Şimdi Ara

CLIO II SAHİPLERİ (659. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (4 Mobil) - 1 Masaüstü4 Mobil
5 sn
15.865
Cevap
76
Favori
1.615.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 657658659660661
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sucuklu Pizza

quote:

Orijinalden alıntı: cashuva

quote:

Orijinalden alıntı: Sucuklu Pizza

Arkadaşlar merhaba bende de Faz2 2004 1.2 16V Clio var HB Fransız Authentique :))

hoşgeldin sucuklu pizza :) aynı araçtan bendede var benzinli benimki sen tüplüye biniyorsun sanırım tüplüde çekişi nasıl aracın mrk ediyorum seneye hergün işe araçla gitme durumum olabilir giderken yokuş aşağı ve düzlük bir 10km işten gelirken ise yokuşlu bir 10km yolum olucak giderken tüp ile gitsem zaten düz yol performans etkilemez gelirken benzinde gelsem mantıklı olurmu ortalama ne kadar yakar.

Hoşbuldum :)
    Lovato marka tüp var bende sıralı sistem işte, önce motor ısınana kadar benzinde çalışıyor falan. Valla şöyle diyeyim, baskı balata değişimi geldi benim, onu değiştirmeden çekiş hakkında fazla yorum yapamam ama benzinde daha atak, tek fark bu, atak olsun istiyorsan benzinde kullan ama çekişten çok da bir şey değişmiyor :)

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar

2001 1.4 RXT 16V BVA 98 Hp ile aranıza katıldım,aracın orjinal teybi üzerinde yok,dolayısıyla ekran bilgiside yok
    sorum şu ekran görüntüsü verecek cd çalarlı bir teyp varmı?Code mevzusu nasıl olacak,yada illa orjinal kasetçalarlı mı takmam lazım direksiyon kumandası için.

Bu arada yukarda birkaç satır okudum,beygir gücü arabanın çekiş güce demek değildir,onun için torka bakmak lazım,tork işide benzinli motorlarda düşük devir ve yüksek devir turboları ile yükseltilebilmektedir,bknz 1.6 benzinli E200 mercedes gibi,yani bu segment için biraz pahalı bir istek.

• quote:

Orijinalden alıntı: Frontoza

Arkadaşlar

2001 1.4 RXT 16V BVA 98 Hp ile aranıza katıldım,aracın orjinal teybi üzerinde yok,dolayısıyla ekran bilgiside yok
    sorum şu ekran görüntüsü verecek cd çalarlı bir teyp varmı?Code mevzusu nasıl olacak,yada illa orjinal kasetçalarlı mı takmam lazım direksiyon kumandası için.

Bu arada yukarda birkaç satır okudum,beygir gücü arabanın çekiş güce demek değildir,onun için torka bakmak lazım,tork işide benzinli motorlarda düşük devir ve yüksek devir turboları ile yükseltilebilmektedir,bknz 1.6 benzinli E200 mercedes gibi,yani bu segment için biraz pahalı bir istek.

O ekranda zaten çok önemli şeyler yazmıyor , radyo ismi gibi şeyler yazıyor. Ekran bana göre önemli bişey değil.. Pioneer veya sony teyp alıp Direksiyon kumanda aparatı için sipariş vermen gerekiyor forumdan bir arkadaş yapıyor.. Veya dacianın 2013 cd çalarlı teybini çıkmacıdan alman gerekiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ketoral K kullanıcısına yanıt
    Direksiyondan kumanda olayı önemli ve onu yaptırmak isterim kim yapıyor acaba isimini bilen varmı arkadaşlar?
  • cherno359@hotmail.com izmirden engin bey yapıp kargo ile gönderiyor. 40tl fiyatı. Pioneer ve sony ile çalışıyor markaya göre irtibata geçin.

• quote:

Orijinalden alıntı: ketoral

cherno359@hotmail.com izmirden engin bey yapıp kargo ile gönderiyor. 40tl fiyatı. Pioneer ve sony ile çalışıyor markaya göre irtibata geçin.
    Arkadaşlar merhabalar ben sahibi değilim ama sizce nasıl almalımıyım almamalımıyım ?

Satıcı ile konuştum son rakam 20.000 tl'ye tamam dedi antalyadan gidip alıp gelicem.

Gram boya kaza darbe yok dedi.

Aracın geçmişine baktırdım tramer ile kasko hiç yapılmamış sigorta kaydında kaza gözükmüyor.

Yada içinizde bu bölgede oturan yaşayan kimse varmı ?

Hayır işlemek amacıyla bu arabaya bi bakabilecek arkadaş varmı içinizde yardımcı olurmusunuz bana lütfen.

Araç ile ilgili telefon ile konuşup tavsiye vermek isterseniz mesaj atarsanız sizi ararım. (0553-207-86-60)a

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER YARDIMCI OLAN ARKADAŞLARA

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-2005-clio-hatasizzzzz-fransiz-cikisli-ilk-sahibinden-ozel-151508779/detay/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 007cemal -- 6 Şubat 2014; 20:19:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 007cemal

Arkadaşlar merhabalar ben sahibi değilim ama sizce nasıl almalımıyım almamalımıyım ?

Satıcı ile konuştum son rakam 20.000 tl'ye tamam dedi antalyadan gidip alıp gelicem.

Gram boya kaza darbe yok dedi.

Aracın geçmişine baktırdım tramer ile kasko hiç yapılmamış sigorta kaydında kaza gözükmüyor.

Yada içinizde bu bölgede oturan yaşayan kimse varmı ?

Hayır işlemek amacıyla bu arabaya bi bakabilecek arkadaş varmı içinizde yardımcı olurmusunuz bana lütfen.

Araç ile ilgili telefon ile konuşup tavsiye vermek isterseniz mesaj atarsanız sizi ararım. (0553-207-86-60)a

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER YARDIMCI OLAN ARKADAŞLARA

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-2005-clio-hatasizzzzz-fransiz-cikisli-ilk-sahibinden-ozel-151508779/detay/

Kardeş araç galeriden. Galeriden araç alırken 50 kere düşünücen. Birkere araba dizel kilometre çekilme ihtimali yüksek. Sakın sazan gibi atlama ve telefonla araç alma. Detaylı araştır ustaya göster yada oraya gitme imkanın yoksa vazgeç. Benden tavsiye çok dikkat et arabaya iyice baktır et özellikle kilometre çekilme durumuna ve kaza değişenine.. Acele etme yoksa heyecanla hevesle hata yaparsın

• 9 yaşındaki araba 20bin lira..
    Çok geldi açıkçası fiyat. Ha 40-50bin km garaj arabası olur sahibini de tanıdığın ama bu iş düşündürücü geldi bana da hem de galeriden.
    Aynı fiyata clio 3 alabiliyorsun. Yıllık yakıt masrafını ve çıkabilecek diğer giderleri de hesaplamadan alma bence.
    Galeri olayı gözardı edilmemesi gereken bir konu. 3-5 tane çakal yüzünden bunların adı çıktı ayrı mesele ama dikkatli olmak lazım, içlerinde öbür dünyaya inanmayan çok.

• quote:

Orijinalden alıntı: leki

9 yaşındaki araba 20bin lira..
    Çok geldi açıkçası fiyat. Ha 40-50bin km garaj arabası olur sahibini de tanıdığın ama bu iş düşündürücü geldi bana da hem de galeriden.
    Aynı fiyata clio 3 alabiliyorsun. Yıllık yakıt masrafını ve çıkabilecek diğer giderleri de hesaplamadan alma bence.
    Galeri olayı gözardı edilmemesi gereken bir konu. 3-5 tane çakal yüzünden bunların adı çıktı ayrı mesele ama dikkatli olmak lazım, içlerinde öbür dünyaya inanmayan çok.
    @ketoral

ketoral kardeşim adamla konuştum ben aracıyım diyor gram boya yok değişen yok diyor araç şahısta yani 250 lira aracı parası istiyor alıcıdan satıcıdan
    adama bir söz vermiş değilim sonuçta tamam dedim kredi çıkmadı der vaz geçerim orası benim elimde nede olsa burdan usta ile gidicem zaten özel reno servisi ustası ile
    tavisyelerin için teşekkürler. :)

@leki

leki kardeşim 20 bin tl çok diyorsun doğru aynı paraya üst kasa var ama üst kasalarda motor düşük 65bg bunda 85 beygir bahse göre boyasız hatasız bu araç
    clio 3 lere bakacak olursak eğer 85 bg dizel kazasız sağlam 100'bine yakın km'li araç yok maximum 20.000 tl 21.000 tl param var araç için bu rakamdakilerde bel altı boyalı 3 parça değişik ele düşmüş arabalar. Tavsiyelerin için teşekkürler. :)

Genel olarak bakarsak servis sahibi arkadaşımın yorumuna göre clio 3'e göre 2 daha verimli 3lerdeki 65bg modellinde ön düzen ile ilgili sorun mevcutmuş sıkıntı yarattığı söyleniyor. Ve yanı sıra parça bakımından baktığımız zaman 2'nin parça fiyatları ile 3'ün parça fiyatları arasında ciddi rakam değişmeleri var.
    Ama 2lerde bakımlar tam ve eksiksiz yapılırsa motorun dayaklılığı 300 bin ila 450 bin km'ye kadar ulaşabiliyormuş başka forumlar ve çevremin verdiği bilgiye göre

Şimdi işin aslına gelince ne yapacağıma karar veremedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 007cemal -- 7 Şubat 2014; 0:02:31 >

• Alma demiyorum arabaya baktır . Kilometre durumuna servisten sordurabiliyorsan geçmişte yetkilide bakım görmüşse çıkar. Çünkü dizellerde kilometre çekilme çok görülen bir olay. Ağır kazası pert kaydı varmı yokmu önemli olan. Ufak rötuş önemsiz..plakayı 5664 e msj atınca ne çıkıyor, şase no olarakta sorgula 5664 ten.son muayene bilgisidr gelir.ama araç sanayide parayla yapıldıysa kayıtlarda çıkmaz sadece trafik ve kaskodan olanlar çıkar.birde araç 130 binde ağır bakımları yapılmışmı. Bakım sana kalırsa nerden baksan 1 milyara yakın. Turbosu , enjektörler ne durumda bunlarda sorun varsa revizyona gitmesi gerekirse 1-2 milyarda ordan masrafın olur.o yuzden çok dikkatli araştır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ketoral -- 7 Şubat 2014; 0:36:48 >
  • quote:

Alma demiyorum arabaya baktır . Kilometre durumuna servisten sordurabiliyorsan geçmişte yetkilide bakım görmüşse çıkar. Çünkü dizellerde kilometre çekilme çok görülen bir olay. Ağır kazası pert kaydı varmı yokmu önemli olan. Ufak rötuş önemsiz..plakayı 5664 e msj atınca ne çıkıyor, şase no olarakta sorgula 5664 ten.son muayene bilgisidr gelir.ama araç sanayide parayla yapıldıysa kayıtlarda çıkmaz sadece trafik ve kaskodan olanlar çıkar.birde araç 130 binde ağır bakımları yapılmışmı. Bakım sana kalırsa nerden baksan 1 milyara yakın. Turbosu , enjektörler ne durumda bunlarda sorun varsa revizyona gitmesi gerekirse 1-2 milyarda ordan masrafın olur.o yuzden çok dikkatli araştır
    130000 civarı servis kaydı olmayan bir dizel araca okadar para vermeyin arkadaşım renault un 1.5 dcı leri motor ömrü olarak çok uzun değildir o paraya tüplü 1.4 16 v Privilege alırsın hemde düşük kilometrelerde bulursun

• quote:

Orijinalden alıntı: Hikmet_19

130000 civarı servis kaydı olmayan bir dizel araca okadar para vermeyin arkadaşım renault un 1.5 dcı leri motor ömrü olarak çok uzun değildir o paraya tüplü 1.4 16 v Privilege alırsın hemde düşük kilometrelerde bulursun

Alıntıları Göster
    arkadaşlar merhaba 2000-2003 arası 1.4rxt -16.rxt arıyorum.ilk arabam olacak.bekarım ,hep ş.içi kullanımı olacak.tüplüde ve benzinlide çok farkediyor mu çekişi?birde kullananlar olarak önerir misiniz clioyu?
  • 1 ay once 2007 clio sembol aracimi 22500 tl ye satmaya calistim. Satamamistim. Araci sifir almistim. 65 bg dizel.

gerci linkteki arac hb mis. benimki sedan di.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fagala -- 7 Şubat 2014; 13:24:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: smyrnaa35

arkadaşlar merhaba 2000-2003 arası 1.4rxt -16.rxt arıyorum.ilk arabam olacak.bekarım ,hep ş.içi kullanımı olacak.tüplüde ve benzinlide çok farkediyor mu çekişi?birde kullananlar olarak önerir misiniz clioyu?

1.4 rxt öneririm 16v çünkü 100bg 1.6rxt 8v 90bg 1.4 az yakar ve yeni nesil motordur bu araçlarda tüp çekişi çok etkilemez yılda kaç km yaptığınız önemli ben 4500km yaptım benzinde biniyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: cashuva

quote:

Orijinalden alıntı: smyrnaa35

1.4 rxt öneririm 16v çünkü 100bg 1.6rxt 8v 90bg 1.4 az yakar ve yeni nesil motordur bu araçlarda tüp çekişi çok etkilemez yılda kaç km yaptığınız önemli ben 4500km yaptım benzinde biniyorum

Alıntıları Göster
     CLIO II SAHİPLERİ
    arkadaşlar dün bu janta bakmaya gittim 2. el SAW marka Oz un replikası. üstünde 195/50/15 petlas performans lastikleri var. takım halinde 825 tl istiyor. lastikler 1 senelik bile değil.
    sizce fiyat normal mi? yoksa 1100 civarı sıfır takım almak daha mı mantıklı? bir de SAW marka jant hakkında bilgisi olan var mı?

• iceylanktu İ kullanıcısına yanıt
    hocam ben uzun zamandır jant araştırıyorum her türlüsüne baktım ve lenso marka jantlar hem kaliteli hemde hafif jantlar yaygın olarak pdw tork carre marka var ama ben önermiyorum bunları lenso 4 adet jant 700-800 lira civarıdır sıfırı saw ise duymadığım bir marka
  • Tesekkurler. Lenso jantlari inceliyce. İns oz a benzer moddli vardir. Bu modelin yakistigini dusunuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: iceylanktu

Tesekkurler. Lenso jantlari inceliyce. İns oz a benzer moddli vardir. Bu modelin yakistigini dusunuyorum.

evet o.z nin bu modeli gerçekten şık lensonun superlight modelleri var gerçekten hafifler aracıda yormuyolar bende baharda düşünüyorum ama lastikte kararsızım 185-55 15' mi yoksa 195-50-15' ebat kullanmak konusunda
  • Oz alcaksan clio rs jantı çıkma olarak al derim. 50 yanakta çamurluk arası çok açık kalıyor spor yay alıp arabayı basmak lazım. Yanak inceldikçe çamurluk arası açık kalıyor. Spor yay olmadanda leylek bir görüntü oluyor. Ben megane 2 yapıcam yaza 16 inç ve 195-45-16 lastikle

• quote:

Oz alcaksan clio rs jantı çıkma olarak al derim. 50 yanakta çamurluk arası çok açık kalıyor spor yay alıp arabayı basmak lazım. Yanak inceldikçe çamurluk arası açık kalıyor. Spor yay olmadanda leylek bir görüntü oluyor. Ben megane 2 yapıcam yaza 16 inç ve 195-45-16 lastikle
    Merhabalar bugün arabam yolda kaldı.Sol Rot mili kırıldı , direksiyon hareket ediyor ama araç hareket etmiyordu . Servise verdim.

Servis orjinal parçaya ve işçiliğe 350 tl masraf çıkardı.

Sonra parçanın orjinal olursa 2 gün içinde geleceği için işlemin hızlı olması için sanayiden muadil yan sanayi üründen alacağını bildirdi.

Sonra beni arayarak sol aks da laçkalaşma olduğunu direksiyon kutusu için , dışarıdan tornacı getireceğini bildirdi.Onun fiyatı hakkında bilgi vermedi.

Şimdi arkadaşlar size soruyorum , otomobil parçaları ve servis işlemleri hakkında hiç bir bilgim yok.

Siz benim yerimde olsanız nasıl bir yol izlerseniz.

İlginiz için teşekkürler ...

• tgrmex T kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun. Yetkili servisin yan sanayi parça kullanmasını ilk kez görüyorum. O parçaya da garanti verecek mi acaba?
    Ben olsam napardım bilmiyorum açıkçası.

• 
Sayfa: önceki 657658659660661
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.