Şimdi Ara

CL PLAY OFF TURU İLK KARŞILAŞMA | Fenerbahçe v Arsenal | 20-21.08.2013 | SMART SPOR (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.546
Cevap
3
Favori
33.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Alman Sempatizanı

Yerimizi alalım.

Bence nickte değiştir. ''İngiliz Sempatizanı'' hiçte fena durmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Rosé Immortal

Arsenalin sakatlık durumunu yazıyorum sürekli maça kadar güncellerim ;

Arsenal-Aston villa maçında kesin olarak olmayacaklar :

THomas vermaelen
    Nacho monreal
    Abou diaby
    Aaron ramsey
    Yaya sanogo
    Jack wilshere ( hala fitness problemi var 60 dakika civari oynayabilir )
    T.walcott ( riske edilmeyecek )

bu adamlar bizim maçtada oynamaz ise ciddi anlamda olumlu bakmaya başladım , podolski de oynamaz ise ibre bize döner .

Diaby hala o takimda mi? Adam kabus olmustu istanbuldaki macta. Londra'da da baya iyiydi ama Volkan'in buyuk cabalari ve direklerin yardimiyla 0-0 bitirmistik maci.
    Aykut olsa saracoglunda gol yemez deplasmana da avantajli bir skorla giderdik ama bu ersun'un oyun sistemi hic guven vermiyor. Tabii gokhan'in olmamasi cok buyuk bir eksiklik takimin iliklerine kadar hissediliyor ama bazi seylerden taviz vermeli. Ornegin su Alper, ya hu ne katiyor takima anlamiyorum, oynatsana Salih'i. Israrla Alper neden? Bence 1000 Salih 10000 Alper'i saka saka. Ama bu cocuk artik o formayi surekli giymeli. Arsenal forumlarinda bile gordum. Diyor ki they have a young star called Ucan ... bu tarz yorumlar var. Adamlar bile gormus bizimkiler hala yedek tutuyor. Millet 17 yasindaki cocugu Ibrahimovic'e karsi oynatiyor, buyuk paralara baska kuluplere satiyor.

• Merhaba kardeşim,

İyi forumlar dilerim öncelikle konuya girmeden önce yaşınızı öğrenebilir miyim? Evet benim açımdan sizin yaşınız önemli tabii.

Siz gördüğüm kadarıyla Fenerbahçe den nefret eden ama maç yaptığı(rakibi)ni sevmeye başlıyorsunuz. Amaç nedir hocam? Fenerbahçelileri kızdırmak mı?

Yoksa birşey yaptığını zannedip insanların sinirini bozmak mı? Yanlış anlamıyın ben çarşıyıda sevmem ultraaslanıda tanımam bile kimler yönetiyor ediyor ne bjkyi severim ne gsyi. Ben fbliyim dostum "imzan, avatarın" çok sinir bozucu doğrusu yaşın 25-26'dır umarım ve bu oyundan bir an önce vazgeçersin size hiç yakışmıyor cidden sizi çok kişi blockluyor gerek var mı buna? Kavga etmeye? Dost üzmeye? Yeni birşeyler yapmamaya? gerek var mı? Gelin sıfırdan başlayıp dost olalım ben Avrupada Galatasarayı desteklerim Olay gsnin türkiyeyi avrupada temsil etmesi değil olay bizim türk oyuncuların o kulupte oynaması anlatabildim mi? İyi forumlar dilerim.

• Şl'ye gireceksek Arsenal hikaye.
    kim gelirse gelsin yenmek zorundasın.
    ŞL de rakibin büyüğü küçüğü olmaz.
    inşallah bizi hindi mindi diye küçümserler.
  • İki takıma da başarılar Şu "Rising Sun Over Europe" FB'nin en güzel en yerinde koreografisiydi
  • Fb 2-1 Ars

Fb2-2 Ars
  • Beyler çarşamba sehir disinda olacagimdan dolayi fenerium alt a blok iki adet kombineyi gise bilet satis fiyatindan kiraya veriyorum alan olursa pm lutfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gökhan Gönül takımla birlikte çalışmaya başlamış Konya macında oynamaz Arsenal macında oynar.
  • gold kartı olup bilet almayacak var ise ulaşsın bana komisyon olarak 10 tl veririm
  •  CL PLAY OFF TURU İLK KARŞILAŞMA | Fenerbahçe v Arsenal | 20-21.08.2013 | SMART SPOR
  • kendimi bildim bileli arsenal her zaman şamp.ligi gruplarındadır.üzgünüm ama böyle
    fenerbahçe çok pozisyon veriyor,ersun yanal yönetiminde.ama çok pozisyon da yakalıyor.gollü bir maç olur,üst vermenizi tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ateistin Allahi

kendimi bildim bileli arsenal her zaman şamp.ligi gruplarındadır.üzgünüm ama böyle
    fenerbahçe çok pozisyon veriyor,ersun yanal yönetiminde.ama çok pozisyon da yakalıyor.gollü bir maç olur,üst vermenizi tavsiye ederim

doğru söylüyorsun.defansımızı dengeleyemeyi başaramazsak kadıköy'de tur gider.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeartQuake

quote:

Orijinalden alıntı: Ateistin Allahi

kendimi bildim bileli arsenal her zaman şamp.ligi gruplarındadır.üzgünüm ama böyle

doğru söylüyorsun.defansımızı dengeleyemeyi başaramazsak kadıköy'de tur gider.

aykut kocamanın defans başarısı ile ersun yanalın ofans başarısı birleşseydi bu maç çok farklı olurdu

• quote:

Orijinalden alıntı: golf_R

quote:

Yerimizi alalım.

Nick "Alman Sempatizanı"

Avatarında "İngiliz" takımı var,

tercihlerinde "Türk" takımı.

fena kafası karışmış arkadaşın bir el atın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beamer

quote:

Orijinalden alıntı: golf_R

quote:

Yerimizi alalım.

Nick "Alman Sempatizanı"

Avatarında "İngiliz" takımı var,

tercihlerinde "Türk" takımı.

fena kafası karışmış arkadaşın bir el atın

Aslında Salzburglu bir arkadaşımız.Ancak bizim rakip takımlarımızı tutmayı seviyor.Bukalemunluğu hobi olarak yapıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: auToeXec_

CL PLAY OFF TURU İLK KARŞILAŞMA | Fenerbahçe v Arsenal | 20-21.08.2013 | SMART SPOR

Kanattan kim bindirecek ?

İsimler güzel ama böyle kadro olmaz
  • Galatasaray yendiyse biz hayli yeneriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Düşbaz

Galatasaray yendiyse biz hayli yeneriz

• Maç salı günü mu arkadaşlar ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rovanşıda dsmartmı verecek bilgisi olan varmı ?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.