Şimdi Ara

Clash of Clans Soru-Cevap (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.956
Cevap
55
Favori
176.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Koy binasini duvar disina koyanlarin amaci ne? bana mantiksiz geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir sorum olacak klan binası içerisindeki askerler savunmaya katılabiliyor mu?

• ferit.y F kullanıcısına yanıt
    Sadece köy binasını yıkıp savaşı bitirdiklerinde siz 12 saat kalkan kazanmış olursunuz. Amaç budur.
  • c_._s kullanıcısına yanıt
    Katılıyor. Klan kalesinde asker var ise size saldırdıklarında klan kalenizdeki askerler düşmana saldırıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haroeris

Katılıyor. Klan kalesinde asker var ise size saldırdıklarında klan kalenizdeki askerler düşmana saldırıyor.

teşekkür ederim bilgi için.

• Haroeris kullanıcısına yanıt
    Kardeş yardımcı ol lütfen kac gündür bi taş cekemedim android işletimci telefonum var taş cek diyorum kart ekleme geliyor herşeyi dolduruyorum sürekli hata veriyor bende anlamadım her ne yaptıysam hataya cözüm bulamadm kartım VİSA sizden haber bekliyorum teşekkürler
  • quote:

şuan clash of clans da 40 lvl fakat daha hızlı ilerlemek istiyorum bu oyunun hack yada cheat tarzı birşeyine denk geldinizmi öyle birşey varmı
  • SkyTRK68 S kullanıcısına yanıt
    Kusura bakmayın android konusunda bir bilgim yok.
  • Merhaba, hızlı gelişme konusunda biraz taktik verir misiniz? 1200 kupa yapıp 3.inşaatçı alma niyetindeydim ama sanırım zormuş. Çünkü karşıma artık çok güçlü rakipler çıkmaya başladı ve neredeyse rakip aramaktan altın kalmayacak.

köy binası 5, seviye 23, kupa 966. kupayı düşürüp kaynak mı kasayım?
  • Amacınız 1250 kupa olmasın siz kupa düşürüp köyünüzü geliştirin yavaş yavaş bir bakmışsınız kendiliğinden 1250ye gelmiş olacaksınız.
  • quote:

Amacınız 1250 kupa olmasın siz kupa düşürüp köyünüzü geliştirin yavaş yavaş bir bakmışsınız kendiliğinden 1250ye gelmiş olacaksınız.

Kaça düşüreyim? Birde bu rakipler köy binasına göre mi, kupaya göre mi geliyordu? Teşekkürler bu arada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crescent Moon

quote:

Amacınız 1250 kupa olmasın siz kupa düşürüp köyünüzü geliştirin yavaş yavaş bir bakmışsınız kendiliğinden 1250ye gelmiş olacaksınız.

Kaça düşüreyim? Birde bu rakipler köy binasına göre mi, kupaya göre mi geliyordu? Teşekkürler bu arada.

Bende senle aynı sevıyedeyim,köy binasıda aynı bronz 1 ile 2 arasında takılıyorum.
    Goblinlerle ganimete gidiyorum yalnızca.

• Kupaya göre geliyor. Bilemiyorum kaça düşüreceğinizi ganimet nerede bol ise orada kalın.
  • @UçamayanZüperGahraman, teşekkürler bende öyle yapayım.

@Haroeris teşekkür ederim cevaplarınız için, gece gece bilinçlendim sayenizde.
  • Bu koyduğumu binaları kaldırabiliyormuyuz? Mesela dokorasyon olarak meşale koyduk diyelim bunu silebiliyormuyum, yada duvarı?
  • Ağaç, taş, mantar yenilenmesi neye göre acaba? 20 taş eksiğim var da, onlardan toplamayı umuyorum.

@Reliq, ayarların üstünde köy düzenleme modu var, oradan yapabiliyorsun.
  • Yok onu biliyorum oradan kaldırınca yerine koymadan köyü kaydedemiyorsun. Ben tamamen kaldırmak istiyorum bir binayı. Diyelim 2 altın depom var bunu 1 e düşürmek istiyorum ama köyü o şekilde kaydetmeme izin vermiyor.
  • levelim 33 kale seviyesi 5. arkadaşlar, kupam 900-1000 arası genelde sizce böyle iyi mi yoksa daha düşüriyim mi? düşürürsem kaca kadar düşürmeliyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tevez

levelim 33 kale seviyesi 5. arkadaşlar, kupam 900-1000 arası genelde sizce böyle iyi mi yoksa daha düşüriyim mi? düşürürsem kaca kadar düşürmeliyim?

Bence bu soruyu kendinize sormalisiniz. Nasıl rakipler geliyor zorlanıyor musunuz ganimetleri nasıl oluyo vs. Mesela ben 28 levelim 800-1000 kupa arası hem dişime göre rakipler çıkıyor hemde çok ganimet kazanıyorum 1000 kupadan sonra zorlanmaya başlıyorum tekrar düşürüyorum kendimi

• tevez T kullanıcısına yanıt
    800-900 arası kalman daha iyi bence.. TH6 olunca 1000 de sabit kalırsın ..
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.