Şimdi Ara

Clio 1998 otomatik vites 1.4

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 1998 otomatik vites hackback Clio almak istiyorum fiyat olarak uygun hemde otomatik diye tercih ediyorum.. nelere dikkat edilmeli masrafı çok olur mu otomatik vites sorun çıkarıyor mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bakımları yapılmış ise korkmaya gerek yok, araç tanıdıktan ise geçmişi iyice sorulup alınabilir. Ancak bilinmeyen 20 yaşında bir araç sürprizler çıakrabilir karşınıza.
  • Clio 1 ise tavsiye etmem. Eğer 2 ise zaten klasik tork konvertörlü otomatik şanzıman arıza yapsada tamiri mümkün. Önemli olan arabanın iyi durumda olmasi.

• CLİO SYMBOL kullanıcısına yanıt
    clio 1.4 RN yada RNA olarak geçiyor ilanda 17.000 - 14.000 arası kullanan var mı yolda bırakır mı şanzıman vs sorunlu çıksa ortalama masrafı ne olur?
  • Ayrıca RT - RN - RNA arasında ne fark var hangisi önerilir
  • Sanırım Clio 1den bahsediyosun. Clio 1 de bazı yedek parcalar sorun olabiliyor. Bulunamıyor. O kadar eski arabada otomatik olarak ilk tercih Japon olmalı.

• Sikıntılı şanzıman.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • CLİO SYMBOL kullanıcısına yanıt
    bütçem 15-16 bin civarı japon otomatik var mı bilmiyorum ama onlardada yedek parça pahalı olur diye yanaşmıyorum bide satması zor olabilir gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: KadirC_109

bütçem 15-16 bin civarı japon otomatik var mı bilmiyorum ama onlardada yedek parça pahalı olur diye yanaşmıyorum bide satması zor olabilir gibi

97,98 Hyundai Accent , Mazda 323 , Mitsubishi Carisma. Nissan Micra bunlara bakmanı isterim.

• quote:

Orijinalden alıntı: KadirC_109

Ayrıca RT - RN - RNA arasında ne fark var hangisi önerilir

Rt en fulu , rn en boşu , rna boş+aksesuar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.