Şimdi Ara

Clio Mk2 RS 20 bin tl alınır mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ehliyetimi almama çok az kaldı araba bakıyorum bütcem 20 bin tl civarında belki biraz daha artabilir. Az yakan, performanslı yol tutuşu iyi olan bir araba bakıyorum. Sizce rs'ler nasıldır temizini bulabilir miyim ya da başka hothatch türevi arabalar var mı bu fiyata yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 20 bine alacağın rs e 20 bin daha koyarsın.sürüşe sakin bir araçla başla,ileride para biriktirir daha güçlü bir şeyler bakarsın
  • shadowgeist kullanıcısına yanıt
    20 bin tl daha koymak derken hocam?

• quote:

Orijinalden alıntı: oNuR ŞaHiN

20 bin tl daha koymak derken hocam?

arabayı adam edene kadar iliğini kurutur diyor
  • araba motoru sıkıntı çıkarır çok yakar vs vs. çok mantıklı değil yeni araba kullanacak birisi için. az yakan demişsin de 20 litreden aşağı göremezsin o arabada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oNuR ŞaHiN

Ehliyetimi almama çok az kaldı araba bakıyorum bütcem 20 bin tl civarında belki biraz daha artabilir. Az yakan, performanslı yol tutuşu iyi olan bir araba bakıyorum. Sizce rs'ler nasıldır temizini bulabilir miyim ya da başka hothatch türevi arabalar var mı bu fiyata yardımcı olursanız sevinirim.

20 bine alacagin hot hatchten sana fayda gelmez sanayiiden cikamazsin. 40 tan asagi eli yuzu duzgun hot hatch bulamazsin

• peki 150 hp üstü güzel bir araba bulunabilir mi 25'e kadar zorlayabilirim bütçeyi. Zevkli sürüşü olan keyif veren performanslı bir araba arıyorum. yalnız apaçi arabalarından olmasını istemem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Colt czt dusun hocam 25 pazarlikla alinabilir belki temizi, 1.5 litre 150 hp c180 leri gecer 320 i lerle kafa kafaya gidersin

• O fiyata colt czt'nin temizi denk gelmez. Piyasası zaten az araç var onlarda biraz eli yüzü düzgün olan 28-29 fiyat çekmiş. Stock hali de zaten yok bu araçların alan hep oynamış masraf açabilir zamanla. Clio mk2 RS de aynı şekilde gelmez bu paralara onunda temizi kalmadı piyasada. Benim tavsiyem şuanda bu paraya alınabilecek hothatch tarzı araçlara hiç bulaşmayın, ehliyetide yeni alıyorsanız araç tecrübeniz de yoksa zaten zorlar bu tür araçlar sizi. Benim tavsiyem bu fiyat aralığında clio 2 veya 2005 makkajsız kasa fiestalara bakın derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efective -- 11 Nisan 2016; 13:31:15 >
  • golf mk3 gti bakabilirsin 150hp 2.0 yakıtıda güzeldir. parçalarıda uygun ABF motor bulabilirsen yemede yanında yat
  • Clio rs in yakıtı son derece makul 20 litreleri nerden çıkardınız m3 mü bu

• quote:

Orijinalden alıntı: bahoho

araba motoru sıkıntı çıkarır çok yakar vs vs. çok mantıklı değil yeni araba kullanacak birisi için. az yakan demişsin de 20 litreden aşağı göremezsin o arabada.

Yok canim 45 litre yakar.

• quote:

Orijinalden alıntı: cihatair

quote:

araba motoru sıkıntı çıkarır çok yakar vs vs. çok mantıklı değil yeni araba kullanacak birisi için. az yakan demişsin de 20 litreden aşağı göremezsin o arabada.

Fazla iyimsersiniz 50 litre ortalaması var o aracın.....

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • şehir içi 7 litre kadar yakıyor diye biliyorum. hız ortalamasını bilemem ama şehir dışı 5'ten aşağısını görenler var bence son derece cimri 1.2 motor kadar yakıyor mk2 rs
  • opel corsa 1.2 olabilir belki o fiyatlara hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halleluja

quote:

Orijinalden alıntı: cihatair

quote:

Fazla iyimsersiniz 50 litre ortalaması var o aracın.....

5.0 Mustang'in yakıt ortalaması 28l/100 km. abartmıyormusun biraz
  • Clio 2 RS ler çok uyduruk ve dandiktir. Bence hiç bulaşmayın.

20.000TL edecek bir altyapı yada motor yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Clio 2 RS ler çok uyduruk ve dandiktir. Bence hiç bulaşmayın.

20.000TL edecek bir altyapı yada motor yok.

oo şener reyiizz sende mi burdaydın sence kaç tele eder clio rs'ler. 2 tele'ye verseler alır mısın?
  • hocalarım abilerim mesela şu araba çok mu kötü durumdadır? yani başıma ne tür masraflar açabilir bana baya sağlam geldi

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-liquid-yellow-290723090/detay
  • 1.5 110 luk getz al. Nelere kafa tutarsın o aracla

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.