Şimdi Ara

CITROEN KONTAK PROBLEMI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
1.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bende citroen 1998 model vts 2000 motor tek kapı araba var. Geçen gün arabayı çalıştırayım dedim. Kontağı çevirdiğim zaman, sadece katalizör ve akü lambası haricinde göstergelerde hiç bir şey açılmadı ve çalışmadı. Araba motora benzin yolluyor fakat ateşlemiyor. Marşta basıyor. Tamirhanenin bana söylediği; kontakta bulunan çip arızalı. Fransa'dan yeni şifreli kontak ve anahtar getirelim dediler. Göstergeler ve araba hiç bir şekilde çalışmıyor. Kontak açılmadığı için de beyin açılmıyor. Ben ne yapıcam bilemedim. Sizce başka sorun olabilirmi ?

• Aracında büyük bir ihtimalle başka bir yerinde sorun vardır.Örneğin elektrik tesisatı, sigorta kutusu veya beyin arızası olabilir.Cihaza bağlatırın eğer cihaz araca giriyorsa arıza kodlarını ve anlanlarını bana bildirin
    ÖRNEK:
    ARIZA KODU,,,,,,,,,,,,,,HATA,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,HATA ÇEŞİDİ
    ,,,,,,4230,,,,,,,,,,,,,Besleme Gerilimi,,,,,,,,,,,,Sinyal çok düşük

Cihaz girmiyorsa elektrik veya sigorta olabilir.

quote:

Orjinalden alıntı: dainci35m

Selam arkadaşlar.
    Bende citroen 1998 model vts 2000 motor tek kapı araba var. Geçen gün arabayı çalıştırayım dedim. Kontağı çevirdiğim zaman, sadece katalizör ve akü lambası haricinde göstergelerde hiç bir şey açılmadı ve çalışmadı. Araba motora benzin yolluyor fakat ateşlemiyor. Marşta basıyor. Tamirhanenin bana söylediği; kontakta bulunan çip arızalı. Fransa'dan yeni şifreli kontak ve anahtar getirelim dediler. Göstergeler ve araba hiç bir şekilde çalışmıyor. Kontak açılmadığı için de beyin açılmıyor. Ben ne yapıcam bilemedim. Sizce başka sorun olabilirmi ?

• İlginiz için çok tşk ederim. Şimdi sanayiden geliyorum. Bilgisayara bağlıyorlar fakat, beyine giremiyorlar. Kontak problemi olabilir dendi. Ancak bana göre elektrik arızası sanırım. Çünkü şöyle bir şey var. Ben sadece mantık yürütüyorum. Araba anahtarı bir kere tanımamazlık yaptı. O zaman gösterge panelindeki anahtar simgesi görsel ve sesli olrak uyarı verdi. Eğer anahtar tanımama yada kontak sorunu olsa o zaman yine aynı hatayı vermesi gerek diye düşünüyorum. Gelişmeleri burdan aktarıcam. Yardımcı olmak isteyen ve yardımcı olmak için buraya cevap yazan arkadaşlara şükranlarımı sunuyorum
    Sevgilerimle
  • Aracınızdaki sorun sigorta kutusu veya elektrik hattından kaynaklanıyordur.

quote:

İlginiz için çok tşk ederim. Şimdi sanayiden geliyorum. Bilgisayara bağlıyorlar fakat, beyine giremiyorlar. Kontak problemi olabilir dendi. Ancak bana göre elektrik arızası sanırım. Çünkü şöyle bir şey var. Ben sadece mantık yürütüyorum. Araba anahtarı bir kere tanımamazlık yaptı. O zaman gösterge panelindeki anahtar simgesi görsel ve sesli olrak uyarı verdi. Eğer anahtar tanımama yada kontak sorunu olsa o zaman yine aynı hatayı vermesi gerek diye düşünüyorum. Gelişmeleri burdan aktarıcam. Yardımcı olmak isteyen ve yardımcı olmak için buraya cevap yazan arkadaşlara şükranlarımı sunuyorum
    Sevgilerimle
  • Hakanusta
    sorun çözüldü bugün itibariyle. Problem beyne giden kaplolarda iletişim noksanlığı. Sanırım kopukluk veya temassızlık vardı. İlgine şimdiden çok tşk ederim. Allahtan büyük arıza çıkmadı ucuz yırttık.
    Çalışmalarında başarılar dilerim.
  • zaten sana fransadan gelecek malzeme çıkmacılardan gelecekti fırsatcılara
  • Sorunun düzeldiğine sevindin evet ucuz yırmışsınız...

quote:

Hakanusta
    sorun çözüldü bugün itibariyle. Problem beyne giden kaplolarda iletişim noksanlığı. Sanırım kopukluk veya temassızlık vardı. İlgine şimdiden çok tşk ederim. Allahtan büyük arıza çıkmadı ucuz yırttık.
    Çalışmalarında başarılar dilerim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.