Şimdi Ara

CL PLAY OFF TURU İLK KARŞILAŞMA | Fenerbahçe v Arsenal | 20-21.08.2013 | SMART SPOR (78. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.546
Cevap
3
Favori
33.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: StormBorn

Seni görmeyince insan üzülüyor, bi ses ver noldu ne bitti nen var ?

CL PLAY OFF TURU İLK KARŞILAŞMA | Fenerbahçe v Arsenal | 20-21.08.2013 | SMART SPOR

yeni uyandım ya.macıda seyretmedim zaten.kendime gelmem icin 1 2 saate ihtiyacım var.ozman konuşuruz.

• Rezillik ve kepazelik diz boyuydu
  • Fener bitmiş arkadaşlar sanki her maç iyi oynuyordu bu maç kötü oynadı gibisine genel yorumlar , alakası yok bu sezon hiç iyi maç oynadığını görmedik ki hayır yenilirsin olabilir de bir tane yürekli oyuncun olmaz mı ya biri de desin burda 3 yedik ama orada 4 atıp turu geçicez yok !
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frécoß

Bana öyle geliyor ki maç farka gidecek. Ya biz fark atıcaz ya onlar. Umarım galip gelen biz oluruz.

İlk düşüncem doğru çıktı fakat keşke ikincisi de doğru çıksaydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çizgi_

quote:

Orijinalden alıntı: J c K

----------------K Mert Günok---------------

SaB G.Gönül--STP Alves--STP Egemen--SoB H.Ali

----------------DOS M.Topal----------------

--------OS Holmen-----------OS Alper-------

--SaAÇ Kuyt--------------------SoAÇ Sow----

---------------SF Emenike------------------

Yedekler

Voldan
    Serdar
    M.Topuz
    Salih
    Emre
    Recep
    Webo

--------------------------------
    Daha Gs maçında yazdım bunu.
    Emreyi geri almaları hata. Yollamayacaktın madem. Ha yolladıklarını geri alıyorsan tükürdüğünü yalıyorsan bir an önce ALEX'i al da takıma bir tane ADAM gelsin.
    Kadlec'i çok aramışlar, belli. Şu takımda Bekir, Selçuk, Meireles in yeri olmamalı. Yobo ile Cristian Avrupa arenasında değilsen direk gönderilmeli.
    Ben bir FEnerbahçeli olarak söylüyorum TFF FEneri korumaktan vazgeçsin. Yabancı kuralı saçma sapan birşey zaten 6+0+4 ne ya. Bunu düşünen beyinsize sormadılar mı hiç +0 ne demek. Parasını ver ama oynatma :D Enayiliğin sayısal versiyonu..
    Arsenal zaten eleyecekti bizi de saracoglunda bari yenilmese iyiydi ama bu Aziz olduğu sürece Fener'İn işi rast gitmez.

Sol açığa sow sağ açığa kuyt gelirse fener daha çok mac kaybeder. 4 3 3 oynamamalı fener. Hele kuyt takımda olmamali

bu taktik zaten 4-3-3
    klasik değil sadece. 3 forvetin 1i sf diğer ikisi kanat rolü üstleniyor.
    kaldı ki başka oynatacak kanat oyuncusu yok ki adam gibi. Caner bir maç var iki maç yok. Krasiç'i Juventus neden satmış belli ediyor zaten. Stoch desen gitti adam paok'ta gol atıyor.
    Ben Ersun Yanal'ı da suçlamıyorum. Ersun Yanal milli takımda ne yaptı da gelip Fener'de yapacak? Bu takımının adam gibi bir başkanı olsa bu hâllere gelmezdi.

Fener'in maçlarını son sezonlarda zaten bir Alex için izlerdim. Adam birşeyler yapsında keyiflenelim diye. O da gidince tadı tuzu kalmadı takımın.

Nerde o Zico zamanında yenilse bile güzel hareketler güzel organizasyonlar üreten takım...

• Macin genis ozetini bugun tekrar izledim 2. Yariyi dikkatli izleyin derim ozellikle ilk golu yiyene dek gecen 6dk lik sureyi takimda en yetersiz oyuncu webo sonra da kadlec geliyor sol bek ne defansta ne de hucumda verimli sneijder gecen sene fenerle cok anilmisti sonra gs aldi emenike ve sow'u cok besleyebilirdi gokhan oyundayken fenerbahce bambaska bir kimlige burunuyor takimin tartismasiz en degerlisi bence kadlec yerine daha iyi bir sol bakilip bir an once bu adamdan kurtulmak lazim aksi takdirde bu sene sol kanat felc oynayacagiz gozlerim hala cardozoyu ariyor emenike ve sow ile birlikte tarihin uc silahsorlerini olusturabilirler son olarak emreye deginmek istiyorum ruhuyla oynayan bir savasci ama fizik yeterliligi kaldirmiyor artik yerine salih mi monte edilir ya da bir an once lider ozellikleri de olan bir yabanci mi alinir bilemem ama alper o isin adami degil belki holmen diyecegim ama onun da lisansi bile cikarilmamis psikolojisini dusunemiyorum bile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.