Şimdi Ara

Cızırtı, bip sesi, kasma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu gün LoL oynuyordum ve eskiden 60 FPS kilitle oynarken şimdi 36 40 arası gidiyorum ve ekran böyle net değil. Bir de konuşurken böyle bir cızırtı ile böyle konuşma yavaşlıyor. PC takılıyor. Oyundan mı acaba dedim ve müzik açtım gene aynı. Kulaklıktandır dedim başka çalışan kulaklık denedim gene aynı. Ve şu an kulaklık takılı ve hiç ses yok. Arada böyle bir "bip" sesine benzer bir "dıt" sesi var. Ama bu ritim gibi değil. Kafasına göre. İster ardı ardına 3 kez, ister 5-10 saniyede bir. Neyden kaynaklanıyor acaba? Şu an yeni driver çıkmış onu yüklüyorum.

• Bip sesleri açılışta geliyorsa bunlar bios uyarı sesleridir.Sanırım bu sesler pc çalışırken geliyor.Ben 1 ay önce lolde benzer bi sorun yaşadım.İşlemcim 0.77mhzde sabit kaldığı için olmuş.Görev yöneticisinden bi değerleri kontrol et eğer işlemcinin çalıştığı hızdan farklı ise çözümü detaylı bir şekilde bildiririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açılışta gelmiyor masaüstünde öyle bekliyorken geliyordu. Ekran kartı driver çıkmış. Onu yükledim şimdi deneyeceğim. Bip sesi gitti. LoL'ü deneyeceğim şimdi. İşlemcim AMD FX 8320. İşlemcimin hızı bazen 2.50 Ghz oluyor, bazen 3.38 Ghz oluyor. Neyse oynadıktan sonra düzeldi mi söylerim. Yardımın için teşekkürler.
  • Yeni driverı kurdum ve şu ana kadar hiç bip veya cızırtı gelmedi. LoL oynarsam en az 45 dk. süreceğini bildiğim için oynamadım sonra oyanyacağım. Galiba bilgisayar, beni "Yeni driver var!" diye uyarıyormuş :D
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.