Şimdi Ara

Clash of Clans Soru-Cevap (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.956
Cevap
55
Favori
176.895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kingo_disco

Arkadaşlar Enpara (encard) da Google Play alışverişleriniz Enpara.com'la %50 indirimli diye bi kampanya var.Şimdi ben oyunda taş alsam %50 indirim olurmuki? Yoksa kampanya sadece uygulama satın alırkenmi onu anlamadım.

Öğrenebildin mi bro indirim oluyor mu ??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lig atlayınca mı eşleşmelerdeki rakipler zorlaşıyor? yoksa köy binasını yükseltince mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scatman_35 -- 28 Ocak 2014; 12:33:38 >
  • Merhaba ben yeni başladım, acaba kurdugumuz binaları, depoları vs sonradan yerlerini değiştirebiliyormuyuz? Öyleyse nasıl yapabiliriz?
  • üstüne bir kere basıp basılı tutup istediginiz yer egötürebilirsiniz
  • TH7 düzenlerine bakmaya başladım.. Bunlar nasıl sizce ? Hangisini öneririsiniz veya önerdiğiniz bir düzen varsa resmini koyarmısınız..

[sizer=#000066]Clash of Clans Soru-Cevap

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi napsterbaby -- 28 Ocak 2014; 20:01:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: scatman_35

lig atlayınca mı eşleşmelerdeki rakipler zorlaşıyor? yoksa köy binasını yükseltince mi?

Şöyle bir şey zannedersem lig atlayınca rakipler zorlaşıyor köy binası yükseltince de sizin seviyenizin altındaki köylere saldırınca kupa daha az geliyor.
  • Duvarları yıkmak mümkün mü?

• Evet yıkılıyor.Yıkılmazsa ne anlamı kalır :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furkangok45

Evet yıkılıyor.Yıkılmazsa ne anlamı kalır :D

Nasıl yıkılıyor hocam? Ben duvarı 2 lvl yaptım hepsi 2 lwl olcak sandım 1 tanesi oldu. Yeniyim de.

• Hocam rakip yıkabilir duvarları yani saldırırsa gücü biter ve açılır..Ama öyle kalmaz savaş bitince gene eski görünümü alır..
    Duvarların hepsini tek tek yükseltebiliyoruz toplu seçip yükseltme yok.. Tek tek ugrasacaksınız :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi napsterbaby -- 28 Ocak 2014; 21:17:30 >
  • Arkadaşlar ben kupa kasmak istemiyorum ne yapmam lazım bunun için? Level daha 5, hep yenince kupa geliyo cok fazla, suan ki kupamı nasıl düşürebilirim yöntemi nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

Arkadaşlar ben kupa kasmak istemiyorum ne yapmam lazım bunun için? Level daha 5, hep yenince kupa geliyo cok fazla, suan ki kupamı nasıl düşürebilirim yöntemi nedir?

Bilerek kaybedebilirsin mesela savaşa başla tek asker gönder sonra teslim ol. Köy binan duvarların içindeyse dışarıya koy köy binanı yikarlarsa otomatik kaybedersin zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: Furkangok45

TH7 düzenlerine bakmaya başladım.. Bunlar nasıl sizce ? Hangisini öneririsiniz veya önerdiğiniz bir düzen varsa resmini koyarmısınız..

Bulursan bana da soyle kardeş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşlar ios'ta iki farklı apple kimliği ile aynı kredi kartıyla GEM almayı denedim fakat başarılı olamadım işin kötü tarafı herbir denemem için kredi kartımdan 2.23TL kesilmiş (4 defa) ortada GEM yok fakat kredi kartı bekleyen işlemlerimde toplam 9TL çekilmiş tutar var bu konu hakkında yardımcı olabilecek var mı? şimdiden teşekkürler...
  • 5. seviye köy binası sizce savunmam nasıl?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzil -- 29 Ocak 2014; 3:35:28 >
  • uzil kullanıcısına yanıt
    Havan ile hava savunmasının yerini değişitirerseniz gayet güzel bir düzen.
  • teşekkürler, tavsiyeye uyucam
  • Merhaba ben oyunu bugün indirdim oyunda olmadığımız zamanlarda altın kendi kendine artıyor mu yoksa oyuna girip kendimiz üzerine mi tıklamamız lazım

• hocam geç gordm mesajını. 1. si daha guzel gıbı duruyor. sana tavsıyem klan kalenı hep içerde tut içindeki askerleri çıkarmakta zorlansınlar. birde shirbazları kulelerını depolara yakın tut goblınlerı toplu ımha ederler. umarım yardımcı olmusumdur.
  • Guncelleme sorunum var uygulama varsayılan yükleme konumuna yüklenemiyor hatasi aliyorm yardmmmm

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.