Şimdi Ara

Clenbuterol hk.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yaklaşık 1-1,5 senedir fitness yapan birisiyim.
    Supplement,Beslenme,Antreman konusunda bir çok arkadaştan fazla bilgim olduğuna eminim fakat benden bilgili bir çok arkadaşımız mevcut.

110 kilolardan 78-79 kiloya düştüm ve son alt karın yağlarını eritmek artık imkansız gibi geliyor bana fitnessi o kadar severken gönülden bunu yaparken hatta besyo sınavlarına hazırlanmayı düşünüyorum temmuz ayındaki fakat bu yağlar benim motivasyonumu kaybetmeme yol açıyor.

Clenbuterol bana en zararsız kullanabileceğim takviye gibi geldi clen ile yapılan bir çok araştırmayı biliyorum kalp çarpıntısı yapabileceğini el titremesi yaptığını biliyorum fakat bunlar 8-10 haftaya kadar kullanılmaya devam etse dahi geçen bir şey.
    Clen kullanan arkadaşlarım var bir zararını görmediklerini söylüyorlar hatta kalp çarpıntısı vs de yaşamadılar.

16 haftalık bi definasyon diyetine gireceğim. 2 kutu clen kullanmayı düşünüyorum piramit şeklinde 1 ay kullanacağım cleni bu 5 ile 10 hafta arasında kullanacağım.

Clen kullanan arkadaşlar tecrübe edinmiş arkadaşlardan gördükleri faydaları zararlarını belirtirse sevinirim.

• Ben 3 hafta kullandım kilo veremedim. Tabi diet de yapmadım, bunun da etkisi olmuş olabilir.
    Bendeki etkiler şöyleydi
    Terleme, nabız da artış. Dinlenmede 60 civariyken 75-80 atıyordu.
    Ellerde titreme
    İçimde bişeyler akıyormuş gibi bir his.
    Uyku problemi yapmadı
    Çok susatıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersaydin

Ben 3 hafta kullandım kilo veremedim. Tabi diet de yapmadım, bunun da etkisi olmuş olabilir.
    Bendeki etkiler şöyleydi
    Terleme, nabız da artış. Dinlenmede 60 civariyken 75-80 atıyordu.
    Ellerde titreme
    İçimde bişeyler akıyormuş gibi bir his.
    Uyku problemi yapmadı
    Çok susatıyor.

Teşekkürler belirttiğin için ben sıkı bi diyetle kullanacağım amacım kilo kaybı değil yağ kaybı kilo kaybetmezsem daha iyi :D
  • ben clen kullandım diyipte işe yaramadı diyen rast gelmedim cünkü güzel bir diyetle beraber kullanılması gerek .

ben 2 aylık clen kürü ile yağ oranımı bayağı aşağılara çekmiştim ama 1 aylık bir kür ne kadar fayda sağlar şüpheliyim .

kalan 1 ay napacaksın animal cuts felan mı ?

ben cla + burner + clen ile birlikte kullandım 1 ay . bir ay da tek olarak clen kullandım .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Go Hard Or Go Home

ben clen kullandım diyipte işe yaramadı diyen rast gelmedim cünkü güzel bir diyetle beraber kullanılması gerek .

ben 2 aylık clen kürü ile yağ oranımı bayağı aşağılara çekmiştim ama 1 aylık bir kür ne kadar fayda sağlar şüpheliyim .

kalan 1 ay napacaksın animal cuts felan mı ?

ben cla + burner + clen ile birlikte kullandım 1 ay . bir ay da tek olarak clen kullandım .

yağ oranın kaçtı ne kadara düşürdün ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen animal cuts kullanacağım.
    Yağ oranı kaçtan kaça düştü

• quote:

Orijinalden alıntı: HolyHybris

Aynen animal cuts kullanacağım.
    Yağ oranı kaçtan kaça düştü

sıkı diyet + her sabah 1.5 saat kardiyo + aksam mat crunch ile %18 den %12.7 ye çektim .

daha fazla düşenleri duydum %8 ila %10 arası yağ kaybeden ama benden bu kadar çıktı .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Herbalife hk. düşünceleriniz?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bir zararını yan etkisini gördünüz mü ve yaşınız kaç hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: HolyHybris

Bir zararını yan etkisini gördünüz mü ve yaşınız kaç hocam

şu an 25 . kullandıgımda 24 yaşındaydım .

kür şeklinde kullandım .

ilk 3 gün 1 tablet daha sonra haftada

2-3-4-5 şeklinde .

zararını gördüm . ellerimde titreme olmadı hiçbir zaman . 2 zararını gördüm gece uyurken kalbimin olduğu tarafa döndüğümde bazı geceler uyutmuyordu çarpmasından dolayı sanki kardiyo antrenmanında gibiydim .

2.zararı yüksek agırlıklarla calısırken - drop set - süper set - Hiit yaparken gözümün karardıgı 1-2 dakika oturup dinlendigim zamanlar oluyordu .

sonuçta bunlar tıbbi ilaç yan etkileri mutlaka olacaktır :) .

not düşeyim : internette her gördügünüz clenbuterol e aa clen buldum diye atlamayın sahtesi var ürünün gerçekten emin oldugunuz yerden alın zaten zararlı birde iyice zararlı hale gelmesin sahte ilaçla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HK-416 -- 17 Kasım 2016; 22:17:14 >

• Yardımlarınız için teşekkürler
    Özelden güvenli alabilecek bir yer önerebilir misiniz

• HolyHybris kullanıcısına yanıt
    ben iş için bulgar a giden bi abime getirttim . İstanbul'da sahte steroid üreten bir yer basılmıştı geçen ay . bu sahteciler tabi ki en çok satılan ürünlerin sahtesini üretecek o ürünlerin başında da tribestan ve clenbuterol gelir .

uzun lafın kısası şu saatten sonra bu piyasada babama bile güvenmem . o yüzden verebileceğim bir link malesef
  • çocukmusun sen ya besyöye hazırlanmakla vücut yapmanın ne alakası var karın kası olmayanları almıyorlar mı besyöye ?
    Ayrıca clene zararsız yazmışsın kullan 2 hafta son gel buradan beni etiketleyerek yaz bakalım ne hissettiğini
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.