Şimdi Ara

Civilization VII - 1.2.2 (1138803) - Türkçe Yama - [Gemini 2.5 Pro] (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
3
Favori
2.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar yamayı Steam Atölyesine ekleyebilmek için bağış toplamayı düşünüyorum. Oyuna sahip olmadığım için şuanlık sadece buradan paylaşım yapabiliyorum. Eğer ki oyunu satın alabileceğim kadar bağış toplayabilirsem, Türkçe yama için her güncellemeden sonra buradan yama kurulumu ile uğraşmadan Steam Atölyesi üzerinden yamaya erişebileceksiniz. Bu durum ile destek olmak isteyenler özelden yazabilirler.

1.2.2 (1138803) sürümü eklenmiştir:

Civilization VII - 1.2.2 (1138803) - Türkçe Yama - [Gemini 2.5 Pro]

• yamayı ilkkez kuracağım bakalım nasıl olacak

• 2-3 hafta yazlıkta olduğum için çeviri yapamayacağım. Çevirmek isteyen var ise oyunu kaynak dosyalarından çevirtebilir. extract.py dosyasını çalıştırırsanız oyun dosyaları çıkarılmış olacak. values.txt dosyasını da yapay zekaya atıp çıktılarını alıp aynı dosya ile değiştirin en son da merge.py ile tüm dosyalar hazır olacaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Hocam merhaba dediğin işlemleri yaptığımda aşağıdaki hatayı alıyorum values.txt'da,

Steam is required to run the game. Please start Steam and try again.

Display device has failed. Please ensure your display drivers are up to date. Exiting.

No compatible graphics device found. Please ensure that your system has a correctly configured, compatible graphics device.

Graphics setup has failed. Please ensure that your system has a correctly configured, compatible graphics device.

Graphics Shader setup has failed. You may need to re-install the game.

After a failed resolution change the game also failed to change to the old resolution. Exiting.

Epic Games Launcher is required to run the game. Please start Epic Games Launcher and try again.

Bunu nasıl düzeltebilirim

Bunlar hata değil oyunun çevrilmesi gereken metinleri, bunları direkt yapay zekaya verip Türkçeye çevirmeniz gerekiyor. Çeviriyi yapıp Türkçe metinler ile değiştirdiğiniz satırları merge.py'i çalıştıracaksınız otomatik olarak "out" klasörünü oluşturuyor.

Hocam sorun şu ki sizin eski versiyondaki values.txt'daki satırlar gelmiyor, yani oyunun içindeki ingilizce xml'leri okuyamıyor dosya. Sadece dediğim yazılar çıkıyor values txt'da, nasıl çözebiliriz? Terminalde de şu şekilde çıkıyor:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jadore_ -- 31 Temmuz 2025; 13:29:22 >

Laptop: HP Pavilion DV6-6b00 - i7 QM2600, (Upgrade->8GB Ram, SSD) / Yeni Telefon: Realme6 8GB Ram / Masaüstü (Hibe ettim): ASUS PE800P - Intel P4 2.8 Ghz - WinFast FX5700 / Tablet(arızalandı): Samsung N8010 (arızalandı) / Cep Telefonu (çocuğum EBA için kullanıyor): Lenovo K5 Note 3GB Ram, 32GB Rom /
  • Alper Okur kullanıcısına yanıt

hocam oyun indirimde, aldın mı :D

evet, steam üzerinde bende de aynı sorunu yaptı malesef.

merhaba türkçe yama çalışmıyor güncelleme durumunuz var mı acaba

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.