Şimdi Ara

Clash of Clans Soru-Cevap (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.956
Cevap
55
Favori
176.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Haroeris

O halde androidin ortak problemi diyebiliriz.

Sizinde başınıza geliyor mu yani ?
  • Telefonum iphone, iphoneda başıma gelmiyor fakat bilgisayarda yani androidde başıma geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haroeris

Telefonum iphone, iphoneda başıma gelmiyor fakat bilgisayarda yani androidde başıma geliyor.

İlgilendiğiniz için teşekkür ederim sadece bende olan bir problem sanıyordum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsntz96

Iste resim
     [sizer=#000066]Clash of Clans Soru-Cevap

Yokmu buna bi care

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hsntz96 H kullanıcısına yanıt
    Denildiği gibi üreticiye başvurun, ilk kez görüyorum android hakkında pek bilgim yok maalesef.
  • Haroeris kullanıcısına yanıt
    Ureticiye nasıl başvuracaz baska aktarma yöntemi yokmu usb yle falan nasol olursa

• hsntz96 H kullanıcısına yanıt
    Aktarma derken ne yapmak istediğinizi anlamadım.
  • selam hangi klandasınız klana girme konusunda yardımcı olabilirmisiniz şuan 4. seviyedeyim daha yeni başladım @Haroeris
  • Benim 50 lvl lik ios oynum vardı android plaforma gectim iphone sattım tekrar oyunumu nasıl alabilirim
  • Merhaba oyuna yeni başladım iphonedan oynuyorum bilmediğim için taşları hemen harcadım. Oyunu aynı game center hesabımdan bastan oynamam mümkün mü. Siliyorum yüklediğimde tekrar kaldığım yere geliyor. teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mpyrz -- 21 Şubat 2014; 9:35:39 >
  • Resmi DH klanındayım. Konusu budur.http://forum.donanimhaber.com/m_76561380/tm.htm
  • Cihazı sattığınız kişi ile irtibata geçip yardımcı olmasını isteyiniz, kod yardımı ile oyununuzu androide taşıyabilirsiniz.
  • Mpyrz M kullanıcısına yanıt
    Aynı Game Center ile oynamanız mümkün. Daha önce Clash of Clans oynanmamış bir game center hesabı ile oyuna giriş yaptığınızda yeni bir köy gelecektir, bu köyü eski GC hesabınıza bağlayıp eski GC ile oynayabilirsiniz.
  • Tesekkürler

• Selamlar
    Seviyem 32, 2 inşaatçım var ve geliştirmelerin süreci uzadı, 2 güne çıktı En basiti. 90 civarı taş var. Benim sorum üçüncü inşaatçı almak istiyorum, varmı kolay bir yolu, ücret olmayan

• quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-cizgisi

Selamlar
    Seviyem 32, 2 inşaatçım var ve geliştirmelerin süreci uzadı, 2 güne çıktı En basiti. 90 civarı taş var. Benim sorum üçüncü inşaatçı almak istiyorum, varmı kolay bir yolu, ücret olmayan

yok.
  • Görevleri yaparak yapabilirsiniz ama çok uzun sürecektir, taş alıp almak en mantıklısı.
  • Kredi kartından başka taş alma yöntemi var mı?
  • iTunes Card ile de alabilirsiniz.
  • @Haroeris android kullanıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.