Şimdi Ara

CLIO II SAHİPLERİ (221. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15.865
Cevap
75
Favori
1.616.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 219220221222223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Fren hidroliğini değiştiren/yenileyen var mı? prosedür nedir arkadaşlar ve maliyeti ne olur ??

Tşk.
  • Merhaba,
    Aracın rölantisi ile ilgili problem bende de vardı ve kırmızı ışıkta ya da park manevrası yaparken araç stop ediyordu. Map sensörü (ya da mutlak basınç sensörü) değişti şimdi çiçek gibi maaşallah. Parça 150 lira idi. Ankara HEC otomotivde değiştirdiler.
  • Arkadaşlar merhaba,
    bende 2003 model 1.4 98 beygir (94000 km) otomatik clio var ve sağ ön farın lambalarından birisi yanmıyor. 2 sorum var:
    - bunun için komple far mı değişir yoksa ampul değişimi sorunu halleder mi?
    - Ankara'da bu iş için gittiğiniz özel bir servis var mı?

Yardımcı olursanız sevinirim.
  • Arkadaşım kaputu aç farın arkasında bi plastik kapak olur genelde onu çıkart ampülüde çıkart yerinden git bi elektrikçiden al yerine tak bu kadar basit. Böyle ufak tefek şeyler için sanayiye gitmeye gerek yok kendiniz rahatlıkla halledebilirsiniz ben kendi ambüllerimi stop lambalarımı kendim söküp takıyorum.
    quote:

Orjinalden alıntı: inimicus

Arkadaşlar merhaba,
    bende 2003 model 1.4 98 beygir (94000 km) otomatik clio var ve sağ ön farın lambalarından birisi yanmıyor. 2 sorum var:
    - bunun için komple far mı değişir yoksa ampul değişimi sorunu halleder mi?
    - Ankara'da bu iş için gittiğiniz özel bir servis var mı?

Yardımcı olursanız sevinirim.

• Ben hep üstüne ekleme yapıyorum bi sorunda olmadı. Zaten fren hidroliğini komple değiştiren hiç görmedim eksildikçe tamamlarsın. Bi akaryakıt istasyonundan bir litre fren hidroliği al tamamla.
    quote:

Orjinalden alıntı: arsende

Selam

Fren hidroliğini değiştiren/yenileyen var mı? prosedür nedir arkadaşlar ve maliyeti ne olur ??

Tşk.
  • şu ön ve arka kapı arasını siyah yapmak istiyorum resimde fena olmadı ne dersiniz arkadaşlar nasıl kaplanır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biz -- 30 Mayıs 2009; 19:22:43 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: yahyademirci

Ben hep üstüne ekleme yapıyorum bi sorunda olmadı. Zaten fren hidroliğini komple değiştiren hiç görmedim eksildikçe tamamlarsın. Bi akaryakıt istasyonundan bir litre fren hidroliği al tamamla.
    quote:

Orjinalden alıntı: arsende

Selam

Tşk.

türü DOT 4
  • Arkadaşlar iyiakşamlar. Akşam geri geri gelirken arabanın arkasını taşa vurdum fakat vurduğum yer tampon değilde alt kısımdaki biryer araç lpg li acaba vurduğum yer stepne kısmının kabımı yoksa benzin deposumudur çünkü içine doğru göçtü. Tehlikeli bir durummudur?
  • arkadaşım altını vurduğun yer muhtemelen egsoz olabilir çünkü eksoz daha altta olduğu için ilk orası temas etmiştir ama dediğin gibi depo kısmını vurduysanda bişey olmaz çünkü lpg tankı öyle çarpma ile açılacak yada yarılacak bir malzeme değildir 4mm et kalınlığı olan ve 110 bara kadar dayanma kuvveti olan bir malzemedir onun için rahat olsun ancak içinde şüphe varsa bir lpg firmasına giderek kontrol ettirebilirsin. Benzin tankındada sızdırma benzin azaltma yoksa sorun yoktur kazasız belasız sürüşler.
    quote:

Orjinalden alıntı: betacrusis

Arkadaşlar iyiakşamlar. Akşam geri geri gelirken arabanın arkasını taşa vurdum fakat vurduğum yer tampon değilde alt kısımdaki biryer araç lpg li acaba vurduğum yer stepne kısmının kabımı yoksa benzin deposumudur çünkü içine doğru göçtü. Tehlikeli bir durummudur?

• teşekkürler arkadaşım dediğini yapacağım.
  • Arkadaşlar uzun bir süre rahatsızlığım nedeni ile aranızdan ayrılmak zorunda kaldım tekrar buradayım HEPİNİZE SELAMLAR
  • quote:

Orjinalden alıntı: inimicus

Merhaba,
    Aracın rölantisi ile ilgili problem bende de vardı ve kırmızı ışıkta ya da park manevrası yaparken araç stop ediyordu. Map sensörü (ya da mutlak basınç sensörü) değişti şimdi çiçek gibi maaşallah. Parça 150 lira idi. Ankara HEC otomotivde değiştirdiler.

Arkadaşım verdiğin bilgi için teşekkürler bendede rölanti problemi var yalnız benim aracın rölantisi yüksek çalışıyor aracı p' ye aldığımda birden yükseliyor usta rölanti motoruyla rolanti sensörünü değiştirdi olmadı yardım bekliyorum.
  • www59 BOSCH CAR SERVİCE git aracın tıpkı yetkili servisteki gibi bilgisayara bağlansın fiyatları servisle yarı yarıya
  • quote:

Orjinalden alıntı: CLİO SYMBOL

www59 BOSCH CAR SERVİCE git aracın tıpkı yetkili servisteki gibi bilgisayara bağlansın fiyatları servisle yarı yarıya

adresini tam olarak verebilirmisin
  • hocam hoşgeldin hakkaten baya görünmedin geçmiş olsun ciddi bi sıkıntı değildi inş.
    bende pek takılamıyorum ancak okuyoruz yorumları arkadaşlar canlı tutuyor topiği
    quote:

Orjinalden alıntı: SYMBOL8699

Arkadaşlar uzun bir süre rahatsızlığım nedeni ile aranızdan ayrılmak zorunda kaldım tekrar buradayım HEPİNİZE SELAMLAR
  • tabelacıdan alacağın siyah mat kaplama ile yapabilirsin bende clio ıı me yapmak istemiştim fakat bu kasada tasarımdan dolayı suni göründüğünden yapmamıştım,şimdiki arabama yaptım ve orjinal gibi oldu
    linki

quote:

Orjinalden alıntı: biz

şu ön ve arka kapı arasını siyah yapmak istiyorum resimde fena olmadı ne dersiniz arkadaşlar nasıl kaplanır.

• hüseyin merhaba nasılsın,bakıyorumda meganlanmışsın hayırlı olsun

quote:

Orjinalden alıntı: huseyinder07

hocam hoşgeldin hakkaten baya görünmedin geçmiş olsun ciddi bi sıkıntı değildi inş.
    bende pek takılamıyorum ancak okuyoruz yorumları arkadaşlar canlı tutuyor topiği
    quote:

Arkadaşlar uzun bir süre rahatsızlığım nedeni ile aranızdan ayrılmak zorunda kaldım tekrar buradayım HEPİNİZE SELAMLAR

• Orjinalden alıntı: huseyinder07

hocam hoşgeldin hakkaten baya görünmedin geçmiş olsun ciddi bi sıkıntı değildi inş.

hoşbulduk üstadım bir kalp krizi neticesinde By-pass emeliyatı geçirmek zorunda kaldık.1 ay sonra bel kayması oluştu buna bağlı olarak birde bel ameliyatı olduk vida takıldı belimize.Hep arabaya takılan vidalarla uğraşırdık şimdi birde vücuda takılan vidalar çıktı başımıza.
  • ooooo üstad büyük geçmiş olsun hafif tahmin ettim ama genede ciddi değildir inş. demiştim çok geçmiş olsun tekrar atlatmışsın gene şükür
    biri gelince hepsi gelmiş imtihan dünyası bugun varız yarınımız mechul inş. daha büyük sıkıntılar olmaz

artık arabadan fazla dikka et kendine yorum yazarken de beline dikkat et
  • kadircan sağolasın yaw sorma o şu bu derken gittik megane aldıkrenodan kaçamadım feci bulaştık hb. sevdamızdan da vazgeçmedik clio II forumdan megane II foruma geçiş yaptık IIIlerle işimiz yok gene

quote:

Orjinalden alıntı: babigo

hüseyin merhaba nasılsın,bakıyorumda meganlanmışsın hayırlı olsun

quote:

Orjinalden alıntı: huseyinder07

quote:

• 
Sayfa: önceki 219220221222223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.