Şimdi Ara

CLIO II SAHİPLERİ (169. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (3 Mobil) - 5 Masaüstü3 Mobil
5 sn
15.865
Cevap
75
Favori
1.617.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 167168169170171
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ==>burak7777<==

quote:

Orjinalden alıntı: biz

bence hiç uğraşma aracın zaten radyosu kaliteli bir fm trans. al gümbür gümbür mp3 dinle hatta cepten bile parça gönder telefon görüşmeni dahi bu sistemle yap.

CLIO II SAHİPLERİ

fm transmitterlerden kaliteli bi ses alamazsınız

arkadaşlar benim tavsiyem fm transmitterlara hiç bulaşmamak,
    geçen ay forex marka bir tane aldım ancak memnun kalmadım sinyali çok zayıf kalıyor radyo yayınlarını tam olarak bastıramıyor tabi bunda benim izmirde yaşıyor olmamın da etkisi var çünkü büyük şehirlerde boş frekans bulmak imkansız o yüzden ses sürekli cızırtılı.

bir diğer husus da şu, bu cihazlarda usb bağlantısı var ve bu sayede telefon benzeri bazı cihazları şarj edebilme özelliği var deniyor ancak samsung marka cep teli şarja bağladıktan sonra cihaz aşırı ısındı ve sapıttı ekran ışığı yanıyor ancak cihaz açılmıyor sanırım besleme bölümü yandı neyse...
    ben de kaset aparatına geri döndüm en azından temiz ses veriyor.

• ben de fm transmitter uzun suredir kullanıyorum fakat kaset aparatıyla birlikte. (bir de nedense arada bir transmitterin sigortası atıyo, 4-5 tane sigorta aldım hemen yeniliyorum)

fm transmitterlerden kaliteli bi ses alamazsınız

arkadaşlar benim tavsiyem fm transmitterlara hiç bulaşmamak,
    geçen ay forex marka bir tane aldım ancak memnun kalmadım sinyali çok zayıf kalıyor radyo yayınlarını tam olarak bastıramıyor tabi bunda benim izmirde yaşıyor olmamın da etkisi var çünkü büyük şehirlerde boş frekans bulmak imkansız o yüzden ses sürekli cızırtılı.

bir diğer husus da şu, bu cihazlarda usb bağlantısı var ve bu sayede telefon benzeri bazı cihazları şarj edebilme özelliği var deniyor ancak samsung marka cep teli şarja bağladıktan sonra cihaz aşırı ısındı ve sapıttı ekran ışığı yanıyor ancak cihaz açılmıyor sanırım besleme bölümü yandı neyse...
    ben de kaset aparatına geri döndüm en azından temiz ses veriyor.

•  CLIO II SAHİPLERİ

bu da benim clio rte 99 model, atiker lpgli geçen ay aldım 12.300 e..

CLIO II SAHİPLERİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi two_fast_two_furious -- 3 Aralık 2008; 13:26:05 >

• bende 520 ytl verim 4 gb lik olanlarından aldım ama beni verem etti benim mzamdaki araçta orjinalinde direksiyondan kumandalı kasetçalar var bi iki kaset doldurttum baktım olacak iş değil teknosadan 269 ytl 9 taksit le pionerr deh 3900 aldım kurtuldum elim sürekli direksiyon kumandasına gidiyo ama heralde yakında alışırım ama ses kalitesi olarak çok iyi
  • two_fast_two_furious

hocam arabanız kaç binde ? lastik, çizik vs nasıl ?

bizde 2 hafta önce 2000 model 90.000 clio hb aldık.. 13.000 e

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sdrive -- 25 Kasım 2008; 20:44:19 >
  • imzamdaki araca taktırdım ben orjinal valeo marka 280-300 ytl arası bi şey ödemiştim.
    quote:

Orjinalden alıntı: ==>burak7777<==

İyi akşamlar cliocular rta larda sis farı olmadığı için sis farı taktırmayı düşünüyorum taktıranlar varsa fiyat verebilirler mi ?
  • burak hocam 90 binde benimde km, çizik boya vs yok araba da lastikler 1 ay önce takılmış
    artı 4 tane de sıfır teker verdi aldığım adam, modeline göre çok temizdi araba yoksa model düşük gelmişti bana
    tüpde 2 ay önce takılmıştı baya cazip geldi..
  • Aynen katılıyorum 1.2 motorun çok yetersiz olduğuna yaklaşık 8 aydır kullanıyorum imzamdaki arabayı ve performansından hiç memnun değilim hele arabada 4 kişi olunca sanki sırtımda taşıyorum insanları inanılmaz fark ediyor 2 kişi olunca pek sorun yok ama 4-5 kişi olunca aynı rampada çok gaz vermem gerekiyor yada mecburen vites küçültüyorum.motorun yakıt tüketimi iyi olabilir ama asla performans beklemeyin.bu arabanın en çok 2.vitesini seviyorum gazı kökleyip sollamaya çıkıyorum şehir içi kısa mesafelerde ama bazen 2.vites bile yetmiyor kafa kafaya gelip son anda saga atıyorum kendimi karşıdan gelen selektör üstüne selektör yapıyor.şehirler arası yollarda ise önümdeki aracı sollarken çok fazla mesafe varsa çıkıyorum sollamaya yoksa affı yok 1.2 motorun hızlanması çok zaman alıyor.
    Ayrıca debriyaj çok yoruyor beni bu arabada.çok sert bence.özellikle 1.viteste debriyajı bırakırken araba titriyor,tekliyor hafif hafif bu da çok sinir bozucu bunu sadece 1.viteste yapıyor.renault yetkili servisine gösterdim debriyajı neymiş reno nun kronik sorunuymuş sprey falan sıktılar ama hiç bir değişiklik olmadı ucuz olsa komple değiştircem bu debriyaj setini.
    aynı model kullanıp debriyaj sorunu yaşayan varmı aramızda?

quote:

Orjinalden alıntı: ortakatro

yazımı iyi okumuş olsaydın böyle bir mesaj yazma gereği duymazdın,ben araştırdığım bilgilere dayanarak söylediğimi yazdım,renonun kendi servisleri bile bu aracın zorlanabileceğini söyledi,tabiki bu zorlanma normal yol şartları için söylenmedi,araca 4 kişi binersen ve yokuş çıkmak istersen arabanın gözle görülür şekilde zorlanacağını farkedebileceğimi söylediler,benim zorlanmadan kastım budur,heee bu şartlar içerisinde 1.2 arabama güveniyorum 4 kişiyle yokuş yukarı yarısırım diyorsan kapım açıktır :)
    quote:

Orjinalden alıntı: delikadir1010

1.2 motorlu clio kullandınızmı da kaldırmıyor diye yazıyorsunuz.Ben Adapazarı' ndayım ve 1.2 clio sahibiyim 1.4 ve 1.6 varsa arabasına güvenen uygun bir yerde yarışalım...

quote:

hoşgeldin arkadaşım,valla 1 aydır bende senin gibi 2 araç arasında tereddütte kaldım,araştırmalarım sonucu 1.2 motorların bu arabayı tam olarak kaldıramadığının bilgisini edindim,ben 15 gün önce 2005 model 45000 km'de ve sıfır hatalı boyasız clioyu 14.500 ytl ye bulmuştum,ve daha pazarlık yapmamıştık,senin bulduğun 2006 model oldugu için fiyat normal gibi,bende bugün 1.6 rxt aldım sıfır hatalı 96000 km de 12.900 ytl,piyasa ederine göre 13.500 biraz yüksek,pazarlık yapıp fiyatı indir bence ;)
    quote:

Orjinalden alıntı: erhhas

Arkadaşlar hepinize merhaba,
    eski bir clio kullanıcısıyım, yeniden clio'ya dönüş yapmak istiyorum ama biraz yardımınıza ihtiyacım var. 2 adet clio arasında tereddütte kaldım. bir tanesi 2000 model 1,6 RXT 8v fiyatı 13.500 YTL'de 112.000'de diğeri ise clio II 1.2 16v 2006 model 70.000 km de 15.000 YTL. clioların 1.2 motorları ile ilgili pek bir bilgim yok. model olarak bakıldığında 1.2 cazip gibi geliyor. Daha önceden clio 1.6 rxt kullandım 5 sene boyunca hiç bir problemle karşılaşmamıştım. Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.
    Saygılar,
    Erhan

• ellerine sağlık valla bence harika olmuş.
    ama benim 1-2 sorum olacak

-- farların üst tarafı için ne kullandın reklam folyolarındanmı ??
    ------- bendede aynı sorun var sanırın xenon lar farların üst kısmını yakıyor.

-- birde boya olarak ne kullandın ? nalburlardaki normal demir boyalarındanmı ??

not: bende sari kirmizi yapar resimlerini koyarım :)

quote:

arkadaşlar bende bu haftasonu aracıma ufak tefek işlemler yaptım,farların üst kısmı bayağı yıpranmış şekildeydi,yeni far almaktansa küçük bir uygulamayla bunu kapatmaya çalıştım,ve kampanalar paslanmış durumdaydı,bunlarıda temizleyerek renkli bir hale getirdim,bunlarıda sizinle paylaşmak istedim.

CLIO II SAHİPLERİ

CLIO II SAHİPLERİ

CLIO II SAHİPLERİ

CLIO II SAHİPLERİ

CLIO II SAHİPLERİ

CLIO II SAHİPLERİ

CLIO II SAHİPLERİ

CLIO II SAHİPLERİ

CLIO II SAHİPLERİ

• arkadaşlar bir şey sormak istiyorum daha önceden başına gelen vardır belki

benim korna çalmıyor. ben gittigidiyordan baktım uygun fiyata var ama acaba alsam ben değiştirebilirmiyim
    bu alet arabanın neresindedir.

birde benim sunroof un altındaki tul varya o kapalida olsa açikta olsa yolda giderken tıkır tıkır ses yapıyor.
    varmı bu sesi kesmenin bir yolu
  • clio 1.4 16v arkadaşım geçmiş olsun ,bende küçümenimle yağmurda bir savrulma yaşamıştım.böyle durumlarda ilk tepkiniz direksiyonu aracın kaydığı yöne çevirmek sonrada tam tersi yöne çevirmek olsun.ben nasil bir lefleksse yaptım bilemiyorum fakat bu tekniği uyguladim ve hiçbir yere çarpmadan şeridime döndüm ( sol şeritteydim ) fakat kollarim çok zorlandi.

hüseyin bor katkısının faydasını 3000 km de belirgin şekilde hissedebiliyorsun şuan sadece motor sesinde bir azalma hissedeceksin.

bu arada yeni arabamda 2008 clio hb 1.5dci fakat daha kurcalamaya vaktim olmadi.

hepinize selamlar.hayırlı sürüşler

buarada gülümseyin mesaj sayım 333 olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babigo -- 26 Kasım 2008; 19:24:30 >

• inş. öle olur zaten şu rolantideki sarsma devam ediyo ondan bişide anlayamadım bor dan ve motor sesinden ama yakıtda artıkbakımın etkisimidir tasarruf sağldım bariz

yetkili servis arac benzinde iken bilgisayar soktu herşey cok iyi dedi gosterdi sorunsuz hakkaten ama işte sarsıyo başka lpg ciye gidecem
  • Merhaba arkadaşlar geçenlerde ben de artık bir 2001 clio 1.4 16v rxt sahibi oldum araba 60000de ve çok temiz bilgisayarlı tomografide sorun çıkmadı .. şu anda arabada gördüğüm yaşadığım birkaç sorunu sizinle paylaşacağım... öncelikle ank-esk yolunda 190 gördüm tık demedi arabadaki çığlıklardan sonra durdum daha da çıkabilirdi
    1- Fren lambası,Arka Sis ve Sol sinyal Lambaları birbirine bağlı olarak çalışıyorlar biri çalıştığında diğerleri de hafiften yanıyor bu sorun neden kaylaklanıyordur sizce?
    2-kaset aparatı ile mp3 dinliyorum ve hoşuma gitmiyor mp3-cd çalar olarak çıkma modellerden hangisi işimi görür(kumanda ve ekranı kaybetmeden)?
    3-benim araçta neden sunroof yok? sonradan taktırmak mantıklı mı?
    4-daha önce hyundai ve chevrolet kullandım (bu ikisine göre işçilik ve kalite harika) ve bana debriyaj biraz sert geldi,zınk diye atıyor...sizde de böyle mi yoksa bi ayar çektirmek mi lazım?
    5-dikiz aynasının üstündeki 360 derece oynayan şey ışık mı? ışıksa bende neden yanmıyor?

Cevaplar için şimdiden teşekkürler...

• quote:

Orjinalden alıntı: rhetorical

Aynen katılıyorum 1.2 motorun çok yetersiz olduğuna yaklaşık 8 aydır kullanıyorum imzamdaki arabayı ve performansından hiç memnun değilim hele arabada 4 kişi olunca sanki sırtımda taşıyorum insanları inanılmaz fark ediyor 2 kişi olunca pek sorun yok ama 4-5 kişi olunca aynı rampada çok gaz vermem gerekiyor yada mecburen vites küçültüyorum.motorun yakıt tüketimi iyi olabilir ama asla performans beklemeyin.bu arabanın en çok 2.vitesini seviyorum gazı kökleyip sollamaya çıkıyorum şehir içi kısa mesafelerde ama bazen 2.vites bile yetmiyor kafa kafaya gelip son anda saga atıyorum kendimi karşıdan gelen selektör üstüne selektör yapıyor.şehirler arası yollarda ise önümdeki aracı sollarken çok fazla mesafe varsa çıkıyorum sollamaya yoksa affı yok 1.2 motorun hızlanması çok zaman alıyor.
    Ayrıca debriyaj çok yoruyor beni bu arabada.çok sert bence.özellikle 1.viteste debriyajı bırakırken araba titriyor,tekliyor hafif hafif bu da çok sinir bozucu bunu sadece 1.viteste yapıyor.renault yetkili servisine gösterdim debriyajı neymiş reno nun kronik sorunuymuş sprey falan sıktılar ama hiç bir değişiklik olmadı ucuz olsa komple değiştircem bu debriyaj setini.
    aynı model kullanıp debriyaj sorunu yaşayan varmı aramızda?

quote:

yazımı iyi okumuş olsaydın böyle bir mesaj yazma gereği duymazdın,ben araştırdığım bilgilere dayanarak söylediğimi yazdım,renonun kendi servisleri bile bu aracın zorlanabileceğini söyledi,tabiki bu zorlanma normal yol şartları için söylenmedi,araca 4 kişi binersen ve yokuş çıkmak istersen arabanın gözle görülür şekilde zorlanacağını farkedebileceğimi söylediler,benim zorlanmadan kastım budur,heee bu şartlar içerisinde 1.2 arabama güveniyorum 4 kişiyle yokuş yukarı yarısırım diyorsan kapım açıktır :)
    quote:

Orjinalden alıntı: delikadir1010

1.2 motorlu clio kullandınızmı da kaldırmıyor diye yazıyorsunuz.Ben Adapazarı' ndayım ve 1.2 clio sahibiyim 1.4 ve 1.6 varsa arabasına güvenen uygun bir yerde yarışalım...

quote:

hoşgeldin arkadaşım,valla 1 aydır bende senin gibi 2 araç arasında tereddütte kaldım,araştırmalarım sonucu 1.2 motorların bu arabayı tam olarak kaldıramadığının bilgisini edindim,ben 15 gün önce 2005 model 45000 km'de ve sıfır hatalı boyasız clioyu 14.500 ytl ye bulmuştum,ve daha pazarlık yapmamıştık,senin bulduğun 2006 model oldugu için fiyat normal gibi,bende bugün 1.6 rxt aldım sıfır hatalı 96000 km de 12.900 ytl,piyasa ederine göre 13.500 biraz yüksek,pazarlık yapıp fiyatı indir bence ;)
    quote:

Orjinalden alıntı: erhhas

Arkadaşlar hepinize merhaba,
    eski bir clio kullanıcısıyım, yeniden clio'ya dönüş yapmak istiyorum ama biraz yardımınıza ihtiyacım var. 2 adet clio arasında tereddütte kaldım. bir tanesi 2000 model 1,6 RXT 8v fiyatı 13.500 YTL'de 112.000'de diğeri ise clio II 1.2 16v 2006 model 70.000 km de 15.000 YTL. clioların 1.2 motorları ile ilgili pek bir bilgim yok. model olarak bakıldığında 1.2 cazip gibi geliyor. Daha önceden clio 1.6 rxt kullandım 5 sene boyunca hiç bir problemle karşılaşmamıştım. Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.
    Saygılar,
    Erhan

Ben 1.2 16v kullanıyorum üstelik lpg de taktırdım atiker sıralı.Gayet iyi hızlanıyo özellikle gidiş geliş yollarda şehirler arası süper hızlanıyo daha hiç sorun yaşamadım.5000 d/dk ya çok çok rahat çıkıyo çok atak bi araç şehir içi 1.6 8v lerle çok rahat kapışır.Bazen geçtiklerim sinir olsun diye arkaya 1.2 16v LPG yazdırmayı düşünüyorum.
    Viteste titreme hiç yaşamadım.

Beygir gücü düşük ama max. torku düşük devirde üretiyor ve vites oranları kısa bu sayade 140 a kadar çok rahat hızlanıyor.Ara hızlanmaları 60-100 12.6 sn olması lazım.

Ama araba işi biraz şans her motor aynı sonucu veremeyebilir.Birinde 2.0 16v 140 hp laguna vardı çekişten memnun değildi defalarca servise gitti ölçüm yaptırdı sonuç alamadı.Sen eğer performans istiyorsan clio nun seçeneği 1.6 16v...

• öncelikle hoşgeldin ve hayırlı olsun.clio'na kazasız ,belasız,cezasız,sorunsuz güzel günlerde binmen dileğimle..
    1_stopların su almış olabilir.ampüllerin takıldığı bir panel ve bu panele takılan bir fiş var oksitlenmiştir belki..tek vida ile söküldüğünden rahatlıkla kontrol edebilirsin..
    2_kumanda ve ekranı kaybetmek istemiyorsan serviste aparatı var ama yanlış hatırlamıyosam tuzluydu biraz.ben pioneer kullanıyorum.teybin kendi ekranıda kumandasıda var sorun olmuyor.
    3_sunroof olmayan modellerde var seninkinde olduğu gibi.sonradan taktırmak şahsi fikrim pek mantıklı değil.güvenlik açısından orjinali gibi olmaz gibi geliyor.
    4_debriyaj maalesef sert..öncesinde civic kullanmış biri olarak en hoşuma gitmeyen nokta diyebilirim.
    5_360 derece oynayan yolcu tarafının tavan lambası..yanmaması sigortadan ya da ampüldendir.orasıda geçme vidalı değil rahatlıkla sökülebilir.

quote:

Orjinalden alıntı: okanakcay

Merhaba arkadaşlar geçenlerde ben de artık bir 2001 clio 1.4 16v rxt sahibi oldum araba 60000de ve çok temiz bilgisayarlı tomografide sorun çıkmadı .. şu anda arabada gördüğüm yaşadığım birkaç sorunu sizinle paylaşacağım... öncelikle ank-esk yolunda 190 gördüm tık demedi arabadaki çığlıklardan sonra durdum daha da çıkabilirdi
    1- Fren lambası,Arka Sis ve Sol sinyal Lambaları birbirine bağlı olarak çalışıyorlar biri çalıştığında diğerleri de hafiften yanıyor bu sorun neden kaylaklanıyordur sizce?
    2-kaset aparatı ile mp3 dinliyorum ve hoşuma gitmiyor mp3-cd çalar olarak çıkma modellerden hangisi işimi görür(kumanda ve ekranı kaybetmeden)?
    3-benim araçta neden sunroof yok? sonradan taktırmak mantıklı mı?
    4-daha önce hyundai ve chevrolet kullandım (bu ikisine göre işçilik ve kalite harika) ve bana debriyaj biraz sert geldi,zınk diye atıyor...sizde de böyle mi yoksa bi ayar çektirmek mi lazım?
    5-dikiz aynasının üstündeki 360 derece oynayan şey ışık mı? ışıksa bende neden yanmıyor?

Cevaplar için şimdiden teşekkürler...

• doru söze ne denir
  • müsait bir vaktimizde beraber yapabiliriz;)
    quote:

Orjinalden alıntı: huseyinder07

jaka bi yana hoş olmuş özellikle küf için bende bi ara bu lastik kalemleri var onlardan alıp boyuyayım demiştim güzel olur die yapamadım
    bi ara bizim frenlerede bi el atsak hocam
  • farlara ilk başta aynalı cam filmi kullanmak istedim ama oval olduğu için farlar pot yaptı şekil veremedim istediğim gibi,daha sonra kendinden yapışkanlı reklam folyosu aldım ve bunu kapladım,tam istediğim gibi oldu,
    boya olarakta merter tekzen mağazasından sprey boya aldım,mavi olan metalik sprey boya,sarı olanı floresan sarı olarak geçiyor,fosforlu bir renk,ışığı cok güzel yansıtıyor ;) tavsiye ederim ;)
    quote:

Orjinalden alıntı: ademkoc

ellerine sağlık valla bence harika olmuş.
    ama benim 1-2 sorum olacak

-- farların üst tarafı için ne kullandın reklam folyolarındanmı ??
    ------- bendede aynı sorun var sanırın xenon lar farların üst kısmını yakıyor.

-- birde boya olarak ne kullandın ? nalburlardaki normal demir boyalarındanmı ??

not: bende sari kirmizi yapar resimlerini koyarım :)

quote:

arkadaşlar bende bu haftasonu aracıma ufak tefek işlemler yaptım,farların üst kısmı bayağı yıpranmış şekildeydi,yeni far almaktansa küçük bir uygulamayla bunu kapatmaya çalıştım,ve kampanalar paslanmış durumdaydı,bunlarıda temizleyerek renkli bir hale getirdim,bunlarıda sizinle paylaşmak istedim.

CLIO II SAHİPLERİ

CLIO II SAHİPLERİ

CLIO II SAHİPLERİ

CLIO II SAHİPLERİ

CLIO II SAHİPLERİ

CLIO II SAHİPLERİ

CLIO II SAHİPLERİ

CLIO II SAHİPLERİ

CLIO II SAHİPLERİ

• arkadaşım sanayiden şahin kornası al tak, ben öyle yaptım, önceki kornayı ben bile duymuyordum. önde altta tamponun içine doğru korna. biraz zor olur ama sen de değiştirebilirsin bence.
    sunroof tülünün tırnağı kırık olabilir. eğer ses geliyorsa bir yerlerinde boşluk vardır, gres yağı işe yarayabilir.

ayrıca sunroof'u olan arkadaşlara da hatırlatayım, bu yağmurlu günlerde tahliyelerin temizliği önemli, geçen sene açma kapatma düğmesinden birkaç damla yağmur suyu almıştı içeri, sonra tahliyelere baktım ki yapraklar ve toz toprak dolmuş, tıkanmış. ince uzun ve çok sert olmayan bir teli tahliyeden aşağı doğru ilerlettim yumuşakça tahliye borusunu delmemek için. sonra camın tırnaklarının raylarını gres yağı ile besledim. bunu yapmanızı tavsiye ederim.

quote:

Orjinalden alıntı: ademkoc

arkadaşlar bir şey sormak istiyorum daha önceden başına gelen vardır belki

benim korna çalmıyor. ben gittigidiyordan baktım uygun fiyata var ama acaba alsam ben değiştirebilirmiyim
    bu alet arabanın neresindedir.

birde benim sunroof un altındaki tul varya o kapalida olsa açikta olsa yolda giderken tıkır tıkır ses yapıyor.
    varmı bu sesi kesmenin bir yolu

• selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım öncelikle hepinizi selamlıyorum forum çok geniş hepsini okuma şansım olmadı bende yeni bir clio aldım ilk arabam yaklaşık 6 ay oldu .2001 clio hb 1.4 16v mor lila .artık yavaş yavaş bişeler yapmak istiyorum araca ama ufaak bi sorunum var öncelikle sizlere sormak istedim aracım çok atik ti 4.vitesle çıktığım yeri şimdi 3. vitesle çıkamıyorum bide araba rölantide iken egzozdan pat pat ses geliyo yokuşta kapıştığım araçlara şimdi kaplumbağa gibi kaldım :) unutmadan şunuda belirtiyim kaçak benzin kullandım aracı aldıktan sonra malum fiyatı uygundu pişman oldum ama ne çare şimdi eğer sorun benzindense ne yapmam gerekiyor eski performansımı özledim
     CLIO II SAHİPLERİ

CLIO II SAHİPLERİ

• 
Sayfa: önceki 167168169170171
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.