Şimdi Ara

CLIO II SAHİPLERİ (662. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15.865
Cevap
75
Favori
1.617.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 660661662663664
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_mysterious

arkadaşlar aranızda dizel clio kullanan var mı ? benim aracım 2000 model 1,4 RNA benzinli ve çoğunlukla şehir içinde ve kısa mesafe kullandığımdan yakıt sarfiyatı 8,5 - 9 litrelerin altına düşmüyor. her ne kadar yıllık ortalama 4 - 5 bin km yapıyor olsamda yinede yakıt sarfiyatını düşürmenin yolunu arıyorum . bunun için ya aracıma lpg taktırıcam yada üstüne biraz daha koyup dizelini alıcam..

bu yüzden dizel arac kullanan arkadaşlard yakıt sarfiyatlarını yazarsa çok memnun olurum... merak ettiğim dizel mi lpg mi daha ucuza geliyor ?

teşekkürler

Temiz dizel bulmak mesele insanimizda sabir yok arabaya biniyor direk kontagi cevirip gidiyor benzinlide neysede dizel boyle olmaz isinmasi lazim ayni sekil kontak kapatirkende beklenmesi lazim ama uyan yok o yuzden yilda 4000-5000 km icin dizele gerek yok tup taktirin kafaniz rahat kullanin bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: cashuva

quote:

arkadaşlar aranızda dizel clio kullanan var mı ? benim aracım 2000 model 1,4 RNA benzinli ve çoğunlukla şehir içinde ve kısa mesafe kullandığımdan yakıt sarfiyatı 8,5 - 9 litrelerin altına düşmüyor. her ne kadar yıllık ortalama 4 - 5 bin km yapıyor olsamda yinede yakıt sarfiyatını düşürmenin yolunu arıyorum . bunun için ya aracıma lpg taktırıcam yada üstüne biraz daha koyup dizelini alıcam..

bu yüzden dizel arac kullanan arkadaşlard yakıt sarfiyatlarını yazarsa çok memnun olurum... merak ettiğim dizel mi lpg mi daha ucuza geliyor ?

teşekkürler

Temiz dizel bulmak mesele insanimizda sabir yok arabaya biniyor direk kontagi cevirip gidiyor benzinlide neysede dizel boyle olmaz isinmasi lazim ayni sekil kontak kapatirkende beklenmesi lazim ama uyan yok o yuzden yilda 4000-5000 km icin dizele gerek yok tup taktirin kafaniz rahat kullanin bence

Dediğin olaya bende çok kızıyorum. Adam şahine biner gibi takıyor anahtarı ışıkların sönmesini beklemeden basıyor kontağa birde gaz veriyor bağırtıyor arabayı sanırsın şahin kullanıyor. Böyle cahil adamlar clio almasın arkadaş.. Gerçi ne desek boş halkımızın yuzde 80 i bu tip insanlar malesef, arabayada eşek niyetine biniyor.

• cashuva C kullanıcısına yanıt
    temiz araba bulmak konusu gerçekten çok sıkıntı.. kazalı hatta pert araçları hasar kaydı yaptırmayıp kazasız diye satan, aracın km sini düşürüp gözünüzün içine baka baka orjinal km si bu diyerek araba satmaya çalışılan bir memlekette temiz dizel bulmak belkide hiçde kolay değil maalesef :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: ketoral

quote:

quote:

teşekkürler

Dediğin olaya bende çok kızıyorum. Adam şahine biner gibi takıyor anahtarı ışıkların sönmesini beklemeden basıyor kontağa birde gaz veriyor bağırtıyor arabayı sanırsın şahin kullanıyor. Böyle cahil adamlar clio almasın arkadaş.. Gerçi ne desek boş halkımızın yuzde 80 i bu tip insanlar malesef, arabayada eşek niyetine biniyor.

sabah iniyorum aracıma, çalıştırıyorum elini yüzünü siliyorum lastiklerimi kontrol ediyrm öyle yola çıkıyorum taş çatlasa bu işlemler 3-4 dakikamı alıyor arabada kendine geliyor ben bunları yaparken 3-4 kişi daha biniyor arabasına kontağı çevirdiği gibi basıp gidiyor be adam bi lastiklerine bak bari gece durdu bu araç park yerinde herşey olabilir...birde kurallara uymayan cliocu gördümmü hiç yakıştıramıyorum benim gözümde renault efendi kendini bilen adamların arabasıdır çocukluğumdan beri böyle düşünürüm hep.

• quote:

temiz araba bulmak konusu gerçekten çok sıkıntı.. kazalı hatta pert araçları hasar kaydı yaptırmayıp kazasız diye satan, aracın km sini düşürüp gözünüzün içine baka baka orjinal km si bu diyerek araba satmaya çalışılan bir memlekette temiz dizel bulmak belkide hiçde kolay değil maalesef :(

helede model yılı eskiyse dizelde düşük kilometre bulmak çok zor ya yüksek model dizel almak lazım yada lpg ile çözüm bulmak gerekiyor.bende yılda 4000km yapıyorum benzinde biniyorum kışlık lastiklerle beraber 40krş yakıyorum ortalama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cashuva -- 19 Şubat 2014; 19:56:31 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

teşekkürler

sabah iniyorum aracıma, çalıştırıyorum elini yüzünü siliyorum lastiklerimi kontrol ediyrm öyle yola çıkıyorum taş çatlasa bu işlemler 3-4 dakikamı alıyor arabada kendine geliyor ben bunları yaparken 3-4 kişi daha biniyor arabasına kontağı çevirdiği gibi basıp gidiyor be adam bi lastiklerine bak bari gece durdu bu araç park yerinde herşey olabilir...birde kurallara uymayan cliocu gördümmü hiç yakıştıramıyorum benim gözümde renault efendi kendini bilen adamların arabasıdır çocukluğumdan beri böyle düşünürüm hep.

Aynen bende senin gibi aracı çalıştırıp camları siliyorum lastiklere bakıyorum, hatta ön kaputu açıp su seviyesine bile bakıyorum.araç ısınıyor kendine geliyor bu arada sonra çıkıyorum. Park ederkende hemen stop etmiyorum biraz bekliyorum sonra stop ediyorum.bilinçli kullanıcı olmak lazım.

• arkadaşlar kusura bakmazsanız ben de birşey sormak istiyorum.
    bende 2005 model clio HB var ancak parça ararken ya da aksesuar ararken clio B modeli diyor mesela. o ne oluyor. nasıl anlıyoruz a ya da b ya da herneyse hangisi olduğunu ?
    cevaplarınız için teşekkür ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: greep_inn

arkadaşlar kusura bakmazsanız ben de birşey sormak istiyorum.
    bende 2005 model clio HB var ancak parça ararken ya da aksesuar ararken clio B modeli diyor mesela. o ne oluyor. nasıl anlıyoruz a ya da b ya da herneyse hangisi olduğunu ?

1. Kasa a oluyor clio 1 kasa . 2. Kasa clio 2 b oluyor. 2000-2005 clio 2 b kasa.. Clio 3 te c kasa oluyor sanırım

• Merhaba arkadaslar 20o6 clio 2 hn nin arka koltuklarina sut dokuldi hic temizlemek gibi bir gaflette bulunmuyorum cunku kokuyor temizlesemde , toptan bu alt koltuklardan almak istiyorum basina gelen oldu mu ne kadar aladi , tahmini ne kadar tutar cikmacilarin hepsini arayacagim yarin

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: greep_inn

arkadaşlar kusura bakmazsanız ben de birşey sormak istiyorum.

1. Kasa a oluyor clio 1 kasa . 2. Kasa clio 2 b oluyor. 2000-2005 clio 2 b kasa.. Clio 3 te c kasa oluyor sanırım

eyvallah hocam saolasın. benim 2005 model authentique HB var.
    bagaj kilidinde sıkıntı oldu baya araştırdım falan neredeyse herkeste olmuş böyle bişey.
    servis 200 250 fiyat çekiyordu.
    açtım baktım ben de dün, mekanizmayı söktüm plastik bi parçanın dişi kırılmış japonla falan yapıştırdım ama tutmadı. bugün de sanayiye gidip soracam o parçayı.
    daha önce başına böyle bişey gelen var mı acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: edsamu

Merhaba arkadaslar 20o6 clio 2 hn nin arka koltuklarina sut dokuldi hic temizlemek gibi bir gaflette bulunmuyorum cunku kokuyor temizlesemde , toptan bu alt koltuklardan almak istiyorum basina gelen oldu mu ne kadar aladi , tahmini ne kadar tutar cikmacilarin hepsini arayacagim yarin

Koltuğu söküp oto yıkamacısına verebilirsin onlardaki aletler güzel temizliyor. Ben jant taşımıştım siyah yağ kir olmuştu söküp bıraktım Aldığımda yeni gibiydi..süt için yeni koltuk almaya değmez bence , temizlemediğğn için kokar ztn

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: edsamu

Merhaba arkadaslar 20o6 clio 2 hn nin arka koltuklarina sut dokuldi hic temizlemek gibi bir gaflette bulunmuyorum cunku kokuyor temizlesemde , toptan bu alt koltuklardan almak istiyorum basina gelen oldu mu ne kadar aladi , tahmini ne kadar tutar cikmacilarin hepsini arayacagim yarin

Koltuğu söküp oto yıkamacısına verebilirsin onlardaki aletler güzel temizliyor. Ben jant taşımıştım siyah yağ kir olmuştu söküp bıraktım Aldığımda yeni gibiydi..süt için yeni koltuk almaya değmez bence , temizlemediğğn için kokar ztn

verdim bakalım homca inanıyorum ki şu anda masraf ediyorum sonuçta dış yüzey iz değil süngerler çekti 1 litre sütü bakalım artık.

• Hocam ille de değiştirmek istiyorsan yıldız sanayiye git, çıkmacı dolu orda. Kesin bulursun.
    (Ben de iyi reklamını yaptım yıldız sanayinin bu ara).
    Ben olsam koltuğun üstüne bol su döküp süt artıklarını suyla birlikte akıtmayı denerdim.

• arkadaşlar bir sorum olucaktı tramer kayıtlarında benim aracı şase no ile sorguladığımzda hasar kaydı yoktur diyo ama plaka ile sorgulayınca 2007 tarihinde 465tl lik bi hasar çıkıyo bu neden kaynaklıdır acaba ??
  • quote:

arkadaşlar bir sorum olucaktı tramer kayıtlarında benim aracı şase no ile sorguladığımzda hasar kaydı yoktur diyo ama plaka ile sorgulayınca 2007 tarihinde 465tl lik bi hasar çıkıyo bu neden kaynaklıdır acaba ??

Mesela bizim arkadaşın arabası ufak bir çarpışmada ön tampon fln değişti sigortadan ama dosyayı karşıdaki araca açtılar , arkadaşın araçta birşey görünmüyordu.. Çünkü dosyayı karşı araca açtılar. Öyle bir durum olabilir belki

• quote:

quote:

arkadaşlar bir sorum olucaktı tramer kayıtlarında benim aracı şase no ile sorguladığımzda hasar kaydı yoktur diyo ama plaka ile sorgulayınca 2007 tarihinde 465tl lik bi hasar çıkıyo bu neden kaynaklıdır acaba ??

Mesela bizim arkadaşın arabası ufak bir çarpışmada ön tampon fln değişti sigortadan ama dosyayı karşıdaki araca açtılar , arkadaşın araçta birşey görünmüyordu.. Çünkü dosyayı karşı araca açtılar. Öyle bir durum olabilir belki

sanırım öyle bi durumu var aracın birde hasar sorgusu yapılınca muayene tarih ve km mesajları gelmedi bende bazı araçlarda çıkmıyormuş gerçi bende aracın 2004 yılından itibaren bütün bakım muayene kayıtları var ama

• quote:

quote:

quote:

sanırım öyle bi durumu var aracın birde hasar sorgusu yapılınca muayene tarih ve km mesajları gelmedi bende bazı araçlarda çıkmıyormuş gerçi bende aracın 2004 yılından itibaren bütün bakım muayene kayıtları var ama

Herhangi bir acenteye git ruhsatla veya sigortani yaptirdigin acenteye git 5 dk da bakarlar trmarden hepsine bakiyor acenteler.. Gecmisi kayitlari cikiyor.

• Clio II direksiyon yağı değiştiren oldu mu.Sanırım ATF 320 kullanılıyormuş

Manuel şanzıman içinde 75W-80 kullanılıyormuş bu değişimleri yapan var mı?

Ne kadar yağ gerekli bulamadım.
  • arkadaşlar 3gün önce bende sonunda clio 2 hb 1.2 16 v 2004 modelle aranıza katıldım
  • 
Sayfa: önceki 660661662663664
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.