Şimdi Ara

CLIO II SAHİPLERİ (661. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15.865
Cevap
75
Favori
1.616.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 659660661662663
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cashuva

quote:

Orijinalden alıntı: ketoral

quote:

hocam doğrudur benim araçta camın alt tarafında ortasında kare şeklinde bir boşluk var bende ondan dolayı atermik olduğunu düşünmüştüm yani cam renkli o boşluk kısım düz cam şeklinde

Dediğin şekilde ortasında kare varsa kaplamasız alan cam atermiktir. Zaten o boşlukta ogs yapıştırma için yoksa algılamıyor. Birdr cama dışarıdan bakınca mor veya yeşil renk olur renk değiştirir. Acaba senin ön cam değiştimi kaskodan çünkü ben hiç otantiklerde atermik cam görmedim 2004 olsun 2005 olsun hiç görmedim.

aynen dediğim gibi bende var o boşluk araştırdım atermik cam olduğunu öğrendim bu forumda 2007-2008 yıllarında yazılmış bir iletide 2003 clio 1.2 otantikte atermik cam olduğu söyleniyordu ayrıca megane 2 forumunda 2004 eylül ayından sonraki modellerde atermik camın kaldırıldığını öğrendim benim aracım aralık 2003 çıkışlı ama ruhsatta 2004 görünüyor.birde 2007 yılında 417tl lik hasar kaydı var aracın belkide camdır değişen parça orjinal renault idi bütün camlarım geçen hırsız giripte benim araca kelebek camı kırdı doraglass takıldı.ayrıca ordaki adamda kasko hakkını kullanma ön cam sizin atermik 700-800liralık cam demişti.

Doğru söylemiş atermik camlar 700 tl civarı yetkili serviste. Ben kaskodan değişmiştim rxt varken. Normal camlar ucuz.. Rxtlerde orjinal camlar saint-gobain markadır. Bütün camlar.. Faz2 lerde benim gördüğüm kapıcamları doraglass olması lazım. Ön cam splintex marka. Arka bagaj camıda yabancı bir marka.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ketoral -- 15 Şubat 2014; 19:15:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

hocam doğrudur benim araçta camın alt tarafında ortasında kare şeklinde bir boşluk var bende ondan dolayı atermik olduğunu düşünmüştüm yani cam renkli o boşluk kısım düz cam şeklinde

Dediğin şekilde ortasında kare varsa kaplamasız alan cam atermiktir. Zaten o boşlukta ogs yapıştırma için yoksa algılamıyor. Birdr cama dışarıdan bakınca mor veya yeşil renk olur renk değiştirir. Acaba senin ön cam değiştimi kaskodan çünkü ben hiç otantiklerde atermik cam görmedim 2004 olsun 2005 olsun hiç görmedim.

aynen dediğim gibi bende var o boşluk araştırdım atermik cam olduğunu öğrendim bu forumda 2007-2008 yıllarında yazılmış bir iletide 2003 clio 1.2 otantikte atermik cam olduğu söyleniyordu ayrıca megane 2 forumunda 2004 eylül ayından sonraki modellerde atermik camın kaldırıldığını öğrendim benim aracım aralık 2003 çıkışlı ama ruhsatta 2004 görünüyor.birde 2007 yılında 417tl lik hasar kaydı var aracın belkide camdır değişen parça orjinal renault idi bütün camlarım geçen hırsız giripte benim araca kelebek camı kırdı doraglass takıldı.ayrıca ordaki adamda kasko hakkını kullanma ön cam sizin atermik 700-800liralık cam demişti.

Doğru söylemiş atermik camlar 700 tl civarı yetkili serviste. Ben kaskodan değişmiştim rxt varken. Normal camlar ucuz.. Rxtlerde orjinal camlar saint-gobain markadır. Bütün camlar.. Faz2 lerde benim gördüğüm kapıcamları doraglass olması lazım. Ön cam splintex marka. Arka bagaj camıda yabancı bir marka.

özellikle inip baktım şimdi arabanın bütün camları saint-gobain marka ve ön cam atermik dikiz aynasında siyah noktalı film var ve alt ortada normal düz cam var kare şeklinde demekki 2002-2003 model clio 2 faz 2 lere koymuşlar sonrasında maliyet için kaldırmışlar

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

özellikle inip baktım şimdi arabanın bütün camları saint-gobain marka ve ön cam atermik dikiz aynasında siyah noktalı film var ve alt ortada normal düz cam var kare şeklinde demekki 2002-2003 model clio 2 faz 2 lere koymuşlar sonrasında maliyet için kaldırmışlar

Aynen hocam rxtlerle faz1le aynı camları o zaman 2002-2003 lerde var demekki.güzel camlar bana göre daha kaliteli.

• hocam bu clio benim ilk aracım ondan öncede fairway kullanıyordum yani sizlerin tecrübelerinden yararlanarak bişiler öğreniyorum . önümüzdeki ay yeni lastik alıcam kışlıkları çıkartıp artık continental contipreminumcontact 5 almaya karar verdim artı saç jantları kullanmak istemiyorum alaşım jant istiyrm ama 1.2 araç olduğu için performans kaybı yada yakıt tüketimden artış istemiyrm o yüzden orjinal ebatta kalmaya karar verdim 175-65 r14 lastik alıp 14 inç jant alırsam kormetalin güzel modelleri var uzakdoğu jantlardan daha kalitelidir diye düşünüyorum 14inç jantta performansta yakıtta bişi değişirmi peki yoksa aynı kalırmı... kormetalin 15inç jantı 8.3 kilo geliyor 15inç saç jantta 6.6 kilo 14inç jant 7.5 kilo falan gelir sanırım .
  • Ağırlıkları önemli tabi. Bence yeni symbol jantı 14 inç güzel veya clio rxt jantı veya clio privelege jantı 15 veya clio dynamigue tek kapı jantı 15 yap. Orjinal jantlar hertürlü replikalardan hafif ve kaliteli. Kormetal modelleri kalite ve ağırlık açısından bilmiyorum ama renault çoğu jantını cms ye yaptırıyor.

• quote:

Ağırlıkları önemli tabi. Bence yeni symbol jantı 14 inç güzel veya clio rxt jantı veya clio privelege jantı 15 veya clio dynamigue tek kapı jantı 15 yap. Orjinal jantlar hertürlü replikalardan hafif ve kaliteli. Kormetal modelleri kalite ve ağırlık açısından bilmiyorum ama renault çoğu jantını cms ye yaptırıyor.

ankarada güven oto diye bir yer buldum renault çıkmacısı baya jant var orjinal olduğunu nasıl anlarım peki jantın hocam tanesine 150tl falan istiyorlar
  • quote:

quote:

Ağırlıkları önemli tabi. Bence yeni symbol jantı 14 inç güzel veya clio rxt jantı veya clio privelege jantı 15 veya clio dynamigue tek kapı jantı 15 yap. Orjinal jantlar hertürlü replikalardan hafif ve kaliteli. Kormetal modelleri kalite ve ağırlık açısından bilmiyorum ama renault çoğu jantını cms ye yaptırıyor.

ankarada güven oto diye bir yer buldum renault çıkmacısı baya jant var orjinal olduğunu nasıl anlarım peki jantın hocam tanesine 150tl falan istiyorlar

Jantın içinde renault yazar veya amblemi var kabartmalı. Cms ye yaptırıyor genelde jantın içinde yazıyor yazılar ordan anlarsın.

• bi kaç gün önce aracım bir sorun çıkartmadı demiştim. şom ağızımı açtım heralde :-) aracımın v kayışı ve kasnağı arıza çıkarttı.
    dün şaşmaz sanayide V kayışı + Kasnağı + Radyatör ( radyatörümde çatlak vardı, valeo marka orjinali ile değişti 275 tl) değitirili. saydığım parçalar ve işçilik toplamda bana 530 tl ye mal oldu.
  • Geçmiş olsun. V kayışı ve kasnak ilerde 2000 liraya varan masraf açabilirdi. Bence olaya en az zararla kurtardım diye bak.

• cashuva C kullanıcısına yanıt
    Güven oto yıldız sanayideki mi? Sabah ordaydım. Kıyamet gibi parçacı ve çıkmacı var. Benim sol çamurluk kırıktı, az çizikli bir çamurluk aldım aynı renk. Yerse pasta cila yemezse boyatıp takacam yerine.

• evet orası ben gitmedim internetten buldum ordan o zaman istediğim jantı bulabilirim sanırım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: iceylanktu

bi kaç gün önce aracım bir sorun çıkartmadı demiştim. şom ağızımı açtım heralde :-) aracımın v kayışı ve kasnağı arıza çıkarttı.
    dün şaşmaz sanayide V kayışı + Kasnağı + Radyatör ( radyatörümde çatlak vardı, valeo marka orjinali ile değişti 275 tl) değitirili. saydığım parçalar ve işçilik toplamda bana 530 tl ye mal oldu.

Gecmis olsun araban bakimsizmis ve zamaninda degisilmemis parcalar sorun cikarmis. Sanirim sende alinca hicbirseyine bakmadan bindin. Araba kac binde son bakimlari ne zaman yapilmis bilmiyorum ama detayli bir bakim yaptir genel bakim gibi. İleride daha cok sorunun cikmasin

• quote:

Orijinalden alıntı: leki

Güven oto yıldız sanayideki mi? Sabah ordaydım. Kıyamet gibi parçacı ve çıkmacı var. Benim sol çamurluk kırıktı, az çizikli bir çamurluk aldım aynı renk. Yerse pasta cila yemezse boyatıp takacam yerine.

hocam benim sağ çamırluk kırıldı kaça aldınız çamurlugu aceba?
  • makavell54 kullanıcısına yanıt
    120 lira. Orijinal boyasız 250 civarı, 100-150 de boya tutar.
    Benim clio 3 ama 2 de aynı fiyattir sanırım.

• cashuva C kullanıcısına yanıt
    Emin ol internet o sanayinin onda biri. Bulamayacağın şey yok yıldız sanayide bence

• quote:

Orijinalden alıntı: leki

Emin ol internet o sanayinin onda biri. Bulamayacağın şey yok yıldız sanayide bence

en yakın zamanda gidiyim araca sis farı alıcam birde alaşım jantlarla güzel bi görünüm elde etmeyi planlıyorum.
  • @leki teşekküer ederim, sağol.

@keterol hocam arabamı 122 binde ilk sahibinden aldım. aldığımda trigeri falan yeni değişmişti. almadan öncede kendim arabadan anlamadığım için 70 tl vererek reno servisine gösterdim. servisde detayla olarak incelediler. radyatörün çatlak olduğunu aldığımda biliyordum. (fazla eksiltme yapmadığı için değiştirme gereği duymamıştım. sanayiye gitmişken o da değişsin dedim.) Servisin arabanın durumu iyi, alınır demesi üzerine arabayı aldım.
  • arkadaşlar aranızda dizel clio kullanan var mı ? benim aracım 2000 model 1,4 RNA benzinli ve çoğunlukla şehir içinde ve kısa mesafe kullandığımdan yakıt sarfiyatı 8,5 - 9 litrelerin altına düşmüyor. her ne kadar yıllık ortalama 4 - 5 bin km yapıyor olsamda yinede yakıt sarfiyatını düşürmenin yolunu arıyorum . bunun için ya aracıma lpg taktırıcam yada üstüne biraz daha koyup dizelini alıcam..

bu yüzden dizel arac kullanan arkadaşlard yakıt sarfiyatlarını yazarsa çok memnun olurum... merak ettiğim dizel mi lpg mi daha ucuza geliyor ?

teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_mysterious

arkadaşlar aranızda dizel clio kullanan var mı ? benim aracım 2000 model 1,4 RNA benzinli ve çoğunlukla şehir içinde ve kısa mesafe kullandığımdan yakıt sarfiyatı 8,5 - 9 litrelerin altına düşmüyor. her ne kadar yıllık ortalama 4 - 5 bin km yapıyor olsamda yinede yakıt sarfiyatını düşürmenin yolunu arıyorum . bunun için ya aracıma lpg taktırıcam yada üstüne biraz daha koyup dizelini alıcam..

bu yüzden dizel arac kullanan arkadaşlard yakıt sarfiyatlarını yazarsa çok memnun olurum... merak ettiğim dizel mi lpg mi daha ucuza geliyor ?

teşekkürler

ben dizel kullanıyorum uzun yolda km de 22 kuruş yakıyor. şehir içi tam olarak hesaplamadım ama 30 kuruşu geçmez.
  • iceylanktu İ kullanıcısına yanıt
    teşekkürler, aracının modelini ve yaşınıda yazabilir misin mümkünse..
  • 
Sayfa: önceki 659660661662663
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.