Şimdi Ara

Bilgisayarda Ses Titreme Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
4.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çok değişik bir sorun var arkadaşlar. Video izlerken,müzik dinlerken hatta Windows açılış sesinde bile böyle bir anlık ''gırççç'' gibi değişik ses oluşuyor. Yarım saniyelik ama. Video izlerken 8-9 saniye de bir böyle bir an gırç diye ses donuyor gibi bozuk bir ses çıkıp sonra geri normal devam ediyor. Ama her şey de oluşuyor bu problem. Sadece video değil.

Nedir problem? Ne yapmak lazım?

edit: hoparlörle bir alakası yokmuş. Kulaklıkla da oluyor. Yardım lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avasl -- 23 Şubat 2014; 13:54:32 >

• hocam hoparlörde bir sıkıntı olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: spanyol12

hocam hoparlörde bir sıkıntı olabilir.

Hocam hoparlörden olacağını zannetmiyorum. Çünkü yazılımsal bir şey gibi sanki. Böyle bir an robotik bir ses geliyor. Hani şey gibi düşünün. Oyun oynarken oyun donar ondan sonrada sürekli bir ses çıkar ya. Onun bir anda olup kaybolması gibi.
  • Hocam ses sürücülerine güncelleyin.
    olmadı hardiski biçimlendirebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: spanyol12

Hocam ses sürücülerine güncelleyin.
    olmadı hardiski biçimlendirebilirsiniz.

Hocam harddiskin bir etkisi va mıdır ki acaba? Çok fazla dosya var. Yedeklenebilecek gibi değil.
  • Hocam sıkıntı herşeyden olabilir donanımsal değil ise grafik kartı bile sorun olabilir.
    ama ben sorunun driver larda olduğunu düşünüyorum.

şu programı indirin driverların hepsini otomatik olarak bulacak ve yükleyecektir.

http://drp.su/
  • Ses driverlerini güncelledim. Sorun halen devam ediyor. Yardım lütfen.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop ses sorunu
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: garip bir insancik

Ses driverlerini güncelledim. Sorun halen devam ediyor. Yardım lütfen.

up
  • up lütfen.
  • sorunu nasıl gıderdınzı acaba i5-6600 ve rx480 sistemim var sistem takır takır çalışıyor fakat bi an geliyor durup dururken sizin gibi ses 1sn bıle degıl belkı takılıp gıdıyor ha etkılıyor mu dersenız etkılemıyor bıseyı ama 2.5 aylık makınanın boyle işler yapması canımı sıkmadı değil doğrusu.
  • gemons1 G kullanıcısına yanıt
    benim eski laptopun sarj aletini usb girişine deydirmiştim yanlışlıkla o delik sanıp, laptoptan bi 10 sn öyle tuhaf sesler gelip öldü.

anakartı falan yanmış komple yeni laptop almak zorunuda kaldık.

belki sizde anakart bozuk olabilir, yada ses driverlarını falan güncelleyip bi tekrar bakın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.