Şimdi Ara

clio 2003 ile Türkiye Seyahatine çıkılır mı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aracım clio sedan 2003 1.5 dci motor ,klima yoktur pek aramam,bakımları tamam ama yine sorayım dedim,şöyle Trabzon giresun ordu samsun sinop,kastamonu,istanbul kocaeli,çanakkale,bursa ,eskişehir turu yapsam bir sorun olur mu,tecrübem fazla yok,kaskom yok ,çekici hizmetimde yok...

Değerli yorumlarınızı bekleyeceğim,saygılar.

• AkşamGüneşi kullanıcısına yanıt
    Hocam tabiki çıkarsında bi kasko yaptırmadan çıkma derim ne olur ne olmaz.
  • hocam kaskodan ziyade bakımları yaptırıp keyfinize bakın ama bakımları adam akıllı yaptırın
  • sigortan varsa ondanda çekici hizmeti alabiliyosun diye biliyorum 30 liraya onu sigortana eklet kasko olmasada.
  • bakımları, lastikleri sorunsuzsa çıkılır tabi ki
  • arabanın bakımları yapıldıktan sonra motor ve lastiklerde sorun olmadıktan sonra sıkıntı olmaz
  • AkşamGüneşi kullanıcısına yanıt
    bende broadway ile antalyaya gidiceğim sen clio sormuşsun

şaka bir yana gidiceğim ağustosun başında ama broadway ile içim hiç rahat değil nedense,

içeri ses alması konforsuzluğu çok büyüyor gözümde zaten 100 ü geçmeden gideceğim ama güvenemiyorum arabaya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ARABA İLE TÜRKİYE TURU
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BOLDVIPER

şaka bir yana gidiceğim ağustosun başında ama broadway ile içim hiç rahat değil nedense,

içeri ses alması konforsuzluğu çok büyüyor gözümde zaten 100 ü geçmeden gideceğim ama güvenemiyorum arabaya

Ben 3 yil once samsuna gittim springle hic sikinti yasamadim sadece samsuna az kaldiginsa son aldigim benzinde sikinti cikti artik nasil benzin koydularsa icindekini komple temizledim devam ettim.Ama konfor olmadigi icin inanilmaz bel agrilari yasayabilirsin yol seside cok geliyor iceri birazda bas agrisi olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bi ara turboline mi ne diye biri vardı oda dünya turuna çıkıyordu clio ile hemde lpg'li naptı acaba
  • VioLee kullanıcısına yanıt
    hahah tahmin etmiştim ilçeden ilçeye 140 km gidiş geliş yaptım toplam ve belim ağrımıştı gerçekten ve o yol sesini dinleye dinleye robotize bi hal almıştım sence ne yapmamı önerirsin ? ciddi soruyorum :) 850 km gidiş 850 geliş yapıcağım koltuk minderi felan işe yararmı acaba yol sesine çözüm yok o kesinde
  • BOLDVIPER kullanıcısına yanıt
    Zamanında giresun antalya arasında çok gidip geldik ailecek broadway ile. Direksiyonunun sürücüyü yorması ve yokuşlu yollarda kamyon tır sollama dışında hiç sorun çıkarmazdı. Yola çıkmadan önce bakım yaptırıp aracı kontrol ettirin yeter :).

Konu sahibi arkadaşa da tavsiyem, yola çıkmadan önce aracınızı genel olarak bir kontrol ettirip lastiklere de baktıktan sonra yola çıkmamak için bir sebep görmüyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kozmak -- 3 Temmuz 2014; 23:03:40 >
  • quote:

valla en fazla körükler patlar. sıcakta gidersen frenler şişer. Ön camına yine sıcakta taş gelirse tuzla buz olabilir. onun dışında ben bir sorun yaşamamıştım

• kozmak K kullanıcısına yanıt
    peki koltukta ağrı felan yapmaması için bi tavsiyeniz varmı :) malum birde klimasız araç
  • batkent B kullanıcısına yanıt
    daha ne kaldıki zaten bu söylediklerin dışında bi pert olmadığı haha
  • bu arada söylemeyi unuttum araç benzinli 5vites, 3.000 devirde 100 ü geçmiyor baskı balata değiştirdim düzelmeden martta felan bi sorun yoktu 120 i geçince 3000 aşıyordu bunun çözümü ne olabilir
    Ben gittigimdgittigimde koltuklarda dandik bi kilif vardi zaten orjinal koltuklari bildigin kutuk gibi biliyorsun eskiden tahta siralar vardi okulda onlara oturmaktan farki yok valla.Benim tavsiyem ortopedik koltuk kilifi,boyun pedi(kesinlikle gerekli),son olarakta bel minderleri var marketlerde satiliyor koltugu iyice geri alirsin onuda koydugubda guzel destek verir.

Broadwayin hatlari nedeniyle malesef iceri cok gunes aliyor araba cayir cayir yanicaktir yolunuz cok uzun olucak.Serinletici biseylerde almak lazim ufak arac vantilatoru gibi

Aman siz siz olun 100 kmh uzerine cikmayin araba cok sakat ben 140 a ciktigimda ucuyorum sanmistim o hizda sert bir manevra donulmesi olmayan yollara goturebilir onun icin 90 100 kmh yeterli olucaktir

• VioLee kullanıcısına yanıt
    kesinlikle katılıyorum 100 üzerine çıkmayacağım zaten araçta çıkmıyor sebebi ni anlamadım

bel minderi + bulabilirsem söylediğiniz tarzda koltuk kılıfı+çakmaklığa takılan soğuk üfleyen serinletici felan bulabilirsem ondan alıcağım,
    Bol bol mola vermenizi öneririm bir de bel desteği gibi aparatlar işe yarayabilir. Biz 1200km lik yolu 2 günde giderdik. Arka koltukta oturacak olan varsa cama bi bez sıkıştırmasını tavsiye ederim, güneş çok fena yakıyordu. Her ihtimale karşı araç hararet falan yapabilir diye yanınıza su almanızı da öneririm. Giresun yaylalarında su kaynatırdı bizimki arada :)

• quote:

daha ne kaldıki zaten bu söylediklerin dışında bi pert olmadığı haha

valla 88 model boradwey gtc ile bir esk-kuş adası macerema vardır ölmediğime şükrettim :D
    Gece giderken sollmadığım araba yoktu 110-120 akıyodu araba dönüşte gündüz döndük bunlar başımıza geldi.
    Birde otobanda benzinde 160 basıp mas mavi gidişimiz var o zaten bambaşka bir şeydi. Arka taraf görünmeyince boşa attım :D
  • yillarca ne yollarda ne arabalarla uzun yollara cikildi, boyle sorulari sormayin artik, bakimi duzgun yapilmis her arabayla degil ulke avrupa turuna bile cikilir

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.