Bildirim
Çizik konusunda yardım (SORUNU ÇÖZDÜM)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
evet pasta ve cila ile halledebilirsin -
quote:
Orijinalden alıntı: mamikara
evet pasta ve cila ile halledebilirsin
İlginize teşekkürler. Ama hangi pasta ve hangi cilayı kullanmalıyım. Bu pasta denilen şeyin incesi kalını oluyor mu? El ile uygulayabilir miyim? detaylı açıklarsanız memnun olurum. -
Sanayide boya satan herhangi bir dükkana girin size uygun pasta ve cilayı verecektir.Ben pasta ve cila için çbs'yi kullanıyorum.Daha önce turtle wax'da(cila) kullandım hepsi bir ay dayanıyor sonrasında yüzey yine aynı.Fazladan para vermenize gerek yok marka için.Eğer ki çbs'nin kalın pastasını verecek olurlarsa dikkatli kullanın sonra cila ilede kurtaramayabilirsiniz boyayı.Tavsiyem önce gözükmeyen bir yerde deneyin hem eliniz alışır hemde fikir edinmiş olursunuz. -
-
quote:
Orijinalden alıntı: omarkatip
Herkese merhabalar. Bilgi almak istediğim bir konu var, tecrübeli arkadaşlar bu konuya el atarlarsa çok memnun olurum. Aracımda tırnağa takılmayan çizikler var. Mahallenin ocukları bir cisimle çizmişler, zannedersem sadece vernik matlaşmış. Bu çizikleri boyatmadan nasıl giderebilirim. Pasta kullanarak mümkün müdür? Aşağıda resimleri var, biraz flu çıkmış resimler ama umarım fikir verir sizlere. hayırlı günler.
pasta halleder
-
aynı cızıklerden bende de var,arabayı camurlamıslar,camurları sıvarkende cocuklar taslı camur kullanmıslar,arabayı yıkattırınca ortaya cıktı!
http://urun.gittigidiyor.com/Sonax-Cizik-Giderici-Pasta-75-Ml-320100_W0QQidZZ45253133
pasta için bu olur mu?
http://urun.gittigidiyor.com/Sonax-Renkli-Nano-Parlat-ve-Koru-Cila-BEYAZ_W0QQidZZ42545268
cila içinde bu olur mu?cila yanlız beyaz renk,bunu ıllakı beyaz renk arabalarda mı kullanıyoruz?cıla ıcın kendı arabamızın rengınde mı cıla bulmak gerekır???
-
quote:
Orijinalden alıntı: omarkatip
Herkese merhabalar. Bilgi almak istediğim bir konu var, tecrübeli arkadaşlar bu konuya el atarlarsa çok memnun olurum. Aracımda tırnağa takılmayan çizikler var. Mahallenin ocukları bir cisimle çizmişler, zannedersem sadece vernik matlaşmış. Bu çizikleri boyatmadan nasıl giderebilirim. Pasta kullanarak mümkün müdür? Aşağıda resimleri var, biraz flu çıkmış resimler ama umarım fikir verir sizlere. hayırlı günler.
bu cızıkler ıle hemen hemen aynı olan cızıkler benım arac ta da mevcut ıdı;
Meguiars ScratchX İnce Çizik ve Leke Çıkarıcı
Sonax Çizik Giderici Pasta ( 75 Ml ) 320100
ıkısını aldım cozum gayet tatmın edıcı,bır kere kapı kulplarındakı tırnak cızıklerını muthıs kaybettı,onun dısında sendekı gıbı olan cızıklerıde bır kaç kez uygulama ıle kaybettı,
yavas yavas maharet gosterek yaptıgında huzurlu uykular....
-
Sayın, b_sevki
Tavsiye ettiğiniz Meguiars ScratchX İnce Çizik ürününü deneyeceğim. İnşaallah iyi bir sonuç alırım. Yardımcı olan tüm arkadaşlara teşekkürler. -
Bir çok pasta cila kullandım, ama en son boyacı bir tanıdığımın tavsiyesi üzerine farecla g3 pasta cila aldım ingiliz malı gerçekten şimdiye kadar kullandığım en kaliteli ürün. -
quote:
Orijinalden alıntı: heycan
Bir çok pasta cila kullandım, ama en son boyacı bir tanıdığımın tavsiyesi üzerine farecla g3 pasta cila aldım ingiliz malı gerçekten şimdiye kadar kullandığım en kaliteli ürün.
notunu aldım ,bunu da deneyebılrım -
Merhabalar.
QUIXX Çizik gideri set ile. Sorunu çözdüm arkadaşlar. Çizikler tamamen yok oldu. Aracın boyası İlk günkü gibi oldu. Eklediğim Video yardımcı olacaktır sizlere. Sorusu olan arkadaşlara yardımcı olurum memnuniyetle.
[DHTUBE=http://www.youtube.com/watch?v=o1JWO_getik&feature=player_embedded ] -
sorunuzu halletmişsiniz üründen memnun kaldınız galiba ürün fiyatı nerden aldığınızı yazarmısınız -
http://www.motomaxonlineshop.com/main/automix_quixx_profesyonel_cizik_giderici_set-pmu443.html
İstanbul şirinevler mağazasından 25,90 tl ye aldım. Belki daha ucuza satan yerler vardır ama ben sadece burada bulabildim. -
-
farlardaki çizikleri ne ile kapatabiliriz ???? -
Farlardaki çizikleri kapatabilecek bir yöntem bilmiyorum. İnce zımparayla zımparalayarak (önce 2.000 kum zımpara ardından 3.000 kum kullanarak) çizikleri diğer ksımlarla aynı seviyeye getirmelisiniz. ardından özel plastik cilasıyla cilalamanız gerekir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omarkatip -- 14 Kasım 2011; 17:21:44 > -
+1
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X