Şimdi Ara

Clio - Getz Dizel Araç tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba , 22Bin TL Nakit param var.Dizel çoğunlukla şehir içinde 3-4 ayda bir memlekete gitmek için kullanacağım bir araç lazım.Kesinlikle dizel tercihimiz bu tercihler arasında clio veya symbol ve getz arasında kaldık.Bu iki araç arasında yol tutuşu , yakıtı vs. hakkında kullananlar yorumunuz ne olur ? Hangisini almak mantıklı olur ?

• secenekleriniz arasına puntoyuda ekleyin vergi avantajı 1.3 90 bg 6 ileri cam tavan guzel donanımla clio ve getzden daha ustundur. ayrıca parca fiyatları cidden ucuzdur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonofisiris

secenekleriniz arasına puntoyuda ekleyin vergi avantajı 1.3 90 bg 6 ileri cam tavan guzel donanımla clio ve getzden daha ustundur. ayrıca parca fiyatları cidden ucuzdur.

Hocam birkaç kişiye sordum punto dizellere çok yakıyor diyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TEKLER

quote:

secenekleriniz arasına puntoyuda ekleyin vergi avantajı 1.3 90 bg 6 ileri cam tavan guzel donanımla clio ve getzden daha ustundur. ayrıca parca fiyatları cidden ucuzdur.

ben kullanıyorum dizel punto suan 120 binde. istanbulun berbat trafigin de 5,8 - 6.0 ortalama. cok yakıyor diyenler istanbuldaki albeaların yarısının dizel oldugunu gerceğini kacırıyorlar sanırım. sehir dışı istanbul sakarya + köprü trafiğinde ortalamam 5 litre. forumdaki arkadaşlar punto hakkında deneyimlerini paylaşacaktır.

getz 1.5 dizel de cok güzel ivmeleniyor. ancak frenleri beni korkutmuştu.

• quote:

quote:

quote:

ben kullanıyorum dizel punto suan 120 binde. istanbulun berbat trafigin de 5,8 - 6.0 ortalama. cok yakıyor diyenler istanbuldaki albeaların yarısının dizel oldugunu gerceğini kacırıyorlar sanırım. sehir dışı istanbul sakarya + köprü trafiğinde ortalamam 5 litre. forumdaki arkadaşlar punto hakkında deneyimlerini paylaşacaktır.

getz 1.5 dizel de cok güzel ivmeleniyor. ancak frenleri beni korkutmuştu.

Hocam sizin punto model yılı kaç birde ne kadara almıştınız ?

• quote:

hocam arkadaşım 25 bin tl ile o bahsettiğiniz aracı 2 aydır arıyor ama 22 civarına felan hiç yok piyasada hoşaf olmuş bazıları adam 25 istiyor cam tavan vs. bir başka arkadaşımda 140 binde gp skydome dizel spor paketlisi var 75 bg full bakımlı 27 bin verdi punto arayan arkadaş ama satmadı bir daha boyle araba bulamam diye piyasada cidden temiz punto kıtlıgı var hele cam tavanlılarda temizi bulmak mucize artık kırmızı cam tavanlı olanlardan birine müşteri olduk adam bel altı boyatmıs 150 binde arabası 26 bin istiyor ne demeli bilmiyorum :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 1.3 75 bg 2006 model 98 binde aldım boyasız 20.5 du bundan 15 ay önce. ben temiz 90 lık bulamadım 2 ay aramıştım sonra temiz bu denk gelince sehir içi esek niyetine aldım. ancak herseyiyle sevdirdi kendini bana. bende c4 var puntoyu hanıma almıştım. aldıgım tarihten beri c4 1500 km yol yaptı bu aracla 20000 yaptık hanımla. temizine denk gelirsen 90 lık muhakkak çökmelisin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    micra model araba
    16 yıl önce açıldı
    i20 - Clio - Fiesta - Corsa ?
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxkoksalxx

quote:

hocam arkadaşım 25 bin tl ile o bahsettiğiniz aracı 2 aydır arıyor ama 22 civarına felan hiç yok piyasada hoşaf olmuş bazıları adam 25 istiyor cam tavan vs. bir başka arkadaşımda 140 binde gp skydome dizel spor paketlisi var 75 bg full bakımlı 27 bin verdi punto arayan arkadaş ama satmadı bir daha boyle araba bulamam diye piyasada cidden temiz punto kıtlıgı var hele cam tavanlılarda temizi bulmak mucize artık kırmızı cam tavanlı olanlardan birine müşteri olduk adam bel altı boyatmıs 150 binde arabası 26 bin istiyor ne demeli bilmiyorum :)

haklısın hocam bende ararken temizini bulamamıştım 23.5 24 civarına temizleri gidiyordu 2006 2007 modellerin.

bende bulamayınca 75 lik boş model aldım temiz diye. ancak araçtan cok memnun kaldım.

bende 20.5 a aldım 15 ay önce, şimdi 24 veren var iş yerinden bende satmıyorum. temiz astra buluncaya kadar bende kalacak.

konu sahibi arkadaş umarım temiz 90 lık punto denk getirir. benim hayalimdi ama bulamamıştım. sahibinden.com u saat başı kontrol etmek gereki heralde.

• quote:

1.3 75 bg 2006 model 98 binde aldım boyasız 20.5 du bundan 15 ay önce. ben temiz 90 lık bulamadım 2 ay aramıştım sonra temiz bu denk gelince sehir içi esek niyetine aldım. ancak herseyiyle sevdirdi kendini bana. bende c4 var puntoyu hanıma almıştım. aldıgım tarihten beri c4 1500 km yol yaptı bu aracla 20000 yaptık hanımla. temizine denk gelirsen 90 lık muhakkak çökmelisin.

Hocam siz dedikten sonra 2007 2008 modellere baktımda grande punto evo punto multijet diye ayrılıyor bunların farkı nedir hangileri tutuluyor ? Bir başka sorunda bir depo yakıt ile şehir içi kaç km yapıyorsunuz.ben 2010 megane ı bir hafta önce ihtiyaçtan dolayı sattım onla bir depo ile sakin kullanımda 950km şehir dışı gidiyordum ona göre bir kıyaslama yapacağım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

1.3 75 bg 2006 model 98 binde aldım boyasız 20.5 du bundan 15 ay önce. ben temiz 90 lık bulamadım 2 ay aramıştım sonra temiz bu denk gelince sehir içi esek niyetine aldım. ancak herseyiyle sevdirdi kendini bana. bende c4 var puntoyu hanıma almıştım. aldıgım tarihten beri c4 1500 km yol yaptı bu aracla 20000 yaptık hanımla. temizine denk gelirsen 90 lık muhakkak çökmelisin.

Hocam siz dedikten sonra 2007 2008 modellere baktımda grande punto evo punto multijet diye ayrılıyor bunların farkı nedir hangileri tutuluyor ? Bir başka sorunda bir depo yakıt ile şehir içi kaç km yapıyorsunuz.ben 2010 megane ı bir hafta önce ihtiyaçtan dolayı sattım onla bir depo ile sakin kullanımda 950km şehir dışı gidiyordum ona göre bir kıyaslama yapacağım

evo lar güncel kasalardır bir önceki kasalar grande punto olarak gecer.
    iki kasada oldukca ragbet görür. ancak bu paraya evo alamazsınız imkanı yok.

grande puntolarda active boş donanım, dynamic doludur ve 90 bg dir. siz 1.3 multijet grande puntoya bakacaksınız. donanım olarakta keşke dynamic temiz denk getirseniz.

ben bir depoyla sehir içi 700 750 km yapıyorum ancak bizdeki depolar 45 litre, megane lar 60 lt idi.

sehir dışı bir depoyla 900 950 km yapıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-38F9BBB0B -- 14 Kasım 2014; 18:25:22 >

• Teşekkür ediyorum , konu güncel.
  • Bende bu fiyatlarda uzun zamandir bakiniyorum 25 bine kadar ciktim ama getzden baska duzgun arac bulamadim onunda tipi bana uygun degil.(yas 22) Puntolara cok baktim temiz olani yok ve babamin ustasi parayi biz puntolardan goturuyoruz deyince bakmayi biraktim. Forumlarinda da city modunda kronik sorun var diyorlardi...

• 2 Hafta önce 2010 145 bin km dizel getz 21 bine sattım. Piyasayı bilmeniz açısından. Hiç boya yoktu. 2 Bin lira kadar masrafı vardı.

Ama ben dci motor dururken getze bakmam. Hem daha yaygın hem daha az yakıyor. Yine de getz kullanıcısı olarak sorularınız olursa yanıtlanırım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.