Şimdi Ara

Clash of Clans Soru-Cevap (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.956
Cevap
55
Favori
176.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben ios taki köyümü android'e aktardım.Mevcut köyümü hem ios hemde androidden oynuyabiliyorum.İos taki köyümü game center'dan silsem android'deki'de silinirmi ?
  • TheH0bbiT T kullanıcısına yanıt
    Oyunu silmeniz mumkun degil, silinmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • visualize kullanıcısına yanıt
    Geç cevap için özür dilerim.
    Köy satın alma işlemi game center devri ile oluyor lakin mutlak güven şart bu işte ben köy alımını tavsiye etmiyorum.

Yeni bir köy aldığınızda elinizde iki adet game center hesabı olacaktır, ilki şu an oynadığınız köyü bulunduran GC hesabı ve diğeri yeni köyünüzü bulunduran hesap. Hangi hesap ile giriş yapıp oyuna bağlanırsanız o köyün açılması için size bildirim gelecektir. Yani yeni köy alır iseniz elinizde iki game center hesabı ve iki köy olacaktır.
  • Hocam köye daha ne yapayim savaşa hazir midir

[sizer=#000066]Clash of Clans Soru-Cevap

• 3-4 aydır belki daha fazla Jungle Heat oynuyorum. Clash of clans'ın biraz daha modern görünümlüsü diyeyim. Askeri savaş mantığında bu. Askerler uçaklar helikopterler var.
    Clash of clans çok daha popüler ve tutuluyor. Bu bölüme girince gördüm baya baya fazla hem de. Bi ara kurdum oynayayım dedim sarmadı beni. Jungle heat'e devam şimdilik.

Yok mu Jungle Heat oynayan bi kaç kişi bulsam muhabbet edecek
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • offline veya online saldırdığımız zaman diyelim 50 askerimiz var ama 20 askerle saldırdık 20. asker öldüğü anda savaş bitiyormu yoksa geri kalan askerleri basmamız içinde zaman veriyor mu?

• PHI kullanıcısına yanıt
    Clash of clansı yükle klanda hazır.
  • Hazır olan bütün askerlerinizi harcamadan ya da süre bitmeden savaş bitmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haroeris

Clash of clansı yükle klanda hazır.

Sıfırdan başlanır mı ya. Herkes gelişmiştir Jungle Heat'te 78 levelim bi ağırlığım var.
  • PHI kullanıcısına yanıt
    1 ayda 50 olursun tabi senin bileceğin iş.
  • quote:

1 ayda 50 olursun tabi senin bileceğin iş.

İşin doğrusu ek bi oyun daha çıkarmak istemiyorum sürekli ilgileneceğim. JH'den soğursam geçerım COC'a artık.
  • Suan kore mali s4 le oynuyorum iphone 4s aldim aktarmak için girdigimde bu resim geliyor baska bir yolu yokmu bunun resmin mb ti buyuk oldugundan ekliyemiyorum tekrar deniycem

• Resmi burdan gonderemedim whatsapp tan filan gonderebilecegim bi numara hesap bisey verebilirmisiniz acilllll

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsntz96 -- 19 Şubat 2014; 21:52:23 >
  • Köyde öncelik olarak ilk nereleri korumalıyız
  • Iste resim
     [sizer=#000066]Clash of Clans Soru-Cevap

• arkadaşlar bi kaç sorum var. ben daha oyuna yeni başladım. inşaat kulübesi almayı düşünüyorum taşla para verip. sormak istediğim biri bana saldırdığında yaptığım tüm binalar yıkılıyor mu özellikle inşaat kulübesi yıkılıyor mu? veya hangileri yıkılıyor ve savaşı kaybettiğimde bütün altınımı ve iksirimi kaybeder miyim ? eğer hepsini kaybetmezsem ne kadarlık bir oranda altın ve iksir kaybederim?
  • Merhabalar, oyundayken bazen google hesap alarmı uyarısı alıyorum. Google hesap alarmı başlığı altında''6 level lucase köyü ile değiştirmek istiyormusunuz'' diye bir pencere geliyor, bu ne anlama geliyor, bunu nasıl engelleyebilirim ?
  • Bilgisayardan oynayan herkesin başına geliyor yapacak bir şey yok.
  • quote:

Bilgisayardan oynayan herkesin başına geliyor yapacak bir şey yok.

Ama ben bilgisayardan oynamıyorum sadece telefondan giriyorum hocam.
  • O halde androidin ortak problemi diyebiliriz.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.