SAYIN, SEVGİLİ, DEĞERLİ FİESTA TDCİ VE BENZİNLİ KULLANICISI ARKADAŞLAR . FORD UN DİĞER MODELLERİ SAHİBİ OLAN ARKADAŞLAR ARALARINDA ARAÇLARININ ÖZELLİKLERİNİ VE SORUNLARINI PAYLAŞIYORLAR.
BİZDE BURADAN ARAÇLARIMIZIN SORUNLARINI, DAHA İYİ VE SAĞLIKLI KULLANIM İÇİN TAVSİYE VE UYGULAMALARINIZI BURADAN PAYLAŞALIM DİYORUM. BİRİMİZİN DİKKAT ETMEDİĞİ BAŞKA BİRİSİNİN GÖZÜNDEN KAÇMAYABİLİR. ARACIMIZDA BEĞENDİĞİNİZ BEĞENMEDİĞİNİZ, DAHA İYİ OLMASI İÇİN YAPTIKLARINIZ , PERİYODİK BAKIM, GENEL BAKIM , ARIZA KONULARIKULLANIMDA KARŞILAŞTIĞINIZ İNCE DETAYLAR VS.. VS..
ARACIM 2004 FİESTA TDCİ GEÇEN HAFTA SONU ANKARA KASTAMONU ARASI GİDİP GELDİM. ŞEHİRİÇİNDE PEK BENİ RAHATSIZ ETMEYEN YOL SESİNİ İÇERİ ALMA KONUSU. BU YOLCULUKTA RESMEN KAFAM ŞİŞTİ DESEM YERİDİR. ARACIN ÜZERİNDE CHİNT SHİNE GİBİ DAHA ÖNCE DUYMADIĞIM BİR LASTİK MARKASI VAR. ACABA LASTİKLERDEN KAYNAKLANIYOR OLABİLİRMİ DİYE AKLIMA GELDİ. SARSINTILARI SÜSPANSİYONU SERT OLDUĞU İÇİN HİSSETTİRMESİ BİRAZ FAZLA. BUNUNLADA BİR İLGİSİ VARMIDIR ACABA...
ARKADAŞLAR AYRICA, FİESTA TAKIMI OLARAK ARTIK İMZAMIZ VAR. BEDEVİ KARDEŞİN HAZIRLADIĞI İMZAMIZ İÇİN ALT KISIMDAKİ LİNKİ SEÇİP İMZA BÖLÜMÜNE YAPIŞTIRMANIZ YETERLİ.
quote:
Orjinalden alıntı: Ebedi_Bedevi
[center][image]http://img133.imageshack.us/img133/7051/fiestast1800x600to0.jpg[/image][/center][font="Arial"][size=3][b][center][link=http://forum.donanimhaber.com/m_14628105/tm.htm][color=#CC0000]+ + [u]DH Ford Fiesta Takımı [/u]+ + [/color][/link][/center][/b][/size][/font]
Arkadaşlar yeni imzamız hayırlı olsun.Umarım hepiniz beğenirsiniz.Zedire arkadaşımızdam ricamız bu imza kodunu ilk mesaja taşımasıdır
her aracı alırken dikkat edilmesi gereken şeylere dikkat edilir öncelikle. alırken iyi bir ustaya veya servise tepeden tırnağa göster derim. fakat alırken fiesta benzinlide dikkat edilecek özzellikle bir yer varmıdır. bilemiyorum.
evet kimseden ses yok. çevremde ve yollarda bi dünya fiesta var ama kimse bu forumda değil . diğer ford markalarının topiclerine bakınca üzüleyimmi sevineyimmi bilemedim. ya onlarda sorun çok fiestada yok. ya da böyle şeylere gerek yok. nasılsı küçük bir arabadır. diye düşünüyoruz.
şöyle arkadaşlar yaw. bende forumda kimsede yok diyordum.
evet lastik sesi asfalta göre değişyor ama yinede çok alıyor içeriye sanki. fırsat olmadı daha bir otoyola çıkamadım. eğer ordada böyle ise işimiz var demektir.
benim araçta bir teyp var. o nasıl bir çalışma anlamadım. kaseti takıyorum çaatt. çalıştırıyorum teybi kaseti ilk çevirmeye başlaraken garç gurç. içerisinde sanki metal parçacıkları ve mekanizma savaş ediyo sanki. sizdede aynı durum varmı
istanbulda 1. köprüyle avrupadan anadoluya geçerken levent-beşiktaş ayrımını geçince bir rampa iniyorsun, o rampaya girdiğin an lastik sesi en aza iniyor, ama oradaki asfalt jilet gibi. karşıya geçip gişelerden çıkınca asfalt değişiyor ve lastik sesi yine başlıyor
benim fiesta da teyp yok cd var. aldığımda sesi soluğu çıkmıyordu. bir ay sonra zzt diye ses yapmaya başladı. açmak için düğmesine basında zzt yapıyor ama hepsi bu onun dışında sorunsuz çalışyor. onun için çok da iplemedim. ama az önce gördüm jetta da kampanya var, aaah aaaah, kesin alıcam. vericem fiestayı, 0 jetta comfortline alıcam 115lik. tabi bunun için cüzdanında olur vermesi gerekiyor
bizdede 2005 fiesta tdci var. şehirdışına en az 20 kere çıkmışımdır. otobanda da normal yolda da lastiklerin çok fazla bi etkisi yok açıkçası. hernekadar oturaklı da olsa aracın yol tutuşu 120 den sonra kayboluyo. süspansiyon iyi değil.en ufak bi çukurda , çukuruda geçtim en hafif şeyi bile hissediyosun. bazen diyorum eyvah arabayı bıraktık :) aynı yerden başka bi arabayla geçiyorum hissetmiyorum.
genel olarak çokta özenilmeden yapılmıs.ama yakıt tüketimi çoğu dizele göre tatminkar.