Şimdi Ara

Clair Obscur: Expedition 33 | PS5 | ANA KONU (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
14
Favori
4.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uzun zaman sonra bir oyunun hem kullanıcı (96) hem editör (92) aynı anda bu kadar yüksek puan aldığını gördüm.

• Gamepass ve Türkçe Yama ile ilk 1 saati oynadım. Harika olmuş. Hikayesi de 10/10. Bayıldım oyuna.

• Oyunun tek kötü yanı sıra tabanlı olması onun dışında dört dörtlük bir oyun olmuş, başından kalkamıyorum. Keşke şunu hack and slash tarzı yapsalardı çatır çutur oynasaydık. Clair Obscur: Expedition 33 | PS5 | ANA KONU 

• 3 Günde 1 Milyon Sattı!!

CLAIR OBSCUR: EXPEDITION 33, 1 milyon kopya sattı (GamePass oyuncuları hariç).

Clair Obscur: Expedition 33 | PS5 | ANA KONU

Clair Obscur: Expedition 33 | PS5 | ANA KONUx (formerly twitter)
    Kepler Interactive (@Kepler_Interact) on X
    https://x.com/Kepler_Interact/status/1916418099969986567

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A r c h A n g e L. -- 27 Nisan 2025; 12:31:16 >

• Dün bir süre yayınları izledim. Müzikler konusunda aşmış resmen oyun. Grafikler ve geçen mekanlarda hoşuma gitti. Sıra tabanlı oyunları severim ama oyunun senaryo odaklı olması ve dil desteğinin olmaması korkutuyor açıkçası.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: A r c h A n g e L.

3 Günde 1 Milyon Sattı!!

CLAIR OBSCUR: EXPEDITION 33, 1 milyon kopya sattı (GamePass oyuncuları hariç).

Clair Obscur: Expedition 33 | PS5 | ANA KONUx (formerly twitter)
    Kepler Interactive (@Kepler_Interact) on X
    https://x.com/Kepler_Interact/status/1916418099969986567
    En az 750 bini Ps5 tir, gerisini dağıt.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Persona_6 kullanıcısına yanıt

Bana da öyle geliyor. Players demediği için direkt satın alımlar görülüyor. Yani herhangi bir abonelik sistemi ile bağdaşlaştırmadan. Firma için ilk 3 günde güzel satış elde etmişler. İlerleyen zamanlarda bu satış grafiği yukarıya doğru çıkacaktır sanırım. :)

• Persona_6 kullanıcısına yanıt

Önemli olan Türkiye de nekadar satti.

• quote:

Orijinalden alıntı: oyungazi

Önemli olan Türkiye de nekadar satti.

Türkçe olsa önemli olurdu

• ElAnalistaDeBitsyoutube
    Clair Obscur: Expedition 33 | Xbox Series X - PS5 - PS5 Pro - PC | Graphics Comparison
    https://www.youtube.com/watch?si=0jh54UXuN7ypOuF_&v=CA1Djb1D6Ug&feature=youtu.be

• Satışlar artarak devam ederse 2-3 sene sonra dizi ya da filmini görürüz herhalde.

Daha ilk 2-3 saatini oynadım ama buraya kadar olan hikaye oldukça heyecan verici ve hemen içine alıyor. İleride böyle kaliteli devam eder mi bilmiyorum ama çok çekici bir konsept var. Her bölüm bi expedition’ın anlatıldığı mini bir animasyon dizi bile olabilir.

Açıkçası şu ana kadar gameplay pek umrumda olmadı ama modern sıra tabanlı oyunlara oldukça benziyor (persona, sea of stars gibi). İncelemelerde gameplay sürekli gelişiyor, yeni mekanikler geliyor diyorlardı. Umarım düşman çeşitliliği de boldur. Sıra tabanlı rpg’lerde beni en çok sıkan aynı tip düşmanlarla defalarca aynı dövüşleri yapmak oluyordu. 90 küsürlerde puan aldığına göre herhalde bunu da aşmışlardır.

• Takip.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Persona_6

En az 750 bini Ps5 tir, gerisini dağıt.

• 2018 de rdr 2 den sonra pek çok güzel oyun oynadım ama rdr 2 deki hazza en çok bu oyunda ulaştım. Hikayesi kesinlikle film, dizi olur hiç sırıtmaz. Filmlere taş çıkarır hatta. Müzikleri efsane ötesi. Turn based sistemini son noktaya taşımışlar. Sinematikler ve sunumda çok iyi.

Kullanıcı puanı rekora koşuyor zaten 9.7 ile. Sonuna kadar hakediyor. 22 saat civarında bitirdim ama kesmedi. Devam etme isteği var.

• Arkadaşlar bu oyun övüldüğü kadar var mı ve PSN için en ucuz ülke hangisi acaba bilen var mı?

• 20.saatteyim oyun valla akıp gidiyor, sıra tabanlı sistemi en iyi kullanan ikinci oyun olabilir, tabi bir Baldur’s Gate 3 olamaz bu konuda. Persona lardan , metaphor dan iyi olduğu şüphesiz. Hikayesi, müzikleri harika . Yılın en büyük goty adaylarından kesin, 30 kişinin bunu yapması inanılmaz bir şey. Benim için bu senenin en iyi ikinci oyunu şuan için, bitirince görüşüm değişebilir tabi, Kingdome Come 2 benim için hala bir numara bu sene.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Persona_6 -- 30 Nisan 2025; 8:57:55 >
  • Oyun harika,

Fakat bossları çok zor ve uğraşlı.

Normal mod ile başladım, çok uzun ve zorlayıcı boss savaşları sonunda, hikayeden kopmamak için kolaya aldım. Kolay modunda bile zor. Zaten kayboluyorsun yön yol arıyorsun harita yok. Üzerine bide zor boss savaşları hikayeden kopartabiliyor.

Normalde baldurs gate dahil sıra tabanli sistem oynayamadım sıkıldım. Bu oyun akıyor, benim gibi sıra tabanlı sevmeyenler için en kolay mod dahi uğraştırıcı gelebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Golden Gate -- 1 Mayıs 2025; 13:24:38 >
  • Golden Gate kullanıcısına yanıt

Normal modda oyun zor değil özellikle geze geze ilerlersen karakterler bossa kadar epey güçlü oluyorlar. Tek sorun bazen oyunun ileriki aşamalarında dövüşmen gereken yan bossları oyun senin karşına çıkartabiliyor. O yüzden Chromatic …. Bosslardan oyunun başlarınd uzak durmakta yarar var.

• Tuomir kullanıcısına yanıt
    Perry mekaniğini üst seviye kullanabiliyorsan mod farketmez hocam. Hata kabul etmiyor ve en başında saçma sapan hasar yiyince boşa uğrasiyorsun. O sebeple kolay modda devam ediyorum. Karşiyı ezberlemek için aynı savaşı tekrar tekrar oynamak yoruyor beni. Soulsta oynayamiyorum zaten bu sebeple.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.