Şimdi Ara

Clio 2 Tavan lambası sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
5.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Benim Sorunum: Aracımda tavan lambası otomatikteyken sürekli yanık kalıyor, sönmüyor.
    Lamba neden sönmüyor olabilir? Kapı switchlerinden olduğunu düşünüyorum fakat başka bilmediğim bir sebepten olabilir mi ?
    Yada kapı switchlerinden birisi arızalıysa arızalı olanı nasıl tespit edebilirim.
    Aracım 2000 Clio Hb .

Cevaplarınız için Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gracielo

Merhaba arkadaşlar,
    Benim Sorunum: Aracımda tavan lambası otomatikteyken sürekli yanık kalıyor, sönmüyor.
    Lamba neden sönmüyor olabilir? Kapı switchlerinden olduğunu düşünüyorum fakat başka bilmediğim bir sebepten olabilir mi ?
    Yada kapı switchlerinden birisi arızalıysa arızalı olanı nasıl tespit edebilirim.
    Aracım 2000 Clio Hb .

Cevaplarınız için Teşekkürler.

ayrıca bir kapı açık uyarısı var mı?
  • Tavan lambasından başka kapının açık olduğunu belirten bi gösterge yok.
  • kapılar acık olduğu zaman radyo bılgı ekranın yanında kapı acık uyarı ısığı yanması lazım
  • FRED BAKER kullanıcısına yanıt
    Doğru var ama hiç yanmadığı icin dikkatimi çekmemiş devre dışı sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gracielo

Doğru var ama hiç yanmadığı icin dikkatimi çekmemiş devre dışı sanırım

ampulu patlamıs olabılır , arızayı nasıl tespıt edeceğını bılmıyorum el yordamıyla swıtchlere bas cek yaparak belkı arızalı olanı farkedebılırsın kırık vs varsa anlasılır belkı
  • FRED BAKER kullanıcısına yanıt
    Bagaj dahil diger kapıdakileri kontrol ettim mekanik olarak kırık yok gibi duruyo. Elle basılıyo normal. Yalnız şoför kapısında switch yok neden bilmiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.3 Egea motor titreme sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aynı sıkıntının bir değişiği mevcut...

Sofit ampulü led ile değiştirdim,yanlız eski ampulde kapı açık kapalı yaparken yanan kademeli gibi yanan ampul şimdi sadece açık konumumda yanıyor.
    Diğer ampulle yanarken led ile yanmıyor.
    Kutupları varmış.eksi artı konumuna baktım değiştirdim bu seferde sadece orta konumda yanarken açık konumda yanmıyor.

Yani tam çalışmıyor.ledde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı sıkıntının bir değişiği mevcut...

Sofit ampulü led ile değiştirdim,yanlız eski ampulde kapı açık kapalı yaparken yanan kademeli gibi yanan ampul şimdi sadece açık konumumda yanıyor.
    Diğer ampulle yanarken led ile yanmıyor.
    Kutupları varmış.eksi artı konumuna baktım değiştirdim bu seferde sadece orta konumda yanarken açık konumda yanmıyor.

Yani tam çalışmıyor.ledde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.