Şimdi Ara

CLIO II SAHİPLERİ (170. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15.865
Cevap
75
Favori
1.616.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 168169170171172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bende 1.6 8v 99 model hatcback clio rte var.bunun arada bir rolantisi kendi kendine inip çıkıyor.kelebek kutusu problemi olabilir dediler.sizce değiştirmeden temizlemek çare olabilirmi..? tecrübeli arkadaşlardan fikirlerini bekliyorum.
  • arkadaşlar bu uygulamayı yapmak isteyenlere bilgi olarak boya marka ve kodlarını veriyorum,şimdiden kolay gelsin..
    DUCK COLOR FOSFORLU SARI 400 ML D-819 1220143 fiyatı ortalama 15 ytl.

CLIO II SAHİPLERİ

DUCK COLOR METALİK MAVİ 400 ML D-765 1220136 fiyatı ortalama 15 ytl.

CLIO II SAHİPLERİ

Orjinalden alıntı: ortakatro

arkadaşlar bende bu haftasonu aracıma ufak tefek işlemler yaptım,farların üst kısmı bayağı yıpranmış şekildeydi,yeni far almaktansa küçük bir uygulamayla bunu kapatmaya çalıştım,ve kampanalar paslanmış durumdaydı,bunlarıda temizleyerek renkli bir hale getirdim,bunlarıda sizinle paylaşmak istedim.

CLIO II SAHİPLERİ

CLIO II SAHİPLERİ

CLIO II SAHİPLERİ

CLIO II SAHİPLERİ

CLIO II SAHİPLERİ

CLIO II SAHİPLERİ

CLIO II SAHİPLERİ

CLIO II SAHİPLERİ

CLIO II SAHİPLERİ

• quote:

Orjinalden alıntı: gumusay

selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım öncelikle hepinizi selamlıyorum forum çok geniş hepsini okuma şansım olmadı bende yeni bir clio aldım ilk arabam yaklaşık 6 ay oldu .2001 clio hb 1.4 16v mor lila .artık yavaş yavaş bişeler yapmak istiyorum araca ama ufaak bi sorunum var öncelikle sizlere sormak istedim aracım çok atik ti 4.vitesle çıktığım yeri şimdi 3. vitesle çıkamıyorum bide araba rölantide iken egzozdan pat pat ses geliyo yokuşta kapıştığım araçlara şimdi kaplumbağa gibi kaldım :) unutmadan şunuda belirtiyim kaçak benzin kullandım aracı aldıktan sonra malum fiyatı uygundu pişman oldum ama ne çare şimdi eğer sorun benzindense ne yapmam gerekiyor eski performansımı özledim
     CLIO II SAHİPLERİ

CLIO II SAHİPLERİ

Ateşleme bobinlerini ve enjektörleri kontrol ettirmende yarar var.

• Arkadaşım aynı sorun benim arabamdada vardı kelebek temizliği bunun için yeterli olacaktır ama bu temizlik işini iyi bir usta ile yaptırmanı tavsiye ederim kelebek sökülüp takıldıktan sonra kelebeğe beğlı sensörler hata verebiliyor sonra bilgisayara bağlatman gerekiyor aracı ayrıca arbanda lpg varsa bu titreme olayı azda olsa devam ediyor ama çok rahatsız edecek kadar değil tabi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmet8001

arkadaşlar motorun rölanti gezinmesi yani arızası benimde başıma geldi.

ustanın bitanesi " zamanla benzin deposunda su ve benzeri atıklar birikiyor" dedi ve bana benzin katkısı kullanmamı tavsiye etti

bunun üzerine DOUPLE-UP benzin katkısını 40 lt benzine koyarak kullandım

arabamıda biraz devirli kullandım nedeni daha iyi temizler kanısı neyse rölanti sorunu ortadan kalktı çok şükür.

bu douple-up denen zımbırtı 10 ytl gibi bişey yanlız benzin istasyonuna gelince depoya önce katkıyı sonra

benzini koyunki daha homojen bir karışım olsun

saygılar

quote:

Orjinalden alıntı: huseyinder07

ilginize teşekkürler hocam yani enjektör temizliği ve ateşleme bobini değişikliği dene diyosunuz ikisinide bi sordurayım haybeye masraf da etcek durumum yok bakalım ne çıkarsa stop edecek kadar silklemiyor ama arac silkiyor işte devir sayacındade çok oynama yok

yarın servis bi bilgisayara bağlıcak bakalım anlaşılacakmı

CLIO II SAHİPLERİ

bu rolanti sorunu canımı sıkmaya başladı.. galiba bende bu yakıt katkısından kullanacam araba durduğu yerde kendini silkeliyor zaten benzinde bitmişti beraber koymayı düşünüyorum bi zararı olur mu ?

• quote:

Orjinalden alıntı: two_fast_two_furious

burak hocam 90 binde benimde km, çizik boya vs yok araba da lastikler 1 ay önce takılmış
    artı 4 tane de sıfır teker verdi aldığım adam, modeline göre çok temizdi araba yoksa model düşük gelmişti bana
    tüpde 2 ay önce takılmıştı baya cazip geldi..

bizimkinde sadece LPG yok hocam sen daha uygun almışsın geri kalan yanları hemen hemen aynı 4 lastik 1 hafta önce alınmış , 90.000 km de çizik vs. yok
  • sunrofu olmayan clio larda sunrof yeri olması gerekiyor, tavan döşemesini söktüğünüzde dogru yeri gorebilirsiniz diye düşünüyorum,

geçen kış kar yeni yagmaya başlamıştı ve aracımın üzerine düşen karlara baktığımda tavanda sunrof olması gereken yerde farklı bir kar tabakası olduğunu farketmiştim.şekil tam olarak sunrofun olması gereken yerde ve sunrof şeklinde bir silüetti.imkanı olan ve sunrof taktırmak isteyenler tavan döşemesini açıp bir baksınlar
  • Bir şey sormak istiyorum arkadaşlar.Bizim araç clio rte otomatik 2000 model.Devir göstergesi çalışmıyor;ama hız göstergesi ve diğerleri tamamen çalışıyor.Bunun için ne yapmam lazım.Yeni bir gösterge almadan tamir olayı oluyor mu acaba?Cevaplarsanız memnun olurum.
  • bizim arabalarda

RTX üst
    RTA orta
    RTE düşük

model mi oluyor ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: kljbahadır

Bir şey sormak istiyorum arkadaşlar.Bizim araç clio rte otomatik 2000 model.Devir göstergesi çalışmıyor;ama hız göstergesi ve diğerleri tamamen çalışıyor.Bunun için ne yapmam lazım.Yeni bir gösterge almadan tamir olayı oluyor mu acaba?Cevaplarsanız memnun olurum.

Tamir ettirebilirsin arkadaşım. İyi bir usta bul tamir ettir, renault bayi ye gidersen sana 750 YTL fiyat cekerler komple panelin değişir.
    Devir göstergesinin dişlilerinde ufak bir sorun vardır muhtmlen..
    Kolay gelsin!
  • bir sorun çıkmaz merak etme sadece orana dikkat et

ama arızan örneğin senserde ise katkı senin sorununu çözmez ama en azından yakıt sistemini temizlemiş olursunuz.

quote:

Orjinalden alıntı: ==>burak7777<==
    bu rolanti sorunu canımı sıkmaya başladı.. galiba bende bu yakıt katkısından kullanacam araba durduğu yerde kendini silkeliyor zaten benzinde bitmişti beraber koymayı düşünüyorum bi zararı olur mu ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: bloodwater

Arkadaşım aynı sorun benim arabamdada vardı kelebek temizliği bunun için yeterli olacaktır ama bu temizlik işini iyi bir usta ile yaptırmanı tavsiye ederim kelebek sökülüp takıldıktan sonra kelebeğe beğlı sensörler hata verebiliyor sonra bilgisayara bağlatman gerekiyor aracı ayrıca arbanda lpg varsa bu titreme olayı azda olsa devam ediyor ama çok rahatsız edecek kadar değil tabi.

bilgi için teşekkürler arkadaş..
  • ortakatro farları boyarken nası yuvarlak bi şekil verdin, ayrıca boyayınca farların aydınlatmasında azalma oldumu??

bugün arabama 3 lt castrol anti-friz koydurdum 25 ytl ye...genelde 3 litremi alıyor clio lar ve anti firiz in süresi bir yıl dimi
    seneye yine antifiriz ekleticez??
  • o kampanaları falan herhangi bi boyayla boyayabiliyomuyuz boyadan ötürü aracın frenleri giderse sakata gelirsin
    (alttaki arkadaşa itafen)
    doğru ya kampananın pabucun frenle ne alakası var bende kör cahilim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DE_MOLAY -- 2 Aralık 2008; 19:51:10 >
  • frenla ne alakası var kampanayla balata üstünü boyuyosun bi sorun yok

quote:

Orjinalden alıntı: FIRLAMADEMOKRAT

o kampanaları falan herhangi bi boyayla boyayabiliyomuyuz boyadan ötürü aracın frenleri giderse sakata gelirsin
  • slm benim araçta çekiş sorunu ve egzozdan ses gelme problemi vardı araba yokuşta toplamıyor çekmiyor şimdi bi arkadaşa gösterdim ateşleme bobininden 1. sinin kablosunu çekiince araç ta hiç bi değşiklik olmuyo stop etmiyo diğerlerini çekince motor stop ediyo ve motor çok sallantılı çalışıyo rölantide . bizde yerlerini değiştirdik şimdi yine çekiş yok motordaki sallantı hafiften gitti ama yinede sallanıyor ve çekmiyor acaba sorun o bobinlerden veya bujidenmi yoksa motor sibobu dediler ondan olabilirmi en yakın servis 300 km uzakta yardımcı olursanız sevinirim . araç clio hb rxt 16 v 2001 model
  • merhaba elimde kullanılmamış tuner list kaset çaları olan cliolar için(ayrı ekranı olmayan) sony cd çalar montajı için direksiyon kumanda adaptörü var.ilgilenenler mesaj atabilir.aynı şartlardaki kangooya da oluyor
  • Merhaba,

Aracımın fren balatalarını değiştirecektim. Servis indirimli hali ile 80lira dedi. markasını sordum trw dediler. ben de sanayiye trw marka balatayı 57 liraya taktırdım.

Fakat fren performansı eskisine göre düştü. önceleri daha keskin durabiliyordum. Balataları takan eleman yeni balatanın disklere alışması gerektiğini 100km sonra eski performansı alabileceğimi söyledi. Fakat 100 km yapmama rağmen çok az bir uyum oldu. Bunun nedeni nedir? Gerçekten de ileride eskisi olacak mı bilen var mı? Bu arada eski balata renault markaydı. Servis trw takıyor. bunu da anlamış değilim.

Yardımcı olursanız sevinirim,
  • arkadaşlar bir sorum olacak daha önce böyle bir durum başına gelen ve çözüme ulaşan olduysa bizimle paylaşması konusunda desteğini bekliyorum
    araba soğukken 1. vitese çok zor geçiyor hareket halindeyken geçirmek imkansız oluyor mecburen 2. vitesle devam ediyorum biraz titriyor ve sonra topluyor 1. vitese geçirmek için illaki durmak gerekiyor ancak motor ısındıktan sonra normale dönüyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ==>burak7777<==

bizim arabalarda

RTX üst
    RTA orta
    RTE düşük

model mi oluyor ?

RXT
    RTE
    RTA DÜŞÜK SIRALAMA BUDUR.
  • 
Sayfa: önceki 168169170171172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.