Şimdi Ara

CLIO II SAHİPLERİ (222. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (4 Mobil) - 2 Masaüstü4 Mobil
5 sn
15.865
Cevap
75
Favori
1.616.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 220221222223224
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aracın hayırlı olsun hocam kazasız belasız sürüşler dileriz.
  • eyvallah hocam bakalım 1 ayı devirtik ufak tefek forumdaş destekli arızalar dışında iyi gidiyo bakalım
  • Üstadım bende rahatsızlık geçirmeden önce arabayı değiştirdim 2008 sıfır symbol extreme aldım.ağustos ayında.İşte rahatsızlıktan dolayı pek çıkamadık üzerine garajda durdu.Ama başımıza bela aldık gibi.Arabanın 20 gün önce yıkanırken motor kaputu üzerinden boyası attı.15 gündür servis servis dolaşıyorum.Nereye gittiysem arabanın motor kaputu üzerinde boya olduğu söylendi benimde bildiğim kadarı ile orjinal boyada böyle bir olaya imkan ve ihtimal yok.En son geçtiğimiz cumartesi aldığım yere gittim ve olayı anlattım baktılar bağırdık çağırdık kavga dövüş fabrijkaya bildireceğiz biz seni ararız dediler çıktık geldik.Tabi bu arabanın fabrikadan böyle çıkması imkansız ne olduysa serviste oldu ve orada motor kaputu lokal olark boyandı ama bunu kabul etmiyorlar bizim haberimiz yok diyorlar.Bir netice alamazsam fabrikaya kadar gideceğim başımıza iş aldık uğraşıyoruz bakalım sonuç ne olur.Yani diyeceğim şuki sıfır araba alıyorsun neyine bakayım demiyeceksin her türlü pislik mevcut servislerde olmaz diye birşey yok.Güven olayı sıfırlanmış durumda.Zaten bu olay beni öyle soğuttuki artık RENAULT a tövbe diyecek vaziyete geldim.

• tüm vidaları söktüm ama göstergennin kenalarını ve üzerini tutan plastik bir
    türlü çıkmadı yani göstergenin sağı ve solundaki plastikler üstteki siyah çerçeveyi
    çok sıkı tutuyo çektim kendime doğru gelmedi

Orjinalden alıntı: yahyademirci

Arkadaşım hız göstergesini sökmen için ilkin camın iki kenarındaki çıtaları elinle çek çıksın daha sonra direksiyon simidinin arkasındaki parçaları sökecen oda altta üç tane vida ile sökecen. onları söktükten sonra göğüsün üç tane cam tarafında iki tane kap taraflarında iki tanede göstergelerin altında vida var onları sökecen sonra göğsü kendine doğru çekicen çıkıcak ondan sonrada göstergeleri sökecen. Bu arada vidaları yıldız tornavida değil yıldız alyan ile sökecen 5 liraya satılan yıldız alyan takımları var o işini görür. arabanın stepnesinin içindeki takımdada gerçi yıldız alyan var ama seninki duruyomudur bilmem gerçi dursada bi işe yaramaz çok adi bişey hemen yalama yapıyo.
    Orjinalden alıntı: two_fast_two_furious

• Arkadaşım direksiyonun arkasında hani teyp kumandasının olduğu kısım onuda söktünmü onu sökecen göstergelerin altında iki tane vida var onlarıda sökecen gerçi yazmıştım sana ama demek unuttun onları sökmeden çıkaramazsın. Komple vidaları sökünce göğsü kendine doğru çekicen komplesini çıkıyo.
  • direksionun alt ve üstündeki vidaları çıkarıp direksiyonu tutan plastikleri söktüm
    sadece göstergenin yanlarında bulunan çerçeve gibi plastik çıkmıyo
    yanlarında dişlilerimi var acaba baya sert bir şekilde
    çektim kendime çerçeveyi gelmedi...
    o çerçeveyi çıkarsam zaten altındaki gösterge kısmı çıkar heralde
  • sembolzede olmuşsun üstad sen bariz allah kurtarsın
    quote:

Orjinalden alıntı: SYMBOL8699

Üstadım bende rahatsızlık geçirmeden önce arabayı değiştirdim 2008 sıfır symbol extreme aldım.ağustos ayında.İşte rahatsızlıktan dolayı pek çıkamadık üzerine garajda durdu.Ama başımıza bela aldık gibi.Arabanın 20 gün önce yıkanırken motor kaputu üzerinden boyası attı.15 gündür servis servis dolaşıyorum.Nereye gittiysem arabanın motor kaputu üzerinde boya olduğu söylendi benimde bildiğim kadarı ile orjinal boyada böyle bir olaya imkan ve ihtimal yok.En son geçtiğimiz cumartesi aldığım yere gittim ve olayı anlattım baktılar bağırdık çağırdık kavga dövüş fabrijkaya bildireceğiz biz seni ararız dediler çıktık geldik.Tabi bu arabanın fabrikadan böyle çıkması imkansız ne olduysa serviste oldu ve orada motor kaputu lokal olark boyandı ama bunu kabul etmiyorlar bizim haberimiz yok diyorlar.Bir netice alamazsam fabrikaya kadar gideceğim başımıza iş aldık uğraşıyoruz bakalım sonuç ne olur.Yani diyeceğim şuki sıfır araba alıyorsun neyine bakayım demiyeceksin her türlü pislik mevcut servislerde olmaz diye birşey yok.Güven olayı sıfırlanmış durumda.Zaten bu olay beni öyle soğuttuki artık RENAULT a tövbe diyecek vaziyete geldim.

• beyler merhaba benim aracın yolda giderken durduk yerde hava yastığı ikaz ışığı yandı. sonra kendiliğinden söndü tekrar yandı derken şimdi sürekli yanıyor. nolmuş olabilir şimdi durduk yerde? neden hava yastığı ikaz ışığı yanabilirki hiç bi yere de vurmadım
  • araba çalışır vaziyette şoför koltuğunun altındaki kablolarla oyna biraz bakalım sönecekmi acep soket falan oynamış olabilir bilki
  • quote:

Orjinalden alıntı: locke78

beyler merhaba benim aracın yolda giderken durduk yerde hava yastığı ikaz ışığı yandı. sonra kendiliğinden söndü tekrar yandı derken şimdi sürekli yanıyor. nolmuş olabilir şimdi durduk yerde? neden hava yastığı ikaz ışığı yanabilirki hiç bi yere de vurmadım

şöför koltuğunun altındaki yada sürücü koltuğunun altındaki kablolar gevşemiş olabilir...
    iyi sürüşler
  • selam beyler

99 hb clio 1.6 almak istiyorum merak ettiğim 1.6 larda 8v mi 16v mi var bide kaç beygir olduğunu merak ediyorum? bana önerebiliceğiniz neler var nelere dikkat etmeliyim?
  • clio 99 model 1,6 lar 8 v dir ve 90 beygirdir. alacağınız aracın RXT olmasını tavsiye ederim,çünkü o modelin en donanımlısı odur.
    quote:

Orjinalden alıntı: shelby_88

selam beyler

99 hb clio 1.6 almak istiyorum merak ettiğim 1.6 larda 8v mi 16v mi var bide kaç beygir olduğunu merak ediyorum? bana önerebiliceğiniz neler var nelere dikkat etmeliyim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: shelby_88

selam beyler

99 1.6 lar 8v ve 90hp
    o seneden sonra çıkanların motoru farklı
  • teşekkürler arkadaşa bakıoruzda, ben görmedim jant kapağı warmış ama temiz 40000 lerde emekli öğretmen kullanmıyormuş pek
  • Beyler selamlar

Fiesta/Almera/Megane-II/Stilo/Linea v.s derken dolandım durdum! 14/17 arasına bir şeyler bakıyorum
    sizin anlayacağınız,bir sürü Site/başlık v.s okudum,hikaye yaw kafam ambale oldu gitti!!

Ben aslında Renault çuyum!

Clio-II ise zaten hep aklımda ve almak istediğim arabaydı(Megane-II ile birlikte)hesabıma Clio-II daha iyi
    uyduğu için hep buna baktım,diğer arabalara bakıyorum,sonra yine Clio-II ye dönüyorum,yine gidiyorum
    sonra tekrar Clio-II ye dönüyorum,kısaca başım döndü benim!

-Clio-II de netten fiyatlara bakıyorum;soınra çevreme soruyorum ve o fiyatlar için "sallama" diyorlar;
    iyide tam ederi nedir bu meretlerin??açıkçası fazla para vermek istemiyorum arabaya,ben alır çok uzun süre
    kullanırım,tipik "binici" yani!bu arada bir arabaya böyle yüksek paraları vermeyide kesinlikle tasvip etmiyorum!!
    Bu yollara,bu şartlara,bu yakıt fiyatlarına v.s v.s......

Neyse bana gelirsem;Clio-II alacağım gibi(en son Fiesta dan döndüm,okuduklarım içimi karartı yaw!!)
    kaça bulurum harbi fiyatlı örneğin 2003/04/05 gibi????

Selamlar

p.s;1.4 16v RXT olacak++

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albani -- 4 Haziran 2009; 0:23:19 >

• arkadaşım göstergenin üstündeki parça yerinden çıkmıyo ön göğsü komple çıkartıcan. Dediğim vidaların ve cam kenarındki çıtaları çıkart sonra göğsün komplesini kendine doğru çek çıksın. gösterge ortaya çıkıyo o zaman
    quote:

direksionun alt ve üstündeki vidaları çıkarıp direksiyonu tutan plastikleri söktüm
    sadece göstergenin yanlarında bulunan çerçeve gibi plastik çıkmıyo
    yanlarında dişlilerimi var acaba baya sert bir şekilde
    çektim kendime çerçeveyi gelmedi...
    o çerçeveyi çıkarsam zaten altındaki gösterge kısmı çıkar heralde
  • Ya albani hocam fiesta niye içini kararttı merak ettim?

18 ay oldu alalı ama içimi karartacak bişey olmadı...

sormak istediğin birşey varsa fiesta topiğine bekleriz..

biraz da biz sana yardım edelim ödeşelim...

http://forum.donanimhaber.com/m_14628105/tm.htm

quote:

Orjinalden alıntı: albani

Beyler selamlar

Fiesta/Almera/Megane-II/Stilo/Linea v.s derken dolandım durdum! 14/17 arasına bir şeyler bakıyorum
    sizin anlayacağınız,bir sürü Site/başlık v.s okudum,hikaye yaw kafam ambale oldu gitti!!

Ben aslında Renault çuyum!

Clio-II ise zaten hep aklımda ve almak istediğim arabaydı(Megane-II ile birlikte)hesabıma Clio-II daha iyi
    uyduğu için hep buna baktım,diğer arabalara bakıyorum,sonra yine Clio-II ye dönüyorum,yine gidiyorum
    sonra tekrar Clio-II ye dönüyorum,kısaca başım döndü benim!

-Clio-II de netten fiyatlara bakıyorum;soınra çevreme soruyorum ve o fiyatlar için "sallama" diyorlar;
    iyide tam ederi nedir bu meretlerin??açıkçası fazla para vermek istemiyorum arabaya,ben alır çok uzun süre
    kullanırım,tipik "binici" yani!bu arada bir arabaya böyle yüksek paraları vermeyide kesinlikle tasvip etmiyorum!!
    Bu yollara,bu şartlara,bu yakıt fiyatlarına v.s v.s......

Neyse bana gelirsem;Clio-II alacağım gibi(en son Fiesta dan döndüm,okuduklarım içimi karartı yaw!!)
    kaça bulurum harbi fiyatlı örneğin 2003/04/05 gibi????

Selamlar

p.s;1.4 16v RXT olacak++

• Sn.kocaballi

İlgin için tks+

-Clio-II zaten benim favorimdi

hani dedim bu arada gerek tipini beğendiklerim gereksede fiyat ve değişik sebeblerden sırasıyla çeşitli markalara baktım
    ve son Fiesta ya bakmıştım son günlerde(Benzinli lilere bakıyorum)topiğini baştan-sona okudum(almak istediklerimin de ilgili
    topiklerini tek-tek okudum bu arada)

En aklıma yatan Clio dan sonra Almera idi,ama onuda okudukça vazgeçtim(ama hala onda gözüm var)
    Doğrusu Fiesta yı bunlar içinde en sona koydum+

Gerçi hiç acelem yok+fazla parada vermeyeceğim için,şimdilik sadece geziyorum

++

• okey kardeş sağol, ben göğsü çıkarmıyordum anladım şimdi..

quote:

Orjinalden alıntı: yahyademirci

arkadaşım göstergenin üstündeki parça yerinden çıkmıyo ön göğsü komple çıkartıcan. Dediğim vidaların ve cam kenarındki çıtaları çıkart sonra göğsün komplesini kendine doğru çek çıksın. gösterge ortaya çıkıyo o zaman
    quote:

• hayırdır yazmodumu tatilemi gittiniz millet
  • 
Sayfa: önceki 220221222223224
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.