Şimdi Ara

Clash of Clans Soru-Cevap (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.956
Cevap
55
Favori
176.899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hali hazirda oyunu oynuyorum peki bir koy satin alsam onu hesabima nasil aktaracagim ?

55 level
    Koy binasi 7. Seviyede
    3 iscili suan köyüm.

Yeni bir koy aldigimda bu koy ortadan kaybolacak oyle mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • visualize kullanıcısına yanıt
    Google+ hesabınıza kaydediliyor oyun .. Bir cihaz ekle diyerek google hesabınla giriş yapınca köy gelecek
  • Android cihazdaki oyunu iOS a aktarabiliyor muyuz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1-10 Arasında puan verirmisiniz arkadaşlar..

[sizer=#000066]Clash of Clans Soru-Cevap
  • 7
  • Haroeris kullanıcısına yanıt
    Düzeninin eksiklerini söyleyebilirmisin
  • Genel olarak bir eksiği yok 7 puan gayet başarılı gördüğüm içindir.
  • Haroeris kullanıcısına yanıt
    Havanların öyle simetrik durmasının bir zararı olurmu mesela yıldırım büyüsünü atarlarsa 3ünüde yıkabilirlermi
  • Arkadaşlar şu sorularıma cevap alabilirsem güzel olur

1- köyümüze gerçek insanlar saldırabiliyor mu? bu özelliği açıp kapatmak mümkün mü?

2- köy resimlerine bakıyorum kaynak yapıları hep duvarların dışında bunun nedeni nedir? herşeyi duvarların içinde korunaklı tutmak daha mantıklı değil mi?

3- köy binası eğer ana bina ise niye tam ortaya değilde yanlara koyuluyor?
  • Arkadaşlar köy binası 7.seviye farming düzenimi yorum yaparsanız ve puanlarsanız sevinirim .

• Köyümüze zaten gerçek insanlar saldırıyor. Açıp kapatma mümkün değil. Parayla mücevher alıp kalkan satın alabilirsiniz.

Duvar düzeni ile alakalı. Labirent gibi karmaşık bir düzen seçerseniz duvarlar tüm binaları çevirmeye yetmiyor.

Kupa kaybetmek için. Kupa neden kaybetmek isterler dersen; kupa yükseldikçe saldırılacak rakipler de size saldıracak rakipler de daha güçlü oluyor. Yani oyun rakibinizi daha güçlü oyuncular arasından seçiyor. Bunu engellemek için kupa kaybetmek lazım. Ana bina yıkılınca otomatik olarak savaş ve dolayısıyla kupa kaybediliyor. İlave olarak 12 saatlik kalkan kazanılıyor. Bu sebeple ana binayı kolay saldırılıp yıkılacak yere koyuyorlar.
  • huseyinoner H kullanıcısına yanıt
    Sağol

• Hocam 28 levelim gemlerim 747 ne yapmayılm insaatci kulubesi yada baskabisey? Baska bi konuda barbar kral alın deniliyordu gemlerle. Brbar kral kara iksirle alınıyor bildgm. Yardm edebilrmsnz ?

• Sancheas kullanıcısına yanıt
    Bence tartışmasız inşaatçı. İksir nasıl olsa toplanır. Ayrıca, 3. inşaatçının oyunun gidişatına etkisi Barbar dan kat be kat fazla oluyor.
  • bu gerizekalı okçularım,saldırırken şey,
    elemanın topu felan benim okçulara sallıyor benim okçular da mal gibi,sağa sola sallıyor ya, bunları yükseltmenin filan bi yolu yokmu?
  • oyunda klana katılmak şartmı? ayrıca askerlerin levellerini nasıl yükseltebilirim?

• Şart değil ama katılırsanız destek asker alabilir bu askerleri savaşta kullanabilir ve oyunda olmadığınızda bu aldığınız askerler ile köyünüzü koruyabilirsiniz. Asker levelları laboratuvardan geliştiriliyor.
  • Pc üzerinden googlecromeden oyunu oynayabiliyormuşuz ?
    biraz uğraştm bulamadım nasıl gireceğimi yardımcı olurmusunuz.
  • HRNPOWER H kullanıcısına yanıt
    Tarayıcı oyunu değil nasıl oluyormus o :) Bluestacksdan oynanabiliyor pc ile
  • :D abi bende bilmiyorum ama arastırırken öyle gördüm :D

Bluestacks ı yükledim tamam ama oyunu arayıp buluyorum yükle dediğimde
    "Clash of Clans" bir hata nedeniyle indirilemedi. (403)
    bu hatayı veriyor :(
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.