Şimdi Ara

Clash of Clans Soru-Cevap (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2.956
Cevap
55
Favori
176.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

aslında madenleri almam lazım şimdilik içeri çünkü bu gece kalkan kalkacak ve 10 saatte (yani bi gece de) 30000 kapasite ile üretim yapıyor; depoların kapasitesi kadar..yada duruma göre gece inşaat yaparsan yüksek maaliyetli, depoda para kalmaz depoları dışarı çıkarır madenleri içeri sokarım diye düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzil -- 15 Ocak 2014; 15:56:59 >
  • 3. işçi için 250 taş lazım ya..sanırım o 2000 kupaya çıkmış doğru mu?eskiden 1200 falan diye yazılar var ama..(250 taş için kristal lige katıl diyor da?)
  • uzil kullanıcısına yanıt
    Kupa ödülü farklı lig ödülü farklı. 1250 kupaya çıktığınızda 250 taş veriyor. Kristal lige girdiğinizde 500 taş veriyor oyun.
  • Haroeris kullanıcısına yanıt
    hocam ganimet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk apple kimliğimle ipadden oyuna başladım bi süre oynadım sonra telefonuma yükledim oyunu. Aynı kimlikle giriş yaptım oyunu açtım oynuyorum fakat şuan ipadde başka bir kimlikle giriş yaptım ve ipadden oyuna girdiğim zaman eski oyunum açılıyor bunu nasıl düzeltcem yarıdm eder misin
  • Madenleri yükseltirsem bana saldıran rakip bende daha cok altın görürmü yani bir sınır varya meslea diyelim bende 250k altın var takip 50k görüyor madenleri attırırsam bu sayı yükselirmi depoyu değil madenleri soruyorum
  • travian tarzı bir oyunmu? 7/24 servarda vs. biz oyunda değilken köyümüze saldırı oluyormu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cagakan7 kullanıcısına yanıt
    Köy binası 9. seviye için gayet güzel başarılı bir düzen.

[sizer=#000066]Clash of Clans Soru-Cevap
  • alptekinnmert A kullanıcısına yanıt
    PM'den cevap verildi.
  • Maden ile depodan alınan ganimetler farklı olduğu için madenleri geliştirdiğinizde saldıran kişi depolarınızda fazla ganimet görmez.
  • Travian hiç oynamadığım için bilmiyorum. Oyunda değil iken saldırı alıyorsunuz.
    Teşekkürler madenlerle alakalı durum değil yani rakibin bende gördügü ganimet
  • Evet. Yalnız madenlerde biriken paralarda düşman tarafından alınabiliyor.
  • Tamam hocam teşekkürler izniniz olursa bir soru dah sormak istiyorum koyum bu sekilde bina 5 lvl binaya gore hersey max durumdasuan madenleri ve duvarlari toplarlayip 6 yapicamda bu duzen nasil sizce 6 icin

Koyum

6.seviye düzeni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi napsterbaby -- 16 Ocak 2014; 23:29:42 >

• Fena değil eğer çok savaş kaybederseniz tekrar değiştirebilirsiniz.
    Teşekkür ederim bir resmini daha buldum su sekilde ...

• Bu daha iyi klan kalesinin ortada durması her zaman daha iyidir.
    Hmm depo dısarda ama olsun bunu kullanayım ozaman..
    Hangi düzen daha iyi sizce lütfen söyleyebilirmisiniz fikirlerinizi th6 icin..

1.

2.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi napsterbaby -- 17 Ocak 2014; 1:39:05 >

• 1. Düzen daha iyi

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.