Şimdi Ara

CLIO II SAHİPLERİ (658. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
15.865
Cevap
76
Favori
1.615.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 656657658659660
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar clio 2000-2001 model 1.4 benzinli arıyorum.Aracını satmak isteyenler benimle irtibata geçebilir.Şehir istanbul

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ranni34 -- 2 Şubat 2014; 22:26:00 >
  • Arkadaşlar merhaba bende de Faz2 2004 1.2 16V Clio var HB Fransız Authentique :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sucuklu Pizza

Arkadaşlar merhaba bende de Faz2 2004 1.2 16V Clio var HB Fransız Authentique :))

hoşgeldin sucuklu pizza :) aynı araçtan bendede var benzinli benimki sen tüplüye biniyorsun sanırım tüplüde çekişi nasıl aracın mrk ediyorum seneye hergün işe araçla gitme durumum olabilir giderken yokuş aşağı ve düzlük bir 10km işten gelirken ise yokuşlu bir 10km yolum olucak giderken tüp ile gitsem zaten düz yol performans etkilemez gelirken benzinde gelsem mantıklı olurmu ortalama ne kadar yakar.
  • slm arkadaşlar.1.2 , 1.4 clio derken bugün 1.4 t-jet linea aldım.Aslında hiç aklımda yoktu.Ama uygun geldi aldık.Araç linea nın fulü.emotion modeli olarak geçiyor.23 bine 2010 clio 1.2 extreme alacaktım.24.500 e 2008 linea aldım.Araç ful bakımlı hasarsız lpg li.Yeni bir maceraya atıldık bakalım :)) Hakkımızda hayırlısı olur inşallah...
  • hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÇUMRALI

hayırlı olsun.

Teşekkürler Çumralı hocam...
  • Bende 2002 model 1.4 rxt ile aranıza katıldım arkadaşlar. Fakat birkaç sorum olacak. Öncelikle araç özellikle sabahları 12.5bin devirlerde çalışıyor. Gaza basıp çekince ayağımı sürekli devir yükselip düşmeye başlıyor. Yakıt olarakda 10-10.5 lt yakıyor 100 km'de. Son olarak da yokuş aşağı fren yaptığımda sanki frenler boşalırmış gibi pedaldan ses geliyor.
  • Beyler bakim icin bursadan iyi bir renocu ararsaniz ulasin bana. Ucuza iyi bi usta biliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: teslaxxx

Bende 2002 model 1.4 rxt ile aranıza katıldım arkadaşlar. Fakat birkaç sorum olacak. Öncelikle araç özellikle sabahları 12.5bin devirlerde çalışıyor. Gaza basıp çekince ayağımı sürekli devir yükselip düşmeye başlıyor. Yakıt olarakda 10-10.5 lt yakıyor 100 km'de. Son olarak da yokuş aşağı fren yaptığımda sanki frenler boşalırmış gibi pedaldan ses geliyor.

Hocam ayni aractan vardi bende. Motor isinana kadar devir habire oynuyorsa sanki kendin gaz veriyormussun gibi oluyorsa motor biyerden hava aliyor dikkat et. 1 sene bu sekilde bindim. Hem yakiti etkiliyor hem gaz verdigi icin sacma salak calisiyor araba. Fren konusunda ise bisey diyemicem. Fren ayarini hidroligi falan bi baktir

• quote:

Orijinalden alıntı: eren15935

quote:

Orijinalden alıntı: teslaxxx

Bende 2002 model 1.4 rxt ile aranıza katıldım arkadaşlar. Fakat birkaç sorum olacak. Öncelikle araç özellikle sabahları 12.5bin devirlerde çalışıyor. Gaza basıp çekince ayağımı sürekli devir yükselip düşmeye başlıyor. Yakıt olarakda 10-10.5 lt yakıyor 100 km'de. Son olarak da yokuş aşağı fren yaptığımda sanki frenler boşalırmış gibi pedaldan ses geliyor.

Hocam ayni aractan vardi bende. Motor isinana kadar devir habire oynuyorsa sanki kendin gaz veriyormussun gibi oluyorsa motor biyerden hava aliyor dikkat et. 1 sene bu sekilde bindim. Hem yakiti etkiliyor hem gaz verdigi icin sacma salak calisiyor araba. Fren konusunda ise bisey diyemicem. Fren ayarini hidroligi falan bi baktir

Bir tamirciyemi götürmek gerek? küçük bir problem midir? yakıtın fazla olması bundan olabilir mi acaba? Şimdi abs fren hakkında yazılar okudumda, bu durum fren için normalmiş. Kaymayı engellemek için yapıyormuş. İlk defa abs fren kullandığım için panik oldum frenler boşalıyor sandım :)

• teslaxxx T kullanıcısına yanıt
    Haa absyimi dedin sen. Bende bisey sandim
    Eger ayni sorun varsa yakit farkeder. Birde devir dalgalanmasi hem araci hem insani rahatsiz ediyor. Onun disinda bi sikintiya yol acmaz. Ama daha ne olsunki yani Suan hatirlayamadim biseyin contasini degistiler aninda duzeldi. Biyerden hava aliyor demisti reno servisi. Ustalar sikintiyi bulamazsa sen soyle bi baktir motora.

• Devir dalgalanması için boğaz kelebeği temizliği ve manifold contası oringi denilen parça.. Abs freni köklersen taktak diye pedala vurur. Bu absnin devreye girdiğini gösterir. Sert frende ve frene dip basarsan devreye girer. Ama hafif frende girmemesi lazım. Hafif frende devreye giriyorsa sen ön fren balatanı ve disklerini bir göster bitik olabilir.

• 1.4 RXT kullanıcısına yanıt
    Neye niyet neye kısmet olmuş. Hayırlı olsun, Güle güle kullan.

• rölanti sensörüde olabilir.
    boğaz kelebeği falan arkadaşlar bahsetmişler zaten.
  • geçen gece arabaya hırsız girmiş ya kelebek camını kırıp pioneer teybi çalmışlar kaskoda 1 cam değiştirme hakkımız vardı bende bunun için kullanmak istemedim cebimden yaptırdım.
    doraglass marka taktılar 50 liraya. sonra yetkili servisi aradım orjinal fransız için ne kadar diye 135liraymış birde ellerinde yokmuş zaten.

şimdi ben orjinal kasetçalarlı teybi tekrar takıcam kod isticekmi benden yoksa direk kullanabilirmiyim kodu servisten şase no ile öğrenebilirmiyiz peki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cashuva -- 5 Şubat 2014; 9:16:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: leki

Neye niyet neye kısmet olmuş. Hayırlı olsun, Güle güle kullan.

Çok teşekkürler leki hocam.Aynen öle.Hiç düşünmedim aslında.Ama açıkçası motor seçeneği ve donanımının etkisinde kalarak aldım.Umarım pişman olmam :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: cashuva

geçen gece arabaya hırsız girmiş ya kelebek camını kırıp pioneer teybi çalmışlar kaskoda 1 cam değiştirme hakkımız vardı bende bunun için kullanmak istemedim cebimden yaptırdım.
    doraglass marka taktılar 50 liraya. sonra yetkili servisi aradım orjinal fransız için ne kadar diye 135liraymış birde ellerinde yokmuş zaten.

şimdi ben orjinal kasetçalarlı teybi tekrar takıcam kod isticekmi benden yoksa direk kullanabilirmiyim kodu servisten şase no ile öğrenebilirmiyiz peki?

Öncelikle geçmiş olsun.Evet tekrar kod isteyecek.Servisten şase no ile alabilirsiniz.Fakat servis teyp no öğrenme karşılığı belirli bir ücret alıyor.2 yıl önce bizden 25 tl almışlardı.Bana gayet mantıksız geldi.yani servis seni resmen cezalandırıyor.neden teyp kodunu kaybettin diye.iyide 10-12 yıllık ve belkide 5-6 el değiştiren bir aracın teyp kodu nasıl korunabilir ki? bunu düşünen yok.Artı bir zamanlar forumda dolaşırken reno teyp kodlarını bulabilen bir program paylaşılmıştı.onu bulabilirsen sanırım işe yarıyor.arkadaki 4 hanelik seri noyu programa girince sana teyp kodunu veriyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1.4 RXT -- 5 Şubat 2014; 10:35:51 >

teşekkürler mesajınız için ücret istemeleri gerçekten saçma sonuçta 10 yıllık bi araç nasıl bulabilirimki kodunu servisi bir arayıp soruyum bakalım ne dicekler
    o program bir ara yasak diye kaldırıldı. merak edip baktım şimdi, android uygulamasını bile yapmışlar, gayet aleni :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cashuva

quote:

Orijinalden alıntı: Sucuklu Pizza

Arkadaşlar merhaba bende de Faz2 2004 1.2 16V Clio var HB Fransız Authentique :))

hoşgeldin sucuklu pizza :) aynı araçtan bendede var benzinli benimki sen tüplüye biniyorsun sanırım tüplüde çekişi nasıl aracın mrk ediyorum seneye hergün işe araçla gitme durumum olabilir giderken yokuş aşağı ve düzlük bir 10km işten gelirken ise yokuşlu bir 10km yolum olucak giderken tüp ile gitsem zaten düz yol performans etkilemez gelirken benzinde gelsem mantıklı olurmu ortalama ne kadar yakar.

Hoşbuldum :)
    Lovato marka tüp var bende sıralı sistem işte, önce motor ısınana kadar benzinde çalışıyor falan. Valla şöyle diyeyim, baskı balata değişimi geldi benim, onu değiştirmeden çekiş hakkında fazla yorum yapamam ama benzinde daha atak, tek fark bu, atak olsun istiyorsan benzinde kullan ama çekişten çok da bir şey değişmiyor :)

• 
Sayfa: önceki 656657658659660
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.