Şimdi Ara

Clash of Clans Soru-Cevap (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.956
Cevap
55
Favori
176.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Android telefonuma virus girdi ve fab. Ayarlarina geri dondurdum yani format attim tekrar oyunu nasil kaldigim yerden yuklerim.... acillll

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,

Benim şöyle bir sorunum var game canter üzerinden biri ipad diğeri iphone olmak üzer aynı mail adresine 2 ayrı hesap açılmış. ben telefondan oynuyorum ama game canter girişi yaptığımda ilk açılan hesaba geçilsin mi diyor yani düşük seviye köy binasında başlatacak beni ilk hesabı nasıl silebilirim yada başka bir yolu var mıdır?
  • ara sıra babamın s4 üyle oynuyorum da inşaatların belli bir seviyeden sonra günler sürmesi çok can sıkıcı oluyor bir de savaşa asker yolladın mı bütün köyü yerle bir ettikten sonra askerlerin hala hayattaysa hepsi ölmüş sayılıyor olan benim zamanıma ve iksirlerime oluyor bu oyunda çok büyük bir dezavantaj; diğer dezavantaj ise savaşa yolladığın askerleri yönlendiremiyorsun başına buyruk hareket ediyorlar, yine başka bir dezavantaj senin köyüne olası bir saldırı durumunda kışlada ürettiğin askerlerin hiçbiri köy savunmasına yardımcı olmuyor sağlam duvarların tuzakların topların ve okçu kulelerin yoksa yandı bitti kül oldu gitti köy
  • Iphonede bu oyunu oynuyodum baya ilerledim telefonu sattım note 3 aldim oyunu açıyorum sıfırdan başlıyor iphonedeki hesabımı nasıl aktarabilirim lütfen yardımcı olun

• Arkadaşlar bir şey belirteyim benim gibi Android kullanıpta telefona format atınca oyun dosyalarına ne olacak diye düşünenler için Google+ ile giriş yapın oyuna otomatik senkronizasyon oluyormuş. Daha denemedim ama yakın zamanda format atınca denicem.
  • ios daki köyü android cihaza yükledim sıkıntı olmadı ama köyü yeni aldıgım android cihaza yüklemek istediğimde suanda yüklü olan telefonda google+ hesabınıza giriş yaptıgınızdan emin olun diyor zaten giriş yaptım, bu yeni telefondada aynı hesabı kullanıyorum bir türlü aktaramadm lütfen yardım edin
  • Burakc41 B kullanıcısına yanıt
    Yardim ve destek bölümüne bildirebilirsin. Ama geçerli bir neden olması lazım @Burakc41

• quote:

Orijinalden alıntı: wolkodav

ios daki köyü android cihaza yükledim sıkıntı olmadı ama köyü yeni aldıgım android cihaza yüklemek istediğimde suanda yüklü olan telefonda google+ hesabınıza giriş yaptıgınızdan emin olun diyor zaten giriş yaptım, bu yeni telefondada aynı hesabı kullanıyorum bir türlü aktaramadm lütfen yardım edin

Durumu yardım ve destek bölümüne bildir

• Android telefonumdan oyunu iphone telefonuma nasil aktaririm...

• Hocam merhaba, iyi forumlar.
    Belki soran olmuştur ama üşendiğimden bakamadım. Rica etsem cevap verebilir misin?
    Daha önceden COC oynadım ama telefonumu değiştirdiğim için yeni bir haritada başladım.
    Şimdiki oyunda daha bilinçli hareket ediyorum ve bu oyunumu kaybetmek istemedim.
    Şuan ki oyunumu nasıl kaydedeceğim? Yani bir başka telefonda bu hesabıma nasıl ulaşacağım?
    Şimdiden teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizci535

Android telefonumdan oyunu iphone telefonuma nasil aktaririm...

Oyun içi ayarlar kısmından bir cihaza bağla menüsünden gerekli işlemleri yaparak aktarabilirsiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bize saldıran oyunculara karşılık verebiliyormuyuz ?

• Bize saldıranlara askerle karşılık veremiyoruz.Zaten saldırılar online olmadığımız zaman da gerçekleştiğinden köyümüze kurduğumuz silahlar karşılık verebiliyor.Birde varsa klan kaleniz bir klana katılmışsanız arkadaşlarınızın size göndermiş olduğu askerler karşılık veriyor.

• Android telefon kullanıyorum hesabımı nasıl satıcam? YAni google hesabımı mı vericem.?
  • 2 tane android cihazım var

biri tablet diğeri telefon şuan telefonda oyunyom 2 sindede aynı google hesabı var

2 cihazdan oynamam için ne yapmam gerek
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlphaScramble

2 tane android cihazım var

biri tablet diğeri telefon şuan telefonda oyunyom 2 sindede aynı google hesabı var

2 cihazdan oynamam için ne yapmam gerek

Ya telefondan google+ ile senkronize edip tablete aktaracaksın ya da kod oluşturup kod ile aktaracaksın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ARKDAŞLAR ÖNCEDEN İOS DA OYNADGM OYUNU KOD VASITASIYLA ANDROİDE AKTARDIM...ŞİMDİ İSE ANDROİD DEN AKATARMAK İSTEDGM VAKIT MEVCUT KÖY ZATEN

HESABA BAĞLANDI DİYOR YANİ KOD VERMİYOR BANA....TEKRARDAN KODU NASIL ALABİLİRİM.. ŞANSIM VAR ACABA ?? YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM..
  • devriye76 kullanıcısına yanıt
    Androide aktarsanız bile köy ios cihazında açık kalıyor. Aynı köyü iki cihazdan oynayabiliyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haroeris

Androide aktarsanız bile köy ios cihazında açık kalıyor. Aynı köyü iki cihazdan oynayabiliyorsunuz.

evet biliyorum açık kalıyor ama ios daki hesabımın üzerine yanlışlıkla 0 level yeni bir oyun açtım....yani androidden kodu alıp girdgm vakıt iosdaki cihazıma oyunum yüklenecek ve ios daki hesabımda kalıcı olacak..ama işte kod çıkmıyor...ilginçtir sorun var ama çözümüne dair br çözüm yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devriye76 -- 6 Ocak 2014; 23:58:22 >
  • Oyunda ayarlar>yardım ve destek>sorun bildir
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.