Şimdi Ara

CLIO II SAHİPLERİ (168. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15.865
Cevap
75
Favori
1.616.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 166167168169170
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Asılnda sis farı olayını bende düşünüyordum ancak maliyetli oldugundan dolayı 2 tane yeni lastik almaya karar verdim.Burak777 benzinin 3,40 oldugu dönemlerde uzun yolda 0,21 kuruş tüketim değerini tutturmuştum.Aslında bu kendimi sıkarak yaptığım bir denemeydi. Bir depoyla 765 km gitti.Bu arada araçın deposu benim bildiğim kadarıyla 50 lt olması gerekiyor.
  • verdiğim fiyatlar tek far fiyatı. işçilik için çok para almıyorlar. 80+80 farlar, 55+55 çerçeveler, işçilik ve ampuller hariç fiyat.
    yan sanayi de 55+55 sis farları, 25+25 çerçeveleri. bir de kablo tesisatı döşetmen gerekecek büyük ihtimalle, anahtar işi nasıl olur bilmiyorum ama, sinyal kolunda ön sisler için sekme var mı? ben eski arabam R11'de arka sis düğmesine bağlatmıştım.
    kazadan önce clio'da zaten orijinalinde vardı sisler, kablo tesisatı ve anahtarı, hatta ampulün ve çerçevenin biri sağlamdı.
    quote:

Orjinalden alıntı: ==>burak7777<==

quote:

Orjinalden alıntı: leki

quote:

İyi akşamlar cliocular rta larda sis farı olmadığı için sis farı taktırmayı düşünüyorum taktıranlar varsa fiyat verebilirler mi ?

selam, eylül başında orijinalinin fiyatları şöyleydi: 80 sis farı + 55 çerçevesi yani toplam 270 ytl.
    yan sanayisinin fiyatları ise 55 sis farı + 25 çerçevesi, toplam 160 ytl.
    bir arkadaş daha taktırmıştı sanırım yaklaşık aynı fiyata. bu fiyatlara ampuller dahil değil ayrıca, onlar ne kadar bilmiyorum.

ayrıca eylül ayından bu yana dolarda ciddi bir artış oldu, bunu da hesaba katmak gerekebilir belki.

ohaaa... adamlar işi biliyo sis farı kadar para alıyo 135 ytl toplam sis farı, 135 ytl de işçilik.. sis farını alıp sanayide 10 ytl taktırırım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leki -- 21 Kasım 2008; 23:36:43 >

• arkadaşlar aracıma filtre taktırmak istiyorum,bunun bir zararı olurmu,kullananlar varmı aranızda,biraz bilgilendirirseniz sevinirim.
  • clio'da hiç kullanmadım ama eski arabamda kullanıyordum, R11 ya da broadway kullananlar bilirler, gazı köklediğinizde ikinci kademeyi hissedersiniz pedalda ve bu karbüratörün ikinci boğazını açar ve araç çift katı benzin aldığı için birden hızlanır. bu ikinci kademede açık hava filtresi normal filtredekinden çok daha fazla güç veriyordu, ivmelenmesi de artıyordu, vitesteki son hızı da artıyordu ve motor sesi değişiyordu, ama benzin sarfiyatı da artıyordu araç daha fazla hava aldığından zengin karışım dedikleri olay ortaya çıktığı için.
    enjeksiyonlu araçlar için de sanırım benzeri tepkiler olur.

quote:

Orjinalden alıntı: ortakatro

arkadaşlar aracıma filtre taktırmak istiyorum,bunun bir zararı olurmu,kullananlar varmı aranızda,biraz bilgilendirirseniz sevinirim.

• Arkadaşlar, geçen hafta 2001 rxt 16v clio aldım. genel olarak araçtan çok memnunum, bilgisi olan arkadaşlara sorum olacak. malum araç radyo kasetçalar olarak geldi. ben internette çıkma orijinal clio radyo cd çalarlar gördüm ama benim aracıma uygun mudur? direksiyon altındaki kumandama ve yukarıdaki bilgi ekranına uysun istiyorum. alırsam bunlar çalışır mı?
    cvplarınız için teşekkürler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: jeymisozi

Arkadaşlar, geçen hafta 2001 rxt 16v clio aldım. genel olarak araçtan çok memnunum, bilgisi olan arkadaşlara sorum olacak. malum araç radyo kasetçalar olarak geldi. ben internette çıkma orijinal clio radyo cd çalarlar gördüm ama benim aracıma uygun mudur? direksiyon altındaki kumandama ve yukarıdaki bilgi ekranına uysun istiyorum. alırsam bunlar çalışır mı?

evet, uyar. gösterge ve kumanda da çalışır. ama o cd çalar mp3 çalmaz, sadece track çalar.
  • quote:

quote:

Arkadaşlar, geçen hafta 2001 rxt 16v clio aldım. genel olarak araçtan çok memnunum, bilgisi olan arkadaşlara sorum olacak. malum araç radyo kasetçalar olarak geldi. ben internette çıkma orijinal clio radyo cd çalarlar gördüm ama benim aracıma uygun mudur? direksiyon altındaki kumandama ve yukarıdaki bilgi ekranına uysun istiyorum. alırsam bunlar çalışır mı?

evet, uyar. gösterge ve kumanda da çalışır. ama o cd çalar mp3 çalmaz, sadece track çalar.

cliolara takılan cd çalar tipi bu galiba

CLIO II SAHİPLERİ

ilan link :

açıklama : MERHABALAR TÜM RENAULT MODELLERİNE UYUMLUDUR CİHAZIN İCİ ACILMAMIŞ VE TAMİR GÖRMEMİŞTİR 2006 2007 2008 MODELLERİN DİREKSİYON KUMANDASINA UYUMLUDUR KENDİ FİRMAM ALTINDA 1 YIL GARANTİLİ VERECEGİM

burda sadece 2006 ve üstü modellerin direksiyon kumandasına uyacağı söylenmiş 2000 modellere uyabilir mi ?

• bilgin için teşekkürler arkadaşım,kendimde biraz araştırma yaptım,eğer filtre takılacaksa 40-50 ytl olan filtrelerden kaçınılması gerekiyormuş,kaliteli markalara baktım onların fiyatıda ortalama 450-500 ytl civarında,sanırım bir müddet daha kendi filtresi ile kullanıcağım aracımı :)
    quote:

clio'da hiç kullanmadım ama eski arabamda kullanıyordum, R11 ya da broadway kullananlar bilirler, gazı köklediğinizde ikinci kademeyi hissedersiniz pedalda ve bu karbüratörün ikinci boğazını açar ve araç çift katı benzin aldığı için birden hızlanır. bu ikinci kademede açık hava filtresi normal filtredekinden çok daha fazla güç veriyordu, ivmelenmesi de artıyordu, vitesteki son hızı da artıyordu ve motor sesi değişiyordu, ama benzin sarfiyatı da artıyordu araç daha fazla hava aldığından zengin karışım dedikleri olay ortaya çıktığı için.
    enjeksiyonlu araçlar için de sanırım benzeri tepkiler olur.

quote:

Orjinalden alıntı: ortakatro

arkadaşlar aracıma filtre taktırmak istiyorum,bunun bir zararı olurmu,kullananlar varmı aranızda,biraz bilgilendirirseniz sevinirim.

• benim dediğimin üzerinde ekran yoktu, bizim kasetçalarlara çok benziyordu, sadece kaset girişi yerinde cd girişi vardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leki -- 23 Kasım 2008; 13:26:03 >
  • senin arabanın teyibi bu olmaması gerekiyo senin orjinal teybin üzerinde akran varmı_
    ekranı yoksa akransız cd mp3 çalar var yine aynı satıv-cının onun olması gerekiyo
    quote:

quote:

quote:

cliolara takılan cd çalar tipi bu galiba

CLIO II SAHİPLERİ

ilan link :

açıklama : MERHABALAR TÜM RENAULT MODELLERİNE UYUMLUDUR CİHAZIN İCİ ACILMAMIŞ VE TAMİR GÖRMEMİŞTİR 2006 2007 2008 MODELLERİN DİREKSİYON KUMANDASINA UYUMLUDUR KENDİ FİRMAM ALTINDA 1 YIL GARANTİLİ VERECEGİM

burda sadece 2006 ve üstü modellerin direksiyon kumandasına uyacağı söylenmiş 2000 modellere uyabilir mi ?

• benim bahsettiğim ekransız modeliydi, konunun önceki sayfalarında bi arkadaş denediğini ama konsoldaki ekrana uymadığını yazmış. bende şimdi kararsız kaldım alıp almamak konusunda. şekil olarak tamamen aynı kaset girişi yerine cd girişi var
  • benim arabanın orj. Teybinde üzerinde ekran var ve cd çalar olarakta üzerinde ekranlı model olması gerekiyo hocam..
  • 2001 rxt de teybin üstünde ekran yok, bilgiler konsol ekranında çıkıyor, yani cd çalarda aynı şekilde çalışmalı bence
  • 2002 sonrası clio hb lerde cd çalar kullanılır. Ekranında panelde var ise cd de olmaz cd var ise ön panelde olmamalı diye biliyorum (hem araçta hemde cd çalarada panel ikisi aynı anda??????????)

CLIO II SAHİPLERİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biz -- 23 Kasım 2008; 22:46:12 >
  • bence hiç uğraşma aracın zaten radyosu kaliteli bir fm trans. al gümbür gümbür mp3 dinle hatta cepten bile parça gönder telefon görüşmeni dahi bu sistemle yap.

CLIO II SAHİPLERİ
  • arkadaşlar bende bu haftasonu aracıma ufak tefek işlemler yaptım,farların üst kısmı bayağı yıpranmış şekildeydi,yeni far almaktansa küçük bir uygulamayla bunu kapatmaya çalıştım,ve kampanalar paslanmış durumdaydı,bunlarıda temizleyerek renkli bir hale getirdim,bunlarıda sizinle paylaşmak istedim.

CLIO II SAHİPLERİ

CLIO II SAHİPLERİ

CLIO II SAHİPLERİ

CLIO II SAHİPLERİ

CLIO II SAHİPLERİ

CLIO II SAHİPLERİ

CLIO II SAHİPLERİ

CLIO II SAHİPLERİ

CLIO II SAHİPLERİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ortakatro -- 24 Kasım 2008; 11:28:48 >

• keşke siyah beyaza boyasaydın daha mükemmel olurdu
  • quote:

Orjinalden alıntı: biz

bence hiç uğraşma aracın zaten radyosu kaliteli bir fm trans. al gümbür gümbür mp3 dinle hatta cepten bile parça gönder telefon görüşmeni dahi bu sistemle yap.

CLIO II SAHİPLERİ

fm transmitterlerden kaliteli bi ses alamazsınız

• ++++rep
    quote:

Orjinalden alıntı: asikartal18

keşke siyah beyaza boyasaydın daha mükemmel olurdu
  • jaka bi yana hoş olmuş özellikle küf için bende bi ara bu lastik kalemleri var onlardan alıp boyuyayım demiştim güzel olur die yapamadım
    bi ara bizim frenlerede bi el atsak hocam
  • 
Sayfa: önceki 166167168169170
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.