Şimdi Ara

CLIO II SAHİPLERİ (660. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
15.865
Cevap
75
Favori
1.616.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 658659660661662
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: leki

Geçmiş olsun. Yetkili servisin yan sanayi parça kullanmasını ilk kez görüyorum. O parçaya da garanti verecek mi acaba?
    Ben olsam napardım bilmiyorum açıkçası.

İlginiz için çok teşekkür ederim.
  • ön düzende sıkıntı yaşayan yetkili servisten alırdım arabamı, hiçbirşey bilmesemde sorardım rot-balans öndüzende kim hangi usta iyidir diye.
    bu şık aklıma yatmazsa arabanın özel servisine bırakırdım. zaten ustalar değişmesi gereken parçalar için size fiyat çıkarır yada sen şunları al gel takalm derler. ön düzen demirlerinde hileye yan sanayiye kaçmamak lazım. orjinali neyse o takılmalı.
    şirkket araçlarını hep köy yolu kullandığımızdan tüm personel ön düzenden gelen anormal ses veyya takırtı-kütürtüye aşinadır.önce yetkili serviste 1 günde zor çıkan öndüzenbakkımlar özel serviste 2-3 saatte yapılıyor. orjinal parça takılyor yola devam.
    herkese ii geceler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÇUMRALI

ön düzende sıkıntı yaşayan yetkili servisten alırdım arabamı, hiçbirşey bilmesemde sorardım rot-balans öndüzende kim hangi usta iyidir diye.
    bu şık aklıma yatmazsa arabanın özel servisine bırakırdım. zaten ustalar değişmesi gereken parçalar için size fiyat çıkarır yada sen şunları al gel takalm derler. ön düzen demirlerinde hileye yan sanayiye kaçmamak lazım. orjinali neyse o takılmalı.
    şirkket araçlarını hep köy yolu kullandığımızdan tüm personel ön düzenden gelen anormal ses veyya takırtı-kütürtüye aşinadır.önce yetkili serviste 1 günde zor çıkan öndüzenbakkımlar özel serviste 2-3 saatte yapılıyor. orjinal parça takılyor yola devam.
    herkese ii geceler.

İlginiz için teşekkürler

• Hikmet_19 kullanıcısına yanıt
    1.5 dci renault sıkıntısıZ 200.000 i deviriyor ucyuzbin yapip turbo degistirmyenleride biliyorum,nerden dayaniksiz oldugu neticesine vardiniz,sirketimizde 150 tane renault var ve omur konusunda dediginiz gibi bir tespit olmadi,sizin nasil bir istatiksel veriniz oldu bu konuda acaba

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frontoza

1.5 dci renault sıkıntısıZ 200.000 i deviriyor ucyuzbin yapip turbo degistirmyenleride biliyorum,nerden dayaniksiz oldugu neticesine vardiniz,sirketimizde 150 tane renault var ve omur konusunda dediginiz gibi bir tespit olmadi,sizin nasil bir istatiksel veriniz oldu bu konuda acaba

uydurdum kardeş renaulta gıcığım var :)

Akrabamda var kango 1.5 dcı var 2008 180 000 motor yaptırdı 4500 tl
    esnaf arkadaşımda var 2006 kango 190000 km aracını 13500 sattı motor bitik olduğundan
    karşımda taksi durağı var 2006 model aldılar 250 000 de motor yaptırdı ocağımı söndürdü diyordu 6 ay önce

tavsiye isten arkadaşın alacağı arac ile aynı yıllarda üretilen motor lar bunlar çevremde gördüklerim bunlar ve arkadaşa iyi niyetli telkinlerde bulunuyorum
    belki senin 150 tane aracın daha yeni 1.5 dcı kullanılmış olabilir senin araçlar bu bahsettiğin kilometreleri uzun yolda yapmış olabilir belkide bu aracı almaya kalkışan aarkadaşın aracıda 130 000 km yi şehir içlerinde yapmıştır nereden bilecez girin araç satış sitelerine 2005 modelbir 1.5 dcı 200000 binde olan aracı 15000 civarı fiyatı var oynı aracın 2000 model 1.4 benzinlisi bakın oda 15000 e ozaman bir sorun var demektir bu satıcılar salakmı

Bu arada iddia etmiyorum 1.5 araçla belki 400 000 kilometre yapanlar vardır tıkır tıkırda çalışır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hikmet_19 -- 12 Şubat 2014; 10:30:19 >

• bende şuan 2005 hb 1.5 dci 82 hp dynamique var. aracı 122 binde aldım, şimdi 128 binde. Allah'a şükür bir sorunuda yok. çekiş olsun yakıt olsun gayet memnunum. motor konusu bence biraz şans meselesi. 1 ay önce sıfır aldığıımız 2005 1.5 dci kangoo aracımızı 77000 de 18250 tl ye sattık, ondan da gayet memnunduk. 8 senede hiç masraf çıkarmadı.
    İnşallah bundan sonrada herhangi bir sorunla karşılaşmam.

Arkadaşlar ben bu clio rs jantları nerden bulabilirim.tavisiye edebileceğiniz bi site var mı? ya da Ankara da bir satıcı. replikası hangi markaların iyidir?
  • Replika janta hiç bulaşma derim hem ağırdır hemde kalitesizine denk gelirsen sıkıntı çıkarır. Temiz çıkma renault jantlarına bak derim, sahibindende veya lastikçilrrde. Clio rs jantları orjinal ozdur clio rs 172 jantı diye geçer çıkma olarak ilanlara düşüyor ara sıra.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sahibinden.com dan clio 2 arayan arkadaşlara bilgi olsun diye yazıyorum.

resimde görünen aracı ben sattım.biniciye satmak istiyordum ama satamadım. Alıcı ben biniciyim kullanacam deyip 1000 tane yalan söylerek aldı.şimdi de kar peşinde.yapılan bu terbiyesizligi paylaşmak istedim.detaylar aşagıdaki gibidir.

Sonra neden 2.el piyasası yükseliyor diyor herkes işte bunlar gibiler yüzünden....

2004 model 146 BİN deki clio 1.2 aracımı ederi neyse o fiyata satılıga cıkardım. Bir eleman aradı esfanım böyle bir arac arıyordum ogluma dedi.arabayı görmek icin geldi.Önce binici olarak aldıgını göstermek icin giyisi dükkanına ait kartviziti verdi.Ben dürüst satıcı olarak Aracın peryodik bakıma girmesi gerektiğini.. bir kac yerinde ufak tefek ezik oldugunu eksikliklerini söyledim..yaptırırız sorun değil biniceksek masrafdan kacmayız falan filan bir sürü hikaye anlattı.. daha da inandırıcı olmak icin aynı ilce de yaşadıgımız icin dükkanına cay icmeye davet etti ve gittim...( dip not : ilanımda galericiler aramasın lütfen biniciye satılıktır yazdıgım halde )

ben dürüst satıcı olarak aracımı sattım ve zarar etmedim.meğerse iki işi yapıyormuş.al-satcıymış aynı zamanda

insanlar 2 bin 3 bin lira icin ayak üstü ne yalanlar söylüyolar hic insanlık,vicdan, kul hakkı diye birşey kalmamış arkadaş...

ben daha yüksek fiyata satabilirdim diye kafa yormuyorum.yormam da . yapılan bu terbiyesliğe yalana dolana sinirlendiğim icin bunu paylaşma gereği duydum.

• Arkadaşlar 2006 model clio 2 aracıma HGS aldım fakat ön camda tam olarak nereye yapıştırmak gerekiyor ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • atermik cam olduğu için resimdeki yere yapıştırmak gerekir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cashuva

atermik cam olduğu için resimdeki yere yapıştırmak gerekir.

Hepsinde yok yalnız atermik cam. Genelde full modellerde oluyor. Benimki otantik camlar normal.

• ketoral K kullanıcısına yanıt
    benimkide 04 model otantik donanımlı ama var sanırım birazda model yılıyla ilgili
  • Herkese selamlar. Sömestır tatilinde fransa daydım. Arkadaşlar o kadar çok clio hb varki anlatamam. Yeni kasalardan tek tük var. Bol clio rs mevcut.
  • quote:

benimkide 04 model otantik donanımlı ama var sanırım birazda model yılıyla ilgili

Otantiklerde yok diye biliyorum ben zaten camlardan anlaşılıyor ön camda herhangi bir atermikle ilgili birşey yok bildiğin normal cam. Rxt kasalarda bariz belli oluyor zaten kare şeklinde boş yeri var oraya taksınlar diye. Makyajlı faz 2 kasalarda full modellerde var diye biliyorum bende. Otantiklerin hiçbirinde yok diye biliyorum çünkü camda ogs takmak için ayrı bir bölüm yok camda atermik olduğunu belli eden yansımada yok dışardan mor veya yeşil yansıma yapar. Ben ön cama film yaptırdım ısıyı ve sıcağı kessin diye kendim atermikledim ..

• quote:

Orijinalden alıntı: serci07

Herkese selamlar. Sömestır tatilinde fransa daydım. Arkadaşlar o kadar çok clio hb varki anlatamam. Yeni kasalardan tek tük var. Bol clio rs mevcut.

Nasıldı fransa güzel araçlar varmı. Getirebildinmi bişeyler

hocam doğrudur benim araçta camın alt tarafında ortasında kare şeklinde bir boşluk var bende ondan dolayı atermik olduğunu düşünmüştüm yani cam renkli o boşluk kısım düz cam şeklinde
    Benim aracımda otantik,1.2 16v olanlardan,sizin söyldeklerinize göre iç dikiz aynasının altındaki herhangi bir bölgeye yapıştırırsam sorunsuz çalışır sanırım.
  • quote:

hocam doğrudur benim araçta camın alt tarafında ortasında kare şeklinde bir boşluk var bende ondan dolayı atermik olduğunu düşünmüştüm yani cam renkli o boşluk kısım düz cam şeklinde

Dediğin şekilde ortasında kare varsa kaplamasız alan cam atermiktir. Zaten o boşlukta ogs yapıştırma için yoksa algılamıyor. Birdr cama dışarıdan bakınca mor veya yeşil renk olur renk değiştirir. Acaba senin ön cam değiştimi kaskodan çünkü ben hiç otantiklerde atermik cam görmedim 2004 olsun 2005 olsun hiç görmedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: suatogn

Benim aracımda otantik,1.2 16v olanlardan,sizin söyldeklerinize göre iç dikiz aynasının altındaki herhangi bir bölgeye yapıştırırsam sorunsuz çalışır sanırım.

Atermik camda kaplama var ısıyı geçirmiyor uv yi falan. Camın alt ortasında kare bir alan var bariz belli orada kaplama olmayan yer ogs için. Atermik değilse zaten nereye takarsan tak algılar

• quote:

Orijinalden alıntı: ketoral

quote:

Dediğin şekilde ortasında kare varsa kaplamasız alan cam atermiktir. Zaten o boşlukta ogs yapıştırma için yoksa algılamıyor. Birdr cama dışarıdan bakınca mor veya yeşil renk olur renk değiştirir. Acaba senin ön cam değiştimi kaskodan çünkü ben hiç otantiklerde atermik cam görmedim 2004 olsun 2005 olsun hiç görmedim.

aynen dediğim gibi bende var o boşluk araştırdım atermik cam olduğunu öğrendim bu forumda 2007-2008 yıllarında yazılmış bir iletide 2003 clio 1.2 otantikte atermik cam olduğu söyleniyordu ayrıca megane 2 forumunda 2004 eylül ayından sonraki modellerde atermik camın kaldırıldığını öğrendim benim aracım aralık 2003 çıkışlı ama ruhsatta 2004 görünüyor.birde 2007 yılında 417tl lik hasar kaydı var aracın belkide camdır değişen parça orjinal renault idi bütün camlarım geçen hırsız giripte benim araca kelebek camı kırdı doraglass takıldı.ayrıca ordaki adamda kasko hakkını kullanma ön cam sizin atermik 700-800liralık cam demişti.

• 
Sayfa: önceki 658659660661662
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.