Şimdi Ara

Clio stmbol vectrayı geçer mi? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
182
Cevap
0
Favori
5.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bence konuyu carpıtıyorsun 2000 motorlu hondayla 3000 motorlu renoyu karsılastırıp sonrada sıze gore dıye baslayan cumleler kuruyorsun.
    tekrar soyluyorum 3000 motorlu reno 2000 motorlu hondaya sadece 1.2 sanıye fark atabılmıs sencede bu bıraz az degılmı?
    sımdı reno ıcın hobı aracı demıssın ama usttekı mesajlarında renoyu s2000 le type r la karsılastırıyordun
  • ayrıca can artam gıbı basarılı pılotlarımızı kucumsemeyelım lutfen. onun jason gıbı torpılı yok
  • Ben Clio III RS ile karşılaştırıyordum 2.0 atmosferikk motorlu ve bu aracın s2000 den de type-r danda fazla torku olduğunu 200hp gücünü daha düşük devirde verdiğini söyledim.. Bu onun daha az zorlanmış bir motor olduğunu gösterir dedim Clio v6 yı bu kıyaslamaya dsahil eden sizsiniz..

evet 1.2 saniye bence gayet iyi bir fark 575 maranello ile Clio v6 arasında 1 saniye varken ki zaten (wet) yazanlar ıslak zemin oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asilx -- 1 Nisan 2007; 21:17:20 >
  • v6 yı dahıl eden sensın. tur zamanlarını verdıgın lıstedekı clıo 2000 degıl 3000 motor
  • quote:

Orjinalden alıntı: harunpal

v6 yı dahıl eden sensın. tur zamanlarını verdıgın lıstedekı clıo 2000 degıl 3000 motor

kardeş sen iyi misin? Sen Can Artam S2000 Clio V6 dan daha iyi dediğin için koydum ben tur zamanlarını
  • quote:

Orjinalden alıntı: asilx

quote:

v6 yı dahıl eden sensın. tur zamanlarını verdıgın lıstedekı clıo 2000 degıl 3000 motor

kardeş sen iyi misin? Sen Can Artam S2000 Clio V6 dan daha iyi dediğin için koydum ben tur zamanlarını

ben ıyıyımde sen yazıyı anlayamadın galıba ıstersen tekrar oku
    clıonun o motor ve dızaynıyla beklenenı veremedıgını ve yeterınce sportıf olmadıgından bahsedıyor
    sportıflık acısından s 2000 ı daha ıyı bulmus zaten dıkkat edersen o yazının hıcbıryerınde s2000 ın performansı clıodan ıyıdır denmemıs
    bulabılırsen otohaberın 2005/06 sayısını bır gozden gecır tarayıcım yok o yuzden buraya aktaramıyorum
  • quote:

quote:

quote:

ben ıyıyımde sen yazıyı anlayamadın galıba ıstersen tekrar oku
    clıonun o motor ve dızaynıyla beklenenı veremedıgını ve yeterınce sportıf olmadıgından bahsedıyor
    sportıflık acısından s 2000 ı daha ıyı bulmus zaten dıkkat edersen o yazının hıcbıryerınde s2000 ın performansı clıodan ıyıdır denmemıs
    bulabılırsen otohaberın 2005/06 sayısını bır gozden gecır tarayıcım yok o yuzden buraya aktaramıyorum

sizin için nasıl bilmiyorum ama benim için performans = sportiflik

ki clio nun v6 motoru kabinde olması nedeniyle ağırlık merkezinin konumunun çok iyi bu yüzdende yol tutuş olarak çok başarılı deniyor.. Tabi kullanmadığım için birşey diyemicem

• keske tarayıcım olsaydı aktarabılseydım buraya boyle yarım yarım yazıyorum bıseye benzemıyor ama;
    can artam:benım gozlemlerıme gore s2000 ın yol tutusu clıoya gore cok daha ıyı, bu agırlık merkezının cok daha asgıda tutulmasının ve aerodınamık tasarımının sagladıgı bır avantaj.
    -guc olarak clıodan daha zayıf olmasına ragmen daha hafıf olusunun ve bıraz once bahsettıgım agırlık merkezının daha asgıda olusunun avantajını cok ıyı kullanıyor ve clıodan daha sportıf bır goruntu cızıyor.
    -sportıf karakterını sonuna kadar hıssettırıyor

asil dıkkat clıodan daha performanslı demıyor. benım ımzamdakı aracta yaklasık 90 hp ama otomatık oldugundan bu gucu hıssedemıyorum, ama aynı aracın duz vıtesını kullanan 90 hp nın gucunu sonuna kadar hıssedıyordur.

konu nerden nereye geldı keske o lıstedekı clıo 2000 olsaymıs o zaman derdıkkı evet bu ondan daha performanslı. ama maalesef hersey motor gucuyle ılgılı degıl baska faktorlede var
  • Clio III RS (2.0lt motora sahip olan), Autocar Ocak sayısında Ferrari ve Porsche ile kıyaslanıyordu e viraj şampiyonu olarak tanımlanıyordu..

Bilmiyorum sizin testi okumadım ama ben Clio V6 yı da viraj konusunda başarılı biliyordum.. Hatta Top geardaki testinde Jeremy Clarkson da çok beğenmişti.. Videoyu bulabilirsem koyarım top gearın
  • vectraların şanzuman oranları uzundur. almanyadaki otobanlarda yüksek süratlerde gidebilmek için yapılmışlardır. sizin arabada tüplü olunca 100e kadar reno geçer ama 100den sonra reno zor yetişir.
  • http://www.youtube.com/watch?v=12MqNE2ni7o

Jeremy baya tutuyor V6 yıı
  • quote:

Clio III RS (2.0lt motora sahip olan), Autocar Ocak sayısında Ferrari ve Porsche ile kıyaslanıyordu e viraj şampiyonu olarak tanımlanıyordu..

Bilmiyorum sizin testi okumadım ama ben Clio V6 yı da viraj konusunda başarılı biliyordum.. Hatta Top geardaki testinde Jeremy Clarkson da çok beğenmişti.. Videoyu bulabilirsem koyarım top gearın

sen arastırma konusunda ıyısın bu tıp bılgılerı buraya atarsan forum ahalısı olarak bılgılenırız
  • lpg nin etkisi çok büyük vectra yla özellikle de 2.0 vectrayla clio yu kıyaslamak performansı kıyaslamak yanlış, kalkışta öne geçer ama birkaç saniye sonra clio yavaş yavaş vectra nın stoplarını izlemeye başlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: anshered

quote:

Orjinalden alıntı: ceyhunberber

quote:

Orjinalden alıntı: anshered

yaw siz izmirdemisiniz nerde oturuosunuz goruselım bn ksk deyım ..

ückuyulardayim topla izmirlileri ac bi topic bi gün araclarla bulusalim

ben ksk sahılde oturuorm mavişehir sports internatıonalda toplanıoruz gecelerı arada .. tamam yapalım onu konu aççam ben foruma .. ama olursa hafta sonu olsun haftaya olmaz benım turnuva başlıyo ondan sonrakı haftaya bulusalm bu hafta ıcı topıc acarz..

uyar dostum yeri zamani belirleyin her hafta sonu genelde boşum vakit ayiririm
    ama topici bu hafta acip 14 - 15 nisanda bulusalim cok kisi toplayabilmek icin

• Ben japon motorlari daha az sorun cikarir daha uzun ömürlüdür diyorum siz yok bundan güclüsü varmi diyorsunuz .. acikcasi umurumda değil .... neyse ya topic kimlerin fanatik olduğunu dökmüş ortaya....

ben diceğimi demistim cncrd 'a asla toyota ve japon manyagi değilim sadece aracimdan memnunum... tek fanatiği olduğumda bmw heryerdede soyluyorum bunu ama anlamiyorsunuz....

renonun tek rakibi buyrun ama sanirim cok bilgim yok ama renonun henüz 5.5 sn de 0-100 40 sn de 260 yapan ( arkadasim beceriksiz daha oncede cikar 260 a bu arada ) ve 260 la asiri güven veren bir modeli yok henüzzzz piyasada

http://www.youtube.com/watch?v=MBgAqgtlma8

kalin sağlicakla

• ne yaptınız ya opel ve clio kıyaslamasını ne hale getirdiniz? sadece topiği açan kişi lpg faktörü mü acaba diye sordu. yok rs ler yok f1 ler yok ralliler. arkadaşlar yalnızca standar bir clio ve opel var topicte
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: cncrd

quote:

Orjinalden alıntı: rewolwer

98 MODEL vectra cd =15 000ytl.
    98 MODEL laguna = 12 000ytl (tabi almak isteyen olursa )
    burdanda anlaşılacağına göre aynı segmentteki arabası bile renonun modele olan rağbeti fiyattan gösteriyor kaldıki clio neredeeee saygılar;)

vectra cd sana 11000 den istediğin kadar bulayım 1997-1998 model

sen bana 140 bg laguna bul o fiyata hemen alayım
    anlayana

bir de bazı arkadaşların seviyesine inmeyeceğim bir tartışmaya kaybetmeyi gösteren en güzel gösterge hakarete kaçmaktır.
    alın size hodri meydan o çok övdüğünüz toyota'nın en iyyi motoru bu en güçlüsü bu deyin
    size ondan daja güçlü bir Renault modeli ni hemen söyleyeyim
    aynı şey opel içinde geçerli.

Renault dünyanın en iyi markası değil ama toyota ve opelden çok daha güçlü motorlar ürettiği kesin.
    ha ceyhun birara cesaretini topla da şu ertelediğim yaris'ini tokatlama işini yapayım
    geçen defa mazeret öne sürüp gelemeyeceğini söylemiştin ya?

renaultun honda ve toyota gibi 1.6 motor 124 hp motoru var sanirim ya mayk birak bunlara gerenk yok

japon motorlarinin nekadar iyi oldugunu sende cok iyi biliyorsun gelipte bide reno motorunu karsilastiriyorsun güldürtme kendini

buyur cabrio 2.0 atmosferik renonu 136 hp
    http://www.renault.com.tr/model/techspec_list.asp?modelID=7

buda atmosferik 2.0 avensis motoru 147 hp

http://www.toyotasa.com.tr/cars/new_cars/avensis/fullspecs.asp

piyasadaki motorlardan bahset prototiplerden bashsedip uçma yine

Bunu da ben yazdım zaten

Çevirelim kazıda yanmasın mağlum yazık olur

• quote:

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: cncrd

quote:

Orjinalden alıntı: rewolwer

98 MODEL vectra cd =15 000ytl.
    98 MODEL laguna = 12 000ytl (tabi almak isteyen olursa )
    burdanda anlaşılacağına göre aynı segmentteki arabası bile renonun modele olan rağbeti fiyattan gösteriyor kaldıki clio neredeeee saygılar;)

vectra cd sana 11000 den istediğin kadar bulayım 1997-1998 model

sen bana 140 bg laguna bul o fiyata hemen alayım
    anlayana

bir de bazı arkadaşların seviyesine inmeyeceğim bir tartışmaya kaybetmeyi gösteren en güzel gösterge hakarete kaçmaktır.
    alın size hodri meydan o çok övdüğünüz toyota'nın en iyyi motoru bu en güçlüsü bu deyin
    size ondan daja güçlü bir Renault modeli ni hemen söyleyeyim
    aynı şey opel içinde geçerli.

Renault dünyanın en iyi markası değil ama toyota ve opelden çok daha güçlü motorlar ürettiği kesin.
    ha ceyhun birara cesaretini topla da şu ertelediğim yaris'ini tokatlama işini yapayım
    geçen defa mazeret öne sürüp gelemeyeceğini söylemiştin ya?

renaultun honda ve toyota gibi 1.6 motor 124 hp motoru var sanirim ya mayk birak bunlara gerenk yok

japon motorlarinin nekadar iyi oldugunu sende cok iyi biliyorsun gelipte bide reno motorunu karsilastiriyorsun güldürtme kendini

buyur cabrio 2.0 atmosferik renonu 136 hp
    http://www.renault.com.tr/model/techspec_list.asp?modelID=7

buda atmosferik 2.0 avensis motoru 147 hp

http://www.toyotasa.com.tr/cars/new_cars/avensis/fullspecs.asp

piyasadaki motorlardan bahset prototiplerden bashsedip uçma yine

Bunu da ben yazdım zaten

Çevirelim kazıda yanmasın mağlum yazık olur

allah askina ne kazi yaw

evet cncrd ornek istedi yazdim bende alinabilecek normal insan arabalarina bir örnek varmi 1.6 124 hp reno motoru

yeni type r gibi 7800 devirde güc üreten bir arac varken gider sen rs alirsin clio3 dimi ? bir yeni type r a bak bide clio3 rs e gönlün el veriyo yani clio3 daha güzel demeye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceyhunberber -- 2 Nisan 2007; 14:29:01 >

• Var verdim ya 1970 model r12 gordini:http://www.automobile-sportive.com/guide/renault/r12gordini.php
    Çift karbüratör atmosferik 1.6

edit: editle-yip durma şunu ya Evet Clio III RS çok övülen bir araba.. Autocar ın hot hatch testinde 1-Megane r26 2-Audi S3 3- Clio III RS olmuştu.. Type-R hayal kırıklığı deniyordu.. Volkan Kolay koymuştu testi foruma ara istersen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asilx -- 2 Nisan 2007; 14:37:26 >

• quote:

Var verdim ya 1970 model r12 gordini:http://www.automobile-sportive.com/guide/renault/r12gordini.php
    Çift karbüratör atmosferik 1.6

ben nediom sen nedion alabiliyoruz dimi suan 70 model r12 yi

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.