Şimdi Ara

nıssan vanetta hararet sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
5.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle herkese iyi akşamlar 3 ay önce 1997 model nissan vanetta aldım.2.aydan itibaren aracın hararet sıkıntısı olmaya başladı .2 tane ustaya götürdüm.Termostat değişti devir daim kontrol edildi ama hararet sıkıntısı devam ediyor.Bazen hararet ibresi ortayı geçiyor sonra tekrar düşüyor bu durum 1 -2 saat devam ediyor.Bazende aracı çalıştırır çalıştırmaz 10 15 dk sonra hararet yükseliyor duman dumana gidiyor araba en son ustanın dediğine göre silindir kapağında arıza var ama onu değiştirirsem motor elimde kalır diyor ne yapmalıyım sizce sorun nerededir yardımcı olursanız sevinirim.Bu araçta bazen su kaçağıda görülüyor su kaynatma durumuda oluyo ustanın soylediğiyse çok suyu dışarıya çıkmasını engellemek için radyatör kapağına bir şey taktı böylece aracta su kaynayacağı zaman aracın su kaçırmayacağını söyledi...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akincioglu -- 24 Nisan 2015; 23:49:00 >



  • arabanın hararet göstergesi tam ortadayken, radyatöre elleyin eğer sıcaksa --- termostat çalışıyordur. İkinci olarak su eksiltiyor mu araba?
  • radyatöre dokunduğum zaman çok scak değil hatta hiç sıcak olmuyor.2.soruya gelince felaket su eksiltiyor günde 5 ila 10 litre arasında su koyuyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.