Bildirim
CLIO III NE ZAMAN PIYASADA ACABA
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
MART BAŞINDA SHOWROOMLARA VERİLMEYE BAŞLANIR.. -
dergilerde filan şubat sonu mart başı diye geçiyo.
az kaldı bekle yakında kokusu cıkar. -
önceki açtığın topikte söyledim diye hatırlıyorum..şimdi tekrar açmışsın..ben de tekrar söyleyim..
motorlarının benzinlileri şimdiki hblerle aynı olacak.
dizelinde 80bg lik versiyonu çıkması gerek..
mart ta çıkarılması planlanıyor..
elini çabuk tutan ilk alanlar daha ucuza alacak,fakat ilk üretim oturmamışlığı ilk araçlara yansıyacak... -
quote:
Orjinalden alıntı: emre.
önceki açtığın topikte söyledim diye hatırlıyorum..şimdi tekrar açmışsın..ben de tekrar söyleyim..
elini çabuk tutan ilk alanlar daha ucuza alacak,fakat ilk üretim oturmamışlığı ilk araçlara yansıyacak...
il üretim oturmamışlığı diyorsun ama uzun zamandır üretiliyor
Tr de piyasaya çıkmadı yani üretim oturmuş olacak -
quote:
elini çabuk tutan ilk alanlar daha ucuza alacak,fakat ilk üretim oturmamışlığı ilk araçlara yansıyacak...
Emre pes doğrusu daha önceki topiktede sorduğumu nasıl hatırladın. Birkaç topik açmıştım ve bu kadar takip ettiğine göre okumuşsundur bu sıralar çok sık internete giremediğimden kopuk kalıyorum konulardan. yinede tekrar yanıtladığın için teşekkürler.
Aslında şöyle bir karasızlığım var.Bilgi sahibi arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
25-32 milyar arası sıfır polo, jazz, clioII(çıkacakya yakında) mı almalı, yoksa ikinci el 28-32 arası 2.el golf midlineveya comfortline mı almalı. İkinci eldeki tereddütüm araca ne kadar güvenebilirsin ve 2. elde aracından çeşitli problemlerinden dolayı memnun olmayanlar da satmaktadırlar diye düşünüyorum. Bilmem yanılıyor muyum.
selamlar.
-
quote:
Orjinalden alıntı: no_fate
il üretim oturmamışlığı diyorsun ama uzun zamandır üretiliyor
Tr de piyasaya çıkmadı yani üretim oturmuş olacak
Türkiye de bu araç oyak reno bursa fabrikasında üretilecek,dışardan gelmeyecek...
burada üretim yeni başlayacak... -
quote:
Orjinalden alıntı: trabzon99
Emre pes doğrusu daha önceki topiktede sorduğumu nasıl hatırladın. Birkaç topik açmıştım ve bu kadar takip ettiğine göre okumuşsundur bu sıralar çok sık internete giremediğimden kopuk kalıyorum konulardan. yinede tekrar yanıtladığın için teşekkürler.
Aslında şöyle bir karasızlığım var.Bilgi sahibi arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
25-32 milyar arası sıfır polo, jazz, clioII(çıkacakya yakında) mı almalı, yoksa ikinci el 28-32 arası 2.el golf midlineveya comfortline mı almalı. İkinci eldeki tereddütüm araca ne kadar güvenebilirsin ve 2. elde aracından çeşitli problemlerinden dolayı memnun olmayanlar da satmaktadırlar diye düşünüyorum. Bilmem yanılıyor muyum.
selamlar.
hafızama güvenirim:)
araçlarla ilgili tavsiyemi de yazmıştım...
2,eli sormamıştın;oturduğun şehirde var mı bilmiyorum 2,el araçları baştan sona inceleyip rapor veren servisler var,bir de test edersin...en önemli nokta karşındakine güvenip dürüstlüğüne kanaat getirmek gerekir.bu şartlarda 2,el düşünülebilir..
ama amortismanı +alındaığındaki bakım masrafı+alım masrafı +model farkından dolayı 2,eldeki fiyat düşüşünü hesapladığımda sıfırlardan daha pahalıya geliyordu aralık 2005te..şimdi 2,elleri bilmiyorum...
-
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: trabzon99
selamlar.
hafızama güvenirim:)
araçlarla ilgili tavsiyemi de yazmıştım...
2,eli sormamıştın;oturduğun şehirde var mı bilmiyorum 2,el araçları baştan sona inceleyip rapor veren servisler var,bir de test edersin...en önemli nokta karşındakine güvenip dürüstlüğüne kanaat getirmek gerekir.bu şartlarda 2,el düşünülebilir..
ama amortismanı +alındaığındaki bakım masrafı+alım masrafı +model farkından dolayı 2,eldeki fiyat düşüşünü hesapladığımda sıfırlardan daha pahalıya geliyordu aralık 2005te..şimdi 2,elleri bilmiyorum...
Bilgiler için teşekkürler. İstanbul da oturuyorum ama şu anda yurtdışında Bakü de çalışıyorum. İkinci el ve diğer bilgileri ancak internetten takip edebiliyorum. araç almak için acelem yok. Yaza kadar zamanım var (en geç haziran). Bir yandanda TDCİ focus ve golf5 i takip ediyorum ama şimdilik bunlar pahalı geliyor. Bu alacağım arabayı bir yıl sonra felan almayı planladığım golf5 FSİ veya TDCİ focus a basamak olarak kullanırım diye düşünüyorum. Ayrıca hobi olarakta otomobillerle ilgilendiğim için zaman zaman başka konularda da fikir olmak için değişik konulara giriyorum ve yabancı sitelerde de otomobillerin yol testlerini v.s. bilgileri takip etmeye çalışıyorum.
İlgilendiğim araçlardan biride ne zaman piyasaya çıkacağını bilmediğim CROSSPOLO denen bir polo modeli var mesela.
Selamlar.
-
ekonomik krizden bu yana al-sat hep zarar getirdi.ben de 2,el araç alıp sonra sıfıra yönelmeyi düşündüm,bir de hesapladım ki kurtarmıyor zarar sokuyor,hatta aradaki fark kredi alındığında kredinin faziinden bile fazla çıkabiliyor arabasına göre..
yani zarar ettiriyor,sıfır araca binme süremi geciktiriyor azaltıyor.. -
puntonu çıkması bekleniyor sanırsam.o çıksın oda corsada dokulecek piyasaya -
CUMARTESİ GÖRDÜM, İZMİT D-100 YOLUNDA TIRLARIN ÜSTÜNDE GİDİYORLARDI...HEMDE 1 TANE DEĞİL 4-5 TANE TIR VARDI.ÇOK HOŞTU YAAA...ŞUNU GÜZEL BİR FİYATA VERSELERDE ALSAK...16 MART SATIŞ TARİHİ... -
ARKADAŞLAR...
CLİO 3 ÜN ŞÖYLE BOL BOL RESİMLERİNİN BULUNDUĞU BİR SİTE BİLİYORSANIZ YAARSANIZ SEVİNİRİM. -
www.renault.co.uk
resim donanım teknik özelikler fiyat.. -
arkadaşlar Türkiye lansman tarihi 31 mart son ve kesin -
Renault ingiltere sitesinde 6 ileri 106 HP modeli var ama türkiye'ye getirmiyorlar böyle modelleri malesef...
)): -
cumartesi günü tırların üzerinde bursaya doğru gidiyorlardı -
gelsin bir tane alacağım inşallah benzinle 1.6 -
SABIRR KENDİNİ KAYBETMEK DEĞİL BULMAKTIR
BEKLE BİRAZ -
arkadaşlar ben showroom la konuştum...fiyatlar aşağı yukarı modus seviyesinde olacakmış...ben Authentique 65 BG dCi düşünüyorum...sizce hangisi ????
Benzer içerikler
- nissan primera 1.6
- kia stonic en dolu paketi hangisi
- polo 1.0 impression yorum
- hyundai accent 1.5 gls milenyum kasa nasıl
- egea otomatik şanzıman
- togg satış rakamları
- en az yakan arabalar
- 35 tfsi ne demek
- byd han 2025
- uçan araba fiyatları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X