Şimdi Ara

Clash of Clans Soru-Cevap (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.956
Cevap
55
Favori
176.895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Furkangok45

Neden sebeplerini yazarmısınız

O seviyelerde HAVANlar çok önemlidir. Havanları ne kadar ortada tutarsanız köyün geneline savunma desteğini en şekilde verirler. Ayrıca iksirden ziyade ALTIN önemli olduğu için ALTINLARIda SİHİRBAZ kuleleri ile savunabileceğin için gerçekten güzel bir düzen.
  • klanda kupa limiti olmasina ragmen dusuk kupalilar klana katilabiliyor. bunun nedeni ne olabilir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 500 engel kaldırma diye bir olay geldi..20 taş veriyor..ama ortada 500 tane engel yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzil -- 21 Ocak 2014; 19:17:15 >
  • bu da benim savunmam, nasıl?

köy binası 4
     [sizer=#000066]Clash of Clans Soru-Cevap

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzil -- 21 Ocak 2014; 19:40:24 >
  • uzil kullanıcısına yanıt
    Engeller siz topladıkça 1-2 gün sonra yavaş yavaş gelicektir tekrar..

..

Köy düzeninizi hiç begenmedim savunması oldukça zayıf neden diye soracak olursanız rakip bir duvar yıkınca tüm köy ona kalıyor teker teker almaya başlar hepsini önüne baska engel gelmez buda rakiplerinizin işine gelir..

Köy binası 4 için size bu köy düzenini öneririm.. İyi oyunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi napsterbaby -- 21 Ocak 2014; 20:19:03 >
  • merhaba telefonuma format attim. oyunum gitti geri nasil alabilirim. mail adresini girdim ama oyun yeniden basladi. yardimci olursaniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 06duygum06

merhaba telefonuma format attim. oyunum gitti geri nasil alabilirim. mail adresini girdim ama oyun yeniden basladi. yardimci olursaniz sevinirim.

Benim bir konum var gir bak oradan ne yapman gerektiğine

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acaba sadece maden ve depolarını mı surla çevirmek mantıklı yoksa ana binayı surların içine almak mı ?
  • TH6 için hangisini önerirsiniz?

1.

2.

• Yaklaşık 3 sene ikariam oynadım hatta hala ilk 50 icinde hesabim var sistem ikariam la aynı mı ogrenmem kolay olurmu ve üretim mi daha onemli yoksa saldiri savunma mı?

• kawaguchi kullanıcısına yanıt
    Savunma
  • ilgilenen olursa 117 lvl köyüm satılık arkadaşlar
  • Merhaba o kadar tasi harcadiktan sonra oyuna para yuklemeden 4. Insaatciyi alman mumkun degil ancak oyunun iyice pro'su olup en iyi klanlarda ilk uce girersen tas alarak acabilirsin bu da biraz zor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ben köy almak istiyorumda , bunu hangi adımlarla gerçekleştirebilirim ?
  • Haroeris kullanıcısına yanıt
    Merhaba ben bu oyuna yeni başladım ve savaşlarda askerler istediğim yere gitmiyor.Örneğin hedef olarak topu göstermek istiyorum ancak onlar köy binasına gidiyor ve bu sırada ölüyorlar bunu nasıl ayarlarım ? Bir de asker seviyesi nasıl arttırılır ? Şimdiden teşekkürler.
  • Haroeris kullanıcısına yanıt
    Merhaba ben bu oyuna yeni başladım ve savaşlarda askerler istediğim yere gitmiyor.Örneğin hedef olarak topu göstermek istiyorum ancak onlar köy binasına gidiyor ve bu sırada ölüyorlar bunu nasıl ayarlarım ? Bir de asker seviyesi nasıl arttırılır ?

Teşekkürler
  • konunun son mesajını niye göremiyorum
  • Herhangi bir hilesi yokmu bu oyunun ya

• Arkadaşlar Enpara (encard) da Google Play alışverişleriniz Enpara.com'la %50 indirimli diye bi kampanya var.Şimdi ben oyunda taş alsam %50 indirim olurmuki? Yoksa kampanya sadece uygulama satın alırkenmi onu anlamadım.
  • donjuan444 D kullanıcısına yanıt
    metin2 de var hile ona başla sen
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.