Şimdi Ara

CLIO II SAHİPLERİ (171. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15.865
Cevap
75
Favori
1.617.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 169170171172173
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evt ben de rte kullanıyorum- rta daha düşük donanım açısından
  • arkadaşım farları boya ile yapmadım,reklamcıların kullandığı kendinden yapışkanlı folyolar var,onunla yaptım
    quote:

Orjinalden alıntı: two_fast_two_furious

ortakatro farları boyarken nası yuvarlak bi şekil verdin, ayrıca boyayınca farların aydınlatmasında azalma oldumu??

bugün arabama 3 lt castrol anti-friz koydurdum 25 ytl ye...genelde 3 litremi alıyor clio lar ve anti firiz in süresi bir yıl dimi
    seneye yine antifiriz ekleticez??

• bence normal değil

quote:

Orjinalden alıntı: bloodwater

arkadaşlar bir sorum olacak daha önce böyle bir durum başına gelen ve çözüme ulaşan olduysa bizimle paylaşması konusunda desteğini bekliyorum
    araba soğukken 1. vitese çok zor geçiyor hareket halindeyken geçirmek imkansız oluyor mecburen 2. vitesle devam ediyorum biraz titriyor ve sonra topluyor 1. vitese geçirmek için illaki durmak gerekiyor ancak motor ısındıktan sonra normale dönüyor.
  • Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 1 ay önce 2004 model 1.4 16 v hb 28.500 km de Clio II (15200 YTL) alarak aranıza katıldım:)

Forumumuzu okuyarak gerçekten bilmediğim bir çok konuda bilgim oldu ve çok faydalı oldu herkese teşekkürler. Sormak istediğim konu lastik ile ilgili. Aracımın üzerinde hala ilk orjinal lastikler duruyor ve kötü durumdalar, 4 adet yeni lastik alacağım. Lastik konusunda da bir çok konuyu okudum çevremde arkadaşlara da danıştım. Bridgestone B250 ya da B 330 almaya karar vermiştim (kış lastiği almayacağım). Yalnız bi arkadaşım da Bridgestone Turanza er300 önerdi, 175/65/14 için bu model H hız grubu. Acaba bu lastiği almam neyi değiştirebilir normalde T sınıfı ? Bildiğim kadarı ile H grubu 210 km, daha sert bi lastik. Yorumunuz ve tavsiyeniz varmıdır acaba? şimdiden teşekkürler
  • bizim clioya dğn benzin aldım almadan önce depo ışığı yanmıyordu ama 15-20 km sonra yanardı.. araba 30 lt benzini zor aldı içinde de en fazla 5 lt benzin olsa 35 lt yapar bana biraz az geldi sizin depo kaç lt ?
  • bugün arka stop lambalarını söküp bi güzel suyla yıkayıp fırçaladım ampullerde cok tozlanmıştı onları da sildim
    pırıl pırıl oldu, çıkarması da çok basitmiş

ayrıca kullanılmamış 4 adet vakumlu kış lastiğim var, bunları sürekli kullansam kış haricinde de yakıtı fazla harcar mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi two_fast_two_furious -- 1 Aralık 2008; 16:00:22 >
  • Harcar
  • ben dört mevsim kullanacağım ve 140-150 nin üzerine çıkmayacağım için b330 evo yu tercih etmiştim ve faydasını e5 gölüne daldığımda gordum ıslak zeminde süper bir kontrol sağlıyor.yerdeki suyu tahliye etmekte çok başarılı

birde nekadar çok sorarsanız kafanız okadar çok karışır.

quote:

Orjinalden alıntı: bbolat

Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 1 ay önce 2004 model 1.4 16 v hb 28.500 km de Clio II (15200 YTL) alarak aranıza katıldım:)

Forumumuzu okuyarak gerçekten bilmediğim bir çok konuda bilgim oldu ve çok faydalı oldu herkese teşekkürler. Sormak istediğim konu lastik ile ilgili. Aracımın üzerinde hala ilk orjinal lastikler duruyor ve kötü durumdalar, 4 adet yeni lastik alacağım. Lastik konusunda da bir çok konuyu okudum çevremde arkadaşlara da danıştım. Bridgestone B250 ya da B 330 almaya karar vermiştim (kış lastiği almayacağım). Yalnız bi arkadaşım da Bridgestone Turanza er300 önerdi, 175/65/14 için bu model H hız grubu. Acaba bu lastiği almam neyi değiştirebilir normalde T sınıfı ? Bildiğim kadarı ile H grubu 210 km, daha sert bi lastik. Yorumunuz ve tavsiyeniz varmıdır acaba? şimdiden teşekkürler

• arkadaşlar arabam 2004 clio 120 den sonra frenleme yaptığım zaman fren pedalında hafif bir titreme yapıyor abs gibi ama arabamda abs yok bunun nedeni ne olabilir
  • birinci olarak rotlar diyebilirim,ikinci olarakda balatalar artık sona yaklaşmış olabilir
  • valla babigo bende normal olmadığını düşündüğüm için sordum ama bu durum araç hareket halindeyken oluyor dururken değil dururken gayet rahat geçiyor şanzıman yağıyla alakalı olabileceğini düşünüyorum çünkü hiç değişmedim bu zamana kadar
    quote:

Orjinalden alıntı: babigo

bence normal değil

quote:

Orjinalden alıntı: bloodwater

arkadaşlar bir sorum olacak daha önce böyle bir durum başına gelen ve çözüme ulaşan olduysa bizimle paylaşması konusunda desteğini bekliyorum
    araba soğukken 1. vitese çok zor geçiyor hareket halindeyken geçirmek imkansız oluyor mecburen 2. vitesle devam ediyorum biraz titriyor ve sonra topluyor 1. vitese geçirmek için illaki durmak gerekiyor ancak motor ısındıktan sonra normale dönüyor.

• Arkadaşlar konu ile ilgili bilgisi olna paylaşırsa sevinirim.

quote:

Orjinalden alıntı: ycirak

Merhaba,

Aracımın fren balatalarını değiştirecektim. Servis indirimli hali ile 80lira dedi. markasını sordum trw dediler. ben de sanayiye trw marka balatayı 57 liraya taktırdım.

Fakat fren performansı eskisine göre düştü. önceleri daha keskin durabiliyordum. Balataları takan eleman yeni balatanın disklere alışması gerektiğini 100km sonra eski performansı alabileceğimi söyledi. Fakat 100 km yapmama rağmen çok az bir uyum oldu. Bunun nedeni nedir? Gerçekten de ileride eskisi olacak mı bilen var mı? Bu arada eski balata renault markaydı. Servis trw takıyor. bunu da anlamış değilim.

Yardımcı olursanız sevinirim,
  • quote:

Orjinalden alıntı: sinanusta

arkadaşlar arabam 2004 clio 120 den sonra frenleme yaptığım zaman fren pedalında hafif bir titreme yapıyor abs gibi ama arabamda abs yok bunun nedeni ne olabilir

fren diskleri çatlak ya da yamulmuş olabilir.
  • ben açıkçası renault marka balata hiç görmedim.
    trw, lucas ya da valeo markalar iyidir.
    zamanla alışır ustanın dediği gibi. 100 km sürüş içinde ne kadar fren kullandığınız önemli, bence bu 4-5 kat daha uzun bir sürüş gerektiriyor.
    quote:

Arkadaşlar konu ile ilgili bilgisi olna paylaşırsa sevinirim.

quote:

Merhaba,

Aracımın fren balatalarını değiştirecektim. Servis indirimli hali ile 80lira dedi. markasını sordum trw dediler. ben de sanayiye trw marka balatayı 57 liraya taktırdım.

Fakat fren performansı eskisine göre düştü. önceleri daha keskin durabiliyordum. Balataları takan eleman yeni balatanın disklere alışması gerektiğini 100km sonra eski performansı alabileceğimi söyledi. Fakat 100 km yapmama rağmen çok az bir uyum oldu. Bunun nedeni nedir? Gerçekten de ileride eskisi olacak mı bilen var mı? Bu arada eski balata renault markaydı. Servis trw takıyor. bunu da anlamış değilim.

Yardımcı olursanız sevinirim,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leki -- 1 Aralık 2008; 22:41:31 >

• quote:

Orjinalden alıntı: babigo

ben dört mevsim kullanacağım ve 140-150 nin üzerine çıkmayacağım için b330 evo yu tercih etmiştim ve faydasını e5 gölüne daldığımda gordum ıslak zeminde süper bir kontrol sağlıyor.yerdeki suyu tahliye etmekte çok başarılı

birde nekadar çok sorarsanız kafanız okadar çok karışır.

Teşekkürler, haklısın ne kadar çok sorarsak o kadar karışıyo cidden:)...
  • Fren disklerinin yüzeyi bozulmuş olabilir.

Elinle disk yüzeyini kontrol et eğer disk yüzeyinde çok fazla dalgalanma oluşmuşsa bundan olabilir

çözümü ise tornacılar diskin yüzeyinden paso alarak yüzeyi düzeltiyor.

quote:

Orjinalden alıntı: sinanusta

arkadaşlar arabam 2004 clio 120 den sonra frenleme yaptığım zaman fren pedalında hafif bir titreme yapıyor abs gibi ama arabamda abs yok bunun nedeni ne olabilir
  • arkadaslar clio 2000 model rte sahibiyim. akü değişiminden dolayı radyom çalışmıo . code girilmesi gerekiyo . clioların code larının hepsi aynımı orjinal teyp oldugu için. servise gitmeden ögrenmenin bi yolu varmı? yada telefonla ögrenilebiliyomu?
  • sanırım her arabanın teyp cod u farklı servisten öğrenebilirsiniz
    ya da geçenlerde ben de aküyü çıkarmıştım oto elektrikçisi benim teybin codu nu girmiş ama
    nası girdi ben de bilmiyorum daha önceki sayfalar da bir arkadaş telefon edip öğrenmişti sanırım..
  • Merhaba.
    Bende 2002 model 1.4 16V Privilege otomatik var.
    60 bin Km de çok iyi bir araba.
    Eğer kazaı ve şanzuman sorunu yoksa alabilirsin.
    Performans ve konfor bir arada.
  • Merhaba Lorus 2004
    Bence al. Kazası ve şanzumanda sorun yoksa süper bir araç almış olursun.
    Ben 1 yıldır kullanıyorum. 2002 model ve 60000 km de.
  • 
Sayfa: önceki 169170171172173
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.