Şimdi Ara

Clio stmbol vectrayı geçer mi? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
182
Cevap
0
Favori
5.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • opel avrupada renodan cok satıyor bılıyorsun(avrupalıların maddı olarak bızden daha rahat oldugu acık)
    Türkiyedede bınlerce opel sahıbı var
    sımdı sana soruyorum mılyonlarca opel sahıbının bılmedıgı ve senın bıldıgın nedırkı opelı bu kadar kotuleme geregı goruyorsun?
  • bizde vectra vardı 2001 model cdx 2.0, çok hantal araçtı, arabayı kaldırmak zordu 1. viteste,ama çok rahat 120 den 180 e çıkıyo,vites oranları çok uzun olmamalı 4-5 te. 2.0 motor pek yetmiyodu opele şöle 2.2 145 beygir civarı bi motoru olsa ideal olurdu.1.6 larını düşünemiyorum ztn.ama almanların hepsi için hantal ve otobanda hıza ayarlı denmesine katılmıyorum, örnek bmw.
    vectra çok konforlu araçtı walla, özellikle arkası ztn arkaya 3 kişi bindimi ,lastiklerin yanakları yarı yarıya yok olur direk,yumuşak biraz arkası.
    traction control sistemininde bi işe yaradığını görmedik araçta, belirtmeden geçmeyeyim
  • Arkadaşlar
    1. Sürat felakettir
    2. Arabalar ne kadar iyi olursa olsun onu kullanan kişinin yetenekleri ve refleksleri daha önemlidir.Kişi hızlı ve dikkatli bir sürücü değilse altına ferrari verseniz boştur.Kaplumbağa gibi araç yanından geçer gider
  • quote:

Orjinalden alıntı: cncrd

senin yaşın kadar benim araba kullanmışlığım var,
    sen seviyeni takoz şeklinde sallamalarla belirtiyorsun zaten.
    Dtm yi seyrettim F1'in yanında eşek yrışı kalır adı üstünde alman otomobil yarışı opel orda da nal topluyor.

Dtm F1'e alternatif miş bunu başka yerde söyleme hem bilgisizliğini belli edersin hem de komik duruma düşersin
    Hadi A1 desen neyse ya da GP2 bile desen bu kadar komik olmaz dtm F1'e alternatifmiş
    güç olayı da OPC ye rakip çıkamadığı lafından geldi

hemen ilk cümlede galeyana geldi yaşım kadar

yukarıda yazdım ben tencere diyorum sen gelmiş ne diyorsun şimdide gelmiş bana f1 le dtm arasındaki farkı anlatıyorsun

evet bilgisizim f1 konusunda çünkü seyretmem ama ehliiyetim olmadan önce ilgiyle takip ediyordum siz gençleri anlıyorum

opel in ordaki başarısına bir laf etmedim sen gelmiş opel nal topluoyr diyorsun

başta clioya renoya takoz dedim sen geldin opele taş attın

spikerin bir lafı vardı nadiren baktıgım yarışlarından birinde dtm in alternatif olabileceğini söylüyordu sadece alıntı yaptım

sen klavye oyunu yaptın şimdide gelmiş f1 dtm gp2 üçgeninden bahsediyorsun komiksin

takoza takoz demekle seviyemi anlıyormuş yesinler seni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DG00 -- 20 Mart 2007; 19:54:03 >

• clio ve vectra ayrı sınıfta 2 arabadır ama şunu unutmamak gerekir 2 arabada yıllardır ülkemizde sevilen ve tüketicinin tercih ettiği arabalardandır , konuyu açan arkadaş zaten şehir içinde kendisini bir clionun geçtiğini söylemiş bu normaldir fizik kurallarına göre ağırlık vede motor gücü ve kg başına düşen hp oranını hesap ederseniz şaşılacak bişey değil , şimdi burda opel renault savaşı yapmak yersiz olur , opel gibi ağır tonajlı araçlar ise ivmelendiğinde ağır bir taş misali hafif olan arabalara göre daha az motor gücü kullanarak iyi bir performans sergileyebilmektedir buda fi<zik kurallarının mutlak sonucudur .saygılar
  • tamam cncrd zaten dünyanin en iyi arabalarini reno yapiyor bizde cekmiyoruz pok atiyoruz.. diğerler firmalar da renoyu örnek aliyor zaten

f1 e katilmayan arabayi düzgün yapamaz zaten güzel tespit yapilmis

zaten reno f1 parasini burda sattiği fahiş fiyatlardan cikariyor tipki toyota honda gibi

bmw zaten motordan anlamadiği icin 2.000 motor dizel den 163 hp aliyor... ha hic sordunmu bmw servisine sadece yazilimla 210 hp ye sorunsuz cikarildiğini biliyormuydun ??? emin ol dizel konusunda bircok firma renodan iyi

gerek yok uzatmicam zaten sen öyle bil renoyu kal sağlicakla......

• quote:

Orjinalden alıntı: ceyhunberber

tamam cncrd zaten dünyanin en iyi arabalarini reno yapiyor bizde cekmiyoruz pok atiyoruz.. diğerler firmalar da renoyu örnek aliyor zaten

zaten reno f1 parasini burda sattiği fahiş fiyatlardan cikariyor tipki toyota honda gibi

bmw zaten motordan anlamadiği icin 2.000 motor dizel den 163 hp aliyor... ha hic sordunmu bmw servisine sadece yazilimla 210 hp ye sorunsuz cikarildiğini biliyormuydun ??? emin ol dizel konusunda bircok firma renodan iyi

benim dünyanın en iyi arabalarını .renault yapar gibi bir iddam yok.
    ama
    ama motor teknolojisi olarak bir çok firmadan çok çok iyi ve tekloloji olarak ta önce bunu indeksi bana göre motorsporlarının zirvesi olan F1'dir.
    o teknolojiyi kullanır kulllanmaz o firmaların pazarlama ve maliyet stratejileriyle hitap ettiği kitlelerle ilgilidir.

peki sen yazılımla megane dci 175 bg den kaç çıkıyor biliyormusun?
    yazılımla yaptığın iş modifiye ye girer.
    niye servisin akıl ettiğini fabrika akıl edemiyormu?fabrika salak mı da 210 bg ürettiği aracı 163 bg le piyasaya sürsün.
    Burada güç kadar ömür de verimlilikte dayanıklılık ta önemlidir.
    sana yarisinle 200 lü hızlarda mutluluklar herne kadar (toyota mühendisleri başa 2 rakamını koymayı unutmuşlar sada )

• quote:

quote:

tamam cncrd zaten dünyanin en iyi arabalarini reno yapiyor bizde cekmiyoruz pok atiyoruz.. diğerler firmalar da renoyu örnek aliyor zaten

ama
    ama motor teknolojisi olarak bir çok firmadan çok çok iyi ve tekloloji olarak ta önce bunu indeksi bana göre motorsporlarının zirvesi olan F1'dir.
    o teknolojiyi kullanır kulllanmaz o firmaların pazarlama ve maliyet stratejileriyle hitap ettiği kitlelerle ilgilidir.

niye servisin akıl ettiğini fabrika akıl edemiyormu?fabrika salak mı da 210 bg ürettiği aracı 163 bg le piyasaya sürsün.
    sana yarisinle 200 lü hızlarda mutluluklar herne kadar (toyota mühendisleri başa 2 rakamını koymayı unutmuşlar sada )

emin ol dizel bmw motorundan iki tane reno motoru cikar sağlamlik dayaniklilik konusunda.....

en azindan 65 hp dci clio sümbüle 250km lik salakca bir kadran ve dizel olmasina ve o deviri cevirmesi imkansiz olmasina rağmen 7.000 devirlik gibi komik salakliklar yapmamislar kime ne anlatiyon sen
    yok ispat dersen görmedim ben dersen bizim sümbülün gösterge resmini koyayim buraya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceyhunberber -- 21 Mart 2007; 14:04:58 >

• en buyuk hata sümbül le kapışmak zaten yani bi sümbül 300 km yapsa 100 km ye 3 sn de ulaşsa ne olur ya o bir sümbül tarihin gördugu en çirkin araclardan biri kutahyaadnan dioki 114 hp lik aac 85 hp miş de biz anlamamışız bikere 95 xli var bizde ve arac 114 hp 10 sn 0-100 195 km max hız 95 model olmasına rağmen 16 vlave ve enjeksiyonludur su anda bana 0 km sümbülmü 1999 model corolla gli mi deseler corolla derim dusunmeden bomboş aracmış allahını reno nun mu içi dolu hehe ama halkımız uyandırdgın için saol meğer arac 85 hp miş:::::::):) cok komıksın
  • quote:

quote:

quote:

ama

emin ol dizel bmw motorundan iki tane reno motoru cikar sağlamlik dayaniklilik konusunda.....

en azindan 65 hp dci clio sümbüle 250km lik salakca bir kadran ve dizel olmasina ve o deviri cevirmesi imkansiz olmasina rağmen 7.000 devirlik gibi komik salakliklar yapmamislar kime ne anlatiyon sen
    yok ispat dersen görmedim ben dersen bizim sümbülün gösterge resmini koyayim buraya

yavaş at

aynı salaklıkları corolla da yapıyor istiyorsan resmini koyayım

ama bence bu salaklık değil standart malzeme kullanarak maliyet düşürmedir
    ne yapsın mühendisler senin kadar zeki olmadıklarından yaris'e hız göstergesinde 2 rakamını koymamışlar.
    herhalde hesaplayıp hesaplayıp o hızı yapamayacağını bulmuşlar

• quote:

quote:

quote:

quote:

ama

yavaş at

aynı salaklıkları corolla da yapıyor istiyorsan resmini koyayım

ama bence bu salaklık değil standart malzeme kullanarak maliyet düşürmedir
    ne yapsın mühendisler senin kadar zeki olmadıklarından yaris'e hız göstergesinde 2 rakamını koymamışlar.
    herhalde hesaplayıp hesaplayıp o hızı yapamayacağını bulmuşlar

buyur arkadasim corolla d4d 220 kadran hiz 210 ayni salakliği yapar dediğin corolla resmi sana

Clio stmbol vectrayı geçer mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceyhunberber -- 22 Mart 2007; 11:10:10 >

• cncrd buda sizin sümbülün yapamayacaği hiz ve devirin göstergesi
    65 bg kendini yirta yirta 170 e cikmisti bi ara hafif yokusta ölmemek icin yavasladik 130 kadar haliyle 250 yi düsünemiyorum

http://img220.imageshack.us/img220/5648/22032007351pk8.jpg

sende cok iyi biliyorsunki ne clio3 nede megane2 ayni göstergeleri kullanmiyor

hayirli günler dilerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceyhunberber -- 22 Mart 2007; 10:50:40 >

• 98 MODEL vectra cd =15 000ytl.
    98 MODEL laguna = 12 000ytl (tabi almak isteyen olursa )
    burdanda anlaşılacağına göre aynı segmentteki arabası bile renonun modele olan rağbeti fiyattan gösteriyor kaldıki clio neredeeee saygılar;)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rocapitol

AMA CONCORD HERZAMAN OLDUĞU GİBİ YİNE UÇUŞA GEÇTİĞİ İÇİN BUNU ANLAYACAK KADAR KAFASINI ÇALIŞTIRAMIYOR...OLAY BUNDAN İBARETTİR NOKTA!!!...

• quote:

Orjinalden alıntı: Rocapitol

CEYHUN HARBİDEN ÇOK KOMİK..SÜMBÜL BİRTARAFINI YIRTSA YİNEDE 200ÜN ÜSTÜNE ÇIKAMAZ...

YARİS ÇIKIYOR.. ÇIKIYORDA TOYOTA MÜHENDİSLERİ , TOYOTA KULLANICILARI 200DEN SONRA BU ARAÇ NEKADAR GİDEBİLİR DİYE DAHA FAZLA HIZ YAPIP HAYATLARINI TEHLİKEYE ATMASINLAR DİYE GÖSTERGEYE 2 RAKAMINI KOYMUYORLAR..
    AMA CONCORD HERZAMAN OLDUĞU GİBİ YİNE UÇUŞA GEÇTİĞİ İÇİN BUNU ANLAYACAK KADAR KAFASINI ÇALIŞTIRAMIYOR...OLAY BUNDAN İBARETTİR NOKTA!!!...

NOT-1:CEYHUN KARDEŞİM ,İMAGE SHACKDA RESMİ UPLOAD ETTİKTEN SONRA EN ALTTA DİREKT LİNK TO İMAGE ADRESİ VARYA.. O ADRESİ KOPYALAYIP BURDAKİ MESAJ İÇİNE YAPIŞTIR... BUNDAN BAŞKA İMAGE FALAN FİLANI KARIŞTIRMA.. SADECE O LİNKİ KES VE BURAYA YAPIŞTIR RESİM MESAJINDA ÇIKACAKDIR...

NOT- : AYRICA KAŞINIYOSSSSSSUN ..SENİ YOKUŞDA YAKALADIĞIM BİRGÜN ALICAM İFADENİ

bir markayi körü körüne bukadar savunmak olamaz yaw ben toyota disinda ne araclar öneriyorum insanlara hatta su an bayan arkadasim icin swift bakiyoruz.. ama renocular masallah baska arac tanimaz oldular hayirlisi benim tepkim buna yoksa banane hic bir firma toyota bile umurumda değil ben sadece aracimdan memnunum o yuzden öneririm ama alternatifte öneririm...

neyse dediğin giibi yaptim resimleri tesekkur ederim yardimin icin... aipsin gel özel bir yokuşum var senin icin hem simdi yerlerde islak tam süper olur

• eyvallah... Şimdi doğru linki kopyaladın..

Eğer resmin burda çıkmasını istersen..

Cevap butonuna basıp mesaj yazma yerine geldiğinde yukarıda imagı tıkla

[simage][/simage] bu iki parantez arasındaki boşluğa kopyaladığın linki yapıştır resim burda çıkacak...

Aynen böyle.:

Clio stmbol vectrayı geçer mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozan Artun -- 22 Mart 2007; 11:06:30 >
  • Rocapitol

sağol yaptim 210 yapan d4d de güzel durdu bu forumda

bu arada sümbülümüz daha 11.000 kmde yazik ama sayemde 170 km de gördü.. gerci hala korkum geçmedi atlatirim zamanla
    7.000 devir ve dizel tam sana göre dostum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceyhunberber -- 22 Mart 2007; 11:13:35 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: rewolwer

98 MODEL vectra cd =15 000ytl.
    burdanda anlaşılacağına göre aynı segmentteki arabası bile renonun modele olan rağbeti fiyattan gösteriyor kaldıki clio neredeeee saygılar;)

vectra cd sana 11000 den istediğin kadar bulayım 1997-1998 model

sen bana 140 bg laguna bul o fiyata hemen alayım
    anlayana

bir de bazı arkadaşların seviyesine inmeyeceğim bir tartışmaya kaybetmeyi gösteren en güzel gösterge hakarete kaçmaktır.
    alın size hodri meydan o çok övdüğünüz toyota'nın en iyyi motoru bu en güçlüsü bu deyin
    size ondan daja güçlü bir Renault modeli ni hemen söyleyeyim
    aynı şey opel içinde geçerli.

Renault dünyanın en iyi markası değil ama toyota ve opelden çok daha güçlü motorlar ürettiği kesin.
    ha ceyhun birara cesaretini topla da şu ertelediğim yaris'ini tokatlama işini yapayım
    geçen defa mazeret öne sürüp gelemeyeceğini söylemiştin ya?

• valla standart cliolari bilmem ama
    clio rs 182 ps vectrayi gecemez gibime geliyo
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: rewolwer

98 MODEL vectra cd =15 000ytl.

vectra cd sana 11000 den istediğin kadar bulayım 1997-1998 model

sen bana 140 bg laguna bul o fiyata hemen alayım
    anlayana

bir de bazı arkadaşların seviyesine inmeyeceğim bir tartışmaya kaybetmeyi gösteren en güzel gösterge hakarete kaçmaktır.
    alın size hodri meydan o çok övdüğünüz toyota'nın en iyyi motoru bu en güçlüsü bu deyin
    size ondan daja güçlü bir Renault modeli ni hemen söyleyeyim
    aynı şey opel içinde geçerli.

Renault dünyanın en iyi markası değil ama toyota ve opelden çok daha güçlü motorlar ürettiği kesin.
    ha ceyhun birara cesaretini topla da şu ertelediğim yaris'ini tokatlama işini yapayım
    geçen defa mazeret öne sürüp gelemeyeceğini söylemiştin ya?

renaultun honda ve toyota gibi 1.6 motor 124 hp motoru var sanirim ya mayk birak bunlara gerenk yok

japon motorlarinin nekadar iyi oldugunu sende cok iyi biliyorsun gelipte bide reno motorunu karsilastiriyorsun güldürtme kendini

buyur cabrio 2.0 atmosferik renonu 136 hp
    http://www.renault.com.tr/model/techspec_list.asp?modelID=7

buda atmosferik 2.0 avensis motoru 147 hp

http://www.toyotasa.com.tr/cars/new_cars/avensis/fullspecs.asp

piyasadaki motorlardan bahset prototiplerden bashsedip uçma yine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceyhunberber -- 22 Mart 2007; 14:02:10 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.