Şimdi Ara

CL PLAY OFF TURU İLK KARŞILAŞMA | Fenerbahçe v Arsenal | 20-21.08.2013 | SMART SPOR (78. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.541
Cevap
3
Favori
35.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1...39...75767778
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Macin genis ozetini bugun tekrar izledim 2. Yariyi dikkatli izleyin derim ozellikle ilk golu yiyene dek gecen 6dk lik sureyi takimda en yetersiz oyuncu webo sonra da kadlec geliyor sol bek ne defansta ne de hucumda verimli sneijder gecen sene fenerle cok anilmisti sonra gs aldi emenike ve sow'u cok besleyebilirdi gokhan oyundayken fenerbahce bambaska bir kimlige burunuyor takimin tartismasiz en degerlisi bence kadlec yerine daha iyi bir sol bakilip bir an once bu adamdan kurtulmak lazim aksi takdirde bu sene sol kanat felc oynayacagiz gozlerim hala cardozoyu ariyor emenike ve sow ile birlikte tarihin uc silahsorlerini olusturabilirler son olarak emreye deginmek istiyorum ruhuyla oynayan bir savasci ama fizik yeterliligi kaldirmiyor artik yerine salih mi monte edilir ya da bir an once lider ozellikleri de olan bir yabanci mi alinir bilemem ama alper o isin adami degil belki holmen diyecegim ama onun da lisansi bile cikarilmamis psikolojisini dusunemiyorum bile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 1...39...75767778
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.