Şimdi Ara

Clio stmbol vectrayı geçer mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
182
Cevap
0
Favori
5.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen gece boş yolda arkadaşın 2001 vectra CDX (arabada omvl tüp var ama) ile giderken kırmızıda yanımıza Clio symbol yanaştı. modifiye gibi durmuyordu araba. beraber kalktık ve 100 km/saat hıza kadar kapıştık clio vectrayı geçti. daha fazla hızlanmadan ikinci kırmızıya geldik. ikinci ışıkta yine kapıştık, az farkla yine geçti bizi. 100 km/saat hızdan sonra zorlamadık bıraktık zaten.
    acaba LPG etkisi mi yoksa 1.6 symbol gerçekten iyi mi kaçıyor?

• sendeki araba ağır araba 0-100 arabası değil clioya karşı.. klio daha hafif ve atak.. 100 den sonrada vectra vurur kafasına clionun
  • bende 2.0 modifiyeli vectra var ben bile 1.6 megane ı zar zor geçiyorum 0-100de ama 100den sonra megane tozuna yetişemez arabanın. opellerin vitesleri uzun oranlıdır hızlı kalkmazlar ama çok süratlidirler aklında bulunsun almanyada heryer otoban olduğu için alman arabaları hep otobanlara göre yapılmıştır çok hızlı giderler ama hızlı hızlanmazlar
  • 1600 motorlu clio 110 ps 940 kg herhalde hızlanmasi iyi olur
    tahminimce 9.2 snde cikiyor
  • SEn yanlış yapmışsın ya.. Asıl 100den sonra kapışcaktın onunla.. ondan sonra sana yetişebiliyormuydu bakalım
  • clio 1.4 100 km/saat hızı geçince araba peak noktasına ulaşıyor ve istediğin kadar gazı kökle ama gitmiyo! ama clio 1,4 yada 1.6 farketmez yol tutuşu çok iyi degil !
  • arabayı arkadaşım kullanıyordu ve bizim niyetimiz kapışmak değildi ama adam gece yarısı yanımıza sokulunca gaza geldik. şehiriçinde de uğraşılmaz adam psikopat falan olur diye tadında kestik ama 136 tane beygirin sesi az çıktı vectrada bi de tüp etkisi olabilir belki diye düşündüm.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Astra mı Golf mü
    5 yıl önce açıldı
    Getz mi Corsa mı????
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • PARDON SİZİN ARAÇ 2000 MOTORLU MU?

quote:

Orjinalden alıntı: silifkeli_fcm

arabayı arkadaşım kullanıyordu ve bizim niyetimiz kapışmak değildi ama adam gece yarısı yanımıza sokulunca gaza geldik. şehiriçinde de uğraşılmaz adam psikopat falan olur diye tadında kestik ama 136 tane beygirin sesi az çıktı vectrada bi de tüp etkisi olabilir belki diye düşündüm.
  • Almanya'da heryer otoban doğru herkes trafik kuralına uyuyor, ama nedense oradaki turkler hiç uymuyor ben sahsen kendim gördüm yani
    türklüğümüzü heryerde gösteriyoruz yani
    neyse ordaki araçların hepsi asfalt arabası yokuşta tıkanır alman arabaları (opel-vw-alman ford (focus-fiesta)-audi (a3)-mersedes (E200)
    bu araçlar yokuşları pek cıkamazlar
    nedeni de otobana göre ayarlanmış olmalarıdır.....
    yalnız 100'den sonra yarış yapılsaydı belki ona tur atardın

• 0-100 de clio tabiki alır

ya sonrası

+120 ye gelsin

http://www.youtube.com/watch?v=EVnz1JgPztM

bunuda yaparmı
  • CLİO 1.6: 1070 KG. 110 BG. ORAN:1070/110=9,72
    VECTRA 2.0: 1420 (+1 YOLCU 70 KG) 1490 KG. 136 BG. ORAN:1490/136=10,95

CLİO 1.6 , VECTRA 2.0 I DA GEÇER...
  • quote:

Orjinalden alıntı: roverci

KİM GEÇER SORUSUNUN CEVABINI BULMAK İÇİN SİZE BİR YOL. AGO...
    AĞIRLIK / GÜÇ ORANI. BU HESABA GÖRE, KÜÇÜK ORANLI OLAN GEÇER...
    ŞÖYLEKİ:
    CLİO 1,6: 1070 KG. 110 BG. ORAN:1070/110=9,72 (0-100=9.8 SN.)
    VECTRA 1,6: 1285 KG. 100 BG. ORAN:1285/100=12,85 (0-100=13 SN.)

CLİO 1.6, VECTRA 1.6 YI HAVADA, KARADA, DENİZDE, UZAYDA, HERYERDE GEÇER...

Arkadaş 136 beygir demiş. muhtemelen arabası 2.0 motor. Clio 100'e kadar vectrayı geçer ama daha sonra vectra onu her şartlar altında çok rahat geçer..

Lütfen bidaha vectra ile cilo'yu aynı cümle içinde kullanmayalım. Vectraya ve opelin kalitesine saygısızlık oluyor

• quote:

Orjinalden alıntı: Eswod

quote:

Orjinalden alıntı: roverci

KİM GEÇER SORUSUNUN CEVABINI BULMAK İÇİN SİZE BİR YOL. AGO...
    AĞIRLIK / GÜÇ ORANI. BU HESABA GÖRE, KÜÇÜK ORANLI OLAN GEÇER...
    ŞÖYLEKİ:
    CLİO 1,6: 1070 KG. 110 BG. ORAN:1070/110=9,72 (0-100=9.8 SN.)
    VECTRA 1,6: 1285 KG. 100 BG. ORAN:1285/100=12,85 (0-100=13 SN.)

CLİO 1.6, VECTRA 1.6 YI HAVADA, KARADA, DENİZDE, UZAYDA, HERYERDE GEÇER...

Arkadaş 136 beygir demiş. muhtemelen arabası 2.0 motor. Clio 100'e kadar vectrayı geçer ama daha sonra vectra onu her şartlar altında çok rahat geçer..

Lütfen bidaha vectra ile cilo'yu aynı cümle içinde kullanmayalım. Vectraya ve opelin kalitesine saygısızlık oluyor

ben opel'in 5 yıldızını hiç görmedim,,,,
    yoksa war da ben mı bilmiyorum

• bu konu sapar walla

bu arada ncap testinin fransada yapıldıgını hatırlayalım reno 5 yıldız alsa ne olur

takoz takozdur fransız ne de olsa
  • PEKALA YİNE YAZAYIM...
    SADECE SÜRÜCÜLER BİLE OLSA, YİNE DE 0-130 A KADAR CLİO GEÇER. 160 A KADAR DA KAFA KAFAYA GİDERLER. SONRASINDA (ÖZELLİKLE SON VİTESTE VECTRA UZAR GİDER)...
    SON HIZLAR,
    CLİO 193KM, VECTRA 215 KM...
  • BURDA ARAÇLARIN VEYA MARKALARIN KALİTESİNDEN BAHSEDİLDİĞİNİ HİÇ SANMIYORUMMMM.
    "A" ARACI, "B" ARACINI GEÇİNCE "A" ARACI KALİTELİ, "B" ARACI KALİTESİZ Mİ OLUYOR? BU MU KALİTE ANLAYIŞIN?
    BU ARADA CLİO İLE VECTRA AYNI SINIF BİLE DEĞİL. VECTRANIN KALİTESİNİ KONFORUNU TARTIŞMAM BİLE...

quote:

Orjinalden alıntı: Eswod
  • geçenide var geçemeyenide...
  • quote:

Orjinalden alıntı: dgo2133

bu konu sapar walla

bu arada ncap testinin fransada yapıldıgını hatırlayalım reno 5 yıldız alsa ne olur

takoz takozdur fransız ne de olsa

al işte halen takozluktan bahsediyor:S:S

• quote:

Orjinalden alıntı: kornkrunded

bende 2.0 modifiyeli vectra var ben bile 1.6 megane ı zar zor geçiyorum 0-100de ama 100den sonra megane tozuna yetişemez arabanın. opellerin vitesleri uzun oranlıdır hızlı kalkmazlar ama çok süratlidirler aklında bulunsun almanyada heryer otoban olduğu için alman arabaları hep otobanlara göre yapılmıştır çok hızlı giderler ama hızlı hızlanmazlar

BMW YE LAF SOLETMEM ODA BIR ALMAN ARABASI AMA AFFETMEZ OZELLIKLE E30 KASA VE E36 KASALARI TOKATLAR YANI KALKISTA MOTORLARI COK IYI AKTARMA VE VITESLERDE OYLE.ARAÇLARIN HIZLANMASIFABRIKA VERILERINDEN FARKLI OLABILIR KULLANAN BU DERECEY GELISTIRE BILIR VEYA GERILETE BILIR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PRODRİVER -- 19 Mart 2007; 22:50:50 >

• ya beygire torka bakarak araba alınmaz.

Vites oranları filan çok önemli ya, performansı acayip etkiliyor.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.