Bildirim
Clio RSI 1.8 Nasıl bilirsiniz?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
İlk arabamdı büyük hevesle almıştım Sanayiden çıkamadım bir araba parasi sanayide harcadim sattigim gün kurban kestim lanet ettim. Bir daha renault mu tövbe ettim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1.8 genelde çok zorlanmış yıpranmış araçlar temizinizor bulursunuz
ama bulursanız bence güzel olur o kasa clio kullanmadım ama motoru çok etkileyici
fiyat ne kadar km ne kadar acaba ? -
quote:
Orijinalden alıntı: o.lut03
ama bulursanız bence güzel olur o kasa clio kullanmadım ama motoru çok etkileyici
fiyat ne kadar km ne kadar acaba ?
Takas yolu ile alacağım ortalama 11.000-11.500 gibi bir rakama malolacak. Araçta Klima-Abs mevcut. Bu modellerde zorlanmamış bir araç yok zaten maalesef.
Bu da bir resmi.
http://i.hizliresim.com/LEPGn0.jpg
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre-45 -- 3 Ekim 2015; 11:30:41 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Emre-45
quote:
Orijinalden alıntı: o.lut03
fiyat ne kadar km ne kadar acaba ?
Takas yolu ile alacağım ortalama 11.000-11.500 gibi bir rakama malolacak. Araçta Klima-Abs mevcut. Bu modellerde zorlanmamış bir araç yok zaten maalesef.
Bu da bir resmi.
http://i.hizliresim.com/LEPGn0.jpg
aman ha aman resmine baktım ve kesinlikle alınmaz
hepsi zorlandı diye temiz olmayan ölü araba alınmaz bence başka bir araç alın basık araba alt takım masrafı açar kazalı olma riski çok yüksek motordan pek hayır geleceğini sanmıyorum tabiben genel konuşuyorum çoğu böyle belki bu çok iyidir bilemem ama kumar olur
-
aynı aracın 4 kapısını 1.4 motorlusunu kullanıyorum...genel olarak memmunum... ama 1.8 lere gençler biniyor ve hor kullanıyor dikkat etmek lazım... -
Bende 1.4 olanı var. Yedek parça olarak zorlandığım bi araç, orjinal parçaların çoğu pahalı. Bu araçta da muhtemelen pahalı ve sıkıntılı olur. Spor versiyonu olduğu için kim bilir nasıl kullanıldı, bide yaş olarak artık vadesi dolan arabalar bunlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X