Şimdi Ara

CLIO II SAHİPLERİ (657. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15.865
Cevap
76
Favori
1.615.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 655656657658659
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    www.sahibinden.com
    Dizel Hatchback 5 kapı Renault Clio Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da
    http://www.sahibinden.com/renault-clio/dizel?hasPhoto=true&a5_min=2003&a5_max=2006&a8=62068&viewType=Gallery
  • slm arkadaşlar.2 yıla aşkın kullandığım 1.4 rxt clio mu bugün satmış bulunmaktayım.Bu süre içinde benden bilgi paylaşımını esirgemeyen başta @leki ,@çumralı , @ketoral ve diğer forum arkadaşlarıma teşekkür ederim.Bende clio sunu satan diğer arkadaşlar gibi bu forumdan kopabileceğimi düşünmüyorum :)) Arada bir bilgi paylaşımı adına katkıda bulunmak için burada olacağım...Herkese sorunsuz günler diliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1.4 RXT -- 30 Ocak 2014; 21:50:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1.4 RXT

slm arkadaşlar.2 yıla aşkın kullandığım 1.4 rxt clio mu bugün satmış bulunmaktayım.Bu süre içinde benden bilgi paylaşımını esirgemeyen başta @leki ,@çumralı , @ketoral ve diğer forum arkadaşlarıma teşekkür ederim.Bende clio sunu satan diğer arkadaşlar gibi bu forumdan kopabileceğimi düşünmüyorum :)) Arada bir bilgi paylaşımı adına katkıda bulunmak için burada olacağım...Herkese sorunsuz günler diliyorum...

Kaça sattın aracı hocam bende alıcam bu araçdan.Araç nasıl izlenimlerini paylaşır mısın?
  • Hayırlı olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aracı bende sattım ama kopamadık gelip bakıyorum hergün :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: gfbilker58

quote:

slm arkadaşlar.2 yıla aşkın kullandığım 1.4 rxt clio mu bugün satmış bulunmaktayım.Bu süre içinde benden bilgi paylaşımını esirgemeyen başta @leki ,@çumralı , @ketoral ve diğer forum arkadaşlarıma teşekkür ederim.Bende clio sunu satan diğer arkadaşlar gibi bu forumdan kopabileceğimi düşünmüyorum :)) Arada bir bilgi paylaşımı adına katkıda bulunmak için burada olacağım...Herkese sorunsuz günler diliyorum...

Kaça sattın aracı hocam bende alıcam bu araçdan.Araç nasıl izlenimlerini paylaşır mısın?

15.350'ye sattım.Ben gayet memnundum arabamdan.Yakıtı gayet tasarruflu.Ben sadece model yükseltme amaçlı sattım.Model kaygısı olmasa asla satmazdım.Şiddetle tavsiye edebileceğim sorunsuz bir araç...

• quote:

Orijinalden alıntı: leki

Hayırlı olsun.

Teşekkürler leki hocam.Bu arada bende clio 3 1.2 extreme düşünüyorum.bir tane buldum, 2010 model 50 binde lpg li 2 ön çamurlukta boya var.onun dışında boya darbe falan yok. 23 bin civarı olacak gibi.ne dersiniz leki hocam, piyasası hakkında bilginiz var mı? bu arada siz kullanıyorsunuz clio 2 kadar sorunsuz bir araç mı? ben gerçekten 1.4 rxt den çok memnun kaldım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1.4 RXT -- 31 Ocak 2014; 18:28:21 >
  • Rxt'den sonra 1.2 çok yavaş geliyor. Ben kriz geçiriyorum yokuslarda falan.
    Bir de extreme bomboş bi araba. Arka tavan elcikleri bile yok.
    Otm derdin yoksa 1.4 dynamique modellerine bak derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leki -- 31 Ocak 2014; 21:55:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: leki

Rxt'den sonra 1.2 çok yavaş geliyor. Ben kriz geçiriyorum yokuslarda falan.
    Bir de extreme bomboş bi araba. Arka tavan elcikleri bile yok.
    Otm derdin yoksa 1.4 dynamique modellerine bak derim.

Açıkçası çok fazla bir performans beklentim yok.Aslında 1.4 dynamique modellerine bakıyordum.Ama hem çok az bulunuyor hemde fiyatlar çok uçuk geldi.1.2 motor Şehiriçi kullanımlarda biraz daha ekonomiktir diye düşündüm...Paylaştığınız bilgiler için teşekkürler @leki hocam...
  • ben lpg'ye karşı olan biri olarak bir daha 1.2 araç almam en azından düşük beygir ve torku olan araç almam varsın 2lt fazla yaksın ama gaza basınca araba gitsin ha 1.2 gitmiyormu gidiyor düşük vites yüksek devirde araba gidiyor ama barım barım bağırıyor
  • sendomi S kullanıcısına yanıt
    hele otobanda 120 ile giderken...
    6. vites lazım bu arabaya
  • quote:

Hayırlı olsun hocam kaça sattınız acaba ? 2,5 sene önce satmıştım aynı modelden. Çok güzel araçtı. Merak ettim ne durumda şuan diye piyasası
  • 15300 iyi rakama vermişsiniz. Sanruf arızalıydı 14000e satmıştım zaamanında ben. Özlüyorum arada ama keratayı
  • valla leki hocam aracın motor sesinden durulmuyor,ben 150 koydum valla birbağırıyor motor aman yarabbim,zaten basınca tüketim uçuyor büyük hacimli motor daha avantajlı oluyor
  • sendomi S kullanıcısına yanıt
    çok bağırıyor gerçekten. arabadaki herkes korkuyor. dediğin gibi yüksek hızda 1.6 daha rahat gider galiba. hatta daha az yakar daha az zorlandığı için. yokuşlara gelince sönüveriyor 1.2 motor.
    bu motor uzun yol motoru değil. tofaş kuş serisi ve broadway'in bir basamak üstünde güç olarak.
    şehir içinde de dizelden sonraki en iyi benzinli bence.

hep şehir içi kullanacam ayda 500 km yapacam derseniz tam size göre. ama istanbula ankaraya gitcem dağ tırmancam basınca gitmeli derseniz daha güçlü bi araba bulmanız lazım.
    benim tezim şu; arabanın her 10 kilosuna bir bg lazım. yani araba 1 ton ise en az 100bg olmalı. rxt bunu karşılıyor ama 1.2 buna az geliyor.
    tersi de dengesiz, bizim bir de daihatsu sirion'umuz var, araba 870kg, 102 bg. uçuyor. bildiğiniz uçuyor. 0-100km 9,5 sn. bu ön hızlanmada dengi laguna 2.0, toyota avensis vs gibi üst arabalar ilk viraja kadar tabi. Allaha emanet bir hızlanma bu, çok dengesiz.
    reklam gibi olacak, kontrolsüz güç, güç değildir.

• bizim clio'lar 80bg 115 tork olsaymış tadından yenmezmiş,şu renault kadar rezil bir firma yok adam kaç senedir aynı motoru kullanıyor hiçbir değişim yok motorda sanki 80bg 115 tork alınamazmı motordan bal gibi alınır hiçbir sorunda olmaz çok az tüketim artar oda olsun artık,ya sirion roket gibi birşey ama dediğin gibidir hocam allaha emanet gidiyorsundur gerçi cliolarda çok farklı değil yapacak birşeyde yok açıkcası bu bütçelere türkiye şartlarında en iyi araçlar bizim cliolar
  • bizim bu 1.2 motorlarda renaultun en büyük hatası tork değerleri .rahatlıkla 115nm olabilir vw polo 1.2 de 70bg tork ise 112nm bizde ise 75bg 105nm düz gidişte sıkıntı yok ama ben çok yokuşlu bi yerde oturuyorum ve yokuşlara bazen 2.vites 5000 devirde giriyorum tamam araba bile solluyorum ama acaip yakıyo mesela 10km düz yol gidince ibre oynamazken yokuşda baya iniyo benzin ibresi
  • @1.4 rxt hayırlı olsun..

arabasını satıp 15 aydır yine aynı bölüme takılanlardan birisiyim..
  • Hayırlı olsun.banada 1.6 rxt den sonra 1.2 performansız geldi ama zamanla alışıyorsunuz şehiriçi arabası. Şehirdışı 110-120 de devir 3bini geçiyor motor bağırmaya başlıyor haklı arkadaşlar. Bende 1.6 mı özlüyorum hala. Tabi bendeki clio 2 kasa 965 kg sorun çıkarmıyor ama insan yinede seri araba istiyor. Eskiden bastımı 3 araba birden solluyordum şimdi sollamaya çekiniyorum açıkcası daha dikkatli sollama yapıyorum. Makyajlı kasa daha keyifli ve kaliteli içi falan. 1.2 istiyorsan sakin kullanırım performans pek istemem diyorsan düşünülür ama o kasanın 1.4 fulü güzel leki arkadaşımız çok güzel söylemiş. Bence acele etme 1.4 full denk getirmeye çalış

• ÇUMRALI Ç kullanıcısına yanıt
    :)
    Kardeş nasılsın?
    Ben artık buraya yazmayayim diyorum bazen çünkü arabayı unutmaya başlıyorum nerdeyse, Mayıs'ta 3 sene olacak rxt'yi satalı.
    3'e de yapıştık kaldık, yeni bişey alsam param yok, olsa da karar verebildigim bir araba yok. Şeytan diyor 3-4 sene daha bekle sonra git Mercedes al..

• 
Sayfa: önceki 655656657658659
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.