Şimdi Ara

ACIL YARDIM!!!aracımda klima acınca fan motoru calısmıyor hararet yapıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
5.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaslar

    2005 polo lpg li 1.4 otomatik aracımdan cok memnunum, ama yaz aylarının gelmesiyle beraber klimayı kullanmaya basladım. bunun sonucunda klimayı actıgımda 3 veya 4 defadan sonra fan motoru calışmıyor ve aracım hararet yapıyor. ilk başıma geldiğinde çekiciyle ustaya götürdüm fan motoru yanmıs dedi.2012 orjınal cıkma fan taktı artı işcilik 300 lira masraf yaptım. aradan 3 hafta geçti yine aynı problemle karşi karsiyayım. fan motoru calısmıyor buna baglı olarak klimada calısmıyor ve aracım hararet yapıyor.

    bu konuda bilgili arkadaslardan ve basına benzer problemler gelen arkadaslardan görüş ve önerilerini paylaşmalarını rica ediyorum??


    @



  • klimanın gazına baktırın
  • sorun belli, elektronik ya sigortada ya fan müşürü yada, fana gelen kablolarda veya klima panelinde, oto elektirikçisine gidip klimayı açtıgımda fan açmıyor de , gerçi fan açmazsa klimada çalışmaz kardeş ? sen hangi fandan bahsediyosunki ?
  • arkadaslar klıma gazının azlıgından dolayı fan devreden cikip tekrar girmiyormus buda hararete neden oluyormus. çözüm önerileriniz için teşekkür ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.