|
Nvidia'ya oyunun ayar profili eklenmiş. Dlss güncele çekilebilir. |
|

|
Nvidia'ya oyunun ayar profili eklenmiş. Dlss güncele çekilebilir. |
|
|
r.Fog ve r.VolumetricFog bunları 0 set edersiniz gider. Ama tavsiye etmem dümdüz oluyor oyun. Yapmak istedikleri atmosferi de direkt yok ediyor. |
|
Oyun gerçekten şahane. Bambaşka bir türde olması, sanat tasarımı, müzikleri fln. Fakat KCD2 varken şu an için yılın oyunu diyemem. KCD2'nin de kesinlikle eksiklikleri vardı; ama bence Expedition 33'e oranla yılın oyunu olarak daha üst düzey bir oyun. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
JRPG sevmem fakat oyunun dövüş sistemine eklediği dodge block gibi mekanikler ve souls oyunlarındaki gibi pattern ezberleme mantığı oyunu eğlenceli kılmış.Müzikleri,görsel dili,oyuncu kadrosu mükemmel.Keyifle oynuyorum. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoreGame -- 26 Nisan 2025; 21:8:43 > |
|
Oyun aslında klasik jrpglerden çok farklı kafayla ilerliyor, hatta daha çok soulslike kafasında, bir mekana gir etrafı araştır, bossu kes başka bölgeye geç. Bonfire gibi noktalarda var Souls serisinden bilinen estus flask sisteminin benzeri, vs vs, soulsdan ayrıldığı nokta combatı ve hikaye anlatımına verdiği önem. Oyun aslında baya melez takılmış bunu da güzel yapıyor, şu an tek eksik gördüğüm nokta karakterler fazla konuşmuyor tepki vermiyor olaylara, yerden topladığın her şeye düz tonda evet işe yarar gibi sığ konuşuyorlar. |
|
|
|
Puanları gördüğümde abartı dedim. Yine böyle düşünüyorum ancak oyun gerçekten çok iyi. Son dönem yapımlarını oynadıktan sonra bunu oynarken gerçekten bir oyun oynuyormuşum gibi hissettim. Karakterler, müzikler, dövüşler, sanat tarzı, hikaye oynadığım 4 saat boyunca çok beğendim. Umarım oyunun geri kalanı da bu kadar güzel geçer. Bu ekibin Ubisoft'tan ayrılması iyi olmuş. İlk oyunlarında bu kadar başarılı olmaları ise ayrı iyi olmuş. Bir tek animasyonlar biraz zayıf, bu kadar da olur yani. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 007emin -- 27 Nisan 2025; 10:18:37 > |
|
Ekran Kartı : Asus Tuf RTX 3070 Ti RAM : Corsair Vengeance LPX 16GB(2x8GB) 3000MHz Harddisk : Seagate Barracuda 2TB SSD : GIGABYTE 2.5" 240GB SATA3 SSD SSD : Samsung 980 SAPSI 1 TB Sıvı Soğutucu : NZXT X63 Kasa : NZXT S340 PSU : Corsair RM850 850W 80+Gold İşletim Sistemi : Windows 11 |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Oyun bg3 kadar sıra tabanlı değil, onun kadar taktiksel değil hatta vaktinde dodge atmak ya da parry yapmak daha önemli. |
|
![]() İyiler ilk görüşte tanınmaz |
|
Daha baya başındayım oyunun ama anladığım elementler önemli (ateş yıldırım buz vs) bunları 4 karakterin gücüyle kombinasyonlamak önemli. Biri mesela ateş elementli bir saldırı yapıyor düşmanı yakıyor, diğer karakterin düşman yanarken özel skill yaparsa ekstra can alıyor kendine gibi gibi vs 4 karakterin baya değişik yetenekleri ve vuruş stilleri var gibi hepsi de ayrı animasyon içeriyor o yüzden çok durağan geçmiyor savaşlar tur bazlıda olsa. Düşmanların hepsinin saldırı patternleri var biraz da onları ezberlemek gerekiyor refleks olarak, kaçayım mı zıplayayım mı parry mi atayım demek için. Bu kısımları BG3den ayrılıyor oyunun. en baba savaşta daha 4 dk sürdü ben de uzun dövüşler yok. |
|
![]() İyiler ilk görüşte tanınmaz |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Nintendo Switch 2 | 8BitDo Ultimate 2C Bluetooth | Asrock A620M Pro RS WiFi | AMD Ryzen 5 7500F | GALAX RTX 4070 Ti Super SG | Corsair Vengeance 2x16 GB DDR5 6200MHz | Steelseries Arctis 7 Wireless | Gamesir Nova Lite Wireless | 27" Samsung Odyssey OLED G5 G50SF QHD 180 Hz | LG 55'' OLED C2 | Apple Macbook Air 13'' M4 | Apple iPhone 17
|
|
perry yaparken gecikme oluyor. bu da oynanmaz kılıyor. bu sorunu yaşayan var mı? güncelleme bekleyeceğim sanırım |
|