Şimdi Ara

Civizilation V %100 Türkçe Yama(ÇIKTI)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
5
Favori
18.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyun DLC'ler hariç çevrilmiştir. İyi Oyunlar...
    Resimler:

Menüler:%100
    Diyaloglar:100
    Not:İngilizce olan diyalog görürseniz bunlar dlcde oldukları için ingilizcedir.Çünkü ben bütün konuşmaları çevirdim.Dosyalara bakabilirsiniz.
    Yazilar:%90(Civilopedia Hariç)

Kurulum:
    Arkadaşlar .rar içinden çıkan dosyayı C:\Program Files (x86)\2K Games\Sid Meier's Civilization V içine direk atın gelen uyarılara evet deyin ve oyuna başlayın.
    Link:
    İNDİR
    Direct download link'e tıklayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Zeus- -- 7 Mayıs 2018; 18:1:45 >

• Konu güncel

Orijinalden alıntı: -Zeus-

Konu güncel
    Beklemedeyim ilk türkçe yama baya bir hatalar mevcuttu ama gene oynatıyordu, tüm dlc ler çevrilirse tadından yenmez. Ellerine klavyene sağlık.

Orijinalden alıntı: Wight Lord

Beklemedeyim ilk türkçe yama baya bir hatalar mevcuttu ama gene oynatıyordu, tüm dlc ler çevrilirse tadından yenmez. Ellerine klavyene sağlık.

Alıntıları Göster
    Sağolun suanda oyun baya bitti ama civilopediayı cevirmeyi düsünmüyorum çok gereksiz bilgiler ve cok uzun yazılar var.Tam bilmiyorum bende suan bütün dlcler var hepsi toplam 15 adet ben 2 tanesini İspanya ve Inka olan ve Mogol DLC'sini çevirdim.Diğerlerine oyunun cevirisi bitince baslicam.Oyunun ana hatları yani teklonojiler diplomasi birim adları acıklamalari devletlerin özellikleri ve sayamadığım her şey Türkçe olacak sadece civilopedia ve oyuna başlarkenki o uzun yazıyı cevirmicem o yazıları ayrı bir güncelleme cıkarıcam ve o zaman paylaşıcam.Bu ayın sonuna oyun biter ve dlc'de ise baya bi bitmis olur.Ayrıca yukarda paylaştığım sitede modlarıda Türkçeye çevirip paylaşıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Zeus- -- 17 Haziran 2014; 12:40:46 >

• -Zeus- - kullanıcısına yanıt
    Süpersin hocam umarım sıkıntı yaşamadan çeviriyi tamamlarsın kolay gelsin takipdeyim...

Orijinalden alıntı: berkan_NN

Süpersin hocam umarım sıkıntı yaşamadan çeviriyi tamamlarsın kolay gelsin takipdeyim...
    Bu tarz oyunlar ana dil gibi İngilizce gerektiriyor anlayarak oynamak için :) Tropico 5 içinde böyle bir çalışma olsa keşke...

Bİtsinde oyunu edinip oynayalım.

Kolay gelsin , emeğe saygı.

Orijinalden alıntı: Quarentinaa

Bu tarz oyunlar ana dil gibi İngilizce gerektiriyor anlayarak oynamak için :) Tropico 5 içinde böyle bir çalışma olsa keşke...

-Tropico 5 için-

Çevirmek isteyen varsa buyursun;

HPK Archiver (İçinde diyalog dosyası olan hpk'yı çıkartmaya yarıyor.)

http://www.techpowerup.com/forums/threads/tropico-3-4-hpk-archiver.113705/

CSV Dosya Editörü(HPK ile çıkartılan klasördeki dil dosyasını düzenlemeye yarıyor);

http://csved.sjfrancke.nl/

Not: Denedim, çok fazla metin var, takım olmadan altından kalkmak çok zor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tatbkath -- 18 Haziran 2014; 0:42:40 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: tatbkath

quote:

-Tropico 5 için-

CSV Dosya Editörü(HPK ile çıkartılan klasördeki dil dosyasını düzenlemeye yarıyor);

Alıntıları Göster
    Desteğiniz icin çok sağolun bu ayın sonuna yetişecek hatta daha önce bile çıkabilir şuan sadece dlc kaldı.Verdiğim forum sitesinde Türkçe modlar var çevirdikçe koyuyorum modları.

• quote:

Desteğiniz icin çok sağolun bu ayın sonuna yetişecek hatta daha önce bile çıkabilir şuan sadece dlc kaldı.Verdiğim forum sitesinde Türkçe modlar var çevirdikçe koyuyorum modları.

Alıntıları Göster
    Dostum eline sağlık. Önceki Türkçe yamada sanırım Brave New World'de gelen yerler İngilizce'ydi. Kongreler falan Türkçe olursa tadından yenmez. Beklemedeyim.

Orijinalden alıntı: yusufsk

Dostum eline sağlık. Önceki Türkçe yamada sanırım Brave New World'de gelen yerler İngilizce'ydi. Kongreler falan Türkçe olursa tadından yenmez. Beklemedeyim.

Alıntıları Göster
    Şuan zaten dlcleri çevirmeye başladım.Sonra bütün oyunu kontrol edip gerekli yerlerin hepsi Türkçe mi diye kontrol edip paylaşıcam.Beklemede kalın.Haftaya gelebilir.

Şuan zaten dlcleri çevirmeye başladım.Sonra bütün oyunu kontrol edip gerekli yerlerin hepsi Türkçe mi diye kontrol edip paylaşıcam.Beklemede kalın.Haftaya gelebilir.

Alıntıları Göster
    Süper çalışma.. birde şu komutanlara ve medeniyetlere ilişkin kısa bilgilerin yer aldığı bölümleri çevirirseniz çok iyi olur. İyi çalışmalar. şimdiden emeğinize sağlık.

Orijinalden alıntı: blawer_s

Süper çalışma.. birde şu komutanlara ve medeniyetlere ilişkin kısa bilgilerin yer aldığı bölümleri çevirirseniz çok iyi olur. İyi çalışmalar. şimdiden emeğinize sağlık.

Alıntıları Göster
    Güzel çalışma ve neredeyse bitmiş, emeğine sağlık kardeşim, sonuna kadar destekliyorum ;)

Orijinalden alıntı: erkanus

Güzel çalışma ve neredeyse bitmiş, emeğine sağlık kardeşim, sonuna kadar destekliyorum ;)
    Önemli değil.

Orijinalden alıntı: tatbkath

quote:

-Tropico 5 için-

Çalıştığımdan dolayı fazla boş vaktim olmuyor umarım bir takım başlayabilir kısa zamanda , belkide zeus kardeşimiz cvden sonra bir güzellik yapar belli mi olur :)

Ellerine, gözlerine ve klavyene sağlık kardeşim. Takipdeyim dlc'lerde gelirse tadından yenmez.

Orijinalden alıntı: WinKy

Ellerine, gözlerine ve klavyene sağlık kardeşim. Takipdeyim dlc'lerde gelirse tadından yenmez.
    Eline koluna sağlık kardeş. Şimdi indiriyorum denemeden soruyum dedim DLClerde mi Türkçe?

Orijinalden alıntı: Assising

Eline koluna sağlık kardeş. Şimdi indiriyorum denemeden soruyum dedim DLClerde mi Türkçe?

Alıntıları Göster
    Hayır dlcler Türkçe değil yukarda verdiğim forum adresinde DLC'leri haftaya cuma çıkarıcam.Tropico 5 hakkında hiç bir bilgim yok hayatımda ilk defa duydum :D
    Şuan çeviremem.Belki bu yamayı tamamalr hiç sorunsuz hale getirirsem belki olabilir.Civilization V 'e yöneldim daha dlcleri çevireceğim. Hata varsa ve çevirmediğim yerleri çevirip güncelleştireceğim yamayı ayrıca modlarıda çeviricem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Zeus- -- 19 Haziran 2014; 15:55:10 >

Umarım forum reklamı yapılıyor diye konu silinmez. ama ilk işim belirttiğin foruma üye olmak olucak teşekkürler.

Orijinalden alıntı: blawer_s

Umarım forum reklamı yapılıyor diye konu silinmez. ama ilk işim belirttiğin foruma üye olmak olucak teşekkürler.
    Bu reklam değil bu forum çok dolu konum arada karışıyor o yüzden orada yayınlıyorum.

çalışmazsa bana torrent linkini gönderebilirmisin??
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.