 model megane coupe 150 ps atmosferik
    1970 model R12 gordini 1.6 125 bg fazla eskiye gittim sanırım
    yenilerden clio RS 2.0 200 bg atmosferik

istediğinde linkte verebilirim
    .
    peki sen bana 175 bg 360 nm 2.0 dizel bir toyota motoru gösterebilirmisin?

bence kendine güldürten sensin?
    motor konusunda bir örnek vereyim biraz abes kaçacak ya neyse RS26'dan daha güçlü bir japon motoru söylesene hepimiz gülelim

Cncrd arkadaşım biraz mantıklı olalım ya sen Reno motoru ile toyota motorunu birmi tutuyosun allaşkına ... Japon motorları dunya devıdır bu bır dunya gerçeği .. konustukca rezıl oluyosun farkındaysan

rezil olan sensin
    sen istediğin bir honda ya da toyota ya da bir japon motoru göster ben sana ondan daha güçlü bir Renault motoru mutlaka bulurum.
    ben belgelerle ve rakamlara dayalı konuşuyorum üfürükten sallamıyorum.
    sen bana RS 26'dan daha güçlü bir japon motoru göster ben susayım.
    gösteremezsen sen sus ve kendi kendini avutmaya devam et.

• Tmm cncrd sn daha ıı bılıosun ok bısey demıyorum .. ben ztn bnca senedr bosuna bu işin içindeyim boşuna bukdr başarılarm var boşuna bu işin içindeym sen bnden daha ıı bılıosn demek, o efsane subarular supra lar nissan skyline lar nsx typer lar hepsi yalanmış hondanın turbosuz atmosferik 2000 motordan 240 hp çıkarması litre başına 120 hp yapması bu konuda ferrariyi geçmesi fln hepsi hikaye ozaman senin Rs en büyük .. sana hıcbısey demıyorum sen sadece gıt butun dunyayı gez dolaş otomobılden anlayan herkese sole Renault motorumu daha iyi japon motorlarımı .. bunca senedır bılınen bı gerçek demekki kandırmacaymış .. Renaultu farkedememısız..

bu arada olm formula ıle ne ılgısı var formulayı nıe karıştırıosun formulada zaten butun araçlar standarttır genelde butun markaların motor güçleri aynıdır diğerlerininde 3 aşşa 5 yukarıdır pilotajlık götürür işi.. ne alakası var bu konunun rs26 şile ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anshered -- 5 Nisan 2007; 17:23:37 >

• Aslında tüm bu mesajlar içinde en mantıklısı ceyhununki... Bir markaya takılıp kalmak yanlış...

Ben mesela hayatımda hiçbir zaman aynı markaya 2 defa binmedim. gerçi fiata kadar bu benim tercihim değildi ailemin tercihiydi ama yinede her markanın nasıl olduğunu görebilme imkanım oldu... Ama concord bir reno tutturdu gidiyor... diğer arkadaşlarda sağ olsunlar sanki reno dünyanın en kötüsü markasıymış gibi concordu haksız çıkarmaya çalışıyor...

İlk bindiğim araba renoydu sonra ford,sonra opel,sonra fiat sonra volkswagen en sonda toyota şimdi hayalimde yine bir wolkswagen var(jetta) ama bunu almam yakın zamanda pek mümkün görünmüyor... eğer vw olmazsa citroen yada honda almak isterim.. Mesela vtecin iç paneli beni çok etkiledi.. Citroenin ise, değişken amortsör sistemine ve tekerlek patladığında 3 tekerlek üstünde gidebilme özelliğine hayranım... Bu markalar neden olmasın? Hayatım boyunca tüm bu markaları denemek isterim haa bu arada mazdayıda unutmayalım...

• RENAULT OPEL'DEN Mİ ÜSTÜNMÜŞ BEE? YOK ARTIK!!DAHA NELER DUYCAZ ACABA?
    GÜVENLİKTEN GİRİLMİŞ,KALİTEDEN ÇIKILMIŞ..MAŞALLAH..ARKADAŞLAR,YAPMAYIN ETMEYİN..CONCORDE'DA ÇIKMIŞ EN GÜÇLÜ MOTORU RENAULT YAPIYOR DEMİŞ..O ZAMAN CEYHUNLA ANSHERED'İN DEDİĞİ GİBİ,SKYLINE,350,SUPRA,OPC,TYPE-R FALAN HİKAYE..
    ARKADAŞLAR BEN BİRAZ YOKUM,RENAULT BAYİSİNE SÜMBÜL ALMAYA GİDİYORUM..
    CEYHUN!!,AKŞAM İZMİRE GELİYORUM KAPIŞMAYA,SEN BMW'İ AL,BEN SÜMBÜLLE SENİ TOKATLICAM..ONA GÖRE..ÇÜNKÜ YARİSLE ZEVK ALMAM..ÇOK KOLAY GEÇERİM..BMW İLE ZEVKLİ OLUR,BANA BİRAZ MEYDAN OKUYABİLİRSİN BELKİ..DİZEL ALCAM CEYHUN,HEM EKONOMİ,HEM PERFORMANS..İKİSİ BİR ARADA...

• quote:

Orjinalden alıntı: CX2

RENAULT OPEL'DEN Mİ ÜSTÜNMÜŞ BEE? YOK ARTIK!!DAHA NELER DUYCAZ ACABA?
    GÜVENLİKTEN GİRİLMİŞ,KALİTEDEN ÇIKILMIŞ..MAŞALLAH..ARKADAŞLAR,YAPMAYIN ETMEYİN..CONCORDE'DA ÇIKMIŞ EN GÜÇLÜ MOTORU RENAULT YAPIYOR DEMİŞ..O ZAMAN CEYHUNLA ANSHERED'İN DEDİĞİ GİBİ,SKYLINE,350,SUPRA,OPC,TYPE-R FALAN HİKAYE..
    CEYHUN!!,AKŞAM İZMİRE GELİYORUM KAPIŞMAYA,SEN BMW'İ AL,BEN SÜMBÜLLE SENİ TOKATLICAM..ONA GÖRE..ÇÜNKÜ YARİSLE ZEVK ALMAM..ÇOK KOLAY GEÇERİM..BMW İLE ZEVKLİ OLUR,BANA BİRAZ MEYDAN OKUYABİLİRSİN BELKİ..DİZEL ALCAM CEYHUN,HEM EKONOMİ,HEM PERFORMANS..İKİSİ BİR ARADA...

olmaz bende sirketin sümbülünü alcam bmw yerine kendime yediremem sonra gecersin falan

sat su yazliği 330 xd ye zam gelmeden

sen izmire gelmezsen aksam ben haftaya denizlideyim iş cikti yine

• quote:

quote:

olmaz bende sirketin sümbülünü alcam bmw yerine kendime yediremem sonra gecersin falan

VALLA?OOO SÜPER,BEKLİYORUM ABİ..
    BU ARADA 3.30XD ALABİLMEM İÇİN YAZLIĞIN SATILMASI GEREK..YANİ BİRAZ VAKİT LAZIM YAA..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CX2 -- 30 Mart 2007; 16:18:54 >

• quote:

quote:

quote:

VALLA?OOO SÜPER,BEKLİYORUM ABİ..
    BU ARADA 3.30XD ALABİLMEM İÇİN YAZLIĞIN SATILMASI GEREK..YANİ BİRAZ VAKİT LAZIM YAA..

masallah yazlik diil malikane

leon var satilik dod ta 4.000 km 2.0 fsi 40.000 ytl icin gidio ah ah

http://vs2.dod.com.tr/VehicleCard.aspx?vehicleID=43499

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceyhunberber -- 30 Mart 2007; 16:25:04 >

• 1986 model kartalım vardı, benim için en harika arabaydı araba sürmeyi öğrendim. kapısını yırttım, aks kestirdim, diferansiyeli lokomotif yağı ve talaş ile susturabilir hale getirdim. ama o hep gitti. sonra 1991 model concorde aldım.harika bir arabaydı. acil hastaneye giderken 160 kmh sürat ile kamyonun jantlarına vurdum araçtan yara almadan çıktım. harika bir arabaydı. sonra 1996 model mondeo kullandım. o da müthiş konforlu süper bir arabaydı. şimdi 1994 model concorde kullanıyorum ve bitinceye kadar değiştirmeyi düşünmüyorum çünkü bir araçtan istediğim herşeyi bana veriyor. Ama biliyorum ki bir gün opel alırsam emin olun o da benim için harika bir araba olacak. kullandığın araba en iyisidir. tercih ettiğin marka da en iyisidir. bunu ispatlamak için kimsenin tercihini kötülemeye gerek yok. toyota seviyorsan git toyota al bence en akıllıcasını yapmış olusun. eğer kafanda soru işaretleri varsa bil ki tercihinden emin değilsin. o zaman başlarsın o takoz, bu kötü demeye. ayrıca cncrd'ye bu kadar yüklenmenize de gerek yok. adam kimseye kötü demiyor. sadece renault iyi bir tercihtir diyor.

• yaw siz izmirdemisiniz nerde oturuosunuz goruselım bn ksk deyım ..
  • quote:

Tmm cncrd sn daha ıı bılıosun ok bısey demıyorum .. ben ztn bnca senedr bosuna rallycym boşuna bukdr başarılarm var boşuna teknık servıslk yapıyorum boşuna bu işin içindeym sen bnden daha ıı bılıosn demek, o efsane subarular supra lar nissan skyline lar nsx typer lar hepsi yalanmış hondanın turbosuz atmosferik 2000 motordan 240 hp çıkarması litre başına 120 hp yapması bu konuda ferrariyi geçmesi fln hepsi hikaye ozaman senin Rs en büyük .. sana hıcbısey demıyorum sen sadece gıt butun dunyayı gez dolaş otomobılden anlayan herkese sole Renault motorumu daha iyi japon motorlarımı .. bunca senedır bılınen bı gerçek demekki kandırmacaymış .. Renaultu farkedememısız..

bu arada olm formula ıle ne ılgısı var formulayı nıe karıştırıosun formulada zaten butun araçlar standarttır genelde butun markaların motor güçleri aynıdır diğerlerininde 3 aşşa 5 yukarıdır pilotajlık götürür işi.. ne alakası var bu konunun rs26 şile ..

helal arkadaşım sana bir kaç ay önceki amatör drag yarışlarından ralliciye terfi etmişssin
    http://forum.donanimhaber.com/m_9472273/mpage_1/key_//tm.htm#9472273

ben sana söylüyorum bul RS26 dan daha güçlü japon motoru susayım

Rs 26 V8 2.4 90 derece atmosferik
    20000 rpm 900 bhp
    kaba bir hesapla litre başına 375 bg
    üstteki değerin yanında litre başına 120 bg komik bir rakam
    turbo isterseniz
    Rs 003(emin değilim9 1.5 litre turbo V6 1550 php
    bana üfürükten şeyler söylemeyin rakamlara dayalı örnek verin,mesala bulun 2.0 177 bg den güçlü bir dizel motoru
    mesala Ceyhun rakamlara dayalı şeyler veriyor tekdir ediyorum ama hala Rs 26 dan daha güçlüsünü bulamadı
    Nissan'dan örnek vermiş Nissan Renault ilişkisini anlatmama gerek yok sanırım
    bu da ceyhununkine benzer bir prototip Renault nepta
    http://forum.donanimhaber.com/m_9433389/mpage_1/key_//tm.htm#9433389
    @Ceyhun fazla kasma istersen

• quote:

quote:

Tmm cncrd sn daha ıı bılıosun ok bısey demıyorum .. ben ztn bnca senedr bosuna rallycym boşuna bukdr başarılarm var boşuna teknık servıslk yapıyorum boşuna bu işin içindeym sen bnden daha ıı bılıosn demek, o efsane subarular supra lar nissan skyline lar nsx typer lar hepsi yalanmış hondanın turbosuz atmosferik 2000 motordan 240 hp çıkarması litre başına 120 hp yapması bu konuda ferrariyi geçmesi fln hepsi hikaye ozaman senin Rs en büyük .. sana hıcbısey demıyorum sen sadece gıt butun dunyayı gez dolaş otomobılden anlayan herkese sole Renault motorumu daha iyi japon motorlarımı .. bunca senedır bılınen bı gerçek demekki kandırmacaymış .. Renaultu farkedememısız..

helal arkadaşım sana bir kaç ay önceki amatör drag yarışlarından ralliciye terfi etmişssin

20000 rpm 900 bhp
    turbo isterseniz
    bana üfürükten şeyler söylemeyin rakamlara dayalı örnek verin,mesala bulun 2.0 177 bg den güçlü bir dizel motoru
    mesala Ceyhun rakamlara dayalı şeyler veriyor tekdir ediyorum ama hala Rs 26 dan daha güçlüsünü bulamadı

ya sana nediyorum formula araçları zaten aynı guctedır hemen hemen formulayı nıye karıştırıosun bu konuya .. o araçlar standarttır .. ferraride oyle bmw de oyle mcleren de oyle hondada oyle hepsı 850 900 beygır zaten .. o konuyu bir arkadaş için başka bir muhabbet için açmıştm zatn ben hala drag yarıslarına katılıyorum bunu ınkar etmedm bu benım ıcın sadece zevk ama asıl sporm rally gel izmir rallysıne 7-8 nısan gor benı .. yer zaman ogrenmek ıstıosan da solerım gelceksen ulaş bana ..

biraz olsun düşün yw .. bu forumdaki çoğu ınsan haksız senmı haklısın , renaulta bişey demıorm onunda kendıne gore guzel yanları var marka olarak benım hem Honda aracım var hem Renault .. ailemde iki tane araç var ikisinide kullanıyorum , sadece hondam yok yanı bu yaptıgım fanatıklık deil sporum geregı ford'da kullandım fiat'ta kullandm ve aklına gelebılecek çoğu markayı.. motor bılgım var dunyadaki bu motor sporlarıyla uraşan adamlarla tanıştm kaldım .. Japon motorları dunya devidir bu bı gercek bunu fanatıklık yaparak deıstıremessın solesende yırtınsanda kımse sana ınanmaz 2-3 tane daha kendin gibi ranault kullanan adam bulursun onları inandırırsın ancak ..

daha fzla konusmıcam artk seviyesizlik olcak cunku bukadarını bıle solemem yanlış banane aslında senın neyı tartıstıından gece gece bısey yazdım snde hakkımda ole konusunca uzadı gıttı konu ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anshered -- 5 Nisan 2007; 17:24:51 >

• bi rs dir tutturmuş sakız gibi tamam reno dünyanıın en iyi motorunu yapıyor reno dünyanın en iyi markası

başka ne denilebilirki
    quote:

quote:

quote:

20000 rpm 900 bhp
    turbo isterseniz

ya sana nediyorum formula araçları zaten aynı guctedır hemen hemen formulayı nıye karıştırıosun bu konuya .. o araçlar standarttır .. ferraride oyle bmw de oyle mcleren de oyle hondada oyle hepsı 850 900 beygır zaten .. o konuyu bir arkadaş için başka bir muhabbet için açmıştm zatn ben hala drag yarıslarına katılıyorum bunu ınkar etmedm bu benım ıcın sadece zevk ama asıl sporm rally gel izmir rallysıne 7-8 nısan gor benı .. yer zaman ogrenmek ıstıosan da solerım gelceksen ulaş bana ..

biraz olsun düşün yw .. bu forumdaki çoğu ınsan haksız senmı haklısın , renaulta bişey demıorm onunda kendıne gore guzel yanları var marka olarak benım hem Honda aracım var hem Renault .. ailemde iki tane araç var ikisinide kullanıyorum , sadece hondam yok yanı bu yaptıgım fanatıklık deil sporum geregı ford'da kullandım fiat'ta kullandm ve aklına gelebılecek çoğu markayı.. teknik kontrolde çlıştm motor bılgım var butun dunyadaki bu motor sporlarıyla uraşan adamlarla tanıştm kaldım .. Japon motorları dunya devidir bu bı gercek bunu fanatıklık yaparak deıstıremessın solesende yırtınsanda kımse sana ınanmaz 2-3 tane daha kendin gibi ranault kullanan adam bulursun onları inandırırsın ancak ..

daha fzla konusmıcam artk seviyesizlik olcak cunku bukadarını bıle solemem yanlış banane aslında senın neyı tartıstıından gece gece bısey yazdım snde hakkımda ole konusunca uzadı gıttı konu ..

• Renault RS dünyanın en hızlı aracıdır
    geçen gün esenboğadan kalkarken gördüm uçaklarla yarışıyordu
    ama nedense bi subaru geldi cufflaya cufflaya geçti yanından
    tüh
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.