Şimdi Ara

Clash of Clans Soru-Cevap (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.956
Cevap
55
Favori
176.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Haroeris

Oyunda ayarlar>yardım ve destek>sorun bildir

bildirdim bakalım sonuç ne çıkacak..hayırlısı
  • 102 hatası alıyorum aktarırken yardım eder misiniz
  • Beyler ben gittim anlamadigim icin koy binasini 7 yaptım simdi karsima cok güçlü dusmanlar geliyor saldiri yapiyorum kazanamiyorum genelde savunmalari cok guclu.

Sihirbaz 1 havanlar 3 okcu ve toplar 6 dev okcu 3 level. Bu saaten sonra tavsiyeniz ne olur ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mactavish- M kullanıcısına yanıt
    Kupaya göre rakip belirleniyor. Kupanızı düşürün.
  • quote:

Kupaya göre rakip belirleniyor. Kupanızı düşürün.

Bin civarına çıkmıştı en son çok saldırı yaptığımdan sanırım onun düşmesi lazım yoksa para kasmak zor oluyor da.

Acaba savunmaları çok sağlam olan köyleri almak için hangi savaşçıları kullanmak gerekiyor ben halen Dev okçu goblin falan kullanıyorum onlarda hemen ölüyor artık.
  • Mactavish- M kullanıcısına yanıt
    Yaban domuzu + balon masraflı oluyor fakat yıkamadığı köy yok. Siz bana bütün askerlerinizi ve ordu kamp sınırınızı söyleyin bir düşünelim.
  • quote:

Yaban domuzu + balon masraflı oluyor fakat yıkamadığı köy yok. Siz bana bütün askerlerinizi ve ordu kamp sınırınızı söyleyin bir düşünelim.

140 ordu kampı ve sanırım yaban domuzu şeyde kara iksirle yapılan kışlada.

7. seviyede bırakmıştım en son kışlayı.
  • Köyüm 7. Seviyede ve şuan ganimet sıkıntısı yaşıyorum. Devamlı fakir eşleşmeler buluyor.
    Ganimet olmayıncada yükseltme yapamıyorum.

Çözüm için ne yapabilirim, yardımcı olabilirmisiniz.
  • hdblack35 H kullanıcısına yanıt
    Kupanızı yükseltin.
  • oyunumu satacagım, bunun için tamamen gamecenter'i mi vermem gerekiyor sattıgım kişiye?
    iphone'dan iphone'a satıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: rockymarlboro

quote:

Orijinalden alıntı: EuroAsia

quote:

Orijinalden alıntı: rockymarlboro

bugun ilk defa

''Mola ver --- uzun süredir oyundasın köylülerin bir kaç dakika dinlense iyi olur'' dedi oyunu yuklemedi çıktım yine aynı hata mesajı çıktı

Bu bir önlem. Jailbreak ile oyun arka planda sürekli açık birakilabiliyordu. Clash of clansta buna önlem aldi. Tam zaman dilimini bilmiyorum lakin 24 saatin diyelim ki 13 saatini oyunda geçirdin sistem otomatik olarak daha fazla oynamana izin vermiyor..

oyundaykende şöyle bir mesaj geliyor ''uzun süredir çvrimiçisin birazdan oyundan atılacaksın''

ama 10 dakika sonra oyuna girilebiliyor

Bu başa bela o 10 dakkada neler olur.. ganimet azalmasın diye zaten sürekli bağlı kalıyoz. Desene şu pc de sürekli açık kalın diye yayınlanan konu çöp oldu :)

• Oyuna dün başladım.

*Savunma için köyümü ne şekilde dizayn etmeliyim ?

*Oyun internet paketinden çok yer mi ? Örneğin saatte kaç mb yer ?

*Taşlarımı harcamıyorum bunun bana ne katkısı olacak ?

*Yeni başlayanlar için bir rehber varsa linkini atarsanız sevinirim.

Not: Baştan sona okuyamadım daha önce sorulduysa affola..
  • Taşları harcamaz iseniz para vermeden ekstra inşaatçı alabilirsiniz.

Bu da size yardımcı olabilecek bir link.http://forum.donanimhaber.com/m_74121893/f_//tm.htm#74121893
  • Haroeris kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim konunuz sayesinde az çok fikrim oldu.

Takıldığım birkaç husus:

*Mesela okçuları 2. seviye yapmak istiyorum nasıl yaparım ?
    *Ordu kampını genisletirsem ordum da genisler mi ( Yani su an 30 asker yapabiliyorum o sayı yükselir mi ) ?
    *Köyü yerleştirme konusunda da sadece köy binası ve savunma birimlerini yan yana koyup duvarla mı çevireyim yoksa bunların yanında başka binalar da bulunsun mu ?
    *Bir de harcadığı internet hakkında bilginiz varsa beni aydınlatırsanız sevinirim , paketi aşmak istemiyorum
  • Arkadaşlar android'te uzun zamandır oynuyorum oyunu fakat telefonu satmayı düşünüyorum formatlamam lazım. facebok ve gmail bağlantısını yaptım telefona format attıktan sonra tekrar kurup açsam aynı şekilde gelir mi yoksa baştan mı başlarım?
  • Rapz01 kullanıcısına yanıt
    google+ hesabınla girersen oyunda köyün gelir
  • Bu soruyu görmekten bıktınız biliyorum ama bende bugün oyunu sildim köy gitti tabi,kullandığım cıhazda google play tanımlı değil ve Google+ ile eşleştiremiyorum.
    Desteğe pm atsam geri gelme ihtimali var mı köyün?

• UçamayanZüperGahraman kullanıcısına yanıt
    Köyünüzü google play üzerinden kayıt etmediyseniz alma şansınız yok diye biliyorum tabi siz destek üzerinden sorunu bildirin ne olur kestiremiyorum açıkçası.
  • Haroeris kullanıcısına yanıt
    Ya öyle ahım şahım bişey değil ama ilk köyüm olduğu için,birde yeni köy geliştirmek zor geliyor doğrusu.

• UçamayanZüperGahraman kullanıcısına yanıt
    Tabi ilk köy önemlidir herkesin kendi köyü kendine güzeldir.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.