Şimdi Ara

citroen c4 vts olanlar yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu araçtan almayı duşunuyorum ama 120 bini aşmış araş
    olumlu olumsuz yonleri nelerdir kronik sorunları varmı paraça ve yakıt durumu nedir yardımcı olursanız sevınırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: extinct

arkadaşlar bu araçtan almayı duşunuyorum ama 120 bini aşmış araş
    olumlu olumsuz yonleri nelerdir kronik sorunları varmı paraça ve yakıt durumu nedir yardımcı olursanız sevınırım

nasıl yardım edebiliriz citroen iyi marka düşünmeden al

144 bindeki arabada klima sapıtmıştı. Sonra cam açma tuşları kronik sorun, yaptırsanda bozuluyor; canı isteyince çalışıyor.

Yakıt desen canavar, şehir içi yol bilgisayarı neredeyse hiç 14 - 15 litrenin altına inmedi, şehirlerarası 8-9 arası seyrediyor. LPG ile bile ekonomik olamayan yaktığı kadar performans sunmayan bir araba.

Servisler pahalı, sanayiide uyanık olmazsanız kazıklanmanız muhtemel. Yan plastik çıta (küçük olanı) 250 liradan başlayan fiyatlarla araya araya 80'e bulmuştum. 25 cmlik plastik 80 lira geri kalan fiyatları sen düşün.

Kasko astronomik zaten 2.0 olan için fiyat çekerler bilemem.

Avantajlı yönlerine gelirsek;

Araba halen çok dikkat çekici, içi çok geniş ve çok konforlu. Uzun yolda rahat, sessiz.

Son olarak satışı zor, herkes 23- 25 arası fiyat çekerken ben 19.500 liralık fiyatla satışa çıkardım (4 adet yeni Michelin Primacy HP lastik ve Bosch Car'dan periyodik bakım +buji+buji kablosu değişeli 500 km olmuştu) 4 ayda 19.200'e zor sattım.

Bu anılardan sonra bana nahoş gelir ama bunlar sorun değil diyorsan al buyur bin.

Unutmadan 2.0 VTS olan için sanayii esnafının "abi bunlar yer uçağı masraf aççağ tabi" diye yayarak konuşması da ayrı sinir bozucu olacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: BERSUM

quote:

Orijinalden alıntı: extinct

arkadaşlar bu araçtan almayı duşunuyorum ama 120 bini aşmış araş

nasıl yardım edebiliriz citroen iyi marka düşünmeden al

araç hakkında genel bilgiler
    parça masraf sağlalım yakıt 2. el gibi durumlar

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.